• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin sevgisi gerçekmiydi

Yazın tabiki ama sadece sürekli normal.hayatta da herkeze karşı böyleyim aptal değilim aslında bana göre insan kiramiyorum cevremde herkeze karşı kolayca fesakarlik yapiyorum aklim bana sert cevaplarla dövüyor zaten ama kalp ağrısı beynimi dinletmiyor ben bu yüzden hak ettim belki bunlari ama degistiremedim kendimi elimde değil.ne söyleseniz haklı olacağınızı düşünüyorum zaten kalbim belki iyi seyler de yazan olur die beni kandirdigi icin yazdim beraya belki ama beni tek kandiran kalbim aslinda.
Evliliginiz devam ediyor mu su anda? Cocugunuz var mi?

Emekli olmuşsunuz erkenden hem de.
Ne olsun isterdiniz mesela ?
Istediklerinizin oluru var mı?
Bence anlaşabilmek daha önemli.
Aslinda anlaşıyoruz beni sevdiğinide hissediyorum bazen bazende işte diyorum seven bencil olurmu şimdi biraz daha lafimi geçiriyorum ayri evimize cikicaz kismet olursa ama tabi insallah bu konuları takmayi birakirim çocuğumuz var artik çünki.

Devam ediyor 1 yasinda kızımız var.evliligin ilk yıllarına bakarak daha iyiyiz ve kendi isteklerimi diretmeyi az çok başarıyorum yaş ilerleyince susmak katlanmak zorlasiyor patliyor insan şimdi benim isteklerimde olmaya basladi ama benim için önemli olan istediklerim rahat bir yaşam değilde gercekten sevilip sevilmedigimdi simdi benim diretmem ile birseyler yapması baska bişey içinden gelerek kendiliginden yapması başka ben fakir bi ailede büyüdüm yokluk bana hiç zor gelmedi keşke yine durumumuz olmadığı için ben gezemeseydim rahat bi yaşam sürmeseydim de eşim beni seviyor olsaydi emin olsaydim.

Çok doğru söylüyorsunuz sevdiğim için yaptığım fedakarliklar beni mutsuz bir hayata sürükledi.isteklerimi hep söyledim ona hep bahaneler buldu ama şimdi biraz değişti şehirdeki evimize gidicez diyor ama kiracı çıkmadı ama okadar saf yerine konulduğumu hissettim ki yillarca kiracimi cikmadi onlarin isine mi öyle geldi bilemedim.cocugumuz oldu 1 yasinda o doğduğundan beri değişti benin isteklerimde dinlemeye yapmaya başladı insallah ben kendimi düşünmeyi oda fedakarlik yapmayı öğrenir.
Eğer siz bu isteğinizi bir seneden uzun süredir talep ettiyseniz ve o kiracı çıkarılmadıysa muhtemelen oyalanıyorsunuz, kira sözleşmelerinde çıkma tarihi bellidir, eğer belirsiz süreli sözleşmeyse de zaten kira aktinin yıl dönümünden önce gerekli ihtarlar yapılırsa kiracı çıkmak zorunda, bence eşinizden kesin tarih isteyin, zira tarih bellidir.

Devam ediyor 1 yasinda kızımız var.evliligin ilk yıllarına bakarak daha iyiyiz ve kendi isteklerimi diretmeyi az çok başarıyorum yaş ilerleyince susmak katlanmak zorlasiyor patliyor insan şimdi benim isteklerimde olmaya basladi ama benim için önemli olan istediklerim rahat bir yaşam değilde gercekten sevilip sevilmedigimdi simdi benim diretmem ile birseyler yapması baska bişey içinden gelerek kendiliginden yapması başka ben fakir bi ailede büyüdüm yokluk bana hiç zor gelmedi keşke yine durumumuz olmadığı için ben gezemeseydim rahat bi yaşam sürmeseydim de eşim beni seviyor olsaydi emin olsaydim.
Esiniz sizi sevmiyor, bastan da sevmemis. Yara bandi olarak gormus sizi ve bedava hizmetci olarak kullaniyor. Ustune bir de paranizi aliyor. Bu sevgiyse ben sevmeyi falan bilmiyorum

