• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

onunla konuşmak ayrı bir macera sanıyorum..İnsanların tam beklentilerini karşılayamassan karşılanan tarafa yönelir..bu demek değil ki seni aldatıyor..seni eğlenceli bulmuyor olabilir..iyi bir eş olabilirsin yada çekici güzel bir kadın seninle olmak iyide olabilir..ama eğlenceli komik tarafını karşılayamıyor olabilirsin..

yinede yaptığı absürt bişey mi..bence kesinlikle evet..seni hayatına tamamıyla katmayı öğretmelisin ..belki herşeyi seninle yapmaktan zevk almaya bilir ama habersiz iş yapmamayı da bilmeli..

sen anlayış gösteriyorsan hatalı mısın..hayır tabiki..yaşam şekline uyuyorsa ve senin ihtiyaçlarına karşılık veriyorsa anlayış gösterebilirsin..bunun için suçlanamassın..

peki huzursuzluğu nasıl kaldırırsın..belki onu şaşırtarak çaktırmadan gözüne sokmadan..yavaş yavaş dikkatini çekerek olabilir..senin daha güzel fikirlerin varsa olabilir tabi...

eşini en iyi sen tanırsın..uzaktan böyle umarım yoluna girer..
Kimse kimsenin geyşası değil bu hayatta, neysem oyum ve onun farklı beklentileri, eğlenceli arkadaş istekleri var diye kendimi değiştiremem. Bir de evlenip yeni çocuk doğurmuş biriyle ne paylaşabilir ki daha eğlenceli? Onun gündemindeki konu bebek ve annelik şu sıra.
Arkadaşlarını daha eğlenceli bulabilir, arkdaş ortamını daha samimi bulabilir buna lafım yok ancak ilgisi tek yönde olup diğer insanları önemsemeyince hoş bulmamaya başladım. O bana gelsin diye kılımı kıpırdatmam, ben de artık onun hoşlanmadığı ama benim yanlış bir şey göremediğim arkadaşlarımla iletişime devam etmeyi düşünüyorum.

'Kadın ve erkek arkadas olamaz. Oluyorsa ikisinden biri aptaldir.'
Bunu kim soylemis bilmiyorum, esasen nerde okudugumu da hatırlamıyorum...

Bence arama erkek kiskancligi daha kotu olur. Isin icinden cikamazsin. Kisasa kisas yapmayin. Suan siz haklisinuz eline koz vermeyin.
Kısasa kısas denir mi tam olarak bilmiyorum.
Benim de var bilmem kaç yıllık arkadaşım, neden arama mesafe koyuyorum? Eşim rahatsız diye, ki bunu arkadaşım da biliyor. Kendisi neden yapmıyor peki? Kendisi yapmıyorken ben de yapmayı düşünmüyorum, bir şey söylediğinde de bu olayları örnek veririm...

Az önce baktım, dedim acaba kız mı istedi fotoları diye.
Sabahın 10'unda yazmış kıza "naber, uyuyo musun acaba. fotolar veremedim yine, annenleysen haberle bilmem nerdeysen haberle, şurdaysan haberle, her nerede olursan ol haberle" şeklinde. Sonrasında kız aramış bunu, akşam çıkışta da vermiş fotoları. Normalde her gün çıktım işten falan der bugün söylemedi. Söylemeyince anladım oraya gittiğini, aradım çıkmadın mı daha diye. Şuradayım yağmurda kaldım bekliyorum dedi. Sonrasnda eve gelince "fotoğrafları da verdim işte" dedi.

Bence siz de arkadaşlarınızla samimi olun. Yaşamadan anlaşılmıyor bazen.

Eşiniz tepki verirse onu daha iyi anlayabilmek için yaptığınızı, böylelikle sizin de çok samimi arkadaşlarınız olduğu için durumu benimsemeye başladığınızı söylersiniz:KK53:

belki can ciger kız kardeşi gibi görüyordur, gerçekten içinde başka his yoktur. belki de adam içten içe aşıktır kadına. ama her iki durumda da evli barklı insanların yapmaması gereken bi hareket. böyle bu kadar ilgili, samimi, alakadar hareketler falan... igrenç. ''sana ne ya elalemin kadınından kendi işine baksana g.zekalı'' derdim ben olsam.

