Eşimin penis çevresi beni zorluyor

Boyu diyenler de bı hoş 13 cmlık penis niye zorlasın bı kadını vajına 17 18 cm e kadar genısleyebılen bir organ ceperinden bahsediyor demekkı cok kalın tabıkı acı verir haklı hele birde dar vajınaysa yapacak bir şey yok sızı cok cok ıyı hazırlaması lazım o zaman acılır vajınanız
İste bu dogru yorum herkez yok şöyle yok böyle demis.bu isin kurali bu guzel ön sevisme ikili ön sevişmeli bir sex ve mutlu son ikilisi.
:-)

Merhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Senin kisi çok dar mi

Merhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Herkes hatalı ölçüm demiş ama bu gayet normal. Çevresi 13 cm olan bir dairenin çapı 13/3.14 = 4.1 cm yapar. Yani kalınlığı 4 cm. yapar ki bu standartlara göre gayet bütük. Durex prezervatif ölçülerine göre XL boyutu bile küçük gelir. (Normali : 11-12 cm civarı, inanmayan iple çevresini ölçsün :-)

Herkes hatalı ölçüm demiş ama bu gayet normal. Çevresi 13 cm olan bir dairenin çapı 13/3.14 = 4.1 cm yapar. Yani kalınlığı 4 cm. yapar ki bu standartlara göre gayet bütük. Durex prezervatif ölçülerine göre XL boyutu bile küçük gelir. (Normali : 11-12 cm civarı, inanmayan iple çevresini ölçsün :-)
Kac yıldır ölçmek aklıma gelmedi dairesel şekilde mi ölmemiz gerekiyor

Kac yıldır ölçmek aklıma gelmedi dairesel şekilde mi ölmemiz gerekiyor

Evet. Biz doğru prezervatif ölçüsünü bulmak için yapmıştık. Ereksiyon halinde dairesel olarak çevresini bir ip veya kurdele gibi birşeyle ölçüsünü al ve bu ipi cetvelle ölç, Çıkan sonuçu 2'ye böldüğün zaman uygun durex marka prezarvatif ölçüsünü buluyorsun. Genelde durex kutusunun yan taraflarında 52-54-56 mm gibi değerler yazar ve partnerin/eşin kendine uygunu alır. Buda demek oluyor ki ipin ölçüsü 10-13 cm arası bir değer bulacaksın. (tabiki bu kalınlık ölçüsü, uzunluk değil arkadaşlar, karıştırmayalım 😂 )

Penis çevresi 13 cm derken ?
Abla dikine Alcan pipiyi, yatay mi aliyon ?

X