- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
ayyyy içim şişti hiç üşenmedim baştan sona okudumm.. ne bu yaa. halamı yapıyor yeminlen benimki yapıcak öyle.... ya siz böyle bişi yok topik açmak için açmışsınız..yada baya sabırlısınız ben olacağımki Allah yarattı demem öyle bir cıngar çıkartırdımki ne kafa kalırdı ne göz ve s...ktiri çekerdim yeterin lan arkadaşmış yerim öyle arkadaşlığı...Yakın zamanda benzer bir durum olmuşken güncelleyeyim istedim.
Benimki ne yapsan kar etmezlerden sanırım.
Geçenlerde ben koltukta uyumuşum, gece 22.00-23.00 arası. Uyumadan önce biriyle yazıştığını gördüm ama sormadım tabi. Saat 23.00 gibi uyanınca baktım hala yazışıyor, kiminle yazışıyorsun saatlerdir dediğimde "senin çok sevdiğin biri, x işte" dedi ve güldü. Baktım yazışmalara çok eften püften sıradan şeylerdi ama yine de sinir oldum. Kadının bebeği olmasından dolayı pek sık görüşemiyor, yazışamıyorlar biliyorum.
En azından o kadını sevmediğimi anlayabilmiş
anlamadığım o kızın eşide eşinize bu kadar vakit harcayıp konuşmasına bir şey demiyor mu birde bebeği var ben bebeğimle ilgilenmeklten eşimin evdwe yüzüne bakamıyordum ilk zamanlar.tabiki arkadaşlık olmalı ama eşinizin sizi ezer ve konuya olan hassasiyetinizle dalga geçer tavrı çok kırıcı ve sizi daha çok kamçılıyor.bence evlendikten sonra eşli uygun zamanlarda görüğşmek ve sizi davet edecekse bile eşiniz yerine sizi arıyarak davet etmesi gerkli bence.eşinizin seviyesini ayarlıyamadığı bir arkadaşlık.Yakın zamanda benzer bir durum olmuşken güncelleyeyim istedim.
Benimki ne yapsan kar etmezlerden sanırım.
Geçenlerde ben koltukta uyumuşum, gece 22.00-23.00 arası. Uyumadan önce biriyle yazıştığını gördüm ama sormadım tabi. Saat 23.00 gibi uyanınca baktım hala yazışıyor, kiminle yazışıyorsun saatlerdir dediğimde "senin çok sevdiğin biri, x işte" dedi ve güldü. Baktım yazışmalara çok eften püften sıradan şeylerdi ama yine de sinir oldum. Kadının bebeği olmasından dolayı pek sık görüşemiyor, yazışamıyorlar biliyorum.
En azından o kadını sevmediğimi anlayabilmiş
Yok canım seninki cimbizla çekmek değil esin açıkça söylüyor anladigim kadariyla. Ama açıkçası ben eşinin ona zaafı olduğunu yani korktuğumuz anlamda zaafı olduğunu düşünmedim öyle olsa videoları gizli gizli izledi asla sana izletmezdi. Diyorum ki acaba eşinin sanq kızı sevdirmeye çalışmasına fırsat vermeden sen kızla samimiyet kursan? Sanki eşinin bu davranışları normale dönermis gibi geldi bana. Sonuçta kızın bi art niyeti yok demissin. Eşine o kızla görüşme demen de saçma olacağına göre sanki sen de dahil olsan işler yoluna girer gibi ama tam da bilemedim.Benim de 17 yıllıka arkadaşım var erkek, eşimden daha çok biliyor hayatımı. Severim de kendisini ama eşimin yanında onu övmem, her işine atlamam ne bileyim bir zaafım yoktur.
Ben hiç hoşlanmadım bu durumdan ama kızın herhangi bir falsosu olmadığına emin olduğum için önemsemedim. Gerçekten iyi niyetli. De bana "kısasın, yarım doğmuşsun" gibi espriler(!) yaparken kıza "o uzun ya ne giyse oluyor" gibi yorumları var. Ne hissettirdiğinin farkında değil ama ben cımbızla seçiyorum ve kaydediyorum her şeyi.
Buna da şükür :)Ayrica mesele sadece sevmemeniz mi?
Siz esinizin haddinden fazla samimiyetine ya da daha dogru bir deyisle garip ovgulerine, habersiz gidislerine kizgin degil miydiniz?
