Eşimin öfkesi ve benim sindirilmişliğim. yardım edin

İçinde en ufak erkeklik kırıntısı kalmamış biri daha. Nesli tükenmez bunların. O yüzden iş biz kadınlara düşüyor böyle erkek müsveddelerinin ensesinden tutup kapının önüne koyabilmek şart oldu. Merhamet bize bahsedilmiş hep affediyoruz hep affediyoruz sinirden söylenmiştir düzelir değişir diye diye iyice beter hale getiriyoruz. Sonra bu kabadayıcıklarda kendini birşey sanıyor ifrit oluyorum

merhaba..

eşim sinirlendiğinde ağzından çıkana dikkat etmeden ilerisini gerisini düşünmeden bana hakaret ve küfür ediyor. sonrasındada herhangi bir özür dilemiyor,istisnalar hariç oda 4 senede 3 kere dilemiştir.
bugün devlet dairesinde işimiz vardı, adresi söyledim yanlış bişey anlamış küfür edicem ha diye çıkıştı. dönüşte arabaya binincede orda yükselmesinin gereksiz olduğunu söylerken konu uzadı diye yine sinirlendi arabada avaz avaz bağırdı. kuduz köpek gibi konuşuyosun bi çor bi sus dedi. beyninde betonmu var s.kik dedi.

eğitimsiz falan diye düşünürsünüz belki. lisans üzerine yurtdışında master yapmış bi şirketin genel müdürü konumunda şuan. yani işinde başarılı eğitimi olan bi insan. ailesine karşıda sinirlendimi kırıcı, küfür etmesede ağır konuşabiliyor. Tabiki hiç kimseye bana ettiği küfür hakaretleri etmiyodur. Dersenizki çok sindirmişsin, haklısınız çok taviz verdim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok yıprandım.

evliliğin ilk 3 yılı yurtdışında yaşadık çalışıyodum bende, Türkiyeye döndük işe girmedim çocuk yapıcaz diye. 30 yaşındayım çocuk çok istiyorum ama böyle bir ilişkide kendimi zor ayakta tutabiliyoken nasıl yapabilirimki.
o yüzden o konu bile değil şu durumda..

çok kısa bi örnek daha vereyim. Eşim annemin çok kibirli vs olduğunu düşünüp yaşlandığında ona bakmam yardım etmem demişti. üzülmüştüm çok üzerinde durmamıştım boş konuşuyo sinirden heralde diye. Annem rahatsızlandı ben yemek yapmaya gittim, anneme dedimki biz varız anne merak etme, bunuda eşime anlatırken biz miz yokuz diye çıkıştı kılımı kıpırdatmicağımı söylemiştim dedi bana kal geldi oda noldu dunkof gibi bakıyosun unuttunmu yine konuştuklarımızı mal mal kaldın dedi. bende söylediklerine diyecek bişey bulamadım dedim. bana hakaret etmek hoşuna mı gidiyo ve annem hastayken dahi nası bu kadar kinli olabiliyosun kadın sana ne yapmış dedim. aptal olmazsan aptal muamelesi yapmam zaten sürekli kapasiteni artırmaya çalışarak geçiyo ömrüm dedi vs... ben tepki koyup çekilincede daha sonra bana ailemin bana destek olmadıklarını ama benim çok saf olup iyi niyetimden bunları yaptığım için onun sinirlendiğini vs söyleyip hakaretler için özür diledi. Ailem standart iyi bir ailedir. Beklediğim ilgiyi her zaman göremediysemde ekstrem bir durum yok. bunuda yorum yaparken belki örnek olur diye yazdım.. Ailemlede ilgili arada böyle garip şeyler söylüyo...

bu durumlar değişirmi sizce.. artık gözümü açmak ve huzurla yaşamak istiyorum.
işin en kötü yanı kendini her zaman akıllı, benden üstün, ve haklı görmesi....

saygıyı nasıl kazanabilirim veya siz olsanız ne yaparsınız... teşekkürler
Demek ki okumakla adam olunmuyormuş
Karakter şart

Allah yardımcınız olsun zor evlilikte saygı olmayınca işin rengi değişir eşiniz çok ayıp ediyor ben olsam boşanırdım

Eşiniz psikolojik olarak hasta.
Anlattıklarınızdan yola çıkarak ya narsist ya da aşağılık kompleksi olduğunu düşünüyorum uzmanlığı PDR olan biri olarak.
Siz bu adamdan saygı görmeyi filan unutun,
bu saatten sonra olmaz o iş.
Gerçi narsistse hiç bir zaman olmaz.
Bende aşağılık kompleksi düşüncesi daha ağır basıyor ama birebir görüşme yapmadan net bir şey söylemek doğru olmaz elbette.

Adam sizi sevmiyor,beğenmiyor,kendine layık görmüyor,çok üzgünüm açıkca yazdım ki durumun vehametini anlayın diye.
İlişkiniz bu durumdayken çocuk sahibi olmayı kesinlikle düşünmeyin.

