Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

ayyyy içim şişti hiç üşenmedim baştan sona okudumm.. ne bu yaa. halamı yapıyor yeminlen benimki yapıcak öyle.... ya siz böyle bişi yok topik açmak için açmışsınız..yada baya sabırlısınız ben olacağımki Allah yarattı demem öyle bir cıngar çıkartırdımki ne kafa kalırdı ne göz ve s...ktiri çekerdim yeterin lan arkadaşmış yerim öyle arkadaşlığı...

olmaz bir kadınla bir erkek böyle samimi olmazzz. gösterirdim ona samimiyetii..zıpladı sinirlerim şimdii bunun tersi olsaydı o değilde sen olsaydın ay neolur bi dene merak ettim herifini.bu tavırlarına ne dicekk..

Yaaa cok sasirdim ben cünkü benim esimin cok yakin kiz arkadasi olcak aricak konuscaklar vs. Övecek ya bunlar normalmi benmi geri kafaliyim..
bide o kizin kocasi nsl izin veriyormus onu anlamadim.

k.bakmayin ama iyi dayanmissiniz ben gelemem boyle seylere

anlamadığım o kızın eşide eşinize bu kadar vakit harcayıp konuşmasına bir şey demiyor mu birde bebeği var ben bebeğimle ilgilenmeklten eşimin evdwe yüzüne bakamıyordum ilk zamanlar.tabiki arkadaşlık olmalı ama eşinizin sizi ezer ve konuya olan hassasiyetinizle dalga geçer tavrı çok kırıcı ve sizi daha çok kamçılıyor.bence evlendikten sonra eşli uygun zamanlarda görüğşmek ve sizi davet edecekse bile eşiniz yerine sizi arıyarak davet etmesi gerkli bence.eşinizin seviyesini ayarlıyamadığı bir arkadaşlık.

Ortaokul arkadaslari diyorsn, yani bildigin cocukluk arkadasi, kardes gibiler sanirim cnku senden bise saklamadigindan belli, benim okuduklarimdan gozume batan tek sey arkadas grubuna biraz fazla duskn olmasi, dugunde falan onlarla oturmasi abartili olmus.

Arkadaslk guzel bise ama ailenin kim oldugunu da bileceksn, onceliklerini karistirmis.

Yok canım seninki cimbizla çekmek değil esin açıkça söylüyor anladigim kadariyla. Ama açıkçası ben eşinin ona zaafı olduğunu yani korktuğumuz anlamda zaafı olduğunu düşünmedim öyle olsa videoları gizli gizli izledi asla sana izletmezdi. Diyorum ki acaba eşinin sanq kızı sevdirmeye çalışmasına fırsat vermeden sen kızla samimiyet kursan? Sanki eşinin bu davranışları normale dönermis gibi geldi bana. Sonuçta kızın bi art niyeti yok demissin. Eşine o kızla görüşme demen de saçma olacağına göre sanki sen de dahil olsan işler yoluna girer gibi ama tam da bilemedim.

Buna da şükür :)
Kendisi hep "iyi niyetli" olduğu için asla yanlış yapamaz, yapsa bile benim iyi niyetinden emin olarak asla tavır yapmamam gerekir. Şimdilik bebekten dolayı çok fazla görüşmüyorlar bu yüzden hiç dillendirmiyorum. Kız yazmadıkça bahsi falan geçmiyor mesela, eskiden haftada bir konusu geçerdi.

sen haklısın canım eşin olayı abartmış ben olsam yeter be ne arkadaşmış ya ben senin eşinim be derim
Bunu dedim aslında, ben artık onunla asla görüşmem kendin git görüş dedim ama "sen görüşmeyeceksen ben neden görüşeyim" dedi. Sonradan düşündüm, aşırı tepki verip görüşmelerini saklamasındansa normal seyirde ilerleyip gözlemlemeye karar verdim.

Degerli meslektasim zaten okulda fazlasiyla yoruyorlar seni hem zihnen hem bedenen bir de evde bu sinir bozucu olayi yasiyorsun en kisa zamanda adam duzelir insallah
Gerçekten insanlara laf anlatmaktan, derdimi belirtmekden fazlasıyla yoruldum

Onlar bizi ilgilendirmez aslında. Kadın haddinden fazla serbest olabilir, ben eşimin davranışlarına bakarım. Dışarıdaki hangi bir kadını düzeltebilirim ki? Eşim düzgün davranacak bir duruşu ve sınırı olacak ki içime sinsin. Onun eşi de benim eşimi kardeş gibi gören ve eşim fazlasıyla yardımcı olduğu için minnet besleyen biri. Bilemiyorum bir sıkıntı olsa gecenin yarılarında yazmazdı herhalde.