Anlamis ama yanlis anlamis :)
Sevmediginiz kismini anlamis ama kizi degil kendinin kiza olan tavirlarini sevmediginizi anlayamamis.
Bunu dedim aslında, ben artık onunla asla görüşmem kendin git görüş dedim ama "sen görüşmeyeceksen ben neden görüşeyim" dedi. Sonradan düşündüm, aşırı tepki verip görüşmelerini saklamasındansa normal seyirde ilerleyip gözlemlemeye karar verdim.sen haklısın canım eşin olayı abartmış ben olsam yeter be ne arkadaşmış ya ben senin eşinim be derim
Gerçekten insanlara laf anlatmaktan, derdimi belirtmekden fazlasıyla yoruldumDegerli meslektasim zaten okulda fazlasiyla yoruyorlar seni hem zihnen hem bedenen bir de evde bu sinir bozucu olayi yasiyorsun en kisa zamanda adam duzelir insallah
Onlar bizi ilgilendirmez aslında. Kadın haddinden fazla serbest olabilir, ben eşimin davranışlarına bakarım. Dışarıdaki hangi bir kadını düzeltebilirim ki? Eşim düzgün davranacak bir duruşu ve sınırı olacak ki içime sinsin. Onun eşi de benim eşimi kardeş gibi gören ve eşim fazlasıyla yardımcı olduğu için minnet besleyen biri. Bilemiyorum bir sıkıntı olsa gecenin yarılarında yazmazdı herhalde.Erkekler hep böyle maalesefBizi sinir eden davranışları, bizi rahatsız etmek pahasına bile yapmaktan vazgeçmezler. Ama bence arkadaşı olan kadında da hata var, onun kocası böyle gecenin körü arkadaşı bile olsa başa kadınlarla yazışsa kendini nasıl hisseder merak ediyorum. Benzer bir durum yaşamıştık biz de, o kadını hayatımızdan atmayı başardıktan sonra huzurumuz yerine geldi. Siz çok dırdır yapmadan tavrınızı net olarak koyarak gösterin bence, bu huzursuzluğu ancak siz çözebilirsiniz. Umarım çabuk atlatırsınız çünkü ne kadar sinir bozucu olduğunu biliyorum
Benim de çocukluk arkadaşım olduğu için anlayış gösterdim ama benim bir sınırım vardır ve hatta eşimin rahatsız olduğu noktaları dahi direk konuşabilirim. O da bana sevgililerinin rahatsızlıkları varsa söyler ve ona göre davranırız. Bilemiyorum ama ben bu şekilde bir dostluğu fazla buluyorum...Ya da yetiştiğim yer itibariyle mi fazla muhafazakarım diye düşündüm ama buraya konu açtıkça gördüm değilim....Eşin senşn rahatsızlığının derecesinş bildiği halde hala bu şekilde davranması ilginç.
Kendimden örnek vereyim, eşimle aynı yerde çalışıyoruz, bundan yıllar önce şirketten bir kızdan hoşlanmış. Kız bunu reddetmiş. Sonra eşimle biz tanıştık, tabi bi 5 yıl sonra falan. Çıkmaya başladık. Bu kız eşime yanaşmaya başladı. Eşimde o zaman sevgili yada nişanlıydık hatırlamıyorum, bu kıza esprili davranıyor. Eskiden yakın oldukları için.
Ama bu kızın çenesi durmuyo benim hakkımda orda burda konuşuyor benim kulağıma geliyor. İlk bi kaç duymamazlıktan geldim. Sonra olmuyo o zaman eşime söyledim benim kaale almadı büyütüyorsun, kıskançlık yapıyorsun, olay kapanmış sen açıyosun falan dedi.
Sonra biz evlendik ama hala bu şekilde konuşmalar ve eşime fingirdek mailler atıyo iş için tabi.
Ben bi güzel eşini fırçaladım. Bir daha görürsem çeker giderim diye de tehdit ettim.
