Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Hala bu konumu. son durum ne ara sayfalara bakamadım. Eşiniz aynı samimiyettemi hala...

Yorumlara soyle bir baktim cogu kisi benim gibi düşünmüş..esin kor kutuk asik demedim zaten takinti yapmis dedim..elalemin kadinina ne bu ilgi?sende garip bulmussun ki kafayi takmissin..madem rahatsız degilsin sıkıntı yok..

Hala bu konumu. son durum ne ara sayfalara bakamadım. Eşiniz aynı samimiyettemi hala...
Evet
Kadının bebeğinden dolayı pek görüşmüyorlar ancak tamamen kesmiş değiller. İnat yapıyor gibi hissediyorum bazen. Geçen baktım telefonuna konuşmaların tümü silinmiş, ara ara temizler ama acaba konuştular mı diye düşünmedim değil.

Yorumlara soyle bir baktim cogu kisi benim gibi düşünmüş..esin kor kutuk asik demedim zaten takinti yapmis dedim..elalemin kadinina ne bu ilgi?sende garip bulmussun ki kafayi takmissin..madem rahatsız degilsin sıkıntı yok..
Rahatsız değilim demedim ancak benim rahatsızlığım daha farklı boyutta. Kör kütük aşık olmasıyla azıcık aşık olması arasında bir fark yok benim gözümde. Başka bir kadına bana baktığı gibi bakabilmesi, beni düşündüğü gibi düşünebilmesi kafi...Aynı sıkıntıları sürekli karısını aldatan bir arkadaşıyla kurduğu samimiyette de yaşamıştık.

O zaman cok arkadas canlisi biri...sen esini tanirsin.biz yazdıklarına yorum yapariz ancak..

Kızlar çoook eski artık bu konu ama başka bir üyenin konusunu görünce aklıma geldi...
EN son bu kızla kendisinin istediği kadar görüşebileceğini ama benim olmayacağımı belirtmiştim. Yani isterse tek gidip görebilir, eve davet ediyorsa tek gidebilir şeklinde ucunu açık bırakmıştım...Bu zamana kadar bir şey demedi bana ama geçenlerde whatsapptan bu kız ve diğer kız arkadaşıyla grup kurmuşlar. Kızlar bizimkine yüklenmiş hani çağıracaktın, çağırmadın diye...Gördüğümden haberi yok ve söylemedi zaten..
siz olsanız grup halinde eve davet eder miydiniz, banane der geçer miydiniz?

Tüm postu okudum verdiğiniz linkten usenmeden ve gözüm korkmadi da değil benim yaşadıklarımdan daha kötü geldi sizin yasadiklariniz ben evlenince düzelir diye düşünür-dum böyle bir şeyi

Tüm postu okudum verdiğiniz linkten usenmeden ve gözüm korkmadi da değil benim yaşadıklarımdan daha kötü geldi sizin yasadiklariniz ben evlenince düzelir diye düşünür-dum böyle bir şeyi
Anlayışlı olmanın sonu buydu bende, ne zaman ki aşırı tepki gösterdim, ondan sonra her şey süt liman. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi, iyilikten anlayanlar da vardır elbet ama benimki anlamadı. Belki sizinki evlenince daha farklı olur...

sadece ilk mesajı ve bunu okuyarak yorum yapıyorum,
ben olsam çağırmam. yani kızlar doğrudan size söylemediği sürece kulak ardı edin bence. normalde eşinin yakın kadın arkadaşından yakınan kadınlara kızarım ama sizin durumunuz farklı, eşiniz bir kaç kere sizi çiğnemiş.
eğer eşinizi zor duruma düşürmek istemiyorsanız, bir kereye mahsus olmak üzere ağırlarsınız isterseniz ama bence yine de bunun için bile eşinizin sizinle konuşmasını bekleyin.
o size açarsa ne ala, açmazsa bence herkes istediğiyle kalsın.
eşiniz hiç hoş davranmamış.
diğer konularınızı da biliyorum, bence eşiniz sizin gibi anlayışlı bir eşi olduğu için dua etsin ve bununla yetinsin.
siz evliliğiniz için de eşiniz için de birlikte kurduğunuz aile için de fazla fazla fedakarlık yapmışsınız bence, arada bir gözlerinizi kulaklarınızı kapamak sizin ruh durumunuz için daha iyi olabilir.