Koalina merhaba,

Ben de bu konuyu başından beri takip ediyorum. Benim de çok samimi olduğum erkek arkadaşlarım var; bir kısmı evli, bir kısmı hâlâ bekar. Evli olan arkadaşlarımla, özellikle biriyle, gece-gündüz beraberdik, sürekli telefonla konuşurduk ancak o evlendikten sonra çok küçük bir mesafe koyduk aramıza. Mesela akşam vakti arayacaksam onu değil eşini ararım, onunla sohbet ettikten sonra "Mümkünse X'i verir misin, ona da bir şey soracağım" derim. Kız da arkadaşım, kıskandığından değil, kıskanacak herhangi bir şey olmasın diye. Ne bileyim, normalde benim arkadaşlıklarımda da yoktur pek mesafe ama her insanın huyu birbirinden farklı; ona dikkat etmeye çalışıyorum.

O yüzden diyorum azıcık kıza mı belli etseniz rahatsızlığınızı? Onun yanında sizi övdüğünde "Aşk olsun X, sen de şunun ağzının payını vermiyorsun?" filan diyerek mesela. İyi niyetli bir kadın anladığım kadarıyla, sizin rahatsızlığınızı fark ederse o da biraz mesafe koyar gibi geldi bana.

Eşinizin sizi aldattığını, o kadına aşık olduğunu düşünmüyorum ben. Belli ki bir zaafiyet var ama daha kötüsü sizi pek takmıyor olması bu konuda. Esas çözülmesi gereken mesele o sanırım.

Madem birbirinizin sınırlarını takmayacaksınız; sizin de arkadaşlarınızla eski samimiyeti kurmanızda bir sakınca görmüyorum ben. Kısasa kısas değil ki bu, kural setinizi yeniden tanımlıyorsunuz sadece. Hepsi bu.

bence çok rahatsız edici bir durum. Bundan da ötesi "Kısasın, yarım doğmuşsun" gibi söylemler düpedüz aşağılamadır. Karısını övmek, gururunu okşamak yerine böyle incitici sözler söyleyen bir adamla evli olmak zor olmalı. Aranızda saygı problemi var.

Konunu bir süredir takip ediyorum eşinin niyetini bi türlü çözemediğimden evli olan erkek kardeşimle paylaştım çok içselleştirdim çünkü.

Kardeşimin evli bir erkek olarak verdiği tepki "Bir erkek samimiyet derecesi ne olursa olsun ilgisini eşine bu radde belli ediyor ve bu tarz cümleler kuruyorsa (Sen kısasın o uzun ona daha çok yakışır vb.) o iş bitmiştir" oldu.

Yıllardır süren arkadaşlıkları varmış bununla ilgili olamaz mı dedim

"Benim de var öyle arkadaşlıklarım ama eşimin rahatsız olduğu noktada sınırımı çizerim çizmiyorsam o arkadaş benim için daha önemlidir insanın aklından bazı şeyler geçebilir ama bunu karısına söyleme cesareti gösterebiliyorsa bunun adı saflık değil başka birşey" dedi..

Diyaloğu aynen aktardım durumu bir de erkek gözünden gör istedim. Bence harekete geçmenin zamanı gelmiş de geçiyor.

Konunu bir süredir takip ediyorum eşinin niyetini bi türlü çözemediğimden evli olan erkek kardeşimle paylaştım çok içselleştirdim çünkü.

Kardeşimin evli bir erkek olarak verdiği tepki "Bir erkek samimiyet derecesi ne olursa olsun ilgisini eşine bu radde belli ediyor ve bu tarz cümleler kuruyorsa (Sen kısasın o uzun ona daha çok yakışır vb.) o iş bitmiştir" oldu.

Yıllardır süren arkadaşlıkları varmış bununla ilgili olamaz mı dedim

"Benim de var öyle arkadaşlıklarım ama eşimin rahatsız olduğu noktada sınırımı çizerim çizmiyorsam o arkadaş benim için daha önemlidir insanın aklından bazı şeyler geçebilir ama bunu karısına söyleme cesareti gösterebiliyorsa bunun adı saflık değil başka birşey" dedi..

Diyaloğu aynen aktardım durumu bir de erkek gözünden gör istedim. Bence harekete geçmenin zamanı gelmiş de geçiyor.
Teşekkür ederim, az önce de bir şeyler yazdı kız gördüm adını. Telefonunu ayırmıyor yanından...

Teşekkür ederim, az önce de bir şeyler yazdı kız gördüm adını. Telefonunu ayırmıyor yanından...

Ben sizin kadar asil olamazdım.

Fazla naifsiniz yani öyle ki şu an 10 dakikalığına sizin yerinize geçip eşinize hak ettiği tepkiyi verebilmek isterdim benim buradan sinirlerim bozuluyor

Lütfen net bir şekilde sınırınızı hatırlatın hatta onun bu ilgisini sizi neden dikkate almadığını açıkça sorgulayın aklınıza artık başka türlü şeyler geldiğinin farkına farsın haddini bilsin.

