Eşimin şehir dışına çıkması

siz roman yazsanız da okurum gibi hissettim :)
ya sadece ilk küfürü o etti ya acaba ben şimdi özür dilemeye yönelik şeyler yapsam iyice mi yüz bulur orasını bilemedim yani..
Kesinlikle saygı çok önemli ama işte böyle saçmalayıp duruyoruz
hadi o zaman afiyet olsun size :)

İşte mantıklı yorumdan kastım bu bazı hanımlar demiş "sizin mantıklı yorum dediğiniz desteklenmek" diye
oysa ben bu konuda tabiki destek beklemiyorum iyi yapmışsın helal olsun filan da denmesini beklemiyorum
sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum.
Çok saol canım gerçekten duygularıma farklı bir gözle tercüman oldun ..

al işte bir tane daha.
yahu varya yorumuzu okumaya başladım çok güzel gidiyordu hatta canım çok saol fikirlerin için diye düşünürken şu son cümleniz beni benden aldı yani pess

kesinlikle çok doğru ve evet kabul ediyorum cocuksu nazlı bir insanım bende farkındayım.
sinirlerime hakim olmayı öğrenmem gerek..

Eşiniz adeta bir sabır taşı
Ayrıca bu tarz durumlar zamanla saygıyı yitirmenize neden olup evliliği mahveder.

bu yorumu yazarken çok düşündün mü egon tatmin oldu mu eğlendin mi "aahaha nasıl ezdim amaaaafdfngkd" diyerek.
bu dediklerimi yapabildiysen sorun yok.

öyle yapıyorum zaten. ama kayıtsız da kalamıyorum diğer yorumlara maalesef!
Mesela şu son yazdığınız yorumu ilk başta yazsaydınız keşke bu yorumunuzda çok haklısınız (ilk başı hariç tabi)

Belkide sadece bıkmıştır zırt pırt aramalardan Janet. Kadın normal olsa oda doğrusunu söyler belkide.
Konu sahibini tanıyor musunuz ki böyle bir kanıya vardınız? Başımı kesseler yalan söylemem ben mesela, sırf bıktığı için neden yalan söylesin ki? Aksine doğruyu söylese belki de kadın zırt pırt aramayacak.

yalan söyleyip söylemediğini pek anlayamadım ki ya

Neyse hayırlısı elbet kokusu çıkar zaten. Önce eleman var sonra şarj yok dedi diyen sizdiniz sonuçta.

Birincisi hayla değil hala yazabilirsiniz
Gerçekten tahammülü çok zor insansınız hepsini okumaya tahammül edemedim adam yaşamaya nasıl tahammül etsin kendinize çekidüzen verin yoksa siz değil o boşayacak adam bu kadar sıkboğaz edilmez

her cümlenin altına imzamı atarım. haklısın yani abarttım fazlasıyla.. inşallah duruluruz..

yahu tamam demeyin demişsin ama valla çatlarım demezsem. kocana allah sabır versin. bacım bu ne telaş bu ne paranoya bu ne agresiflik. tamam reglsin falan ama valla bak ben hamile halimin hormonlarıyla bile böyle çıkışlar yapmıyorum. dur bir sakin ol. adamın işi varmış işte işim bitince ararım demiş. neden habire dürtüyorsun adamı arayacağı varsa bile aramaz adam o inatla. rahatla biraz.

Allah kocana sabır versin...
sizin gibileri anlamıyorum anlamak da istemiyorum
gidin kocama diyin o zaman ,
benim bana verilecek fikirlere ihtiyacım var ki yazdım buraya. kocama sabır dilediğinizi iletirim dememi filan mı bekliyorsunuz hey allahım ya

erkeklere normalde cok guvenilmesinden yana degilim ama sizin eşinizin aldatmayla hic bi alakasi yok anlattiginiz kadariyla soyluyorum.size kufretmesi hata ama sizde adami bezdirmissiniz.boyle ufak birseyde bu kadar bosanmaya kadar gidiyosa laflar buyuk sorunlarda ne oluyor acaba.ayrica benim en sinir oldugum sey bi işle ugrasirken birinin ust uste beni aramasi.size defalarca cvp vermis yinede aramissiniz.ben olsam size neler yapardim dusunmek bile istemiyorum.hatanizin farkinda olmaniz bisey degistirmiyor bence her hatayi yapip ben farkindayim diyip siyrilamazsiniz.ayrica siz boyle devam ederseniz esinizin sizi aldatma olasiligi baya yuksek.her insanin bi sabir noktasi var

tesekkur ederim.:)
o zaman vereceğiniz meseja o kismida ekleyin.hem özür dileyip hem dilemesini sağlayın.
hiç karşılıklı özür dilemediz mi?:))
herşeyin bir ilki vardır.
ondan bir söz alın bir daha kötü kelime kullanmaması için.
yazdığınız gibi biriyse eşinizin ters davranacağını dusunmuyorum.
sadece fazla üstüne gidildiğinde kendini ve dilini tutamayan tipik bir türk erkeğini benziyor.
eşim asla küfür etmez ama maç izlerken bazen hakaret ediyor .adama gözlerimi belertip canimm
yakışıyor mu şimdi sana diyorum:))
adam susuyor.hayır başka biri olsa benide tersler orada büyük ihtimal.
yani aranızda normallestirmezseniz oda yanlış olduğunun farkına varır.
bu arada evde papatya çayı kalmamış.:))

bu yorumu yazarken çok düşündün mü egon tatmin oldu mu eğlendin mi "aahaha nasıl ezdim amaaaafdfngkd" diyerek.
bu dediklerimi yapabildiysen sorun yok.

Eziklemek için yazmadığımın farkına var isterim. Boşanmak o kadar kolay bir eylem mi ki lafını etmişsiniz. O kadar kolaysa boşanın o zaman.

canım yanında kim vardı dedim "eleman vardı" dedi. bende onun yanında neden konuşmadın o zaman dedim "şarjım azdı ondan" dedi
beni şüpheye düşüren hep yedek bataryası vardır. e madem şarjın az aç teli aşkım şarjım az ben seni arayayım birazdan de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…