- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
Yorumlara soyle bir baktim cogu kisi benim gibi düşünmüş..esin kor kutuk asik demedim zaten takinti yapmis dedim..elalemin kadinina ne bu ilgi?sende garip bulmussun ki kafayi takmissin..madem rahatsız degilsin sıkıntı yok..Bu tarz yorumlara da hastayım gerçekten.
İlk mesajda durumun tam anlatamayacağım kıvamda olduğunu belirtmiştim.
Herhalde başkasına aşık olduğunu düşünsem buraya dert yazacağıma boşanma dilekçesi veririm.
Ayrıca benim de 20 yıllık kankam var, adama bu kadınla konuşmayı kes diyip ben konuşmaya devam etsem mantıklı mı olur? O da demez mi o zaman sen de konuşmayacaksın diye? O yüzden esip gürlemek mantıksızdı zaten. Benim sorum da acaba ben mi kıskancım gerçekten (eşimin dediği gibi) yoksa durum anormal miydi. %99 durumun anormal olduğunu belirtti.
EvetHala bu konumu.son durum ne ara sayfalara bakamadım. Eşiniz aynı samimiyettemi hala...
Rahatsız değilim demedim ancak benim rahatsızlığım daha farklı boyutta. Kör kütük aşık olmasıyla azıcık aşık olması arasında bir fark yok benim gözümde. Başka bir kadına bana baktığı gibi bakabilmesi, beni düşündüğü gibi düşünebilmesi kafi...Aynı sıkıntıları sürekli karısını aldatan bir arkadaşıyla kurduğu samimiyette de yaşamıştık.Yorumlara soyle bir baktim cogu kisi benim gibi düşünmüş..esin kor kutuk asik demedim zaten takinti yapmis dedim..elalemin kadinina ne bu ilgi?sende garip bulmussun ki kafayi takmissin..madem rahatsız degilsin sıkıntı yok..
O zaman cok arkadas canlisi biri...sen esini tanirsin.biz yazdıklarına yorum yapariz ancak..Evet
Kadının bebeğinden dolayı pek görüşmüyorlar ancak tamamen kesmiş değiller. İnat yapıyor gibi hissediyorum bazen. Geçen baktım telefonuna konuşmaların tümü silinmiş, ara ara temizler ama acaba konuştular mı diye düşünmedim değil.
Rahatsız değilim demedim ancak benim rahatsızlığım daha farklı boyutta. Kör kütük aşık olmasıyla azıcık aşık olması arasında bir fark yok benim gözümde. Başka bir kadına bana baktığı gibi bakabilmesi, beni düşündüğü gibi düşünebilmesi kafi...Aynı sıkıntıları sürekli karısını aldatan bir arkadaşıyla kurduğu samimiyette de yaşamıştık.
Tüm postu okudum verdiğiniz linkten usenmeden ve gözüm korkmadi da değil benim yaşadıklarımdan daha kötü geldi sizin yasadiklarinizKızlar çoook eski artık bu konu ama başka bir üyenin konusunu görünce aklıma geldi...
EN son bu kızla kendisinin istediği kadar görüşebileceğini ama benim olmayacağımı belirtmiştim. Yani isterse tek gidip görebilir, eve davet ediyorsa tek gidebilir şeklinde ucunu açık bırakmıştım...Bu zamana kadar bir şey demedi bana ama geçenlerde whatsapptan bu kız ve diğer kız arkadaşıyla grup kurmuşlar. Kızlar bizimkine yüklenmiş hani çağıracaktın, çağırmadın diye...Gördüğümden haberi yok ve söylemedi zaten..
siz olsanız grup halinde eve davet eder miydiniz, banane der geçer miydiniz?
Anlayışlı olmanın sonu buydu bende, ne zaman ki aşırı tepki gösterdim, ondan sonra her şey süt liman. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok tabi, iyilikten anlayanlar da vardır elbet ama benimki anlamadı. Belki sizinki evlenince daha farklı olur...Tüm postu okudum verdiğiniz linkten usenmeden ve gözüm korkmadi da değil benim yaşadıklarımdan daha kötü geldi sizin yasadiklarinizben evlenince düzelir diye düşünür-dum böyle bir şeyi
sadece ilk mesajı ve bunu okuyarak yorum yapıyorum,Kızlar çoook eski artık bu konu ama başka bir üyenin konusunu görünce aklıma geldi...
EN son bu kızla kendisinin istediği kadar görüşebileceğini ama benim olmayacağımı belirtmiştim. Yani isterse tek gidip görebilir, eve davet ediyorsa tek gidebilir şeklinde ucunu açık bırakmıştım...Bu zamana kadar bir şey demedi bana ama geçenlerde whatsapptan bu kız ve diğer kız arkadaşıyla grup kurmuşlar. Kızlar bizimkine yüklenmiş hani çağıracaktın, çağırmadın diye...Gördüğümden haberi yok ve söylemedi zaten..
siz olsanız grup halinde eve davet eder miydiniz, banane der geçer miydiniz?