Aslinda anlaşıyoruz beni sevdiğinide hissediyorum bazen bazende işte diyorum seven bencil olurmu şimdi biraz daha lafimi geçiriyorum ayri evimize cikicaz kismet olursa ama tabi insallah bu konuları takmayi birakirim çocuğumuz var artik çünki.
Seven biri ayni zamanda bencil de olabilir bencillik fitrattir.
ki herkes bencildir önce kendini düşünmeyen insan var mı yeryuzunde sen mutlu olmak icin mutlu ederiz en basiti odakta yine kendimiz variz .
Kendi evinize çıkıp yazları köyde durabilirsiniz ama evin yolun ayrı olması gibisi yok.

Ortak karar alırken maddi manevi sizi yormuyorsa bence anlaşabiliyorsunuz da.
Tek sorun kendinizi hizmetçi belletmeyin yeter.

Devam ediyor 1 yasinda kızımız var.evliligin ilk yıllarına bakarak daha iyiyiz ve kendi isteklerimi diretmeyi az çok başarıyorum yaş ilerleyince susmak katlanmak zorlasiyor patliyor insan şimdi benim isteklerimde olmaya basladi ama benim için önemli olan istediklerim rahat bir yaşam değilde gercekten sevilip sevilmedigimdi simdi benim diretmem ile birseyler yapması baska bişey içinden gelerek kendiliginden yapması başka ben fakir bi ailede büyüdüm yokluk bana hiç zor gelmedi keşke yine durumumuz olmadığı için ben gezemeseydim rahat bi yaşam sürmeseydim de eşim beni seviyor olsaydi
Seven bir insan karsidakine böyle davranmiyor üzgünüm. Ayrica neden köye gelin gittiniz anlamadim. Siz ne olarak calisiyorsunuz orda?

.
Eğer siz bu isteğinizi bir seneden uzun süredir talep ettiyseniz ve o kiracı çıkarılmadıysa muhtemelen oyalanıyorsunuz, kira sözleşmelerinde çıkma tarihi bellidir, eğer belirsiz süreli sözleşmeyse de zaten kira aktinin yıl dönümünden önce gerekli ihtarlar yapılırsa kiracı çıkmak zorunda, bence eşinizden kesin tarih isteyin, zira tarih bellidir.
Evet 1 yili gecti hatta sözde gidicez sözde verdi ama kiracı tayini çıkmasini bekliyormus 1 sene kala çıkamazmış istersek mahkemeye basvuralim cikmicakmis esimde zaten mahkeme 1 sene sürücek pandemide cıkmıstı ozanam 1 sene sonra zaten kendi cikicak dedi bu kış bitince çıkıcak sözde ama yine bişey olursa yani.ama anda bile oynandığımı düsünüyorum bende.
Ayyy bir saniye siz surekli bosandigi esiyle evliligi devam ediyormus gibi konu acan uye olabilir misiniz? Sanki onda da boyle bir koyde yasam durumu vardi 🤦🏼‍♀️
@Mune @Kazen
yok ben değilim ilk defa buraya yazdım.ben hic bosanmadim evliyim hala

Böyle ömür geçmez, siz hizmetçi misiniz bu ne Allah aşkına?
Işe git gel, yorgun argın kayınvalidenin arkadaşlarına çay hizmeti yap. Çalıştığın parayı eşin alsin, istediğini alama ama eşin en pahalı eşyaları alsin. Geçmiş sevgiliden bahsetmiyorum bile, hala beni seviyor deme cesaretini nerden buluyor?
Evlilik bu değil arkadaşım..