O dur budur ses yok ama, ben hala izleyişteyim
Senin ne yapman gerekir bilemiyorum. Çünkü onlar arkadaşlar
Aslında kıskançlık gibi algılamasını istemiyorum, alakası yok çünkü. Benim de çocukluk arkadaşım olduğu ve hala görüştüğüm için irtibatı kesmelerini isteyemem gibi geldi. Tamamen empati kurarak ve iyi niyetimle yaklaşmaya çalıştım. Kızda da hiç bir sırnaşma, yanaşma sezmedim ama bazı olaylar hoşuma gitmedi sadece.ayyyy içim şişti hiç üşenmedim baştan sona okudumm.. ne bu yaa. halamı yapıyor yeminlen benimki yapıcak öyle.... ya siz böyle bişi yok topik açmak için açmışsınız..yada baya sabırlısınız ben olacağımki Allah yarattı demem öyle bir cıngar çıkartırdımki ne kafa kalırdı ne göz ve s...ktiri çekerdim yeterin lan arkadaşmış yerim öyle arkadaşlığı...
Ben de o konuşmalardan sonra çocukluk arkadaşımı evime çağırdım. Kendisi başka şehirde ama mutlaka yolu düşer, düştüğünde gelecek bize mutlaka... Bunu söylediğimde gıkını bile çıkartamadı, eskiden tanışmak dahi istememişti, öyle hoşlanmıyordu.olmaz bir kadınla bir erkek böyle samimi olmazzz. gösterirdim ona samimiyetii..zıpladı sinirlerim şimdii bunun tersi olsaydı o değilde sen olsaydın ay neolur bi dene merak ettim herifini.bu tavırlarına ne dicekk..
Bana da normal gelmedi, bir zaman salak gibi "çocukluk arkadaşı işte" dedim ama sonradan rahatsız oldum. Tamam çok sevebilir, çok iyi insan olabilir de sürekli övmesi baydı gerçekten...Yaaa cok sasirdim ben cünkü benim esimin cok yakin kiz arkadasi olcak aricak konuscaklar vs. Övecek ya bunlar normalmi benmi geri kafaliyim..
bide o kizin kocasi nsl izin veriyormus onu anlamadim.
k.bakmayin ama iyi dayanmissiniz ben gelemem boyle seylere
Bebek olana kadar sık sık konuşuyorlardı ama bebekten sonra çok fazla konuşmadılar. Eskisine oranla yine iyi yanianlamadığım o kızın eşide eşinize bu kadar vakit harcayıp konuşmasına bir şey demiyor mu birde bebeği var ben bebeğimle ilgilenmeklten eşimin evdwe yüzüne bakamıyordum ilk zamanlar.tabiki arkadaşlık olmalı ama eşinizin sizi ezer ve konuya olan hassasiyetinizle dalga geçer tavrı çok kırıcı ve sizi daha çok kamçılıyor.bence evlendikten sonra eşli uygun zamanlarda görüğşmek ve sizi davet edecekse bile eşiniz yerine sizi arıyarak davet etmesi gerkli bence.eşinizin seviyesini ayarlıyamadığı bir arkadaşlık.
Eşim pek bir şey saklamaz aslında. Ama bu bir şey ifade etmiyor, saklasa dahi bulacağımı/bileceğimi geçmişten biliyor.Ortaokul arkadaslari diyorsn, yani bildigin cocukluk arkadasi, kardes gibiler sanirim cnku senden bise saklamadigindan belli, benim okuduklarimdan gozume batan tek sey arkadas grubuna biraz fazla duskn olmasi, dugunde falan onlarla oturmasi abartili olmus.
Arkadaslk guzel bise ama ailenin kim oldugunu da bileceksn, onceliklerini karistirmis.
Artık samimiyet için çok geç, ne kadar iyi niyetli olursa olsun arkadaşlık kurabileceğim birisi olmaktan çıktı.Yok canım seninki cimbizla çekmek değil esin açıkça söylüyor anladigim kadariyla. Ama açıkçası ben eşinin ona zaafı olduğunu yani korktuğumuz anlamda zaafı olduğunu düşünmedim öyle olsa videoları gizli gizli izledi asla sana izletmezdi. Diyorum ki acaba eşinin sanq kızı sevdirmeye çalışmasına fırsat vermeden sen kızla samimiyet kursan? Sanki eşinin bu davranışları normale dönermis gibi geldi bana. Sonuçta kızın bi art niyeti yok demissin. Eşine o kızla görüşme demen de saçma olacağına göre sanki sen de dahil olsan işler yoluna girer gibi ama tam da bilemedim.
akıllı bir kadına benziyorsun eminim en doğru davranışları göstereceksin.. sevgiyle kall..Artık samimiyet için çok geç, ne kadar iyi niyetli olursa olsun arkadaşlık kurabileceğim birisi olmaktan çıktı.
