Eşimin Samimi Kız Arkadaşı

benim merak ettiğim bu kadının kocası nerde ? yani sizin eşiniz bile bu kadar rahat yaşarken sizin arkadaşlarınıza müdahale ediyorken kanını kocasının tepkisini merak ettim doğrusu

ben bu tur arkadaslıklardan hoslanmıyorum.. İnsan elbette arkadası olur ama esın ılgısı dısarıdakine daha fazla olmasına tahammul edılemez.. Yıllardır olusan dostluktan oturu ve sızı bu ılıskıye dahıl etme bıcımının yanlıslıgından ılerı gelen ıtıcılık sizi bu kısıden tamamıyle uzaklastırmıs.. Sürekli durumu eşinizin gözüne sokuyor olmak, Onun gözünde karşınızdaki insanı dev gibi görmesine sebep olacaktır. Taktik değiştirmekte fayda var.. Soylemişssiniz anlamamış.. Sizinde eski dostlarınız vardır elbet.. Abartmamak kaydıyla azıcık nazire yapın Belki o zaman anlar diye düşünüyorum.. Tabirden hiç hoşlanmam ama sizinde erkek kankanız olabilir Pekala.. Panikletip, sarsmadan çözüm bulamayacaksınız gibi..

Eşwğin aklına karpuz kabuğu düşürme diyen olmuş.
ben 6 senedir bu kızı biliyorum, bunca zaman sorun olmadı da son 1 senede mi garip geldi bana?
üstelik eskiden daha çok görüşüyorlardı ama böyle bir laubalilik, hayranlık, onun her işine koşup bizleri öteleme durumu yoktu.
Bir şey değişmiş ki hoşuma gitmiyor.

Koalina biraz millet yuklenince kocanı savunmaya geciyorsun bir de herkes ne gerekiyorsa yapman gerekeni de soylemiş...bence baska konusulacak bişi kalmadı..aynı durumu yasadıgım yazdım ama kale almadın bile...bu durum gelişerek devam edecek sen taviz verdikçe, yataga kadar gider, hayranlık duyulan bi kadın cok tehlikeli...sen bilirsin sen sanırım anlayıslı kadın rolune devam edeceksin

bence kıskandırmaya çalışıyor...
bakıyoor ki özgüvenin sarsılmıyor hep anlayış anlayış...:) adam cazgırlığını görmek istiyor koalina

canım kadınlar hisseder
eşine belirtmişsin rahatsız olduğunu
ayağını denk alır bundan sonra
artı benimde eşimin de bayan ve erkek arkadaşlarımız var
hiçbiriyle böyle aşırı ilgi samimiyet kurmayız
ki bende hissedersem aynı tepkileri verirdim eşime...

Hayalci yorumlarında sakin olursan sevinirim. Ders aralarında fırsat buldukça yazıyorum ve bazılarını sonraya saklıyorum öğleden sonra daha iyi okumak adına.
Ortada yatağa gidecek bir durum yok eşimi de nerede savunmuşum bunu alıntı yap bana?
Durumun tam anlaşılması adına açıklamalar onlar, misal doğuma girip kadının orasını burasını görmedi, doğumdan çıkmış halleri çekildi. Misal gelin odasını girip komple fermuar çekilmedi, zaten çekilmiş ama tam kapanmamış fermuarı çekmek için yardımcı olmuş ve bu kuaförde oluyor, gelin odasında değil. Bunlar savunmak değil olayları açıklamak.
ayrıca öyle yatağa gidecek biriyse de elimde tutmak için uğraşmam giderse biter, o kadar. Zaten olayın aşk boyutu yok (varsa da şu an hissetmiyorum) kıza karşı duyduğu hayranlık ve bunu aşırı belli etmesi bana batan.

bence kıskandırmaya çalışıyor...
bakıyoor ki özgüvenin sarsılmıyor hep anlayış anlayış...:) adam cazgırlığını görmek istiyor koalina
O kadar anlayışlı değilim aslında :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.