Ben de söylediklerimi yutmak istemiyorum, bir yandan da sanki arkadaşlarından koparmış gibi görünmek istemiyorum. En iyisi dediğiniz gibi konusu açılana kadar beklemek.
Teşekkür ediyorum düşünceleriniz için...

Bacım senin durumuna benzer bir durum yaşadım benzer dönemlerde ilk başta kızdan şüphelendim ama belli etmedim evime geldiler ettiler kız ilk yatak odama girdi baktı inceledi yaşı benden büyük elimden de 3 yaş büyük manyadı herhalde dedim sonra samimi Davranışları vardı eşimde öyleydi bi kaç kez kızdım benle sevgiliyken böyle olmadın bu ne samimiyet millette yanlış anlıcak dedim eşime yüklenmeye başladım sonra birgün hatta yakın zamanlarda patladım bir fotoğraf gördüm kızla eşimin olan bir grupta konuyu açtım eski fotoğraflarınız ne samimi falan zarfladım ettim derken Kızın buna vakti zamanında aşık olduğunu öğrendim tek kelime dedim eşime o kız ile görüşülmeyecek denk gelirsen selam ver konuş geç ötesi olamaz dedim başta eşim kızdı sonra aynı durumu ben yaşatsam dedim ve toparlandı , Herşeyin ve herkesin bir yeri bir haddi Olmalı kadının eşi rahatsız olmuyor mu acaba onda da bi Rahatlık var , eşinde artık bi çizgi belirlemeli zaafı bile olsa çok yakın olsa bile evlilik Öncesinde ki hareketler tavırlar olamaz artık sana yapılan saygısızlık kaldırılamaz bence

Gercekten sakinliginize hayran kalmamak elde degil.
Bu ne curret!!!
Bunun adi bogmamamak, arladaslarina sagi gpstermemek degil size yapilan hakareti yutmak...
Cidden esiniz bu hanima hayran gibi sizden daha cok deger veriyor gibi anlattiklarinizdan yola cikarak...
Bana asik olmasa kapiya koyardim vs... diyorsunuz ama....
Bence yolunda gitmeyen biseyler var hemde gozunuze soka soka ama siz hala gormemek icin mucadele ediyorsunuz...

eşinizin arkadaşıyla sizi çekiştirmesi hiç hoş değil. ya ben bugün fazla asabiyim ondan da olabilir ama galiba sizin kadar sakin kalamazdım, kafasını kopartırdım o mesajı görünce.

Peki bu kadının kocası ve kadının ailesi nasıl karşılıyor bu arkadaşlığı? Mesela ben şahsen karımın doğumunun fotoğrafını kendim çekmek isterim. Elin adamının doğumhanede ne işi var diye düşünürüm. Çok ilginç bir durum. Belki de kocanızın kız arkadaşı beğenilmekten vs.. hoşlanıyor olabilir. Ego tatmini bir yerde...

Sakinlik değil aslında, benim de karşı cinsten çok yakın bir arkadaşım olduğu için az çok bazı şeyleri tolere edebiliyorum ama ettiklerim benim yaşadıklarım kadar. Ben kol kola gezmedim diye onun arkadaşlığının farklı boyutta olduğunu söylesem doğru mu acaba bilemiyorum. Kendim yapıp ona laf söyleyemem gibi geliyor. Şu an arkadaşım arasa dese ki İstanbul'dayım, gayet evime alırım, baş başa olmaktan sakınmam, eşime de laf söyletmem çünkü neredeyse 20 yıllık dostum. Gerçi durum şu an eskisi gibi değil oldukça toparlandı ama bilemiyorum belki de kızdım diye konuştuklarını saklıyor, siliyor vs.

