Evet doğru anladınız, uzun yazamadım okunmaz diye, ayrıntıları yazmadim, biz tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, babasi taninan birisi, bizim ofis kapanınca hemen orda baska is kurmus ogluna, bizim cok tartışırdik ailesi bunu bildiği için 15 gun memlekette 15 gun evinde idare eder diye dusundulereeee madem adamın işi orda toplayın evinizi gidin? Yani çok acaip adamın ben tek gidiyorum sen kal demesi, böyle aile düzeni mi olur? Bence eşinizin ailesiyle takılası varmış, çıkmış gitmiş tek başına iş de bahane olmuş. Diğer kadınla olan durumu hiç yazmicam zaten.
Biz cok tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, isimize gelirdi aslinda, geldiği zaman ortalık durulmuş olurdu, tartıştigimizi ailesi biliyor 15 gun burda 15 gun çocuklarla takilir zaten eskidende böyleydi demiştir babasi, ama ben kıskanmaya basladim, simariklik değil, seziyorum gerçekten esim cok mutlu, kapanan ofisten arabaya sığan eşyaları topladı oraya götürecek kendi evini dizen birisi gibi degismisAllah aşkına orada ozel okul yok demissiniz.devlet okuluda mi yok?çocuklar ozel okula gitmek zorunda mi?
Eşinizin ailesiyle küs olmanız oraya gitmeyeceginiz anlamına gelmez.gidersiniz ama yine mesafeli olursunuz.arada bir eşinizin eve gelmesiyle evlilik yürür mu? Bir süre sonra işler yoğun der ,hiç gelmezse ne olacak?sırf küçük yer diye gitmek istemiyorsunuz. Ama çocuklar babalarını ister.aile olmak demek de bir arada olmak demek.gitmemek için büyük bir zorunluluk göremedim
Seviyorum esimiCinsellik yok eminim diyorsunuz
Ama heyecanlarını gördüm de diyorsunuz.
Cinsellik olması şart değil,birbirlerinden etkilendiklerinden eminseniz neden hala evli kalıyorsunuz ki
Arada bir orada kalması başka sürekli orada kalması başka.Biz cok tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, isimize gelirdi aslinda, geldiği zaman ortalık durulmuş olurdu, tartıştigimizi ailesi biliyor 15 gun burda 15 gun çocuklarla takilir zaten eskidende böyleydi demiştir babasi, ama ben kıskanmaya basladim, simariklik değil, seziyorum gerçekten esim cok mutlu, kapanan ofisten arabaya sığan eşyaları topladı oraya götürecek kendi evini dizen birisi gibi degismis
Allah aşkına orada ozel okul yok demissiniz.devlet okuluda mi yok?çocuklar ozel okula gitmek zorunda mi?
Eşinizin ailesiyle küs olmanız oraya gitmeyeceginiz anlamına gelmez.gidersiniz ama yine mesafeli olursunuz.arada bir eşinizin eve gelmesiyle evlilik yürür mu? Bir süre sonra işler yoğun der ,hiç gelmezse ne olacak?sırf küçük yer diye gitmek istemiyorsunuz. Ama çocuklar babalarını ister.aile olmak demek de bir arada olmak demek.gitmemek için büyük bir zorunluluk göremedim
Sonrada eşim bir helga buldu birde üstüne çocuk yaptı, beni unuttu diye dovunurlerKonu sahibinin eşi cidden kuzen eşine his besliyorsa boşayip atsin o ayri ama boyle sudan nedenlerle ayri yaşayan ciftleri garip buluyorum bir tane de bizde var sinir etti beni (bana noluyor cunku bana anlatiyor)
Benim akrabam olan adam Almanyada calisiyor artik Turkiyede gecinemedigi için oraya taşindi ama gelinimiz Turkiyeden asla ayrilmak istemiyor tutturmuş kalicam (kendisi Turk değil) Adam gideli yıl oldu artik tekrar cagirdi eşini cocugunu gelin bir deneyin istemezseniz dönersiniz diye. Turkiyede durmak icin esinin yanina gitmiyor resmenGider mi bilmem hep bahanesi var.
Sonrada eşim bir helga buldu birde üstüne çocuk yaptı, beni unuttu diye dovunurler
Madem seviyorsunuz çıkın gidin eşiniz nerdeyse. Böyle evlilik mi olurSeviyorum esimi
Bu nasıl sevgi bu nasıl aile düzeni. Ayda 15 gün gelme gün gelir sıfıra düşer böyle akıl tutulması görmedimSeviyorum esimi
Esimin memlekette zaten babasinin evi var babasiyla kaliyor gittigi zaman, zaten babasi yaptirmis bu siteyi, bu sitede bir cok kiralik daireleri var, bi tanede bos daire vardi burayida kuzenime ayarladi, kuzenimin asil evi de baska sehirde, kuzenim de esim de asil şehirlerini birakip memlekette is yapacak
Belli ki 15 yıl adamın başının etini yemişsiniz. Ben aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece arada 3' ü sizin dedikodunuzu yapmışlar.Kuzenle karısida sizin anlasamadığinızı biliyorlar o yüzden yuzleri kızarıyor.Biz cok tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, isimize gelirdi aslinda, geldiği zaman ortalık durulmuş olurdu, tartıştigimizi ailesi biliyor 15 gun burda 15 gun çocuklarla takilir zaten eskidende böyleydi demiştir babasi, ama ben kıskanmaya basladim, simariklik değil, seziyorum gerçekten esim cok mutlu, kapanan ofisten arabaya sığan eşyaları topladı oraya götürecek kendi evini dizen birisi gibi degismis