Bana esiniz evden kacmaya bahane bulmus gibi geldi. Heyecaninin sebebi uzaklasmasi, evimiz deme sebebi de bu. Su an oturdugunuz evi benimseyemedigi icin yeni duzeni onu mutlubediyor. Kuzen esiyle bir alakası olmayabilir yani.Cinsellik yok eminim.. Duygusal var bence.. Esimim gözleri parlıyor hissediyorum seziyorum, evimiz dedi oradan bahsederken, kesinlikle dil surcmesi degil, evimiz güzel oldu terledim havuza girecem dedi az sonra telde konuşuyorduk, bizim kapanan ofisten arabaya sığacak esyalari topladı oraya goturcek, kuzenimle telde konuşurken de ben bütün bunlari birileri mutlu olsun diye yapıyorum dedi, yani yardımsevermis, ama hayır birileri derken ki kisim kesin ama kesin bu kadin
Karısı neden öldüBir kadın hissediyorsa mutlaka bir şey vardır. Sıkı takipte kalın ama takip ettiğinizi belli etmeyin. Kanıt toplayın. Yoksa şizofren, deli gibi laflara maruz kalırsınız. Kanıt topladıktan sonra da ne istiyorsanız yaparsınız.
Bizim yazlıkta birebir şahit olduk. Evli bir kadın evli bir adamla beraberlik kurdu. Laflar dedikodular aldı başını gitti. Sonra adamın karısı öldü, kadın da kocasından boşandı. Evlendiler. Hala bizim yazlığın ordalar. (O kadar olaydan sonra gidin başka yerden yazlık alın di mi? Nasıl rahat ediyorlar) En ön sıradan denize bakan yerden ev aldılar. Adam bu sene felç geçirdi (ölen karısından ne ah aldı kim bilir).Bu olay yaşanmış bir olay, bizim orda bilmeyen yok. Kısacası bu olayın benzeri sizin veya başkasının başına neden gelmesin? Yaşanmış şeyler sonuçta
Bende kocamın kuzeninin karsina karşı aynı hisleri duyuyordum kadın çok güzel konuşkan bıcır bıcır eşimin o konuşurken gülerek baktığını görmeye bile tahammül edemedim artık görüşmüyoruz bayram da bile tesadüfen denk gelirsek kıskançlık fena bişeyArkadaslar ben esimin ailesi ile küsüm, beni sevmediler istemediler, esim istedi diye seslerini kestiler, ama yıldızlarımiz barismadi, 15 yillik evliyim 5 yıldır küsüm, benim erkek kuzenim var bitane onunda karisi var, en cok samimi oldugumuz aile bunlardi, baska şehirlerdeyiz ama tatillerde çocuklarımız sürekli birlikte oynadi, gel zamam git zaman esim ben olmasamda çocukları onlara götürüyorum diye tek basina onlara gitti,erkek kuzenimle iyi anlasmalari hosuma gitti, onun sayesinde namaza basladi esim, bizim islerimiz kötüye gidince dertlesmek icin esim erkrk kuzenimi daha cok aramis, samimiyet ilerledi, simdi ise esim memleketinde is kuracak, erkek kuzenimede buradan is teklifi etti kendi memleketinde, memleketi kucuk biryer, kuzenim kabul edecek gibi.. Ben memlekete gidemem orada özel okul yok ben kendi şehrimde kalacam,esim babasiyla memlekette kalacak ayin 15 gunu, 15 gun evine gelecek, kuzenimede ev ayarladi kendi sitelerinden...
Ama icime oturan seyler var..
Kuzenimle karisi 2 cocuğuyla bu memlekete ki evi düzmeye gitmişler, esimde ordaydi, orada kadin yemekler kahvaltılar hazırlamış, gezmisler, esim cok ama cok mutlu olmuş arkadaşlar, esim tembeldir ama onlarin evini kanter icinde kalarak temizlemis, eksik var mi neresi bozuk kadina sormalar..kuzenim bir ara cocugunu karisini benimkine emanet edip gitmis, kadin esime benim disarda 5 dk isim var gelecem haberin olsun yazmis, emanet ya... Ben esimin bu kadina olan yakınlaşmasıni sezdim, hemde duygusal... Icim icimi kemiriyor kizlar.. Cinsel anlamda degil eminim.. Yakinlasmislar seziyorum cok garip duygular icindeyim.. Tanidigi bir tamirci var tamirci nerdesin diye sordugu zaman kuzenimin evinden için yerimdeyim diyor, yeriymis orasi.. Evimiz evimiz deyip duruyormus tamirciye, kadinla evli gibi sanki... Bana memlekete git demeyin gidemem gerçekten hem esimin tarafiyla kusüm hem orasi cok kucuk bir yer.. Ben ne yapmalıyım, aile büyüklerine elimde somut şeyler olmadan birsey diyemem, bakışlarını yüzlerinin kızarmasıni heyecanlarini gordum yaa resmen... Akil verin...
Saçmalık,boyle evlilik olmaz . 15 gün evde 15 gün orda ne münasebet. Ya siz de gideceksiniz ya da o gitmeyecek bir kere karı koca ilişkisine ters. Kuzen eşinin çocukları eşinize emanet etmesi? Saçmalık. Ben izin vermem böyle bir durumaEvet doğru anladınız, uzun yazamadım okunmaz diye, ayrıntıları yazmadim, biz tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, babasi taninan birisi, bizim ofis kapanınca hemen orda baska is kurmus ogluna, bizim cok tartışırdik ailesi bunu bildiği için 15 gun memlekette 15 gun evinde idare eder diye dusunduler
Adamın kendisinden uzakta mutlu olmasına tahammülü olmayabilir de, bu itham da çok fazla değil mi? Sırf bu yüzden nasıl kondurulur nasıl düşünülür böyle bir şey?Sizin evlilik zaten normal değil.
15 yıllık evlilikte aile yüzünden kavga edip, sizi bırakıp her fırsatta memleketine kaçan kocadan bahsediyoruz.
Eşinizin babasıyla iş kurup, ayın yarısını memleketinden geçireceği türden bir düzen kurmuş olmanız çok saçma. Ya baştan gitmeyecekti eşiniz yada siz gireceksiniz yanına, diğer türlü evlilik mi olur?
Kuzen eşi ile ilgili konu da, eşinizin sizden uzakta mutlu olmasına tahammül edememenizden kaynaklı, kıskançlık yapıyormuşsuniz gibi geldi. Orada mutludur çünkü sizden kaçıp kaçıp gidiyormuş zaten öncesinde de. Evliliğinizin genelinde sıkıntı var zaten.
Uzaktan uzağa aralarında yakınlık var demek ciddi bir itham hemde. Tamirci var mesela konuda, kocasının onunla konuşmalarindan nasıl haberdar olmuş göremedim.Adamın kendisinden uzakta mutlu olmasına tahammülü olmayabilir de, bu itham da çok fazla değil mi? Sırf bu yüzden nasıl kondurulur nasıl düşünülür böyle bir şey?
Adam kendi kurduğu aileyi içten içe hiç benimsememiş gibi geldi bana. Karısının yanı hariç her yer cennet sanki, ağzını doldura doldura nasıl da evimiz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?