eşinizin arkadaşıyla sizi çekiştirmesi hiç hoş değil. ya ben bugün fazla asabiyim ondan da olabilir ama galiba sizin kadar sakin kalamazdım, kafasını kopartırdım o mesajı görünce.
Ben de önce sakin oldum çünkü mesajı gördüğümden haberi yoktu, kendisi de söylemedi. Kafasını kopartmak için yeterince delil elde edince harekete geçtim:)

Zaten doğum fotoğrafı istememiş kız. Yani doğum fotoğrafı dediği sezeryan sonrası fotoğraf, o eşimin güya hediyesi olacaktı. Salak tövbe tövbe... Eşim bir tüp bebek kliniğinde çalıştığından bu tarz durumlar da yabancı değil bize. Kızın ailesi ise eşime bayılıyor, yemek ısmarlamalar, hediyeler, arayıp sormalar. İşin ilginci kızın kocası da aynı şekilde. O yüzden kendimi anormal hissediyorum, bir tek benim herhalde bundan rahatsız olan ya da herkesin bilip benim bilmediğim şeyler var:)

Yooo anormal değilsin. Ben bile kendimi large zannederdim.. Ama aile inanılmaz geniş. Sen normalsin.. İnan bana =)

Yooo anormal değilsin. Ben bile kendimi large zannederdim.. Ama aile inanılmaz geniş. Sen normalsin.. İnan bana =)
Kendimi o şekilde dizginledim zaten:)
1- Benim de samimi bir erkek arkadaşım var,
2-Benden başka kimse bu laçkalıktan rahatsız değil.
Buraya yazınca anladım anormal olmadığımı yoksa ben eşimden dünyanın en kıskanç kadını damgası yiyordum, inanılmaz ama gerçek. Hatta kayınvalideme de gitmiş ki bu durum bana bir dönem akıllar veriyordu. O da eşini çok kıskanırmış ama huzursuzluktan başka bir şey elde edememiş:) Farklı bir dünyadan bunların arasına düştüm sanki:)

hatunun eşi ne diyor peki, bence abartılı hareketler bunlar benim en yakın arkadaşım bir erkek nikah şahidimdi ama sürekli övmem eşimi dışlamam

Evlendiğimiz ilk yıllarda eşim kızlı erkekli arkadaşlarını eve davet etmişti ve bir gece kalmışlardı. Ben de samimiyetten rahatsız olmuştum, anlatmıştım ama geçekten çok kıskanç bir insan olduğum için pek etkili olmamıştı. Hani kıskançlığın kör ediyor seni, bunda bir şey yok falan demişti.

Sonra evli bir çift arkadaşımız bize geldiler ve misafirlerimizi neler yaptığımızı anlatınca, kadın arkadaş ne kadar modernsin sen, ben asla öyle bir şeye izin vermem deyince eşim durumun benden kaynaklı olmadığını biraz sezinledi.

Sonra yeniden konuştuk ve evlilik ilişkimizin önüne geçen bir arkadaş ilişkisine karşı olduğumu anlatabildim. Bize gelip kalmaları da sorun değildi aslında benim için, ama evlendikten sonra ilişkilerini daha resmiye dökmeleri gerekirdi. Benim evime gelip bana hani erkek tarafının yaptığı kız tarafı dışlamasını yapmamalılardı. Elbette kızların suçu çok var diyemem ama eşimin en azından benim hislerimi anlaması elzem.

Demişsiniz benim de erkek arkadaşım var. Benim de çok erkek arkadaşım var ama evlendikten sonra hepsi bana çok daha hanıfedendi modunda davrandılar. Çok da hoşuma gitti. Eşim de hiç bir arkadaşım için kötü tepki göstermedi. Evime yatıya gelen olmadı ama olsaydı da eşim bir şey demezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…