Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

En çok sinir olduğum da bu kadar rahat bir insan olmama rağmen eşime göre inanılmaz kıskancım

sen yine iyisin iyi ...kocan alsın öpüp başında taşısın
benimki birini övecek öyle güzel böyle özel
birde bık bık peşinden dolanacak...
boşanma sebebi ki ...çok egoluyum malesef böyle konularda...

Boyle durumlarda rahatsiz olundugu bence erkege cok dillendirilmemeli cunku boylece erkegin aklina daha cok sokmus oluyoruz daha cok yoneliyo bu sefer. Gerekli konusmayi bir kere yapip rahatsiz oldugunu daha fazla belli etmesen guzel olurmus ama yapicak bisey yok tabii. Kizda sorun yok kocan hatali bu ne boyle ben olsam aynisini ona yapardim bak bakalim dunya kac bucakmis benim de yakin erkek arkadasim var olamaz mi yani diye

sorunlu filan degilsiniz ne munasebet..esiniz baya bi sabir sinirlarinizi zorlamis..suratinizi cok da asarak kotu polisi oynamayin demek istiyorum ama icimdeki yirtik cevriye kocani da o kadini da yol demek istiyor

En çok sinir olduğum da bu kadar rahat bir insan olmama rağmen eşime göre inanılmaz kıskancım
O kısım tamamen yanlış işte. 1 den 10 a kıskançlık dereceleri belirlesek sizinki en fazla 4 falan olur herhalde. Ortalamaya göre baya iyi idare ediyosunuz hic bozmayın

Vallahi ne yalan söyleyim kıyametleri koparırdım ben de. Çok zorlu dönemler atlattım ben de. Altında kötü birşey olmasa da ben evli insanlardaki bu samimiyeti kabul edemiyorum. Vur kafasına kürekle

Benim fazla tepki vermemin sebebi benim de çocukluk arkadaşım olmasıdır.
Bir yere kadar kendimle kıyaslayarak tolere edebiliyordum ama bir yerden sonra arkadaşlıktan çıktı sanki...
Yalnız geçenlerde eşimin iş yerinin bir eğlencesi vardı oraya gittik, çalışanların hepsi kadın zaten. Şöyle bir baktım, ben oradayım insanlar eğleniyor falan bizimki habire gelemeyen kadınlara fotoğraf yolluyor, yazıyor, gelemediler diye kıskandırıyor aklınca. Ona buna gelecek misin falan diyor, son geleni bekliyoruz vs. Böyle arkadaş ilişkileri bi garip

Yazik sana camimnasıl bi adam bu bildgin cocuk

Kızsan kıskanıyorsun diyecek, umursamasan da senin için rahat değil.. kadın arkadaşları ile samimiyet derecesini ayarlayamıyor, bir de sana inat devam ediyorsa işin kolay değil... ben şöyle yapardım demeyeceğim de sen çok sabırlısın maşallah :)

ya bence aralarındaki ilişki gerçek bir arkadaşlık tamamen ben daha bir erkek görmedim ki seven
sevdiği kızın düğün gününden mutlu mesut gidip de fotoğraflarını çeksin
benim bildiğim seven erkek gider içer sevdiği kız evleniyor başkasıyla diye

ilk yorumumda da yazmıstım, konuyu kıskanclıktan cıkarıp esinin arkadaslık ilişkilerinde koyamadıgı mesafe ve sana karsı tutumu uzerinden elestirsen daha iyi olur bence.

sevdigin bir arkadasıyla dahi saatlerce mesajlasmasından rahatsız oldugunu, diger sosyal iliskilerinizdeki samimiyet ne olursa olsun bir "aile" olarak beraber hareket etmek istedigini anlattıgında onun salt bir kıskanclık krizi olarak algılamasının hem onune gecmis olurdun, hem de ayseden sonra fatma hatta bir gun aliyi tartısmak yerine genel tutumuna yonelik ayrıntılar arttıkca eklemen daha kolay olurdu.
olabildigince iki taraflı dusunmeye calısıyorum.
birbirlerine sevgililerdekine benzer bir ilgileri oldugunu dusunmuyorum ancak cok samimi olmanın ayarını tutturabildiklerine de inanmıyorum.
eşin bazı seyleri duzeltmeye calısmıs aslında ama kıskanan karısının gonlunu hos etmek ve kendinden yapacagı fedakarlıgı da abartmamaya calısmak olarak anladıgından dolayı onun kurmaya calıstıgı denge seni tatmin etmiyor...