Sevip sevmediğini bilemeyiz sonuçta kimsenin kalbini açıp bakamıyoruz. Şahsen şöyle bir düşüncem var; bir insan bencilse, önce kendi rahatını düşünüyorsa sevgisi bunun önüne geçemiyor. Sevgili de olsa eş de olsa hatta ebeveyn olsa bile bencil bencildir. E siz de köye gelin gitmiş her şeye tamam demişsiniz adam ne diye bunu aşmaya çalışsın. Belki seviyordur ama yeteri kadar değildir sizin gibi her şeyi kabullenen birini kaybedip risk almak istemiyordur. Ve emin olun o çook sevdiği kızla da evlense bir zaman sonra yine bencillik yapardı çünkü karakter bu er geç ortaya çıkar.
Zaten o kıza karşıda bencillikleri olmuş hepsini öğrendim.beni kaybetmek istememesi büyük bir ihtimal sizin dediğiniz gibi

Böyle ömür geçmez, siz hizmetçi misiniz bu ne Allah aşkına?
Işe git gel, yorgun argın kayınvalidenin arkadaşlarına çay hizmeti yap. Çalıştığın parayı eşin alsin, istediğini alama ama eşin en pahalı eşyaları alsin. Geçmiş sevgiliden bahsetmiyorum bile, hala beni seviyor deme cesaretini nerden buluyor?
Evlilik bu değil arkadaşım..
Sizin söylediklerinizi aklim benimde yüzüme yüzüme öyle vuruyor ki.siz haklısınız hata bende ben hayır demeyi bilmiyorum.ve ben hayır delmedikçe herkez tepeme çöküyor bir kere hayir desem yada sonunda patlasam suçlu ben oluyorum.aşık olmanın getirdiği saflik harici karakterimde pasif sanirim ne zaman ayrilmaya kalksam seviyorum deyip sarilmasiyla aklimi kullanmayı basaramadim.

Köyde nerede calışıosunuz?Maasınızı neden cerıosunuz?

Esiniz sizi sevmiyor, bastan da sevmemis. Yara bandi olarak gormus sizi ve bedava hizmetci olarak kullaniyor. Ustune bir de paranizi aliyor. Bu sevgiyse ben sevmeyi falan bilmiyorum
Durum böyle kendimi boğasım var hem bırakıp gidemedim hemde sarilip seviyorum dediğinde dayanamadim madem gidemedim bari takmasam kafama ama yediremiyorum da bu durumu hani ölüp gitsem üzülmezdim intihar değilde hep keşke ölsemde kurtulsam basima bisey gelse derdim artik çocuğum var artik belki ölürüm die umutta edemiyorum çocuğum için yasamayi istemek zorundayim.cevaplar için teşekkürler

Sizin söylediklerinizi aklim benimde yüzüme yüzüme öyle vuruyor ki.siz haklısınız hata bende ben hayır demeyi bilmiyorum.ve ben hayır delmedikçe herkez tepeme çöküyor bir kere hayir desem yada sonunda patlasam suçlu ben oluyorum.aşık olmanın getirdiği saflik harici karakterimde pasif sanirim ne zaman ayrilmaya kalksam seviyorum deyip sarilmasiyla aklimi kullanmayı basaramadim.
Öncelikle insanlara hayır demeyi öğrenmeniz lazım, kayinvalideye "hayir yorgunum gelemem" deseniz, eşinize eeehh yeter sobalı evde yaşamak istemiyorum, en kısa zamanda doğalgazlı eve tasiniyoruz deyip kuruş para vermeseniz? bakalım tepkisi ne olacak

Köyde nerede calışıosunuz?Maasınızı neden cerıosunuz?
Sehirde çalışıyorum servis var köye şehirde parami çekmek için indiğimde köye araba kalmiyodu eşimde ben çekerim dedi bende benim param.onun parasi onun parasi benim dedim verdim ama gördüm ki ben istediğimi alamaz oldum söyleyincede ben kötü oldum parami kiskaniyor oldum kızdı geri verdi 1 ay sonra gene aldi kartımı yeri geldiğinde söyledim de kavga da ettim ama önemli olan beni üzen istediğimi alamamak değil durumu oldugu halde benim calistigim paramida aldigi halde bana bencillik yapması bu sevgi olamaz di tabi düşünmem bile hata