Benim de erkek arkadaşım, ikimizin ortak bir arkadaşımız olan bir kızı sürekli yanımda övüp duruyordu. Yaşadığın hissi çok net anlıyorum ama bence sakince konuş eşinle. Ben konuşmuştum, konuşmadan önce onun benim gibi hissetmesini sağlamak için bir erkek arkadaşımızın bahsini yanında sıkça açtım. Rahatsız olduğunu biliyordum. Sonrasında da beni rahatsız eden durumları açıkladım. Farkında bile değildi yaptığının. Şimdi çok iyiyiz. Hala da kız arkadaşım ikimizin ortak arkadaşıdır, görüşürüz. Hiçbir sıkıntı yok çok şükür.

ya hepsini geçtim ama gelinliğin fermuarını -az bile olsa- kapatma kısmına takıldım bende. Yani kuaförde bir sürü kadın varken ve gelinin de yanında gelen birileri mutlaka olurken bu iş foto çekmek için gelen arkadaşa kalmışsa bence bu gariptir. ama genel olarak eşin çok abartmış hepimizin eşi dostu arkadaşları vardır. Eşinin yanında bu kadar rahat konuşup onu övmesi, üstüne senin tepki verdiğin zaman seni kıskançlıkla suçlaması ilginç..

senin de kısa olduğun alanlar var yani açtırma ağzımı ben elin uzun adamlarını bulup öveyim de intihar et hayvan! de.
ben de bi dost arıyorum gelsin sütyenimin arkasını taksın ben bazen zorlanıyorum, geceleri de videomu izlesin ayyyy ne güzel, samimiyet sosyallik oh ne hoş, arada altın da alsa değmeyin keyfime de bakalım. ne yapacak.

Koalina'nin kocasini savundugunu dusunmuyorum. Hatta tam tersi bu forumda actigi konularda en kocasini savunmayan uye Koalina. Ki actigi konularda da oyle bir abarti, bosanilacak buyuk mevzular olmamasina ragmen. Burada en kabullenilmeyecek konulara -dayak, aldatma, hakaret, kumar- konu acan uyeler dahi 2 mesaj sonra kocalarini peygamber, KK uyelerini de evliligini kiskanan cadalozlar ilan ederken Koalina'nin hic boyle bir tavri olmadi bugune kadar. Kocasina karsi objektif ender uyelerden bana kalirsa. Hep dikkatimi cekti bu ozelligi.
Bence Koalina tutumunda hakli. Kendisi genis vs degil sadece cazgir degil. Ve cazgirlik boyle durumlarda ise yaramaz.
Anlayisli kadin rolu yaptigini da dusunmuyorum ben de boyleyimdir. Bu bir karakter meselesi. Dogru ya da yanlis.

Tekrar bir güncelleme yapma ihtiyacı hissettim
Ortada bir aldatma yok. Ben bu durumları boşanılacak kadar ciddi olaylar olarak görsem zaten bu hissiyatta bu sakinlikte olmazdım. O yüzden "neredeyse yatağa atlayacak" tarzında yorumları çok çirkin buldum.
Benim de 17 yıllık erkek bir kankam var. Eşimin anlamsız kıskançlıklarından bunalıyorum. Eşimin düşündğüü gibi bana aşık olsaydı 17 yılda hissederdim, hissetmesem de kendisi bana açılırdı. Bu sebeple onun açısından da bakmaya çalışıyorum. Bana nasıl onun kıskançlıkları anlamsız geliyorsa benimkiler de ona gelebilir diye. Bu sebeple objektif yorumlar istedim.
Ben de kankamla laubali değilimdir ama duruma göre (sevgilim varken) kol kola gezmişliğimiz, karanlık olunca beni eve bırakmışlığı hatta eve gelip kahvemizi içmişliği vardır. Ailemle de tanışır. Ama bunlar çok yıllar önceydi. Bir gün sevgilisinden bahsederken "neden tanıştırmıyorsun" diye sorduğumda "görüşmemizi bile kıskanıyor" diyince ben araya ciddi bir mesafe koydum. Kopmadık ama sevgililerin kıskanabileceği hareketlerden kaçındım.
Şimdi benim de benzer arkadaşım varken eşime aşırı tepki vermek anlamsız oluyor. Ben kendi hayatımda değerlendirdiğimde gelinlik fermuarının çekilmesi falan çok abes geliyor ancak eşimin hayatına baktığımda çok önemsiz şeyler gibi. Zaten baktığımda eşinde de bir kıskançlık sezmiyorum. Tam tersi eşimi inanılmaz seviyor ve kardeş gibi görüyor. Kızla konuştuklarında telefonu eşi alıyor bir de onunla geyik yapıyorlar gülüşüyorlar vs... Yani ortada kıskanan sanırım bir tek ben varım ve ister istemez ortamlarına yabancı olduğumdan mı acaba diye düşünüyorum.
milenaJesenska 'ya da teşekkür ediyorum beni anladığı için. Elbet yeri gelmiş eşimi savunmuşumdur ama bu körü körüne bir savunma olmaz. Sezar'ın hakkı Sezar'a demişler. Eşimin her insanda olduğu gibi iyi-kötü huyları var, bayıldığım huyları da var...O yorumlara bakarsak benim eşim de buradaki herkesin "boşan" yorumu yapan ve birbirini ayırmaya çalışan insanlarla dolu olduğunu düşünüyor. Kim sallar.
Benim asıl sorunum nasıl yaklaşacağımı bilememekti. Elbette ayağını kesebilirim, görüşmeyeceksin dersem görüşmez ya da ciddi azaltır ama gerekli mi acaba bu kadar ciddi tepki? İleride "hayatımdaki iyi insanları çıkardın, yalnız kaldım" vs der mi acaba...

