Eşimin penis çevresi beni zorluyor

Boyu diyenler de bı hoş 13 cmlık penis niye zorlasın bı kadını vajına 17 18 cm e kadar genısleyebılen bir organ ceperinden bahsediyor demekkı cok kalın tabıkı acı verir haklı hele birde dar vajınaysa yapacak bir şey yok sızı cok cok ıyı hazırlaması lazım o zaman acılır vajınanız

arkadaşlar kimse anlamamış. 13 cm çevresi diyor. 2.π.r=13 cm şeklinde hesaplarsak adamın penisinin çapı 4 cm çıkıyor. gayet normal bir kalınlık. iki parmak kalınlığı oluyor hemen hemen. yine de kimsenin eşi ereksiyon halindeyken çevresinin kalınlığını ölçeceğine inanmıyorum o yüzden trol olduğunu düşünüyorum.

arkadaşlar kimse anlamamış. 13 cm çevresi diyor. 2.π.r=13 cm şeklinde hesaplarsak adamın penisinin çapı 4 cm çıkıyor. gayet normal bir kalınlık. iki parmak kalınlığı oluyor hemen hemen. yine de kimsenin eşi ereksiyon halindeyken çevresinin kalınlığını ölçeceğine inanmıyorum o yüzden trol olduğunu düşünüyorum.
Bi penis için bu kadar hesap kitap yapılacağını düşünemedim tabi🥲

Böyle şeyleri dert etmeyin bende dert edip konu açmıştım ama bilimsel olan doğrudur.Ortalama Türkiyede 11-12cm eşinizinki gayet normal.(not:penis 10cm ve üzeri çevresi 11cm ve üzeriyse doğru performans ve sorunsuz ise ön sevişmede ayarında yapılırsa bir sorun yaşamayazsınız.Bu tarz şeylere kendi partnerinin daha büyük olanların yorumuyla bakmayın onların size sağlıklı cevap vermesi zor ihtimaldir.Vajina denilen organ ilişkiye göre boyutunu ayarlayan ve penise uyum sağlayan esnek bir organdır sizin yeterli kıvamda önsevişme yapmadığınızı düşünüyorum süreyi uzatın biraz)Yeni evlisiniz sanırım tecrübeslik kaynaklı olabilir sorununuz.
Bu konuda doğumda bebek kafasının çıkmasını örnek gösteriyorlar ama aynı şey değil ki. Vücut kaç ay öncesinden o böygeyi hormonların etkisiyla esnetiyor, açılmaya hazır hâle getiriyor.hatta ebeler oradan açılma var mı doğuma ne kadar zaman var diye muayene yapıyor.gelelim benim tecrübeme.partnerimin penisi 20 cm.o ladar iddialıyım ki çoğu kadın hahatı boyunca böyle birşeyler karşılaşmayacak.ilişkinin başlarında çok yoğun acı ve ağrı oluyordu.zor dayanıyordum.hatta 3,4 gün acısı, ağrısı geçmiyordu. Şimdi 3 ay geçti ani hareketlerde yine acı ve ağrı oluyor ama bir şeilde tölere edilebilecek seviyeye geldi.vücut o duruma uyum sağlamaya başlıyor.haa bir de çok büyük penislerde kendi vajinal salgın hayatta yeterli olmaz.acıtmaması için o bölgeyi sular seller gibi iyice ıslatmak gerekiyor.yine de Haydar Dümenin dediği gibi idareli kullanmak gerekiyor 😄 normal boydaki partnerlerdeki gibi tüm gün ateşli geçerse 3,4 gün de ağrısını, acısını çekersin 😄 demem o ki herşeyin normali güzel.

Bu konuda doğumda bebek kafasının çıkmasını örnek gösteriyorlar ama aynı şey değil ki. Vücut kaç ay öncesinden o böygeyi hormonların etkisiyla esnetiyor, açılmaya hazır hâle getiriyor.hatta ebeler oradan açılma var mı doğuma ne kadar zaman var diye muayene yapıyor.gelelim benim tecrübeme.partnerimin penisi 20 cm.o ladar iddialıyım ki çoğu kadın hahatı boyunca böyle birşeyler karşılaşmayacak.ilişkinin başlarında çok yoğun acı ve ağrı oluyordu.zor dayanıyordum.hatta 3,4 gün acısı, ağrısı geçmiyordu. Şimdi 3 ay geçti ani hareketlerde yine acı ve ağrı oluyor ama bir şeilde tölere edilebilecek seviyeye geldi.vücut o duruma uyum sağlamaya başlıyor.haa bir de çok büyük penislerde kendi vajinal salgın hayatta yeterli olmaz.acıtmaması için o bölgeyi sular seller gibi iyice ıslatmak gerekiyor.yine de Haydar Dümenin dediği gibi idareli kullanmak gerekiyor 😄 normal boydaki partnerlerdeki gibi tüm gün ateşli geçerse 3,4 gün de ağrısını, acısını çekersin 😄 demem o ki herşeyin normali güzel.
Konu sahibinin abi olduğunu düşünüyorum. Ondan bağımsız olarak, çevresi13 cm ise de gayet normal.

Yarı çapı nedir? :)

Buna yapılacak bir şey yok, yavaş hareket ederek daha az acı hissetmeni sağlauabilir..

senin vajinandan koca bebek çıkıyor adamın pipisine ne karışıyorsun ya ölçmeler falan kalınlığından bahsediyorsun sanırım biz boyunu ölçmedik sen kalənlığı ölçmüşsün maşallah ndlaksls

X