Eşimin şehir dışına çıkması

Şüphe sebebim şu aynı elemanla yan yanayken sabah konuşabiliyordu akşam neden konuşamıyor aynı kişi yani bahanesi de şarjım azdı..

Kız yoksa ben mi çok şüpheciyim ya :KK49::KK1:
Bu tutumunuz sizide eşinizede evliliğinizide yıpratır
Şarzıda az olmayabilir kafası yoğundur konuşmakta istemeyebilir
Öyle yapmayın ki sizin telefonunuz varlığınız ona sıkıntı versin
Ki sıkıntı veriyor yoruyor eşinizi

nasıl bir işte çalışıyorsunuz ki eşinizi zilyon kere aramaya vakit buldunuz?
hopp hopp yavaş gel bacım

ben zaten çalışıyorum bir işim var güzel bir konumda ama işe gidince eşi unutan tiplerden haz etmem. öyle değilimdir. o an sinirli anıma denk geldi allah allahh sanki hiç yaşamadınız böyle anlar amaan

normalde bu kadar kıskanç mısınız?
yoksa özellikle şehir dışı olması mi rahatsiz etti sizi?
sırf telefonu açmadı diye mi bu sinir?
ne dusunuyorsunuz sizi aldattı mı?
bence adamın gönlünü alın.
aranızdaki güven poblemini çözüp
küfür olayına son vermeniz lazım.
güzel bir evlilik hayatı yaşamak istiyorsanız
önce kendinize sonra eşinize güvenin.
ve lütfen ama lütfen küfür etmeyin.
kimseye yakışmıyor ama bir kadına hiç yakışmıyor.

Cok abartmissiniz hadi acmadi diye kizdiniz da gece niye 150 kere arayip kufur ediyorsunuz bir de yorgun argin geldiginde de kalayliyorsunuz guzelce evde oturun konuşun şüphelendim korktum diyin kufur icin ozur dileuin o size daha ilimli yaklasir

Bir evlilikte ya boşanma olur ya sözü geçmez. Geçtiği anda geri dönüşü olmamalı.

Boşanma sözleri evin bereketini , huzurunu kaçırır.

Bence bosanin
Bosanin ki adam rahatlasin kendine yeni bir hayat kursun zaten siz bosamazsaniz o yakinda bosanir herhalde
Korkunc bir evlilik

Oh valla evde yan gelip yatıp, hiç bir işe yaramayıp, üstüne çalışan adamı sık boğaz edip, canından bezdirip, binbir paranoyanıza malzeme yapıp,
'ben adetim, sinirlerim var, hormonların var...' diyin...

Şirket yöneten, insan yetiştiren, insan iyileştiren, pilot olan kadın da adet oluyor ama,
Bugün ben uçağı başka yere uçuracağım kafam bozuk, yada
Bugün ben ameliyata giremem şekerim malum adetim, demiyor.

Gidin bir eğitim alın, işe girin, pasta börek yapın, örgü örün kendinizi oyalayın.
Adamı da sadece evde acil bir durum olursa arayın.
ya ayrıca ben çalışıyorum zaten de evde oturanlar çalışmayanalar bir işe yaramıyor mu bu nasıl bir anlayış?!

X