Bak canım durumuna üzüldüm seziyorsan vardır bişeyler ve orada kaldıgı sürece sen bu sezgilerini ortaya cıakrıp cık gel evine oralarda işin yok demedigin sürece . O sezgilerin malesef dogrulanır. Tabi ben bunu anlatmadıgın seyler de vardır diye soyledm. Ama aynı seyleri yazıyorsun babsıyla orda iş kuracak ben seziyorum mutlu oluyor falan. Tamam da ne seziyorsun.? Nasıl bir bakış attılar birbirlerine? Ne sebebten kızarıyorlar yani kim ne dyorda kim kızarıyor ? Ayrıca kuzenine ben bunları birileri mutlu olsun diye yapıyorum derken kendi kuzenine mi anlatıyor yoksa sizin kuzenemi? Sizn kuzeneyse insan hoslandgı kadının kocasına der mi sırf birileri mıtlu olsun diye yapıyorum? O muhtemelen siz mutlu olun diye yardımcı oluyorum demek istemiştir yani genel konsmustur ama işte detaylı anlatmıyorsun
ayrıca bu angel yıllardır kkda bir angel var telfon takıntılı o deglsin demi.? Kocamın telefona gece 3 te cevapsız cagrı geldi,kocamın rehberinde ve no var kadın resmi var,kocamın telefonunda cop kutusunda bir ekran goruntush gordum. Kocamın telefonu telefonu telefonu u o muydun?