Degil mi ama. Daha uzun yazacaktım aslinda detayli ama okunmaz diye yazmadim, ben butin bunları birileri mutlu olsun diye yapıyorum diyor kuzenime sanki hayirsever kesinlikle ama kesinlikle kuzenimin karisindan icin o mutlu olsun diye dedi eminim bundanÖmür boyu ayrı şehirlerdemi yaşayacaksınız?
Hoş değil, ben bile yazılardan 'eşinizin icinin kıpır kıpır' olduğunu anlıyorum.
Evliliğiniz sallantıda
Bunların hepsini düşünüp durdum kac gündür, bu kadar heveslenmesi normal gelmedi, bizim kapanan ofisten arabaya sığan eşyaları alıp onlarin evine götürüyorAy ben de böyle hissederdim ve kocama ahtapot gibi yapışır aklında varsa bile unuttururdum.
Belki de eşin arasında birsey vardı kuzen eşiyle onun için ısrarla onlara da ordan yer aldırıp iş fikri.sundu.
Sizinde gelmeyeceğini biliyordu kuzen de saf heralde ohh yaşarız memlekette doyasıya rahat rahat aşkımızı diye düşünmüş olabilir
Yani 15 gün karı koca olarak zaten nasıl dayanabilirsiniz ki böyle evlilik olmaz
Belki ailesidir içini kıpır kıpır eden? Yıllardır sizle kavga edip ailesine kaçmış durmuş. Simdi de babasının desteği ile iş kurup evler açıyor. Evimiz dediği yer kendi oturacağı ev de olabilir. Sizi o eve alacak mı peki?Degil mi ama. Daha uzun yazacaktım aslinda detayli ama okunmaz diye yazmadim, ben butin bunları birileri mutlu olsun diye yapıyorum diyor kuzenime sanki hayirsever kesinlikle ama kesinlikle kuzenimin karisindan icin o mutlu olsun diye dedi eminim bundan
Bak canım durumuna üzüldüm seziyorsan vardır bişeyler ve orada kaldıgı sürece sen bu sezgilerini ortaya cıakrıp cık gel evine oralarda işin yok demedigin sürece . O sezgilerin malesef dogrulanır. Tabi ben bunu anlatmadıgın seyler de vardır diye soyledm. Ama aynı seyleri yazıyorsun babsıyla orda iş kuracak ben seziyorum mutlu oluyor falan. Tamam da ne seziyorsun.? Nasıl bir bakış attılar birbirlerine? Ne sebebten kızarıyorlar yani kim ne dyorda kim kızarıyor ? Ayrıca kuzenine ben bunları birileri mutlu olsun diye yapıyorum derken kendi kuzenine mi anlatıyor yoksa sizin kuzenemi? Sizn kuzeneyse insan hoslandgı kadının kocasına der mi sırf birileri mıtlu olsun diye yapıyorum? O muhtemelen siz mutlu olun diye yardımcı oluyorum demek istemiştir yani genel konsmustur ama işte detaylı anlatmıyorsunCinsellik yok eminim.. Duygusal var bence.. Esimim gözleri parlıyor hissediyorum seziyorum, evimiz dedi oradan bahsederken, kesinlikle dil surcmesi degil, evimiz güzel oldu terledim havuza girecem dedi az sonra telde konuşuyorduk, bizim kapanan ofisten arabaya sığacak esyalari topladı oraya goturcek, kuzenimle telde konuşurken de ben bütün bunlari birileri mutlu olsun diye yapıyorum dedi, yani yardımsevermis, ama hayır birileri derken ki kisim kesin ama kesin bu kadin
Kocanızın kadın ile arasında muhtemelen bir şey yoktur.Arkadaslar ben esimin ailesi ile küsüm, beni sevmediler istemediler, esim istedi diye seslerini kestiler, ama yıldızlarımiz barismadi, 15 yillik evliyim 5 yıldır küsüm, benim erkek kuzenim var bitane onunda karisi var, en cok samimi oldugumuz aile bunlardi, baska şehirlerdeyiz ama tatillerde çocuklarımız sürekli birlikte oynadi, gel zamam git zaman esim ben olmasamda çocukları onlara götürüyorum diye tek basina onlara gitti,erkek kuzenimle iyi anlasmalari hosuma gitti, onun sayesinde namaza basladi esim, bizim islerimiz kötüye gidince dertlesmek icin esim erkrk kuzenimi daha cok aramis, samimiyet ilerledi, simdi ise esim memleketinde is kuracak, erkek kuzenimede buradan is teklifi etti kendi memleketinde, memleketi kucuk biryer, kuzenim kabul edecek gibi.. Ben memlekete gidemem orada özel okul yok ben kendi şehrimde kalacam,esim babasiyla memlekette kalacak ayin 15 gunu, 15 gun evine gelecek, kuzenimede ev ayarladi kendi sitelerinden...
