• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

sen konu sahibisin :)
pardon bazen üyeler yazıyor ya bakmadan öyle sandım .
Yok yok:)
Bunca şey yaşandı, sinirlerim yıprandı ve resti çektim. Rest dediğim de en son ben görüşmem sen istiyorsan tek başına görüş dememdi. Geçenlerde de whatsappta yazışmaları gördüm, bu kız ve diğer kız arkadaşı hani bizi çağıracaktın neden çağırmadın diye sitem ediyorlardı. Ben de o sıra hastaydım zaten, Koalina hasta falan yazmış sadece. 1 sene önce ev ziyaretine gelmek istediklerini söylemişlerdi hala bekletiyorum. Şimdi bunca şeyden sonra davet etsem mi etmesem mi bilemedim. Eşim herhangi bir şey söylemedi de ben acaba abarttım mı, grup halinde ağırlamak sorun yaratır mı diye düşündüm.

Yok yok:)
Bunca şey yaşandı, sinirlerim yıprandı ve resti çektim. Rest dediğim de en son ben görüşmem sen istiyorsan tek başına görüş dememdi. Geçenlerde de whatsappta yazışmaları gördüm, bu kız ve diğer kız arkadaşı hani bizi çağıracaktın neden çağırmadın diye sitem ediyorlardı. Ben de o sıra hastaydım zaten, Koalina hasta falan yazmış sadece. 1 sene önce ev ziyaretine gelmek istediklerini söylemişlerdi hala bekletiyorum. Şimdi bunca şeyden sonra davet etsem mi etmesem mi bilemedim. Eşim herhangi bir şey söylemedi de ben acaba abarttım mı, grup halinde ağırlamak sorun yaratır mı diye düşündüm.

Ne yüzsüzlermiş hala gelmek istiyorlar
İnsanlar da anlamaz mı 1 senedir davet edilmiyorsan istenmiyorsundur :KK53:

Bence davet etme.

Ne yüzsüzlermiş hala gelmek istiyorlar
İnsanlar da anlamaz mı 1 senedir davet edilmiyorsan istenmiyorsundur :KK53:

Bence davet etme.
Artık ne kadar seviyorlarsa istenmedikleri halde hala gelmek istiyorlar :)
Bence de hiç bulaşmayayım, kendisi teklif ederse bakarız artık.

Grup halinde Alman sorun yaratmaz bence ya da Eşiyle birlikte çağır Özellikle eminim o kadar samimi hareketler sergileyemezler , ben dün düşünüyordum senin konunu Başımda çok ağrıyordu eşim ne dertli dertli okuyorsun bi de onları bırak dedi anlattım dediği şey b*kunu çıkarmışlar bunlar sen olsan ya beni ya kadını dövmüştün ya da laflarınla ezerdin dedi gerçi diğer kadının Kocası nerde acaba Süs kocasımıymış dedi

Grup halinde Alman sorun yaratmaz bence ya da Eşiyle birlikte çağır Özellikle eminim o kadar samimi hareketler sergileyemezler , ben dün düşünüyordum senin konunu Başımda çok ağrıyordu eşim ne dertli dertli okuyorsun bi de onları bırak dedi anlattım dediği şey b*kunu çıkarmışlar bunlar sen olsan ya beni ya kadını dövmüştün ya da laflarınla ezerdin dedi gerçi diğer kadının Kocası nerde acaba Süs kocasımıymış dedi
Yok zaten eşiyle birlikte görüşüyoruz, buluştuğumuzda da öyleydi ama dert etmiyor demek ki kocası. Şimdi çağırsam bekar olan kadın, bu kadın ve kocası gelecek yani.