Ben mecbur olmadıkça görüşmem ancak kendisine karışmam. Onu bir kere daha denemek istiyorum aslında. Bunca şeye rağmen, çağırılsa ve ben gitmesem bensiz gidecek mi? Bu kadar önemli mi? Eğer öyle bir şey yaparsa tavrımı ciddi anlamda değiştireceğim.
O saatlerde yayınlanan "Bu Tarz Benim" ile ilgili bir şeyler konuşuyorlardı, cumartesi akşamıydı demek ki.Aslina bakarsan gorustugum saatlere dikkat eden biri olmama ragmen bazi durumlarda kisiyle samimiyetime gore yazisabilirim, erkek kadin ayrimi pek yapmadigim icin de ustunde durmayabilirdim.
Ancak sizinki cok farkli, sanki esin hoslanmadigin seyleri yapmayi oyun saniyor koalina.
Ustune gittikce bilincli mi yapiyor? yoksa sizin konusmanizdan sonra azalmisti , o gun cevap vermesi gereken onemli birsey vardi sonra da devam mi ettiler?
Iki duruma gore tepkin ve sertligin degisir bence.
Onunla konusmus muydun ve nasil karsilamisti?
Ben karşımdaki kişinin hayat yapısına göre davranmayı tercih ediyorum. Yaşantısı boyunca arkadaşlarıyla kız-erkek ayırmadan samimi olmuş, evine çağırmış, doğum günlerinde pasta yapmış vs...O yüzden çok katı kurallarım yok, o yüzden bu kadar sakinim.ben hep yadırgamışımdır bir erkekle bir kadının sıkı fıkı arkadaşlığını, ay o benim kardeşim falan olayı yalaaan ! aynı kandan olmayan bi erkek ve bi kadın kardeş hahaha.. gözlemlerime ve tecrübe dayanaraktan bir erkek asla ve asla hoşlanmadığı bir kadının üstüne bu denli düşmez hele ki eşi varken o kadını yüceltmez diyorum bu isterse beşikten beri beraber büyümüş olsa da bundan da adım gibi eminim. arkadaşlık edicek erkek mi kalmamış? bi kadınla arkadaşlık namına ne paylaşabiliyor? neyi konuşuyorlar bu kadar? o kadar iyiyse boşatta onla evlen o zaman ben senin karınım aklını başına topla diye onun anasından emdiğini burnundan getirmiştim belki işi boşanmaya sürüklemiştim ben olsam.
Güzel oldu aslında karşıt iki taraf olmamızYazdıklarınızı okurken bi an kendimi eşinizin yakın arkadaşı benmişim gibi hissettim. Hatta bu tarz benimli kısmı okuduktan sonra kadın evli ve bebeği var demeseniz "ohaa yoksa ben miyim" bile diyebilirdim. Neyse ki o iki şartı sağlamıyorum ben değilmisim
Şu anda bende de benzer bi sıkıntı var. 10 senelik arkadaşımın manitası pek sevmiyo beni ne yazık ki.
Benim eşşek daha dakika bir gol bir "Ladyamore la bi tanış bak çok seveceksin. Zaten onun sevmedigi kızla da bi halt yürümez. " gibi bi espri yapmış kız arkadaşına. Bazen erkekler cidden salaklaşıyolar daha yeni ilişkin olan kıza yapılcak şaka mı oonun orda kastettigi beni görümce yerine koymak, kardesim gibidir demeye calısıyo ama kız tabi ki öyle anlamadı
Kız zaten samimiyetimizi duyunca bi huzursuz olmustu bi de üstüne bu laf gelince 10-0 geriden başladık. 5 aydır da ne yaptıysam düzeltemiyorum ne zaman görüssek konussak aralarında olay oluyo
En son da BTB nin finalinden konusuyoduk aksam canlı yayın kısmı ne dandik olmustu vs. Kız ertesi gün görünce yine kızmış gecenin 12 sinde ne konusuyosunuz diye
Yani konu sizin ama ben size bi soru sorayım mı? Ben bu kızı nasıl ikna ederim bu cocugun benim kardesimden farksız olduguna? Biz tanıstıgımızda mavi önlük giyiyoduk ya. Düsünün o kadar eski yani. Ergenligi birlikte gecirdik, en hormonların havada ucustugu dönemde bile bi sey olmadı bizim aramızda. Aklımızdan bile gecmez ki. Ama iste gel de bunu o kıza anlat.
Bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım. Normalde aklıma gelen her şeyi çotank diye yazarım ama bu konuyu tam anlatamayacağımı düşünüyorum...yine de kolları sıvıyorum.
Baştan söyleyeyim; kız-erkek samimiyetine öyle çok anormal bakan biri değilim. ELbette enseye şaplak durumu olmayacak ama arkadaş olunabilir.
Eşimin ortaokul-lise döneminden samimi bir grubu var.2 kız 2 erkek. Tanıştım da hepsi çok iyi insanlar gibi görünüyordu.
Ancak ben içlerinden birine eşimin yaklaşımını pek beğenmiyorum. Çok sevdiğini biliyorum, iyi niyetli de bir kız ama her bahsi geçtiğinde eşimin sürekli övmesi normal gelmiyor bana.
"Çok iyi kızdır, kocası hiç yakışmıyor, evlenemeyeceğini düşündü bununla evlendi ama kim istemezdi ki, şöyle iyi niyetli, böyle aktif, şöyle uzun, böyle çatlak". Nikah günüm de pek hoş geçmedi. Gündüz fotoğraf çekimini yaptık, nikaha gittik, çıkışta da kalan çekimleri tamamlarız öyle eğlenceye gideriz diye düşündük. Fotoğraf makinesi unutulmuş meğer, biz de çekim yapılması gerekirken arkadaşları ile oturup çay içtik. gelinlikle.Annemler sürekli beni arayıp huzursuz etti, biz geldik siz nerede kaldınız vs diyerek. Her neyse sonradan çıktık oradan mekana gittik. Ben bize ayrı masa olacak zannederken bi baktım yok. Anneler babalar bizi kendi masalarına beklerken biz bu arkadaşları ile olan ufak masaya oturduk. Bu yüzden ben azar işitip durdum neden oradasınız diye...Başka şehirden akrabalarım da gelmişti ve nikah tebriği dışında ilgilenemedim. Masa masa gezelim dememe rağmen ayıp olur diye kalkmadı. Zaten arkadaşlarınlaydık neden ayıp olsun dedim ama sallamadı. Annemler beni gerdikçe ben de eşimi gerdim.
Gel zaman git zaman arada bir kere kız bizi evine davet etti, gittik oturduk vs. Ondan kısa bir süre sonra doğum yaptı. Doğuma ben gidemedim, sabah saatleri olduğu için ve o gün görümcem geleceği için.Önceden söz vermiştim ayıp olmasın diye iptal etmedim. Eşim de doğum fotoğraflarını çekeceğini söylemiş ve bana hiç söylemeden bir altın alarak gitti. Burada da sinirlendim çünkü benim bildiğim altının acelesi yok, çift olaak gidince takılır. Zaten ne takacağımızı çok önceden konuşmuş, belirlemiş, ayırmıştık. Mesele neden taktın değil de, bak ben gidiyorum, altını da alıyorum diyebilirdi. Ben de eşimden numarayı istedim ve arayacağımı, tebik edeceğimi söyledim "şimdi arama daha narkozun etkisinde" falan dedi. öylece unutuldu gitti, aramadım daha.
Eşim nişanının ve düğününün de bütün fotoğraflarını çekmişti. Hatta gelinliğinin fermuarı kapanmamış da eşim kapatmış kuaförde...Gayet mutlu, eğlenerek, işten izin alarak gitti çekimlere...Her neyse bir gün görümcemle benim eşime işimiz düştü ve bir kaç fotoğraf çekmesi gerekti. Görümcemlere gittik ama ben gittiğime gideceğime pişman oldum. Eşim sürekli görümcemle beni azarlama derdinde, ne oturuyosunuz, ne bakıyosunuz, şunu şuraya koyun, bunu buraya getirin...Benim sinirlerim tepeme çıktı, 1-2 uyardım ama yine devam etti aynı şeylere. "Sen elalemin kızının tonlarca fotoğrafını çekerken de bu kadar sinirli miydin, yoksa sinirin ablana ve karına mı sadece?" dedim. Görümcem de sordu, kim o nedir diye. Ben de bir arkadaşı vardı ya, sürekli çağırılmamasına rağmen eşim ortaya atlıyor fotoğrafları çekerim diye, gayet memnun ona karşı ama bize gelince sinirli dedim. Ben o kızdan pek hoşlanmamıştım dedi o da. Eşim de "aaa siz ikiniz de kıskanmışsınız kızı" diye bir yorumda bulundu. Ben yine sinirlendim.