Ben de söylediklerimi yutmak istemiyorum, bir yandan da sanki arkadaşlarından koparmış gibi görünmek istemiyorum. En iyisi dediğiniz gibi konusu açılana kadar beklemek.sadece ilk mesajı ve bunu okuyarak yorum yapıyorum,
ben olsam çağırmam. yani kızlar doğrudan size söylemediği sürece kulak ardı edin bence. normalde eşinin yakın kadın arkadaşından yakınan kadınlara kızarım ama sizin durumunuz farklı, eşiniz bir kaç kere sizi çiğnemiş.
eğer eşinizi zor duruma düşürmek istemiyorsanız, bir kereye mahsus olmak üzere ağırlarsınız isterseniz ama bence yine de bunun için bile eşinizin sizinle konuşmasını bekleyin.
o size açarsa ne ala, açmazsa bence herkes istediğiyle kalsın.
eşiniz hiç hoş davranmamış.
diğer konularınızı da biliyorum, bence eşiniz sizin gibi anlayışlı bir eşi olduğu için dua etsin ve bununla yetinsin.
siz evliliğiniz için de eşiniz için de birlikte kurduğunuz aile için de fazla fazla fedakarlık yapmışsınız bence, arada bir gözlerinizi kulaklarınızı kapamak sizin ruh durumunuz için daha iyi olabilir.
Sakinlik değil aslında, benim de karşı cinsten çok yakın bir arkadaşım olduğu için az çok bazı şeyleri tolere edebiliyorum ama ettiklerim benim yaşadıklarım kadar. Ben kol kola gezmedim diye onun arkadaşlığının farklı boyutta olduğunu söylesem doğru mu acaba bilemiyorum. Kendim yapıp ona laf söyleyemem gibi geliyor. Şu an arkadaşım arasa dese ki İstanbul'dayım, gayet evime alırım, baş başa olmaktan sakınmam, eşime de laf söyletmem çünkü neredeyse 20 yıllık dostum. Gerçi durum şu an eskisi gibi değil oldukça toparlandı ama bilemiyorum belki de kızdım diye konuştuklarını saklıyor, siliyor vs.Gercekten sakinliginize hayran kalmamak elde degil.
Bu ne curret!!!
Bunun adi bogmamamak, arladaslarina sagi gpstermemek degil size yapilan hakareti yutmak...
Cidden esiniz bu hanima hayran gibi sizden daha cok deger veriyor gibi anlattiklarinizdan yola cikarak...
Bana asik olmasa kapiya koyardim vs... diyorsunuz ama....
Bence yolunda gitmeyen biseyler var hemde gozunuze soka soka ama siz hala gormemek icin mucadele ediyorsunuz...
Ben de önce sakin oldum çünkü mesajı gördüğümden haberi yoktu, kendisi de söylemedi. Kafasını kopartmak için yeterince delil elde edince harekete geçtim:)eşinizin arkadaşıyla sizi çekiştirmesi hiç hoş değil. ya ben bugün fazla asabiyim ondan da olabilir ama galiba sizin kadar sakin kalamazdım, kafasını kopartırdım o mesajı görünce.
Zaten doğum fotoğrafı istememiş kız. Yani doğum fotoğrafı dediği sezeryan sonrası fotoğraf, o eşimin güya hediyesi olacaktı. Salak tövbe tövbe... Eşim bir tüp bebek kliniğinde çalıştığından bu tarz durumlar da yabancı değil bize. Kızın ailesi ise eşime bayılıyor, yemek ısmarlamalar, hediyeler, arayıp sormalar. İşin ilginci kızın kocası da aynı şekilde. O yüzden kendimi anormal hissediyorum, bir tek benim herhalde bundan rahatsız olan ya da herkesin bilip benim bilmediğim şeyler var:)Peki bu kadının kocası ve kadının ailesi nasıl karşılıyor bu arkadaşlığı? Mesela ben şahsen karımın doğumunun fotoğrafını kendim çekmek isterim. Elin adamının doğumhanede ne işi var diye düşünürüm. Çok ilginç bir durum. Belki de kocanızın kız arkadaşı beğenilmekten vs.. hoşlanıyor olabilir. Ego tatmini bir yerde...
Zaten doğum fotoğrafı istememiş kız. Yani doğum fotoğrafı dediği sezeryan sonrası fotoğraf. Eşim bir tüp bebek kliniğinde çalıştığından bu tarz durumlar da yabancı değil bize. Kızın ailesi ise eşime bayılıyor, yemek ısmarlamalar, hediyeler, arayıp sormalar. İşin ilginci kızın kocası da aynı şekilde. O yüzden kendimi anormal hissediyorum, bir tek benim herhalde bundan rahatsız olan ya da herkesin bilip benim bilmediğim şeyler var:)
Kendimi o şekilde dizginledim zaten:)Yooo anormal değilsin. Ben bile kendimi large zannederdim.. Ama aile inanılmaz geniş. Sen normalsin.. İnan bana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?