En çok sinir olduğum da bu kadar rahat bir insan olmama rağmen eşime göre inanılmaz kıskancım
O kısım tamamen yanlış işte. 1 den 10 a kıskançlık dereceleri belirlesek sizinki en fazla 4 falan olur herhalde. Ortalamaya göre baya iyi idare ediyosunuz hic bozmayınEn çok sinir olduğum da bu kadar rahat bir insan olmama rağmen eşime göre inanılmaz kıskancım
Yazik sana camimnasıl bi adam bu bildgin cocukKoalina .!.:Benim fazla tepki vermemin sebebi benim de çocukluk arkadaşım olmasıdır.
Bir yere kadar kendimle kıyaslayarak tolere edebiliyordum ama bir yerden sonra arkadaşlıktan çıktı sanki...
Yalnız geçenlerde eşimin iş yerinin bir eğlencesi vardı oraya gittik, çalışanların hepsi kadın zaten. Şöyle bir baktım, ben oradayım insanlar eğleniyor falan bizimki habire gelemeyen kadınlara fotoğraf yolluyor, yazıyor, gelemediler diye kıskandırıyor aklınca. Ona buna gelecek misin falan diyor, son geleni bekliyoruz vs. Böyle arkadaş ilişkileri bi garip
Benim fazla tepki vermemin sebebi benim de çocukluk arkadaşım olmasıdır.
Bir yere kadar kendimle kıyaslayarak tolere edebiliyordum ama bir yerden sonra arkadaşlıktan çıktı sanki...
Yalnız geçenlerde eşimin iş yerinin bir eğlencesi vardı oraya gittik, çalışanların hepsi kadın zaten. Şöyle bir baktım, ben oradayım insanlar eğleniyor falan bizimki habire gelemeyen kadınlara fotoğraf yolluyor, yazıyor, gelemediler diye kıskandırıyor aklınca. Ona buna gelecek misin falan diyor, son geleni bekliyoruz vs. Böyle arkadaş ilişkileri bi garip
O saatlerde yayınlanan "Bu Tarz Benim" ile ilgili bir şeyler konuşuyorlardı, cumartesi akşamıydı demek ki.
Normalde daha laubali daha sinir bozucu konuşmaları olurdu ama şöyle bir okuduğumda bir şey göremedim kızacak. Dikkat ediyor gibiydi, onun dışında muhabbet açmamıştı mesela. Bir şey sormamış, sorulanlara cevap vermişti. O olaydan sonra 3. konuşmalarıydı sanırım...
Konuşmuştum bu konuyu, önce kıskandığımı düşünmüş sonrasında anlamıştı. Dikkat edeceğini de söylemişti ama gerçekten neyi kastettiğimi anladı mı hala emin değilim
sen yine iyisin iyi ...kocan alsın öpüp başında taşısın
benimki birini övecek öyle güzel böyle özel
birde bık bık peşinden dolanacak...
boşanma sebebi ki ...çok egoluyum malesef böyle konularda...
Ben zaten bu anlamda bir ilgi hissetmedim hiç...Yine de battı bana onun hayranlığı. Etrafındaki bazı insanlara hayrandır eşim, bahseder sürekli ama karşı cins olunca insan ister istemez daralıyor.ya bence aralarındaki ilişki gerçek bir arkadaşlık tamamen ben daha bir erkek görmedim ki seven
sevdiği kızın düğün gününden mutlu mesut gidip de fotoğraflarını çeksin
benim bildiğim seven erkek gider içer sevdiği kız evleniyor başkasıyla diye
Dediğim gibi böyle bir şey hissetmedim :)kadında sorun yok ama eşin sanki ondan biraz hoşlanıyor gibi.sen daha iyi anlarsın bu durumu tabi.Kadınlar hisseder çünkü
Kendisine sorsak onun gibisini zor bulurum amaSorun kadında değil, eşinizde maalesef siz yine iyi dayanmışsınız.
Bunları okutmayı çok isterdimbnde oyle...Koalina Gayet sakin.kocası kıskanç kadın gormemiş.
Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, hadi kendisi öyle takıldı kız da mı devam etti öyle takılmaya? Kaç kişi kendisine aşık biriyle kanka olur ki? Zannetmem...Bence normal degil..adam kizla gorusmek icin firsat kolluyor..belki kizda gozu vardi kiz bunu istemedi sonra arkadas gibi takilmaya karar verdi.belki kendi bile farkinda degil hislerinin.ama anormallik oldugu ortada..
Olabilir gecmis gitmis bitmis diye artik evli diye beni sevmiyor seklinde dusunebilir...ama esin takinti yapmis..silip atsin madem kankasi esinden onemli mi sanki..ben olsam arkadasliklarini keserdim..Ben zaten bu anlamda bir ilgi hissetmedim hiç...Yine de battı bana onun hayranlığı. Etrafındaki bazı insanlara hayrandır eşim, bahseder sürekli ama karşı cins olunca insan ister istemez daralıyor.
Dediğim gibi böyle bir şey hissetmedim :)
Kendisine sorsak onun gibisini zor bulurum ama
Bunları okutmayı çok isterdim
Böyle bir şey olduğunu zannetmiyorum, hadi kendisi öyle takıldı kız da mı devam etti öyle takılmaya? Kaç kişi kendisine aşık biriyle kanka olur ki? Zannetmem...
Bu tarz yorumlara da hastayım gerçekten.Ayrica madem esinden şüphe duymuyorsun o zaman sıkıntı yok.kanka moduyla devam yani ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?