Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık, kavanoz kapağı mı bu? Doğru ölçtügünüze emin misiniz?Merhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Haydaaa bi koşu ölçüp geleyim yorimlicam taam mıMerhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Evet. Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım. 13 cm benim boyumda 168 cm. Dunya ortalamasına bakıyorum 10 cm olduğu yazıyor acaba bende mi sorun varYok artık, kavanoz kapağı mı bu? Doğru ölçtügünüze emin misiniz?
Gözler yaşlıÖlçme amacı nedir?
Haydar Dümen böyle soru soran kadinlara "eşiniz idareli kullansın" diyordu.Merhaba. Burada yeniyim. Eşimin penis çevresi 13 cm. Bu benim canımı acıtıyor. Kayganlastirici kremlerle idare ediyoruz ama kremler olmadan güzelce zevk alamıyorum. Bu boyut normal midir yoksa bende mi sıkıntı var?
Boyu olmasın o?Evet. Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım. 13 cm benim boyumda 168 cm. Dunya ortalamasına bakıyorum 10 cm olduğu yazıyor acaba bende mi sorun var
Sayısalcısınız anladi ben.Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım
Ya ne cevreymis kocayi eve getirip ölçecem heee.Evet. Mezurayla çepe çevre ölçümü yaptım. 13 cm benim boyumda 168 cm. Dunya ortalamasına bakıyorum 10 cm olduğu yazıyor acaba bende mi sorun var
Kiz test sürüşü yaptınız mi bakim adamlaBöyle şeyleri dert etmeyin bende dert edip konu açmıştım ama bilimsel olan doğrudur.Ortalama Türkiyede 11-12cm eşinizinki gayet normal.(notenis 10cm ve üzeri çevresi 11cm ve üzeriyse doğru performans ve sorunsuz ise ön sevişmede ayarında yapılırsa bir sorun yaşamayazsınız.Bu tarz şeylere kendi partnerinin daha büyük olanların yorumuyla bakmayın onların size sağlıklı cevap vermesi zor ihtimaldir.Vajina denilen organ ilişkiye göre boyutunu ayarlayan ve penise uyum sağlayan esnek bir organdır sizin yeterli kıvamda önsevişme yapmadığınızı düşünüyorum süreyi uzatın biraz)Yeni evlisiniz sanırım tecrübeslik kaynaklı olabilir sorununuz.
Allah seniYok artık, kavanoz kapağı mı bu? Doğru ölçtügünüze emin misiniz?
Yapmam mı tabi yaptım.Burda abartanlar(benim konumda) çok olmuş.Süre boyu nirvanadaydım.Eğer tecrübesiz hali buysa tecrübelenmesinKiz test sürüşü yaptınız mi bakim adamla
İlk deneyiminiz mi?Yapmam mı tabi yaptım.Burda abartanlar çok olmuş.Süre boyu nirvanadaydım.Eğer tecrübesiz hali buysa tecrübelenmesin