Çok seviyorum ayrılamam diyorsanız tedaviye yönlendirin diyeceğim ama narsistler tedavi olmayı kesinlikle kabul etmezler.
Aşağılık kompleksi ile düzenli ve uzun süreli çalışılırsa yol almak mümkün.

Yerinizde olsam bu evliliği devam ettirmeye çalışmazdım çünkü sonu sizin kendinize olan saygınızı kaybetmeye varacak,bundan eminim.
+1000

merhaba..

eşim sinirlendiğinde ağzından çıkana dikkat etmeden ilerisini gerisini düşünmeden bana hakaret ve küfür ediyor. sonrasındada herhangi bir özür dilemiyor,istisnalar hariç oda 4 senede 3 kere dilemiştir.
bugün devlet dairesinde işimiz vardı, adresi söyledim yanlış bişey anlamış küfür edicem ha diye çıkıştı. dönüşte arabaya binincede orda yükselmesinin gereksiz olduğunu söylerken konu uzadı diye yine sinirlendi arabada avaz avaz bağırdı. kuduz köpek gibi konuşuyosun bi çor bi sus dedi. beyninde betonmu var s.kik dedi.

eğitimsiz falan diye düşünürsünüz belki. lisans üzerine yurtdışında master yapmış bi şirketin genel müdürü konumunda şuan. yani işinde başarılı eğitimi olan bi insan. ailesine karşıda sinirlendimi kırıcı, küfür etmesede ağır konuşabiliyor. Tabiki hiç kimseye bana ettiği küfür hakaretleri etmiyodur. Dersenizki çok sindirmişsin, haklısınız çok taviz verdim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok yıprandım.

evliliğin ilk 3 yılı yurtdışında yaşadık çalışıyodum bende, Türkiyeye döndük işe girmedim çocuk yapıcaz diye. 30 yaşındayım çocuk çok istiyorum ama böyle bir ilişkide kendimi zor ayakta tutabiliyoken nasıl yapabilirimki.

çok kısa bi örnek daha vereyim. Eşim annemin çok kibirli vs olduğunu düşünüp yaşlandığında ona bakmam yardım etmem demişti. üzülmüştüm çok üzerinde durmamıştım boş konuşuyo sinirden heralde diye. Annem rahatsızlandı ben yemek yapmaya gittim, anneme dedimki biz varız anne merak etme, bunuda eşime anlatırken biz miz yokuz diye çıkıştı kılımı kıpırdatmicağımı söylemiştim dedi bana kal geldi oda noldu dunkof gibi bakıyosun unuttunmu yine konuştuklarımızı mal mal kaldın dedi. bende söylediklerine diyecek bişey bulamadım dedim. bana hakaret etmek hoşuna mı gidiyo ve annem hastayken dahi nası bu kadar kinli olabiliyosun kadın sana ne yapmış dedim. aptal olmazsan aptal muamelesi yapmam zaten sürekli kapasiteni artırmaya çalışarak geçiyo ömrüm dedi vs... ben tepki koyup çekilincede daha sonra bana ailemin bana destek olmadıklarını ama benim çok saf olup iyi niyetimden bunları yaptığım için onun sinirlendiğini vs söyleyip hakaretler için özür diledi. Ailem standart iyi bir ailedir. Beklediğim ilgiyi her zaman göremediysemde ekstrem bir durum yok. bunuda yorum yaparken belki örnek olur diye yazdım.. Ailemlede ilgili arada böyle garip şeyler söylüyo...

Esinizin ailesi nasil insanlar ciddi ciddi cocukluguna inmek gerek

Bosan. net.
esinin bir narzist oldugunu zaten biliyorsun. Bu adamla gecirdigin güzel günlerin sebebi bile narzistligine dayaniyor. sana arada sirada iyi olmasa kurbani kacar.
benzerini yasadim- asla düzelmez. tepki versen öfkenden ve tepkinden beslenir. Dahada gaza gelir ve dalga gecerek damarina basar. Tepki vermesen dahada ezer. senin ruhunu öldürür. yillar sonra bir bakarsin senden geriye sadece nefes alan bir canli kalmis. ne his birakir ne ruh.
bu adam hem narzist hemde sosyopat.
cocuk asla yapmayin- bu insan sana 7/24 cocugunun yaninda hakaret edecek. yavrunun seni sevmesine ve saygi duymasina asla izin vermiyecek.

Bu adamın saygısını falan asla kazanamazsın , tam bir dağdan inme. Böyle bi ayının saygısını kazansan ne olacak, kendisi saygının ne olduğunu bilmiyorken sana mi gösterecek. Bence kesinlikle boşa bu adamı ,yeniden evlen güzel bir yuva kur, bunla ömür geçmez. Çok sinirlendim .