Benim de çocukluk arkadaşım olduğu için anlayış gösterdim ama benim bir sınırım vardır ve hatta eşimin rahatsız olduğu noktaları dahi direk konuşabilirim. O da bana sevgililerinin rahatsızlıkları varsa söyler ve ona göre davranırız. Bilemiyorum ama ben bu şekilde bir dostluğu fazla buluyorum...Ya da yetiştiğim yer itibariyle mi fazla muhafazakarım diye düşündüm ama buraya konu açtıkça gördüm değilim....

Aslında kıskançlık gibi algılamasını istemiyorum, alakası yok çünkü. Benim de çocukluk arkadaşım olduğu ve hala görüştüğüm için irtibatı kesmelerini isteyemem gibi geldi. Tamamen empati kurarak ve iyi niyetimle yaklaşmaya çalıştım. Kızda da hiç bir sırnaşma, yanaşma sezmedim ama bazı olaylar hoşuma gitmedi sadece.

olmaz bir kadınla bir erkek böyle samimi olmazzz. gösterirdim ona samimiyetii..zıpladı sinirlerim şimdii bunun tersi olsaydı o değilde sen olsaydın ay neolur bi dene merak ettim herifini.bu tavırlarına ne dicekk..
Ben de o konuşmalardan sonra çocukluk arkadaşımı evime çağırdım. Kendisi başka şehirde ama mutlaka yolu düşer, düştüğünde gelecek bize mutlaka... Bunu söylediğimde gıkını bile çıkartamadı, eskiden tanışmak dahi istememişti, öyle hoşlanmıyordu.

Bana da normal gelmedi, bir zaman salak gibi "çocukluk arkadaşı işte" dedim ama sonradan rahatsız oldum. Tamam çok sevebilir, çok iyi insan olabilir de sürekli övmesi baydı gerçekten...

Bebek olana kadar sık sık konuşuyorlardı ama bebekten sonra çok fazla konuşmadılar. Eskisine oranla yine iyi yani
Eşim zaten insan ilişkilerinde pek normal davranmaz. Henüz iki kişi olmanın bilincinde değil. Kafasına göre söz verir, çağırır insanları

Eşim pek bir şey saklamaz aslında. Ama bu bir şey ifade etmiyor, saklasa dahi bulacağımı/bileceğimi geçmişten biliyor.
Bu kadının annesiyle, babasıyla, kardeşiyle dahi görüşüyorlar. Ne hikmetse eşim bütün ailesini tanımasına rağmen görümcelerim kızı doğru düzgün tanımıyor.
Bir de arkadaş grubu 4 kişilik ama herkes birbirine her zaman kardeşçe duygular beslememiş. Grubun diğer erkeği bu kıza umutsuzca aşıkmış senelerce. O yüzden kardeş gibi de olsalar bir sınırı olmalı.

Artık samimiyet için çok geç, ne kadar iyi niyetli olursa olsun arkadaşlık kurabileceğim birisi olmaktan çıktı.
Ben mecbur olmadıkça görüşmem ancak kendisine karışmam. Onu bir kere daha denemek istiyorum aslında. Bunca şeye rağmen, çağırılsa ve ben gitmesem bensiz gidecek mi? Bu kadar önemli mi? Eğer öyle bir şey yaparsa tavrımı ciddi anlamda değiştireceğim.

akıllı bir kadına benziyorsun eminim en doğru davranışları göstereceksin.. sevgiyle kall..

Aslina bakarsan gorustugum saatlere dikkat eden biri olmama ragmen bazi durumlarda kisiyle samimiyetime gore yazisabilirim, erkek kadin ayrimi pek yapmadigim icin de ustunde durmayabilirdim.

Ancak sizinki cok farkli, sanki esin hoslanmadigin seyleri yapmayi oyun saniyor koalina.
Ustune gittikce bilincli mi yapiyor? yoksa sizin konusmanizdan sonra azalmisti , o gun cevap vermesi gereken onemli birsey vardi sonra da devam mi ettiler?
Iki duruma gore tepkin ve sertligin degisir bence.

Onunla konusmus muydun ve nasil karsilamisti?

