Arkadaslar ben esimin ailesi ile küsüm, beni sevmediler istemediler, esim istedi diye seslerini kestiler, ama yıldızlarımiz barismadi, 15 yillik evliyim 5 yıldır küsüm, benim erkek kuzenim var bitane onunda karisi var, en cok samimi oldugumuz aile bunlardi, baska şehirlerdeyiz ama tatillerde çocuklarımız sürekli birlikte oynadi, gel zamam git zaman esim ben olmasamda çocukları onlara götürüyorum diye tek basina onlara gitti,erkek kuzenimle iyi anlasmalari hosuma gitti, onun sayesinde namaza basladi esim, bizim islerimiz kötüye gidince dertlesmek icin esim erkrk kuzenimi daha cok aramis, samimiyet ilerledi, simdi ise esim memleketinde is kuracak, erkek kuzenimede buradan is teklifi etti kendi memleketinde, memleketi kucuk biryer, kuzenim kabul edecek gibi.. Ben memlekete gidemem orada özel okul yok ben kendi şehrimde kalacam,esim babasiyla memlekette kalacak ayin 15 gunu, 15 gun evine gelecek, kuzenimede ev ayarladi kendi sitelerinden...
Ama icime oturan seyler var..
Kuzenimle karisi 2 cocuğuyla bu memlekete ki evi düzmeye gitmişler, esimde ordaydi, orada kadin yemekler kahvaltılar hazırlamış, gezmisler, esim cok ama cok mutlu olmuş arkadaşlar, esim tembeldir ama onlarin evini kanter icinde kalarak temizlemis, eksik var mi neresi bozuk kadina sormalar..kuzenim bir ara cocugunu karisini benimkine emanet edip gitmis, kadin esime benim disarda 5 dk isim var gelecem haberin olsun yazmis, emanet ya... Ben esimin bu kadina olan yakınlaşmasıni sezdim, hemde duygusal... Icim icimi kemiriyor kizlar.. Cinsel anlamda degil eminim.. Yakinlasmislar seziyorum cok garip duygular icindeyim.. Tanidigi bir tamirci var tamirci nerdesin diye sordugu zaman kuzenimin evinden için yerimdeyim diyor, yeriymis orasi.. Evimiz evimiz deyip duruyormus tamirciye, kadinla evli gibi sanki... Bana memlekete git demeyin gidemem gerçekten hem esimin tarafiyla kusüm hem orasi cok kucuk bir yer.. Ben ne yapmalıyım, aile büyüklerine elimde somut şeyler olmadan birsey diyemem, bakışlarını yüzlerinin kızarmasıni heyecanlarini gordum yaa resmen... Akil verin...