Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

Bence eşin o kızı daha çok önemsemiyor, yani sen eşisin sonuçta ama senin hoşlanmamanı yersiz buluyor olabilir. Ona göre sinirlenmemen gerilmemen gerekiyordur bu yüzden önemsemiyordur. Yani hiç kimse eşinin ağzından bir başka kadının böyle anlatılmasını istemez, hatta bir erkeğin bile anlatılmasını istemez. Ben daha önceki yorumumda da yazdım, anlattıklarınıza bakılırsa ortada kötü niyetli kimse yok sadece alışkanlık var. Sizi de, hoşgörünüzden dolayı kutluyorum zira ben sizin gibi davranamadım. Ama yanlış ama doğru. Eşimin eski samimi olduğu arkadaşlıkları bir noktada beni rahatsız etti, mesela kadın erkek çok samimiler bana vıcık vıcık geliyor,ulu orta yolda biriyle karşılaşsak eşimin boynuna sarılmaya çalışmaları sinirime dokundu ve eşimde arkadaşlarının davranışlarına engel olamayacağı için eskisi gibi çok sık görüşmeme kararı aldık.

Bence de gitmemelisin. Gelinlik fermuarı çekmek ne alaka? Tamam aralarında bir şey yok orası belli, kadın zaten çoluğa çocuğa karışmış. Ama eşinin garip bir sempatisi var. Acilen kendine gelmesi gerek, insan herkesle samimi olabilir ama ailesi onun için en önemli olmalı. Elalemi överken karısını yermek ne demek. Bilemiyorum.

Bence kırılmanı önemsemiyor, çünkü sen onun eşisin nasılsa hep yanındasın kaybetme korkusu yok o yüzden.. onu sevdiğin için boşan da diyemem severken ayrılmak cehennem gibi bişey... ayrılık mevzusunu söz konusu bile etme ama istersen küsebilirsin kırıldığını anlattıktan sonra, sessizliğe deli olur erkekler

bu benim de başıma gelmişti bi keresinde, sevgilim zaten hep benim boyumu söyler. keşke uzun olsaydın falan der. git uzun biriyle birlikte ol o zaman derim, kastettiğim o mu falan der.

bi gün buluştuk bu liseden arkadaşını görmüş, (kızı da hiç sevmem hiç uyuşamam) neymiş efendim mini etek giymiş de bacakları da uzunmuş nasıl yakışmışta.. gelmiş bunu ballandırarak bana anlatıyor.

afedersin ama demediğimi bırakmadım deyim yerindeyse bu lafı ettiğine edeceğine pişman ettim. birde üstüne ''ben sende olmayan bişeyi başka erkekte görünce bunu hiç sana gelip anlatmadım ve o erkekte o kadar ilgimi çekmedi seni sevdiğim için'' dedim.

o gün bugündür bidaha hiç böyle bi olay yaşamadık. hiç başka kızlardan bahsetmedi, facebook haricinde de görüştürmedim.

ama hala boyuma laf eder

Onca konuşma pek de işe yaramamış anlaşılan.
Bugün beni arayıp "x'le konuştum, fotoğrafları getireyim dedim dedi. İş çıkışı fotoğrafları verebilirmiş, ya da biri gelip alabilirmiş. Bu neden yazıyor anlamadım, fotoğrafları isterse zaten sorar, alır diye düşünüyorum...

Tuhaf gerçekten de konunuzu takip ediyorum ve eşinize kötü birşey konduramıyorum ama bu tarz davranışları da çook tuhaf ..

Tuhaf gerçekten de konunuzu takip ediyorum ve eşinize kötü birşey konduramıyorum ama bu tarz davranışları da çook tuhaf ..
ben de anlamadım, dışarıdalarmış; kocasıyla geziyorlarmış; işleri varmış. Eşim de bu taraftaysanız gelin alın demiş vs vs...Onca şeyden sonra neden hala aradığını anlayamadım gerçekten.

