Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak fakede olabilirsin ama cok tutarsız birisin açtığın unutulamaz konulardan seni tanıyan tanıyor zaten ki sen gercekten destek almalısın eğer fake değilsen fikrim bu senin sağlam bir doktara danışman lazımbilmiyorum sadece herkesin hakettiği şeyi duyması yönündeyim şuan yani belki hatalı bir davranış ama kimse kimseyi istediği gibi yadırgamamalı bence hayatını bilmeden. tamam fikir verir eleştirir ama acımasızca veya dalga geçerek değil
Bak canım şimdi şöyle bir durum var yapılan yorumların çoğu eşime güzel dilekler dilemek gibi olmuş ama konuyu açan fikir isteyen hatasının farkına varan benim zaten.Bak sen ne anlatıyorsan burda herkes objektif olarak okuyor. Hakikaten o kadar mı çekilmezim diyip kendine özeleştiri olarak alabilirsin bu yorumları
sizin hobiniz de benimle uğraşmak sanırım ama olsun bana uyarsen birde eski konularına bir göz at istersen tam komedi canı cok cok ama cok sıkılan bir arkadışımız hobby edinsin bence yada sağlam destek lazımm
Evet sakin olmayı denemem gerek genel olarak . Sadece burada bu tavrı takınmamı sağlayan şey insanların tavrı ve anlayışsızlığı.
Bak canım şimdi şöyle bir durum var yapılan yorumların çoğu eşime güzel dilekler dilemek gibi olmuş ama konuyu açan fikir isteyen hatasının farkına varan benim zaten.
keşke bu kadar itici yorumlar olmasaydı gerçekten melek gibi bir insan olabilirdim :)
ya ayrıca şunu söylemeden geçemeyeceğim eski konularımın komedi olduğunu nereden çıkardınız??sen birde eski konularına bir göz at istersen tam komedi canı cok cok ama cok sıkılan bir arkadışımız hobby edinsin bence yada sağlam destek lazımm
ahahah yok hiç öyle değildirAdam gözümde Selami gibi biri olarak canlandı
Daha önceki konunuza abarttiginizi bu agresif tavriniin hiç faydası olmayacağını yazmıştım fikrim hiçbir işe yaramamis o hale gelmiş ki size fikir verileceği kalmamış.E umarım o duruma düşüp boşanmazsınız o zaman ne diyeyim??
Hayret verici olan fikir vermek için değil de insanı yermek için yorum yapmanız bencede.
haddini bilmeyenlere had bilmeyi alışkanlık edindiysem demekki..Ben dort dortluk degilim sen benim yanlisimi duzeltsen ben tesekkur ederim senin vizyonun cok genis ya ondan onune gelene parliyorsun. Yazim imla hatasi yapilabilir de kendin soyluyorsun okumus etmis meslek sahibi kadinmissin ve "hayla" yazabiliyorsun. Inanilmaz sasirtici. Biri beni bu sekilde uyarsa tesekkur ederim senin gibi haddim olmadigi halde had bildirmeye kalkmam.
hobylerim var merak etme :)))) fikrimi söyledim ömür törpüsü :))) eşinize büyük sabırsizin hobiniz de benimle uğraşmak sanırım ama olsun bana uyar
jaippursiz bana yorum yapmasanız mı ya? ben hatırladım sizi şimdi. beni samimiyetsiz buluyordunuz.
ben samimi bulmadığım yazıları okumam mesela.
kirli fikirlerinizi aman bana bulaştırmayın..
gerçekten fake değilim ama anlayamadığım bu kadar üstüne gittiğiniz birinin size ters tepki vermesi neden garibinize gitti hiç anlamadımbak fakede olabilirsin ama cok tutarsız birisin açtığın unutulamaz konulardan seni tanıyan tanıyor zaten ki sen gercekten destek almalısın eğer fake değilsen fikrim bu senin sağlam bir doktara danışman lazım
eskiden şiddet olaylarımız olmuştu belkide ondan böyleyimdir bilmiyorum. ayrıca çalışıyorumBak ben eski konularına bakınca hatırladım seni. Hatta evliliğe alışamadım konuna yorum da yapmıştım. Sende eşine karşı bi hırs var diye düşünüyorum, ondan kendini bu kadar yıpratıyorsun. Sanırım çalışmıyorsun, kendine uğraşlar bul sosyalleş. Sürekli evde durdukça insan gerçekten eşine sarıyor kendimden biliyorum
Ben zaten o sekilde yazmadim ki hayal dunyaniz cok genis :) Dilimizde hayla diye bir kelime yok yazdim. Siz bunu alip nerelere getirdiniz. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum once kendiniz haddinizi bilin sonra insanlara satasin burada. Konu icin de iyi niyetimle ve ciddi olarak soyluyorum gidin uzman destegi alin bu kadar sinir genc yasta size fazla ileri yaslarda bir suru rahatsizlikla ugrasirsiniz.haddini bilmeyenlere had bilmeyi alışkanlık edindiysem demekki..
ben olsam böyle bir durumda bunu daha güzel bir şekilde söylerdim sizin gibi terbiye sınırlarını aşıp "hiç mi okumadınız görmediniz hayla hayzılmaz hala yazılır" gibi bir cümle kurmazdım.
düzgünce aşağılamaya kalkmadan söyleseydiniz zaten emin olun düzgün bir cevap alırdınız..
azıcık da haddinizi bilirseniz oldu bu iş sayın fikirsiz hanım :))hobylerim var merak etme :)))) fikrimi söyledim ömür törpüsü :))) eşinize büyük sabır
Size öyle bir cevap verdiysem muhakkak bir terslik vardır o işte.Ben zaten o sekilde yazmadim ki hayal dunyaniz cok genis :) Dilimizde hayla diye bir kelime yok yazdim. Siz bunu alip nerelere getirdiniz. Daha fazla muhattap olmak istemiyorum once kendiniz haddinizi bilin sonra insanlara satasin burada. Konu icin de iyi niyetimle ve ciddi olarak soyluyorum gidin uzman destegi alin bu kadar sinir genc yasta size fazla ileri yaslarda bir suru rahatsizlikla ugrasirsiniz.
iletirim kocama sabır dileğini olur mu?Allah kocana sabır versin. Sende dikkat et bu şımarıklıkların elinde patlamasın.