acı içinde kalıyorum

O zaman ben ne yaptım nasıl öğrendim size taktiği vereyim.ereksiyon anında elinle tuttuğunda 2 elini kaplıyorsa sonra 2 elinin içini ölç tek elini ise tek elini ölç ben bu şekilde 13 cm bulmuştum.
ay ben ne anlattım :)

O zaman ben ne yaptım nasıl öğrendim size taktiği vereyim.ereksiyon anında elinle tuttuğunda 2 elini kaplıyorsa sonra 2 elinin içini ölç tek elini ise tek elini ölç ben bu şekilde 13 cm bulmuştum.
ay ben ne anlattım :)
İki elimi geçiyor baya ondan eminim ama benim ellerim küçük.😅🤣🤣

Merhaba buraya daha önce konu açmıştım sağolsunlar destek verenleri dinleyip ilerleme kat ediyoruz. Şimdi başka bir konu var ve kimseye söyleyemiyordum burda görünce bende yazmak istedim. 2 yıldır evliyiz. Eşimin penis boyu 14cm civarında normal kalınlıkta. Benim sorunum eşim üstteyken çok rahat ilişkiye girebiliyoruz ama pozisyon degiştirdigimizde ben üste geçtigimde kesinlikle dik duramıyorum veya ellerimi geriye atıp duramıyorum eşimin üzerine kapanınca yapabiliyorum. bu agrı neden veya böyle bir sorunu yaşayan varmı yeni bir evlilikte degil 2 yıl oldu hala aynı ağrı sadece bu pozisyonda da degil bacaklarımı havaya kaldırdığımda bıçak saplanıyor gibi oluyor. tek rahat olan eşim üste olan pozisyon ama eşimide sıkmak istemiyorum sürekli aynı şeylerle sağolsun bu konuda anlayışlı sorun etmiyor. böyle bir sorun yaşayan çözüme ulaşan varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi günler...
Bendetek bende mi var diyordum böyle bir şey dediğiniz pozisyonda bende acı çekiyorum bu yüzden yapmıyoruz

Biraz öne doğru gidince azalıyorsa öyle yapın o zaman. Çoğu insanda dik durunca acı olması normal çünkü vajina içeriye doğru dimdik gitmiyor, onun da bi açısı var içerde
Kesinlikle öyle vajina direkt içeri gitmiyor kürtaj olurken bile aletler eğimli baya.Penis dik durursa zaten canımız acıması normal.

Bendetek bende mi var diyordum böyle bir şey dediğiniz pozisyonda bende acı çekiyorum bu yüzden yapmıyoruz
yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum bir kaç video izledim kadınlar üstte ve çok hızlı otur kalk yapıyor dik şekilde ben oturup kalkmayı geçtim dik sekilde içime alsam ölüyorum resmen çok zor bir durum ya

yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum bir kaç video izledim kadınlar üstte ve çok hızlı otur kalk yapıyor dik şekilde ben oturup kalkmayı geçtim dik sekilde içime alsam ölüyorum resmen çok zor bir durum ya
Sen kendini ya sıkıyorsun ya da başka bir şey var yoksa o vudeolardaki gibi rahat oluyor aslında

Sen kendini ya sıkıyorsun ya da başka bir şey var yoksa o vudeolardaki gibi rahat oluyor aslında
yani burda benim yapamadığım şeyi yapan varmı rahat şekilde yapanlar nasıl yapıyor bunun egzersizi filan varmıdır acaba inşallah bir sorun yoktur kendimi sıkmıyorum çünki çok istekli şekilde ben başlatıyorum ama sonrası hüsrana dönüyor acıdan aldıgım zevkte bitiyor anında :KK43:

Penis boyutu ideali kaç cm😂😂😂
13-14 yeterli bence :) yani boydan çok işlevi önemli eşim ilk zamanlar 10dk içinde boşalırdı ben boşalmadan şimdi ben iki kez boşalıyorum o oyle boşalıyor 40-45 dk gibi bir zamanda boyunun etkisi yok bana göre erken boşalma şikayeti olanları okudum kolay degil o durum benim adam 45dk normali zorladıgında da 1 saat civarı dayanıyor ama ondada ben dayanamaz oluyorum zevk acıya dönüşüyor :))

13-14 yeterli bence :) yani boydan çok işlevi önemli eşim ilk zamanlar 10dk içinde boşalırdı ben boşalmadan şimdi ben iki kez boşalıyorum o oyle boşalıyor 40-45 dk gibi bir zamanda boyunun etkisi yok bana göre erken boşalma şikayeti olanları okudum kolay degil o durum benim adam 45dk normali zorladıgında da 1 saat civarı dayanıyor ama ondada ben dayanamaz oluyorum zevk acıya dönüşüyor :))
Kurukukdan dolayi da acıya bilir tahriş de olabilir bizim de o kadar süre sürüyor ama öyle acı yanma falan olmuyor

X