bence ilk olarak eşinin "oyun" olarak gormesini cozmek gerek.
ya dahil olmayarak son vereceksin, sıkılacak. aynı zamanda da bazı sınırları net olarak cizeceksin...
ya da onu bazen tatlı dille bazen de sert bir sekilde yetiskin olmaya davet edip (bu kelimelerle yapıp yapmamak sana kalmıs) seni anlamasını saglamaya calısacaksın.
tabi ikisi bir arada da mumkun.

kadında sorun yok ama eşin sanki ondan biraz hoşlanıyor gibi.sen daha iyi anlarsın bu durumu tabi.Kadınlar hisseder çünkü

bnde oyle... Koalina Gayet sakin.kocası kıskanç kadın gormemiş.

Bence normal degil..adam kizla gorusmek icin firsat kolluyor..belki kizda gozu vardi kiz bunu istemedi sonra arkadas gibi takilmaya karar verdi.belki kendi bile farkinda degil hislerinin.ama anormallik oldugu ortada..

Ben zaten bu anlamda bir ilgi hissetmedim hiç...Yine de battı bana onun hayranlığı. Etrafındaki bazı insanlara hayrandır eşim, bahseder sürekli ama karşı cins olunca insan ister istemez daralıyor.

kadında sorun yok ama eşin sanki ondan biraz hoşlanıyor gibi.sen daha iyi anlarsın bu durumu tabi.Kadınlar hisseder çünkü
Dediğim gibi böyle bir şey hissetmedim :)
Sorun kadında değil, eşinizde maalesef siz yine iyi dayanmışsınız.
Kendisine sorsak onun gibisini zor bulurum ama
bnde oyle... Koalina Gayet sakin.kocası kıskanç kadın gormemiş.
Bunları okutmayı çok isterdim

Bence normal degil..adam kizla gorusmek icin firsat kolluyor..belki kizda gozu vardi kiz bunu istemedi sonra arkadas gibi takilmaya karar verdi.belki kendi bile farkinda degil hislerinin.ama anormallik oldugu ortada..
Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, hadi kendisi öyle takıldı kız da mı devam etti öyle takılmaya? Kaç kişi kendisine aşık biriyle kanka olur ki? Zannetmem...

Olabilir gecmis gitmis bitmis diye artik evli diye beni sevmiyor seklinde dusunebilir...ama esin takinti yapmis..silip atsin madem kankasi esinden onemli mi sanki..ben olsam arkadasliklarini keserdim..

Ayrica madem esinden şüphe duymuyorsun o zaman sıkıntı yok.kanka moduyla devam yani ne diyelim..

Ayrica madem esinden şüphe duymuyorsun o zaman sıkıntı yok.kanka moduyla devam yani ne diyelim..
Bu tarz yorumlara da hastayım gerçekten.
İlk mesajda durumun tam anlatamayacağım kıvamda olduğunu belirtmiştim.
Herhalde başkasına aşık olduğunu düşünsem buraya dert yazacağıma boşanma dilekçesi veririm.
Ayrıca benim de 20 yıllık kankam var, adama bu kadınla konuşmayı kes diyip ben konuşmaya devam etsem mantıklı mı olur? O da demez mi o zaman sen de konuşmayacaksın diye? O yüzden esip gürlemek mantıksızdı zaten. Benim sorum da acaba ben mi kıskancım gerçekten (eşimin dediği gibi) yoksa durum anormal miydi. %99 durumun anormal olduğunu belirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…