Biz kadınlar birşeylerden huzursuz oluyorsak genelde yanılmayız .. Ama eşiniz tuhaf gerçekten de ..
Çok anlamsız bazı şeyleri bunu sizle de paylaşıyor olması da insanın kafasından kötü şeyleri alıp götürüyor ..
Rahatsızlığınızın sadece eşinizin davranış tarzından olduğunu söyleyip ciddi bir tepki koymanızın zamanı geldi belki de ..
Rahatsızlık verici bir durum bir kadın için.

Bu tuhaf olmus gerçekten. En bsstan beri kotu düşünmedim esin hakkinda ama en son benim icin bitmistir demen ardindan tekrar araması garip. Iletisim halinde surekli hic kesmek istemiyor.

Artık bende batma durumu oldu. En azından daha 1 hafta olmuşken daha hassas olmasını beklerdim, hemen arayıp "fotoğrafları teslim edeyim" demesini değil. Neden sürekli aklında anlamadım. Düğünü, nişanı, ev ziyareti, doğumu, fotoğrafı bitmedi arkadaş...Geçen de whatsapptaa kız yazmış onu gösteriyor, sürekli bunun muhabbeti mi olacak evde?

Valla ben okurken sisdim. Cok sabirli ve anlayislisin faxlasiylaa.
Anlayışlı değilim aslında, sadece çocukluk arkadaşlığının hatrına büyütmek istemedim, boş kıskançlık olabilir dedim.

Bu tuhaf olmus gerçekten. En bsstan beri kotu düşünmedim esin hakkinda ama en son benim icin bitmistir demen ardindan tekrar araması garip. Iletisim halinde surekli hic kesmek istemiyor.
O fotoğrafları teslim edecek bir gün onu biliyorum da, illa ki arar sorarlar; alalım mı derler. Acelesi nedir, ne oluyor yani.
Hiç hoşuma gitmedi benim de. O fotoğraflara bakarken de acelene ne demiştim.
Düşünün ki 6 aydır bizim düğün fotoğrafları photoshoplanacak.

Sizinki kıskançlık değil bence siz yeterince izlemiş durumdasınız .. Kim olsa emin olun rahatsız olurdu bu durumdan ..
Beynini o arkadaşından başka şeylere yorması gerektiğini algılasın yani eşinizde ..
Yorum bile yapamıyorum çünkü anlam veremedim eşinize ve bu tutumuna ..

Sizin ki dururken arkadaşının fotoraf derdine mi düşmüş bi de ..
Konuş arkadaşım açıkça sert bir dille konuş bence ..
Hayatıının merkezindeki isim sen olmalısın öylesen de hisettirmeli sana .

Yeterince konuştum bence.
İyi konuştum anlamadı, kötü konuştum anlamadı.
Bundan sonra göze göz, dişe diş o zaman

O arayıp sormadan sanki konusmak gorusmek icin bahane yaratmak gibi bi durum hissettim ben..

Bunlarin hicbiri olmasa bile esisin sen ve rahatsiz oluyorsun ne kadar zor olabilir ki uzak durmak. Duramiyorsa insan iskilleniyor iste

onunla konuşmak ayrı bir macera sanıyorum..İnsanların tam beklentilerini karşılayamassan karşılanan tarafa yönelir..bu demek değil ki seni aldatıyor..seni eğlenceli bulmuyor olabilir..iyi bir eş olabilirsin yada çekici güzel bir kadın seninle olmak iyide olabilir..ama eğlenceli komik tarafını karşılayamıyor olabilirsin..

yinede yaptığı absürt bişey mi..bence kesinlikle evet..seni hayatına tamamıyla katmayı öğretmelisin ..belki herşeyi seninle yapmaktan zevk almaya bilir ama habersiz iş yapmamayı da bilmeli..

sen anlayış gösteriyorsan hatalı mısın..hayır tabiki..yaşam şekline uyuyorsa ve senin ihtiyaçlarına karşılık veriyorsa anlayış gösterebilirsin..bunun için suçlanamassın..

peki huzursuzluğu nasıl kaldırırsın..belki onu şaşırtarak çaktırmadan gözüne sokmadan..yavaş yavaş dikkatini çekerek olabilir..senin daha güzel fikirlerin varsa olabilir tabi...

eşini en iyi sen tanırsın..uzaktan böyle umarım yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…