Eğer yok bu bana göre normal diye diretiyorsa siz de onun gibi davranın bazı insanlar başlarına gelmeden anlamıyor çünkü.

Koalina kusura bakma ne olur ama nasıl bu kadar sabırlısın anlamıyorum,anlayamıyorum.
Ne bileyim kavga etmek,bağırmak gelmiyor mu içinden ?

Seni çok iyi anlıyorum çok hassas bi durum ve ne yapacağını bilmiyorsun, o yüzden bu kadar sabırlı davranmaya çalışıyosun..
Bu sefer sert bir tepki ver belki anlar ama sakın geri adım atma!!!

Ben de sabrına hayran kaldım ama işin içinde olan sensin acaba içine kötü bir his doğmuyor mu? Belki de bizim gıcık olduğumuz kadar bir durum yoktur, ana ben daha önce de yazmıştım bu istedim açılamadım sendromu

Esin bundan rahatsiz oldugunu su an biliyor deyil mi ?
Bilmiyorsa once bundan bahsetmen daha uygun olur gibime geliyor.
Ama bilipte devam ediyorsa kotegi baya baya haketmis.

Ben sizin kadar asil olamazdım.

Fazla naifsiniz yani öyle ki şu an 10 dakikalığına sizin yerinize geçip eşinize hak ettiği tepkiyi verebilmek isterdim benim buradan sinirlerim bozuluyor

Lütfen net bir şekilde sınırınızı hatırlatın hatta onun bu ilgisini sizi neden dikkate almadığını açıkça sorgulayın aklınıza artık başka türlü şeyler geldiğinin farkına farsın haddini bilsin.

Eğer yok bu bana göre normal diye diretiyorsa siz de onun gibi davranın bazı insanlar başlarına gelmeden anlamıyor çünkü.

Koalina kusura bakma ne olur ama nasıl bu kadar sabırlısın anlamıyorum,anlayamıyorum.
Ne bileyim kavga etmek,bağırmak gelmiyor mu içinden ?

Seni çok iyi anlıyorum çok hassas bi durum ve ne yapacağını bilmiyorsun, o yüzden bu kadar sabırlı davranmaya çalışıyosun..
Bu sefer sert bir tepki ver belki anlar ama sakın geri adım atma!!!
biliuor tabi ki bildiği için köşe bucak saklıyor telefonu. Saklamak da değil ama yanındn ayırmıyor. Hayırdır neden ayrılmıyor bu telefon yanından bugün dedim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme, nr alakası var, öfff yapma böule falan dedi. Ben de kes sesini dyetek aldım okudum sonra yattım. Kendisi de yattı herhangi bir şey söylemedi.
zaten hoşlanmadığımı belirttim, algılamamış olması mümkün değil. Daha yapabileceğim ne var bilmiyorum.

biliuor tabi ki bildiği için köşe bucak saklıyor telefonu. Saklamak da değil ama yanındn ayırmıyor. Hayırdır neden ayrılmıyor bu telefon yanından bugün dedim, şaşkın şaşkın baktı yüzüme, nr alakası var, öfff yapma böule falan dedi. Ben de kes sesini dyetek aldım okudum sonra yattım. Kendisi de yattı herhangi bir şey söylemedi.
zaten hoşlanmadığımı belirttim, algılamamış olması mümkün değil. Daha yapabileceğim ne var bilmiyorum.

Yapacagin, soyledigin sey. Gicik oldugu ama senin hic bir problem bulmadigin insanlarla ayni esinin yaptigi gibi gorusmen. Anlarsa o zaman anlar.
Ama kavga kiyamete hazir ol.
Sunu da unutma, kavga olmadan bazen kalin kafalar bazi seyleri idrak edemiyor.

Ben de sabrına hayran kaldım ama işin içinde olan sensin acaba içine kötü bir his doğmuyor mu? Belki de bizim gıcık olduğumuz kadar bir durum yoktur, ana ben daha önce de yazmıştım bu istedim açılamadım sendromu
En yakın arkadaşımla konuştum mevzuyu, en ince ayrıntıları da bilir o. O da pek ciddiye almadı, aman boşver sen de arkadaşlarınla gez toz bundan sonra dedi. Beni sadece onca söylediğim halde bu derece önemsenmemek sinir ediyor. Yani insan olsa biraz uzak dururdu değil mi...

Back