Esimin plani ne? Ben kıskanıyorum galiba.. Yardımcı olur musunuz?

Evet doğru anladınız, uzun yazamadım okunmaz diye, ayrıntıları yazmadim, biz tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, babasi taninan birisi, bizim ofis kapanınca hemen orda baska is kurmus ogluna, bizim cok tartışırdik ailesi bunu bildiği için 15 gun memlekette 15 gun evinde idare eder diye dusunduler

Cinsellik yok eminim diyorsunuz
Ama heyecanlarını gördüm de diyorsunuz.
Cinsellik olması şart değil,birbirlerinden etkilendiklerinden eminseniz neden hala evli kalıyorsunuz ki

Biz cok tartışırdik ailesi yüzünden, esim memlekete kacardi, isimize gelirdi aslinda, geldiği zaman ortalık durulmuş olurdu, tartıştigimizi ailesi biliyor 15 gun burda 15 gun çocuklarla takilir zaten eskidende böyleydi demiştir babasi, ama ben kıskanmaya basladim, simariklik değil, seziyorum gerçekten esim cok mutlu, kapanan ofisten arabaya sığan eşyaları topladı oraya götürecek kendi evini dizen birisi gibi degismis

Arada bir orada kalması başka sürekli orada kalması başka.

Konu sahibinin eşi cidden kuzen eşine his besliyorsa boşayip atsin o ayri ama boyle sudan nedenlerle ayri yaşayan ciftleri garip buluyorum bir tane de bizde var sinir etti beni (bana noluyor cunku bana anlatiyor)

Benim akrabam olan adam Almanyada calisiyor artik Turkiyede gecinemedigi için oraya taşindi ama gelinimiz Turkiyeden asla ayrilmak istemiyor tutturmuş kalicam (kendisi Turk değil) Adam gideli yıl oldu artik tekrar cagirdi eşini cocugunu gelin bir deneyin istemezseniz dönersiniz diye. Turkiyede durmak icin esinin yanina gitmiyor resmen Gider mi bilmem hep bahanesi var.

Sonrada eşim bir helga buldu birde üstüne çocuk yaptı, beni unuttu diye dovunurler

Sonrada eşim bir helga buldu birde üstüne çocuk yaptı, beni unuttu diye dovunurler

Bizim cocuk zaten Almanyadaydi bu kizla evlenmeden önce, bu kiz istiyor diye Turkiyeye gelip ev kurdu. Kizin kendisi de Turk degil yani desem ki dogdugu yerden kopamiyor oyle bir şey de yok. Anlamadim yani.
Turkiyede kalmayi tercih edebilir, sevebilir bir şey demiyorum ama kocan mecburen yurtdisindayken bu kadar inat etmenin alemini bilemedim.

Ama kuzeniniz esi ve cocuklarini da goturmus oraya dogru mu? Kadin kendi evinde yemekler yapmis ve hep birlikte yemisler. Esinizde sonucta kuzeninin evinde yardim etmis. Acaba siz yanlis anliyor olabilir misiniz?

Yanında olmadığınız için farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Yerinizde olsam böyle bir düzeni baştan kabul etmezdim. 15 gün sizin yanınıza geleceğini düşünmüyorum ama kuzen eşine birşeyler hissettiği de yeterince açık değil.

Memleketinde olduğu için çok mutludur belki. Ancak şu andan itibaren aynı ortamda onları izlerseniz eşinizin davranışlardan olayı iyice netleştirebilitsiniz.

15 yıldır evliymişsiniz. Kayın ailenin sizi istememesi problem olabilir mi hala? Yeni evlilik değil ki bu, küsmüşsünüz de zaten. Görüşmezsiniz olur biter.
Siz de eşinizle gitmelisiniz ya da o gitmemeli. Aile birliğinizi kendi ellerinizle bozmayın. Pişman olacaksınız. Hiç bir şey olmasa bile pişman olursunuz. Kaldı ki böyle şüphelerle hiç kolay olmayacak. Baştan sona yanlış olmuş bu iş.

Belli ki 15 yıl adamın başının etini yemişsiniz. Ben aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorum sadece arada 3' ü sizin dedikodunuzu yapmışlar.Kuzenle karısida sizin anlasamadığinızı biliyorlar o yüzden yuzleri kızarıyor.

Akraba akreptir hangisi hayırlı olabilir ki?

Kocanıza anan baban diye diye yuvanızı yikacaksınız. İyi düşünün simdi çocuklarınızın özel okuldan çok anne babasının bir arada olabileceği huzurlu bir yuvaya ihtiyaçları var.

Allah aşkına özel okulun ne ilgisi var?
Öğretmenseniz özelde çalışıyorsanız zaten eşinizin durumu iyiymiş.
Çocuklar için diyorsanız, özele bin basacak devlet okulları var.
Yani bu iki seçenekte gitmemeniz için bahane değil.
Eşinizin o kadına duygusu var mı bilemem ama kendi bencilliğiniz yüzünden biter bu evlilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…