- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Kimse kimsenin geyşası değil bu hayatta, neysem oyum ve onun farklı beklentileri, eğlenceli arkadaş istekleri var diye kendimi değiştiremem. Bir de evlenip yeni çocuk doğurmuş biriyle ne paylaşabilir ki daha eğlenceli? Onun gündemindeki konu bebek ve annelik şu sıra.onunla konuşmak ayrı bir macera sanıyorum..İnsanların tam beklentilerini karşılayamassan karşılanan tarafa yönelir..bu demek değil ki seni aldatıyor..seni eğlenceli bulmuyor olabilir..iyi bir eş olabilirsin yada çekici güzel bir kadın seninle olmak iyide olabilir..ama eğlenceli komik tarafını karşılayamıyor olabilirsin..
yinede yaptığı absürt bişey mi..bence kesinlikle evet..seni hayatına tamamıyla katmayı öğretmelisin ..belki herşeyi seninle yapmaktan zevk almaya bilir ama habersiz iş yapmamayı da bilmeli..
sen anlayış gösteriyorsan hatalı mısın..hayır tabiki..yaşam şekline uyuyorsa ve senin ihtiyaçlarına karşılık veriyorsa anlayış gösterebilirsin..bunun için suçlanamassın..
peki huzursuzluğu nasıl kaldırırsın..belki onu şaşırtarak çaktırmadan gözüne sokmadan..yavaş yavaş dikkatini çekerek olabilir..senin daha güzel fikirlerin varsa olabilir tabi...
eşini en iyi sen tanırsın..uzaktan böyle umarım yoluna girer..
Arkadaşlarını daha eğlenceli bulabilir, arkdaş ortamını daha samimi bulabilir buna lafım yok ancak ilgisi tek yönde olup diğer insanları önemsemeyince hoş bulmamaya başladım. O bana gelsin diye kılımı kıpırdatmam, ben de artık onun hoşlanmadığı ama benim yanlış bir şey göremediğim arkadaşlarımla iletişime devam etmeyi düşünüyorum.