bence kıskandırmaya çalışıyor...Eşwğin aklına karpuz kabuğu düşürme diyen olmuş.
ben 6 senedir bu kızı biliyorum, bunca zaman sorun olmadı da son 1 senede mi garip geldi bana?
üstelik eskiden daha çok görüşüyorlardı ama böyle bir laubalilik, hayranlık, onun her işine koşup bizleri öteleme durumu yoktu.
Bir şey değişmiş ki hoşuma gitmiyor.
canım kadınlar hissederEşwğin aklına karpuz kabuğu düşürme diyen olmuş.
ben 6 senedir bu kızı biliyorum, bunca zaman sorun olmadı da son 1 senede mi garip geldi bana?
üstelik eskiden daha çok görüşüyorlardı ama böyle bir laubalilik, hayranlık, onun her işine koşup bizleri öteleme durumu yoktu.
Bir şey değişmiş ki hoşuma gitmiyor.
Hayalci yorumlarında sakin olursan sevinirim. Ders aralarında fırsat buldukça yazıyorum ve bazılarını sonraya saklıyorum öğleden sonra daha iyi okumak adına.Koalina biraz millet yuklenince kocanı savunmaya geciyorsun bir de herkes ne gerekiyorsa yapman gerekeni de soylemiş...bence baska konusulacak bişi kalmadı..aynı durumu yasadıgım yazdım ama kale almadın bile...bu durum gelişerek devam edecek sen taviz verdikçe, yataga kadar gider, hayranlık duyulan bi kadın cok tehlikeli...sen bilirsin sen sanırım anlayıslı kadın rolune devam edeceksin
O kadar anlayışlı değilim aslında :)bence kıskandırmaya çalışıyor...
bakıyoor ki özgüvenin sarsılmıyor hep anlayış anlayış...:) adam cazgırlığını görmek istiyor koalina
Çok teşekkür ederim, her kavga ettiğimizde kötü özelliklerini yazdığım için öyle bir algı oluşmuş olabilir. Genelde hayatımı komple bilen insanlar ne kadar şanslı olduğumu söyler aslındaKoalina,
kişisel bir muhabbetimiz olmadi ama sen bu forumda begendigim , yorumlarina , konularina dikkat ettiğim uyelerden birisin.
esinle ilgili actigin her konuda -haddim degil biliyorum- bu kiz bu adamda ne bulmus demekten alamıyorum kendimi.
Sen cok kibar, dusunceli bir insansin ama esine baktigimda bambaska bir adam goruyorum.
Bunları konuştuk aslında, senin açından bakınca haklısın ama ben böyle ayrıntılı düşünemiyorum. Siz kadın kafanızla olayları dallandırıp budaklandırıyorsunuz, ben öyle anlamlar çıkartarak konuşumuyorum" demişti. Daha dikkat edeceğini söyledi ama ben bugün çocuk görmeye gitmemeye karar verdim. Sonuçta bana sormadan hediyemizi bensiz götürdü, bana sormadan "size geleceğiz" dediyse bana sormamanın sonuçlarına katlanmalı.Bence gerekli Koalina... görüşmeyi kesmesin ama samimiyetini azaltsın.. rahatsız olduğun noktaları söyle... onu övüp beni yermen zoruma gitti de... ''biliyorum kötü niyetli değilsin ve sana güveniyorum ortada çirkin bişeyler olduğunu düşündüğümden falan değil bu konuşma yanlış anlama'' de.. ''ama bazı davranışlarını çok düşüncesiz buluyorum, eğer beni kırdığını düşünsen onları yapmazdın zaten'' de.. ''
''kendini benim yerime koy, ben bi erkek arkadaşımla senin yaptıklarını yapsam konuştuğun gibi konuşsam ne hissedersin'' de.. İşte orda da seni rahatsız eden herşeyi say şunu şunu yapsaydım diye..
''eğer beni seviyorsan, düşüncelerime saygı gösteriyorsan ve eşin olarak biraz olsun umurundaysam o kadınla artık bu kadar samimi olmanı istemiyorum bu beni rahatsız ediyo araya bi mesafe koy lütfen'' de...
Ve sonuna da ekle: '' inan eğer sen benim bi dostluğumdan bu kadar rahatsız olsan üzülsen ben bi dakika daha dikkatsiz davranmaya devam etmezdim'' de...
o SENİN eşin.. o kadının değil... elbetteki sen ondan üstün geleceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?