Kayde
Benim de 17 yıllıka arkadaşım var erkek, eşimden daha çok biliyor hayatımı. Severim de kendisini ama eşimin yanında onu övmem, her işine atlamam ne bileyim bir zaafım yoktur.
Ben hiç hoşlanmadım bu durumdan ama kızın herhangi bir falsosu olmadığına emin olduğum için önemsemedim. Gerçekten iyi niyetli. De bana "kısasın, yarım doğmuşsun" gibi espriler(!) yaparken kıza "o uzun ya ne giyse oluyor" gibi yorumları var. Ne hissettirdiğinin farkında değil ama ben cımbızla seçiyorum ve kaydediyorum her şeyi.
Kaydetsen ne olur adamın umrunda değil böyle erkekler bencede çok vardır. Sen akıllı bi bayana benziyorsun. Bu erkekler için tek önerim var hep bakimli seksi olmak

ben evllikte bi evli başka kadinin erkekle evli adamin başka kadinla görüşmelerine kesinlikle karşıyım. bu benim içimi yer yani. eşim başka kadinla konuşursa fena çatlarim ben valla. bende konuşursam eşimde çatlar o yüzden pek muhattap olmam yani.

Kayde

Kaydetsen ne olur adamın umrunda değil böyle erkekler bencede çok vardır. Sen akıllı bi bayana benziyorsun. Bu erkekler için tek önerim var hep bakimli seksi olmak
Ve 1 sene sonra kırmızı don önerisi de geldi:)

Cogu sayfalari okudum.
Bence kocanin yaptiginin aynisini ona yapman lazim seninde.
Arkdasi aramissin.

Ama Dikkat et bu aradigin arkdasin sevgilisiyle arasi bozulmasin senin yzunden.
Kiskaniyor sevgilisi demissin.
Goz yapalim derken kas cikarma.
Benim yuvami toparliyim derken onun yuvasni yikma.

Ben aramamışım ya aklınca ara da söyle bari, tebrik etmedi seni mesajı veriyor.

bana kızla senin samimiyet kurmana vesile oluyor gibi geldi :)

anladığım kadarıyla bu kızla senin bir sorunun yok.

sorun tamamen eşinin bu kıza olan yaklaşımı ile alakalı ben kızın eşini merak ettim.o nasıl karşılıyor bu durumu..?

Cogu sayfalari okudum.
Bence kocanin yaptiginin aynisini ona yapman lazim seninde.
Arkdasi aramissin.

Ama Dikkat et bu aradigin arkdasin sevgilisiyle arasi bozulmasin senin yzunden.
Kiskaniyor sevgilisi demissin.
Goz yapalim derken kas cikarma.
Benim yuvami toparliyim derken onun yuvasni yikma.
Şu an sevgilisi yok, olursa ve kıskanırsa da söyler zaten daha önce yaptığı gibi. Sevgilisi olsa da senede bir kere aradım diye kıskanmaz herhalde:)

bana kızla senin samimiyet kurmana vesile oluyor gibi geldi :)

anladığım kadarıyla bu kızla senin bir sorunun yok.

sorun tamamen eşinin bu kıza olan yaklaşımı ile alakalı ben kızın eşini merak ettim.o nasıl karşılıyor bu durumu..?
Diyorum ya herkese normal bir bana anormal bu durum:)
Yok yahu samimiyet kuracak olsa numarasını ilk istediğimde verirdi, önce narkozun etkisinde dedi sonrasında da ben istemedim. Aklı sıra bu kızla beni çekiştiriyor.

Canim kiz hakkinda kötü konusma sen öyle yapinca o ona yöneliyo kiskandiginida belli etme sessiz kal

Diyorum ya herkese normal bir bana anormal bu durum:)
Yok yahu samimiyet kuracak olsa numarasını ilk istediğimde verirdi, önce narkozun etkisinde dedi sonrasında da ben istemedim. Aklı sıra bu kızla beni çekiştiriyor.

yani tabii sen daha iyi tanırsın eşini...

ufff hala devam ediyor mu bu kızla olan durumlar vallahi sende ki sabır taşı çatlatır
ben bu kadar sabırlı olamazdım ve büyük kavgalarla sonuçlanırdı
evde huzur bırakmazdım adama kusura bakma senin koca da bunu hak ediyor

Back