Bundan bir kaç gün önce de bana whatsapptan birinin yazdığını gösterirken o kızla konuştuğunu gördüm. Son mesajı dikkatimi çekti...Normalde açıp okumam mesajları zaten sürekli konuşurlar hani ekstrem bir durum değil. Karıştırmam telefonunu ama hep ortadadır yani. Neyse o gidince baktım ki bir gün sizi çağıracağız bize, sen bize haber ver ne zaman geleceksen, hatta beni değil Koalina'yı ara, bir de ben doğurdum de falan yazmış. Kız da gülmüş vs. Şaşırdım yani, sormadım da. Bir kaç gün sonra baktığımda bütün konuşmayı silmişti. Bir kenara not ettim, ciddiye almadım.
Geçen gün de yanımda otururken "çok uykum geldi, öldüm bittim" diye yakınıyordu. Ben de harıl harıl ertesi güne etkinlik hazırlamakla, kesip yapıştırmakla meşgulüm. İstiyorsan yat dedim, gitti bilgisayarı açtı. Bu kızın videolarına falan baktı, komik anlarda beni çağırdı bak izle şunu diye, baktım yine sallamadım, hmm süpermiş diyip işime koyuldum. İşim bitince yattım, bu da telefonla oynuyor, ben de zaten düzgün uyuyamayacan briiyim, telefonun ışığı battı bana, "hani uykun vardı" dedim, "kaçtı uykum" dedi. Belki de ilgini çeken şeyler izlediğin içindir diyerek zaten bildiği şeyleri tekrar ettim.
Sonuç olarak bana sormadan, aile olmanın yapısını anlamadan kafsına göre insanları çağırıp, altın takıp, beni çekiştirmesini hoş bulmadığımı söyledim. Beni yererken o kızı övmesini, onun işini yaparken sevinçten deliye dönüp bizimkini yaparken sinir küpü olmasını da sevmediğimi bilmem kaçıncı kere belirttim. Hayatında başka samimi kız olmasa diyeceğim ki kıskancım ama gayet samimi olduğu başkaları da var ama onlara böyle yaklaşmıyor.
Haliyle uzun zamandır olanları biriktirdim ve artık ben sallamam o arkadaşını dedim.Kızın da suçu yok senin garip tavrın yüzünden, diğerlerine davrandığın gibi davransaydın en iyi arkadaşım bile olabilirdi dedim. Sen gidiyorsan tek gidersin dedim.
Bilemedim ben mi sorunluyum? Bunların batması çok mu anormal?
Güzel oldu aslında karşıt iki taraf olmamız
Ben konunun içinde çok defa bahsettim zaten sorun kızda değil benim adamda diye. Çok samimi olabilirler hatta bilmem kaç yıllık geçmişlerinde benim bilmediğim neleri biliyordur kim bilir...Ancak bana yansıtması ciddi bir hayranlık, sanki hayattaki en süper kadın oymuş, bütün kadınlardan farklıymış gibi konuşuyor.
Bilemiyorum nasıl ikna edersiniz, numarası varsa onunla konuşmaya çalışın yahut toplu yazışma yapın. Atıyorum BTB konuşurken "ikiniz de birsiniz nasıl olsa" diyerek konuşmaya ekleyin...
Hayat kendi tecrübelerimizden ibaret degil lütfen yapmayın böyle. Bütün genellemeler gibi "o kardeşim olayı yalaaan" genellemeniz de yanlış.ben hep yadırgamışımdır bir erkekle bir kadının sıkı fıkı arkadaşlığını, ay o benim kardeşim falan olayı yalaaan ! aynı kandan olmayan bi erkek ve bi kadın kardeş hahaha.. gözlemlerime ve tecrübe dayanaraktan bir erkek asla ve asla hoşlanmadığı bir kadının üstüne bu denli düşmez hele ki eşi varken o kadını yüceltmez diyorum bu isterse beşikten beri beraber büyümüş olsa da bundan da adım gibi eminim. arkadaşlık edicek erkek mi kalmamış? bi kadınla arkadaşlık namına ne paylaşabiliyor? neyi konuşuyorlar bu kadar? o kadar iyiyse boşatta onla evlen o zaman ben senin karınım aklını başına topla diye onun anasından emdiğini burnundan getirmiştim belki işi boşanmaya sürüklemiştim ben olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?