Öncelikle insanlara hayır demeyi öğrenmeniz lazım, kayinvalideye "hayir yorgunum gelemem" deseniz, eşinize eeehh yeter sobalı evde yaşamak istemiyorum, en kısa zamanda doğalgazlı eve tasiniyoruz deyip kuruş para vermeseniz? bakalım tepkisi ne olacak
Kayinvalideme bunu dedim surat yapti huzursuz olduk huzursuzluk bitsin die yine gittim sobalı evde yaşamak istemiyorum durumum olduğu halde buna devam edersen ne sevgine ne evliliğine inanmayacağım dedim ve kiracimiz vardi onu çıkario gidicez dedi azcık sabret söz dedi kiracı cikmadi mahkemeye vericektik 1 senedaha

Kayinvalideme bunu dedim surat yapti huzursuz olduk huzursuzluk bitsin die yine gittim sobalı evde yaşamak istemiyorum durumum olduğu halde buna devam edersen ne sevgine ne evliliğine inanmayacağım dedim ve kiracimiz vardi onu çıkario gidicez dedi azcık sabret söz dedi kiracı cikmadi mahkemeye vericektik 1 senedaha bekleyin dedi mahkemede 1 sene sürer die bekledik oyalaniyomuyum bilmiyorum bu sene sondur inşallah

Seven biri ayni zamanda bencil de olabilir bencillik fitrattir.
ki herkes bencildir önce kendini düşünmeyen insan var mı yeryuzunde sen mutlu olmak icin mutlu ederiz en basiti odakta yine kendimiz variz .
Kendi evinize çıkıp yazları köyde durabilirsiniz ama evin yolun ayrı olması gibisi yok.

Ortak karar alırken maddi manevi sizi yormuyorsa bence anlaşabiliyorsunuz da.
Tek sorun kendinizi hizmetçi belletmeyin yeter.
Çok teşekkürler.

Kayinvalideme bunu dedim surat yapti huzursuz olduk huzursuzluk bitsin die yine gittim sobalı evde yaşamak istemiyorum durumum olduğu halde buna devam edersen ne sevgine ne evliliğine inanmayacağım dedim ve kiracimiz vardi onu çıkario gidicez dedi azcık sabret söz dedi kiracı cikmadi mahkemeye vericektik 1 senedaha
Kayınvalide istediği kadar surat assın boşverin. Gerci eşiniz yanınızda olsa, kayınvalidenin sizden beklentisi olamaz ama iste eşiniz size destek değil oradan yüz buluyor
Ama en azindan tasinmak icin adim atmis, belki tasinirsaniz daha rahat olursunuz

Kayınvalide istediği kadar surat assın boşverin. Gerci eşiniz yanınızda olsa, kayınvalidenin sizden beklentisi olamaz ama iste eşiniz size destek değil oradan yüz buluyor
Ama en azindan tasinmak icin adim atmis, belki tasinirsaniz daha rahat olursunuz
Evet en azından sürekli benden bi beklenti içinde duran istediği olmayinca laf sokan biri olmicak başımda.zaten bende ilk zamanlardaki sakinliğini korumuyorum haksız yere işittiğim lafı sahibine geri sokuyorum

Bence hayatinizin iplerini elinize almaya bakin kimi sevdi beni sevdimi bunlar onemli degil. Sehre dönün hem calisip hem hizmet etmek ne demek heleki boyle bencil bir es icin. Pasifligi fedakarligi birakin artik hayata bir kez geliyoruz. Cocugunuz icin ysayin bundan sonra

Back