O saatlerde yayınlanan "Bu Tarz Benim" ile ilgili bir şeyler konuşuyorlardı, cumartesi akşamıydı demek ki.
Normalde daha laubali daha sinir bozucu konuşmaları olurdu ama şöyle bir okuduğumda bir şey göremedim kızacak. Dikkat ediyor gibiydi, onun dışında muhabbet açmamıştı mesela. Bir şey sormamış, sorulanlara cevap vermişti. O olaydan sonra 3. konuşmalarıydı sanırım...
Konuşmuştum bu konuyu, önce kıskandığımı düşünmüş sonrasında anlamıştı. Dikkat edeceğini de söylemişti ama gerçekten neyi kastettiğimi anladı mı hala emin değilim

Allah sabır versin, bu ne biçim adam ya Allah ıslah etsin!!!!! Tam bi öküz!!!!

Erkek arkadaşımın samimi kız arkadaşı olmasına anormal gözüyle baktığım için çok şükür 3 yıldır ne bir kuşku, ne de bir sorun yaşadım. Olsa en ufak şeyden işkillenirdim, sizin konunuzdan da işkillendim. Yanınızda onu övmesi, kıyasladığınızda ona olan tavırlarının daha sevecen ve ilgili olması bana kabul edilemez bir durum geliyor. Bence bu aşamadan sonra sizde biraz anormal gözüyle baksanız iyi olur, eşiniz biraz kendine gelmeli diye düşünüyorum.

ben hep yadırgamışımdır bir erkekle bir kadının sıkı fıkı arkadaşlığını, ay o benim kardeşim falan olayı yalaaan ! aynı kandan olmayan bi erkek ve bi kadın kardeş hahaha.. gözlemlerime ve tecrübe dayanaraktan bir erkek asla ve asla hoşlanmadığı bir kadının üstüne bu denli düşmez hele ki eşi varken o kadını yüceltmez diyorum bu isterse beşikten beri beraber büyümüş olsa da bundan da adım gibi eminim. arkadaşlık edicek erkek mi kalmamış? bi kadınla arkadaşlık namına ne paylaşabiliyor? neyi konuşuyorlar bu kadar? o kadar iyiyse boşatta onla evlen o zaman ben senin karınım aklını başına topla diye onun anasından emdiğini burnundan getirmiştim belki işi boşanmaya sürüklemiştim ben olsam.

Ben karşımdaki kişinin hayat yapısına göre davranmayı tercih ediyorum. Yaşantısı boyunca arkadaşlarıyla kız-erkek ayırmadan samimi olmuş, evine çağırmış, doğum günlerinde pasta yapmış vs...O yüzden çok katı kurallarım yok, o yüzden bu kadar sakinim.

Yazdıklarınızı okurken bi an kendimi eşinizin yakın arkadaşı benmişim gibi hissettim. Hatta bu tarz benimli kısmı okuduktan sonra kadın evli ve bebeği var demeseniz "ohaa yoksa ben miyim" bile diyebilirdim. Neyse ki o iki şartı sağlamıyorum ben değilmisim

Şu anda bende de benzer bi sıkıntı var. 10 senelik arkadaşımın manitası pek sevmiyo beni ne yazık ki.

Benim eşşek daha dakika bir gol bir "Ladyamore la bi tanış bak çok seveceksin. Zaten onun sevmedigi kızla da bi halt yürümez. " gibi bi espri yapmış kız arkadaşına. Bazen erkekler cidden salaklaşıyolar daha yeni ilişkin olan kıza yapılcak şaka mı o onun orda kastettigi beni görümce yerine koymak, kardesim gibidir demeye calısıyo ama kız tabi ki öyle anlamadı

Kız zaten samimiyetimizi duyunca bi huzursuz olmustu bi de üstüne bu laf gelince 10-0 geriden başladık. 5 aydır da ne yaptıysam düzeltemiyorum ne zaman görüssek konussak aralarında olay oluyo

En son da BTB nin finalinden konusuyoduk aksam canlı yayın kısmı ne dandik olmustu vs. Kız ertesi gün görünce yine kızmış gecenin 12 sinde ne konusuyosunuz diye

Yani konu sizin ama ben size bi soru sorayım mı? Ben bu kızı nasıl ikna ederim bu cocugun benim kardesimden farksız olduguna? Biz tanıstıgımızda mavi önlük giyiyoduk ya. Düsünün o kadar eski yani. Ergenligi birlikte gecirdik, en hormonların havada ucustugu dönemde bile bi sey olmadı bizim aramızda. Aklımızdan bile gecmez ki. Ama iste gel de bunu o kıza anlat.