Koalina,
kişisel bir muhabbetimiz olmadi ama sen bu forumda begendigim , yorumlarina , konularina dikkat ettiğim uyelerden birisin.
esinle ilgili actigin her konuda -haddim degil biliyorum- bu kiz bu adamda ne bulmus demekten alamıyorum kendimi.
Sen cok kibar, dusunceli bir insansin ama esine baktigimda bambaska bir adam goruyorum.

Çok teşekkür ederim, her kavga ettiğimizde kötü özelliklerini yazdığım için öyle bir algı oluşmuş olabilir. Genelde hayatımı komple bilen insanlar ne kadar şanslı olduğumu söyler aslında Ama bazı huyları var ki beni deli ediyor ve başkası olsa çekmez diyorum gerçekten

Bence gerekli Koalina... görüşmeyi kesmesin ama samimiyetini azaltsın.. rahatsız olduğun noktaları söyle... onu övüp beni yermen zoruma gitti de... ''biliyorum kötü niyetli değilsin ve sana güveniyorum ortada çirkin bişeyler olduğunu düşündüğümden falan değil bu konuşma yanlış anlama'' de.. ''ama bazı davranışlarını çok düşüncesiz buluyorum, eğer beni kırdığını düşünsen onları yapmazdın zaten'' de.. ''

''kendini benim yerime koy, ben bi erkek arkadaşımla senin yaptıklarını yapsam konuştuğun gibi konuşsam ne hissedersin'' de.. İşte orda da seni rahatsız eden herşeyi say şunu şunu yapsaydım diye..

''eğer beni seviyorsan, düşüncelerime saygı gösteriyorsan ve eşin olarak biraz olsun umurundaysam o kadınla artık bu kadar samimi olmanı istemiyorum bu beni rahatsız ediyo araya bi mesafe koy lütfen'' de...

Ve sonuna da ekle: '' inan eğer sen benim bi dostluğumdan bu kadar rahatsız olsan üzülsen ben bi dakika daha dikkatsiz davranmaya devam etmezdim'' de...

o SENİN eşin.. o kadının değil... elbetteki sen ondan üstün geleceksin.

Bunları konuştuk aslında, senin açından bakınca haklısın ama ben böyle ayrıntılı düşünemiyorum. Siz kadın kafanızla olayları dallandırıp budaklandırıyorsunuz, ben öyle anlamlar çıkartarak konuşumuyorum" demişti. Daha dikkat edeceğini söyledi ama ben bugün çocuk görmeye gitmemeye karar verdim. Sonuçta bana sormadan hediyemizi bensiz götürdü, bana sormadan "size geleceğiz" dediyse bana sormamanın sonuçlarına katlanmalı.
Aslında bu kızı övmesi olayını daha önce de konuşmuştum ve bir şeyin değişmediğini farkettim. Ve bana "o kızdan konu açıldıkça sinirlerin tepene çıkıyor, geriliyorsun" diyerek, hoşlanmadığımı bilmesine rağmen yaptıkları da düşündürücü. Ya kırılmamı, bozulmamı önemsemiyor, nasıl olsa tepki vermez diyor; ya da o kızı benden çok önemsiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…