Eşimin şehir dışına çıkması

Bu şekilde söyleyince inanın daha güzel oluyor evet fikrinize katılıyorum kıskançlığımı dizginlemem gerek..

hayır zevk vermiyor ama herkesin hakettiğini de duyması gerektiğini düşünüyorum
neden mi? çünkü bana gerçekten fikir veren birisi zamanını ayırıp konumu okumuş cevap yazmış, bunun karşılığında gerekli değeri alarak yorumuna cevap almalı diye düşünüyorum.
He haddini aşanların da gerekli cevabı alması gerektiklerini düşünüyorum.

Hiç kurusa bakmasın kimse burada ben ne konular okudum kadınlar üstüne çullanıp suçlayınca susmuş konusunun kapatılmasını istemiş kadınlar. Onlardan olmayacağım banlanmadıkça veya konum kapatılmadıkça.

İnsanı ezmeye çalışmayıp bir fikir verseniz kadın düşmanı olduğunuzu düşünmezdim belkide
Eşinizle hiç sorun yaşamıyorsunuzdur umarım!! Siz ilk yorumunuzu okuyun bakalım kim negatif kim itici
ben cevap vereyim SİZ

İşine gelen yorumlara ayyyy ne güzel yorum , işine gelmeyen yorumlara bas fırçayı , çok seviyesizsin!!
Alakası yok. Burdaki hiç bir yorum beni haklı bulmuyor zaten. Sadece hadsizlik yapmıyorlar ve en azından bir fikirleri var hepsi bu!!
Bu yorumu da ekleyerek seviyesizlikte master yaptınız tebrik ederim.

Eğer bir olay bir davranış size zarar veriyorsa bunu sürdürmenin size bir karı olmayacaktır kuru inat yanlıştır bunu eşinede yapıyorsun dikkat et davranış şekline dönüşmüş sende

Çok tatlısın eşin çok şanslı bi insan.
Bakın tabiki beklediğim yorum bu değil ironi yaptığınızı anladım ama bazı insanlar hiç bir fikir beyan etmeden dalga geçer gibi yorum yapmış ve yapmamalı bu şekilde diyorum hepsi bu

Bence eleştiriye gelemeyecek insanlar açacakları konuları bi kağıda yazmalı ve altına hayali yorumlar yapmalı duymak istedikleri şeyleri yazmalı
Siz anlamadınız olayı.
ben olsaydım boşarım yada yazık adama yazan birine ne diyebilirim yani bana fikir mi vermiş oluyor şimdi?

Bakın tabiki beklediğim yorum bu değil ironi yaptığınızı anladım ama bazı insanlar hiç bir fikir beyan etmeden dalga geçer gibi yorum yapmış ve yapmamalı bu şekilde diyorum hepsi bu

Dalga geçmek için değil okurken bize daral geliyor açtığın konuyu başkasının konusu gibi baştan sona bi okursan sen de hak verirsin. Haklı iken haksız konuma düşmüşsün. Biraz daha sakin olmayı denersen problemlerini daha kolay çözersin

Siz anlamadınız olayı.
ben olsaydım boşarım yada yazık adama yazan birine ne diyebilirim yani bana fikir mi vermiş oluyor şimdi?

Bak sen ne anlatıyorsan burda herkes objektif olarak okuyor. Hakikaten o kadar mı çekilmezim diyip kendine özeleştiri olarak alabilirsin bu yorumları

Eğer bir olay bir davranış size zarar veriyorsa bunu sürdürmenin size bir karı olmayacaktır kuru inat yanlıştır bunu eşinede yapıyorsun dikkat et davranış şekline dönüşmüş sende
bilmiyorum sadece herkesin hakettiği şeyi duyması yönündeyim şuan yani belki hatalı bir davranış ama kimse kimseyi istediği gibi yadırgamamalı bence hayatını bilmeden. tamam fikir verir eleştirir ama acımasızca veya dalga geçerek değil

Umarım bir çare bulursunuz da mutlu olursunuz. Ama bazen kendimizin çözemeyeceği durumlar olabilir, yardım almaktan çekinmemeli.
evet düşünüyorum zaten kış ayında inşallah alacağım bakalım

Evet sakin olmayı denemem gerek genel olarak . Sadece burada bu tavrı takınmamı sağlayan şey insanların tavrı ve anlayışsızlığı.

Ben dort dortluk degilim sen benim yanlisimi duzeltsen ben tesekkur ederim senin vizyonun cok genis ya ondan onune gelene parliyorsun. Yazim imla hatasi yapilabilir de kendin soyluyorsun okumus etmis meslek sahibi kadinmissin ve "hayla" yazabiliyorsun. Inanilmaz sasirtici. Biri beni bu sekilde uyarsa tesekkur ederim senin gibi haddim olmadigi halde had bildirmeye kalkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…