Evetİlk deneyiminiz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetİlk deneyiminiz mi?
Daha siz bile kendinizi yeni kesfediyorsunuz , yetiyor demek için çok erken
At yalanı seveyim inanani.He hep nirvanadaydın he nerde o rüyanda mi?Yapmam mı tabi yaptım.Burda abartanlar(benim konumda) çok olmuş.Süre boyu nirvanadaydım.Eğer tecrübesiz hali buysa tecrübelenmesin
Niye bu kadar olumsuzsunuz ki.Ben keşfediyorum ama o da keşfediyor.O da tecrübe kazanıyor.Daha siz bile kendinizi yeni kesfediyorsunuz , yetiyor demek için çok erken
Katip bebeyimDaha siz bile kendinizi yeni kesfediyorsunuz , yetiyor demek için çok erken
Dünden beri ne derdiniz anlamadım.Mutluyum memnunum yani.At yalanı seveyim inanani.He hep nirvanadaydın he nerde o rüyanda mi?
Bi dur kız.Katip bebeyim
Yok uyarıyorum sadece. Evlenmeden cinsellik konusunda emin olmanız lazım, evlendikten sonra iyice b.ka sarıyor.Niye bu kadar olumsuzsunuz ki.Ben keşfediyorum ama o da keşfediyor.O da tecrübe kazanıyor.
Daha evlilik için erken okuyorum daha.Süre olarak iyi gitti ve ilki olduğunu söylüyor(pek inanmadım)Bi dur kız.
Yok uyarıyorum sadece. Evlenmeden cinsellik konusunda emin olmanız lazım, evlendikten sonra iyice b.ka sarıyor.
10 cm baya küçük bu arada . Yani, şimdi hiç iyi niyetin lüzumu yok, küçük yani. Şimdi siz afedersiniz ilkiniz olunca sıkıntı olmaz, ama ilişkiye girdikçe açılacaksınız. Kırmızı balık gööldee kıvrıla kıvrıla yüzüyora dönmez inş.Daha evlilik için erken okuyorum daha.Süre olarak iyi gitti ve ilki olduğunu söylüyor(pek inanmadım)
Zaman gösterecek 12 yazmıştım ama ne fark eder.Yetip yetmeyeceği zaman konusu zamanla kendi konumu güncellerim.10 cm baya küçük bu arada . Yani, şimdi hiç iyi niyetin lüzumu yok, küçük yani. Şimdi siz afedersiniz ilkiniz olunca sıkıntı olmaz, ama ilişkiye girdikçe açılacaksınız. Kırmızı balık gööldee kıvrıla kıvrıla yüzüyora dönmez inş.
Zaman herşeyin ilacıZaman gösterecek 12 yazmıştım ama ne fark eder.Yetip yetmeyeceği zaman konusu zamanla kendi konumu güncellerim.
Tamam bekliyoruz.Zaman gösterecek 12 yazmıştım ama ne fark eder.Yetip yetmeyeceği zaman konusu zamanla kendi konumu güncellerim.
Çepe çevre hemi deEvet. Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım. 13 cm benim boyumda 168 cm. Dunya ortalamasına bakıyorum 10 cm olduğu yazıyor acaba bende mi sorun var
Kocanızın insan olduğundan emin misiniz ??Merhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Çevre diyor yav çap değil silindirin taban çevresi 2πr’den kdkdksYok artık, kavanoz kapağı mı bu? Doğru ölçtügünüze emin misiniz?
Bir ç.k için bu kadar hesap kitap fazla. O kadar da değil.Çevre diyor yav çap değil silindirin taban çevresi 2πr’den kdkdks
Burdan anladığımız üzere aramızda bir beyfendi var çok ayıp ahmet abi, buralar sana göre değilEvet. Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım. 13 cm benim boyumda 168 cm. Dunya ortalamasına bakıyorum 10 cm olduğu yazıyor acaba bende mi sorun var