Yok artık!. Şaka sandım okurken. Hiç bir yer görmediler, mazbut insanlar sessiz insanlar, şöyleler böyleler, onların da hakkı yok mu vs ler. Konuya öyle yanlış bir yerden bakıyorsunuz ki. İnsan kendi aile huzurunu böyle kaçırır mı, eşe de bunu yapmaya utanmaz mı diye hayretlerdeyim. "annem de gelsin" diye ağlayan beş yaşında çocuk gibi! görünüyorsunuz lütfen kusura bakmayın.
Elbette gezmek Ailenizin de hakkı. Evlenmeden önce alıp onları bir kaç kere tatile götürseydiniz keşke. En doğalı ve gereklisi budur zira.
Ha o zaman yapamadım evlendim bunu şimdi yapmak istiyorum derseniz elbette o da olur. Böyle bir şeyi eşe teklif dahi etmeden eşle konuşup ailenizi kendiniz minik bir tatile götürürsünüz. Yani aileniz ve siz.Tabi eşin de istediğinde ailesini mini bir tatile götürme fikrini anlayışla karşılamak üzere. Malum evlilikte haklar eşittir. Siz eşin ailesini beğenmiyorsunuz diye o kişiler eşin hayatında yok olmuyorlar. Evlat üzerindeki haklarını da kaybetmiyorlar.
Eş ailesi şöyle kötü böyle yanlış insanlar olabilirler. Ama eşinizi bugüne getirmiş insanlar. Kötü davranıyor, huzurumu kaçırıyor, kıskanıyor vs yapıyorlarsa mesafeyi, görüşmemeyi tercih edebilirim bu ayrı bir konudur. Amaa ;Dünyanın en sevimsiz ailesi olsalar eşim mutlu olsun diye ailesiyle cümbür cemaat tatile gitmeyi tercih ve teklif etmiyorsam, eşimle gideceğim tatile de kendi ailemi götürme teklifini, ısrarını, dayatma absürtlüğünü yapmam.
Hele ki bu konuda trip yapmak, tartışma çıkarmak, evi terk etmek filan!.Kara mizah gibi!
Sizin bu yaptığınızı eşine yapan beyleri linçliyoruz burada. Boşan bu adamdan filan diyor bazı arkadaşlar. O denli yani