Güzel oldu aslında karşıt iki taraf olmamız
Ben konunun içinde çok defa bahsettim zaten sorun kızda değil benim adamda diye. Çok samimi olabilirler hatta bilmem kaç yıllık geçmişlerinde benim bilmediğim neleri biliyordur kim bilir...Ancak bana yansıtması ciddi bir hayranlık, sanki hayattaki en süper kadın oymuş, bütün kadınlardan farklıymış gibi konuşuyor.
Bilemiyorum nasıl ikna edersiniz, numarası varsa onunla konuşmaya çalışın yahut toplu yazışma yapın. Atıyorum BTB konuşurken "ikiniz de birsiniz nasıl olsa" diyerek konuşmaya ekleyin...

Kızdığınız şeylere ben çok dahs sert tepkiler verirdim açıkçası. Ve eşinizin o kadına bir hayranlık duyduğu kanısındayım ama bu hayranlık öyle aşk gibi, hoşlantı gbi değil de başka türlü gibi geldi. Masumca buldum nedense. Yalnızca fermuar kısmı şaşırttı biraz :) güzel ve sakince bir konuşmayla hallolacak bir mesele bence bu. Sıkmayın canınızı.

Whatsapp da konuşmaya ekleme fikri iyiymiş, böyle ortak muhabbetler olduğu zaman grup falan açayım bari üçümüze. Belki biraz daha rahat hisseder bak benim yanımda konuşuyolar diye. Tavsiyeniz icin tesekkür ederim

Şu ana kadar hep toplu arkadaş buluşmalarına falan davet etme yöntemini denedim ben, hani gelsin bizi görsün ortamımızı görsün o zaman anlar durumu diye. Ama pek işe yaramadı maalesef. Çünkü o grup icinde de en eski tanısan yine ikimiziz, yine gözüne batıyo haliyle. Bi de sizin söylediginiz gibi 3lü denicem.

Övme meselesine gelince benim de mesela o arkadaşımdan bahsederken çenem düşer övdükçe överim. Onu överken aslında içten içe kendimi de övüyorum galiba, benim kaç senelik arkadaşım da işte böyle olur diye

O da aynısını yapıyo genelde, konu ben olunca iltifatından geçilmez. Biz böyle yaparken arkadaş ortamında bile dalga geciyolar "o hooo bunlar başladı yine birbirlerini yıkama yağlamaya, iki dakika yağcılık yapmayın, cıvıtmayın" diye.

Tabi arkadaş ortamında böyle görünen eşe/sevgiliye farklı görünüyodur sizi de anlıyorum. Biraz ayarını tutturmak lazım galiba yanlış anlaşılmalardan kaçınmak için. Neticede eşinizin sizi kırmak istemediğini düşünüyorum ben. Eşinizin o kız için söyledikleri de konunun karşı tarafı olarak bana masumane geldi içinizi ferah tutun.

Eşinizle ilgili tek anlamadığım kısım sizinle çocukça inatlaşması. Hani çocuklar oyun olsun diye birbirlerini sinir edecek şeyler uydururlar, karşılarındaki cocuk kızdıkça daha çok uğraşırlar ya. Eşiniz de sanki öyle damarınızı bulmuş çocuk gibi kaşıdıkça kaşıyo. Bu sinir bozucu bi durum işte yapmaktan vazgeçmesi lazım. Konu ona bi sorun olarak görünmedigi, kendinden emin oldugu icin sizi gerçekten kırdığını fark edemiyo mu acaba?

Hayat kendi tecrübelerimizden ibaret degil lütfen yapmayın böyle. Bütün genellemeler gibi "o kardeşim olayı yalaaan" genellemeniz de yanlış.
Benim de tam tersi yönünde tecrübelerim var o zaman bütün kadınlar ve erkekler sürekli içli dışlı olmalı mı diyeyim, bunu mu savunayım?
Herkesin yapısı, karakteri farklıdır. İki kişinin tanıştığı yaş, ortam, yapıları değiştirir aradaki ilişkiyi.
Ki konu sahibesinin eşinin ortaokuldan arkadaşıymış kız. O adam konu sahibesiyle tanışana kadar senelerce diger kızla arasında bi şey olabilirdi di mi? Hele de lise gibi bu islerin en yogun yaşandıgı dönemlerde birbirlerini tanıyorlarmış. İkisi de evlenene kadar en az bi kere akıllarına gelir ve denerlerdi. Ama böyle bi şey olmamış.
Bu kadar şüphe ve ön yargıyla yaklaşmak yersiz. İnsan ilişkilerine biraz daha şans vermekte, onlara güvemmekte fayda var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…