yalan söyleyip söylemediğini pek anlayamadım ki yaHiç tavsiye etmem, bence izlemeye al çünkü bir işin içinde yalan varsa elbet bi hinlik vardır üzgünüm. Çünkü suçsuz bir insan yalan söylemez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yalan söyleyip söylemediğini pek anlayamadım ki yaHiç tavsiye etmem, bence izlemeye al çünkü bir işin içinde yalan varsa elbet bi hinlik vardır üzgünüm. Çünkü suçsuz bir insan yalan söylemez.
bir olayda bu kanıya varmanız takdir edilecek bir durum süpersiniz böyle devamValla sizin icin bilemem de bosanirsaniz kocaniz icin hersey cok kolay olacak. Ayni bosonon demek kadar kolay.
bilemedim şimdi kararsız kaldım..Belkide sadece bıkmıştır zırt pırt aramalardan Janet. Kadın normal olsa oda doğrusunu söyler belkide.
haklısın canım çok abarttım gerçekten..Biraz fazla abartıyorsunuz ya bnmesim de şehir dışına çıkar yanında biri olur anca çıktık diye arar yada mesaj atar mola verirse o zamn yazar yada arar gittiğinde arar birde ve telefonla mesajlaşmak yolda insanın midesini bulandırıyor bnbile çıktığımda direk uyuyorum bir saat sonra bazen bende abartıyorsunuz yapma bu kdr saattir hiç mi müsait olmadın diye ama çok yoruyor insan günü birlik yola gidildiğinde bence anlayış gostermelisin
aranızdaki iletişime bağlı.böyle şeyler hoşuna giderse yollayın tabiki.canımsın.. :)
bu dediklerini harfiyen uygulamaya çalışacağım..
sence eşime çiçek yollasam mı ya bugün özür mahiyetinde..
alakası yok. kimse burda yaptığımı desteklemiyor zaten. ama bence şöyle yap böyle yap diyorlar.Arkadaşın mantik anlayisi onun düşüncelerinden ibaret.
"Benden baska herkes sacmaliyor. En mantikli benim yeeeeeeeeeyyy"
haklısın canım ne diyim..
eğlendiniz mi bari
ironi yapmıştım da yani senden de böyle bir yorum beklemezdim yani.keşke.
olur bidahakine öyle yaparım. hey allahım şu yazık adamacıları hiç anlamıyorumOyy bu ne okurken daraldim yazik adama. Trip atiyosaniz duzgun atin yahu adama kizip engelleyip sonra tekrar arayip hesap sormak garip degil mi?
kendinize göre mantıklı olanları dinleyin o halde psikoloğa gitme fikri en iyi olanı değil mi bence zira bu kadar kıskançlık hiç normal değil! Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşereceksiniz etkiye-tepki meselesi ....hanımefendi şurda cevap verdiğim kişilerin yorumlarını bir okuyun bakalım hangisi beni haklı bulucu konuşmuş. ben size söyleyeyim "HİÇBİRİ"..
yani zaten haklı bulunmayı pohpohlanmayı beklemiyordum fikir verici şeylere ihtiyacım vardı saolsun çoğu arkadaş vermiş ama bazıları "ay kocana yazık " ay sen şöylesin" "ay sen böylesin" bilmem ne mantıksız yorum yapıp durmuş anlatabildim mi?
tebrikler."Tebriks" nedir yav?