Ama icime oturan seyler var..
Kuzenimle karisi 2 cocuğuyla bu memlekete ki evi düzmeye gitmişler, esimde ordaydi, orada kadin yemekler kahvaltılar hazırlamış, gezmisler, esim cok ama cok mutlu olmuş arkadaşlar, esim tembeldir ama onlarin evini kanter icinde kalarak temizlemis, eksik var mi neresi bozuk kadina sormalar..kuzenim bir ara cocugunu karisini benimkine emanet edip gitmis, kadin esime benim disarda 5 dk isim var gelecem haberin olsun yazmis, emanet ya... Ben esimin bu kadina olan yakınlaşmasıni sezdim, hemde duygusal... Icim icimi kemiriyor kizlar.. Cinsel anlamda degil eminim.. Yakinlasmislar seziyorum cok garip duygular icindeyim.. Tanidigi bir tamirci var tamirci nerdesin diye sordugu zaman kuzenimin evinden için yerimdeyim diyor, yeriymis orasi.. Evimiz evimiz deyip duruyormus tamirciye, kadinla evli gibi sanki... Bana memlekete git demeyin gidemem gerçekten hem esimin tarafiyla kusüm hem orasi cok kucuk bir yer.. Ben ne yapmalıyım, aile büyüklerine elimde somut şeyler olmadan birsey diyemem, bakışlarını yüzlerinin kızarmasıni heyecanlarini gordum yaa resmen... Akil verin...
eeee madem adamın işi orda toplayın evinizi gidin? Yani çok acaip adamın ben tek gidiyorum sen kal demesi, böyle aile düzeni mi olur? Bence eşinizin ailesiyle takılası varmış, çıkmış gitmiş tek başına iş de bahane olmuş. Diğer kadınla olan durumu hiç yazmicam zaten.
Başkasıyla yakınlaşan adamın nesini seviyorsunuz?Seviyorum esimi
İyi de oradaki işin tutacağını nereden biliyor da oraya kadar sizin kuzeni eşini filan düzen bozdurup taşıyor? Bu arada kafası estikçe sizin oradaki işi kapatıp babasının yanına kaçtığında belli değil miydi sizin şehrinizdeki işinizin tutmayacağı ? Bence eşiniz hiçbir zaman sizinle yaşadığınız şehirde olmak istememiş ..zaten bekar ve evli iki hayatı olmuş ..şimdi de çocukları iyi kötü büyümüş "bekar bir erkek" olarak hayatına devam etmek istiyorBizim iş tutmadı burda, olmadi, esimle ailesi yüzünden tartışırdik, o da memleketine kacardi, bu sırada orada zaten babasi taninan biri hemen ogluyla is kurmus, esimin durumu hep iyiydi, ama maalesef yaşadığımız şehirdeki is tutmadi
Degil mi ama. Daha uzun yazacaktım aslinda detayli ama okunmaz diye yazmadim, ben butin bunları birileri mutlu olsun diye yapıyorum diyor kuzenime sanki hayirsever kesinlikle ama kesinlikle kuzenimin karisindan icin o mutlu olsun diye dedi eminim bundan
Esimin planı ne 2 diye konu actim onuda okuyunBence daha uzun ve detayli yazin ki anlasilir olsun. Baslikta bile esimin plani ne? Kiskaniyorum galiba demissiniz. Bu kadar emin olsaniz boyle bir baslik atmazdiniz. Sizin evlilik duzeniniz cok farkli ve bu sebeple sanki havadan nem kapiyorsunuz. Ha ailenizde boyle akraba evlilikleri, iliskileri varsa ve normal karsilaniyorsa onu bilemem. Siz uzaktayken bu kadar eminsiniz, boyle bir sey olsa kuzeniniz saf degildir herhalde. Sirf kiskancliginizdan yapiyorsaniz yaptiginiz yakistirma cok agir bir yakistirma.
Benim de o sitede evim var zaten ayri..Belki ailesidir içini kıpır kıpır eden? Yıllardır sizle kavga edip ailesine kaçmış durmuş. Simdi de babasının desteği ile iş kurup evler açıyor. Evimiz dediği yer kendi oturacağı ev de olabilir. Sizi o eve alacak mı peki?