çok teşekkür ederim..

eşim malesef tedaviye yanaşmıyor.
işinde üst düzey başarılı bir insandır kendisi. hemde sürekli olarak farklı insanlar müşterilerle işi var nasıl oluyo bu kadar rahatsız olan bi insan bu denli başarılı olabilir anlayamıyorum.

ailemle detaylı paylaşmasamda sorunlar olduğunu görüyolar ve bana destek oluyolar her iki türlüde.. detay bilen arkadaşlarım ise bunun evlilik ve sevgi olmadığını söylüyorlar..

tabiki kimse evin içine şahit değil. yaşadığım sadece küfür hakaret değil iyi günlerimizde var. ayrılmamıda o günler zorlaştırıyo zaten.. ümitlendiriyo beni..
Allah aşkına bu öküzle iyi gün nasıl oluyo. ben mutlu olamam şimdi yine sinirlencek bişey bulcak burnumdan gelcek diye rahat hareket edemem. iyi gün dediğin nedir değerli hissetinmi hiç kendini yanında kadınlığını hissettinmi, 2 dk sonra hakaret küfür yedikten sonra hssetsen nolur. kendini kandırma polyannacılık oynama

merhaba..

Eşinizde kişilik bozukluğu olduğunu anlamaniz ve düzelmeyecegini idrak etmeniz için belki birkaç makale okumanız gerekiyor.Hala saygı kazanmak için birşeyler yapmanız gerektigini düşünmenize yol açan bu ezik psikolojiden kurtulmak içinde profesyonel bir destek almanız gerekiyor.sorunun sizde olmadığını anlamak içinde de kusura bakmayın ama biraz akıl gerekiyor sanirim

Sizi sevdigine ve saygi duyduguna inanmiyorum.

Sakin bana cok asik deme
Beni inandiramazsin

Insan sevdigine saydigina bu kadar hakaret kufur etmez
Psikolojik siddet bu.

Size kufur ettiginde tersleyin cok kaba ve saygissiz bir insansin seninle bir sure muahatap olmuycam.deyin ve olmayin

Ve lutfen hamile kalmayin
Cocuk olursa degisir diye dusunursen hayatinin hatasini yaparsin
Kimse cocuk olunca degismez
Sana bir abla tavsiyesi bu.

Saygiyi bekle canim sen daha. Bu hayati nasil kendine yakistirip yasiyorsun ya???Ben burda sinirimden kivrandim edilen laflari ne guzel yutmussun. Sana sadece acidim uzulerek. Saygiyiii ne biliyim guzel yemekler yap, ayagini yika. Kizim saygi maygi kalmamis daha cok beklersin.

Böyle bi adam size saygı duysa ne duymasa ne. Önemli olan sizin kendinize saygı duymanız. Kaçıp kurtarın kendinizi.Böyle bir insanla ömür mü geçer? Bence saygı gerçekten insani ilişkilerde çok önemli. Ve siz be yaparsanız yapın böyle bir adamdan saygı göremezsiniz bence. Çünkü adamın yapısı bu. Kaba. Merhametsiz. Ailenize karşı tutumunu saymıyorum bile. Umarım silkelenir ve kendinizi ezdirmez kurtulursun bu yaratıktan.

Cherrycim tüm hayvanat bahçesini toplamışsınız bir araya.
Ayı'ya çok güldüm,
insan olarak içimden geçen tanımlama bu benim de ama işin eğitimini alınca mecburen
'psikolojik olarak sağlıklı değil' diye ifade etmem gerekiyor.
Mesleki değil, kişisel duygularıma tercüman olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim.

Yani siz profesyonelce yazmak durumundasınız ama ben değilim sonuçta :110:

Bir ömür böyle geçer mi, çok sinirlendim, kocan terbiyesiz kaba ve çok iğrenç birisi, lütfen kendini kurtar, ruhunu ezer seni insanlıktan çıkarır böylesi, asla düzelmez artık o seni böyle ezmeye alışmış, arada bir geri adım atar belki ama hiç uğraşma arkadaşım

Size hakaret edip egosunu böyle tatmin ediyor olsa gerek.
Siz cocuk dusunuyorsunuz ya o cocugun yaninda annesine hakaret edilecek surekli bunlara maruz kalacak o cocuk.
Cocuk dusunmemelisiniz.

kendince sevdiğini söylüyo.. sevdiğine çok inanarak evlendim o kadar değiştiki zamanla o değer veren insanın yerine bambaşka biri geldi sinirli kendiyle kıyaslayan kendini beğenmiş... ne zaman neye kızıp neye kabalaşacağını öngörmekte imkansız ... terapi alması gerektiğini düşünmüyo malesef kendini dosdoğru olan görüyo,
hatta en son bi kavgamızda bana sen çok yanlış bi evliliğin çocuğusun annenle baban birbirlerinin götünün içine kadar paylaşıyo olabilir ama normali bu değil sülalenizde bizim yaşlarımızda evli mutlu olan bi çift varmı dedi 2 kuzenım yeni boşandılar.. yani haklı olmak beni sindirmek için ne koz varsa kullanıyo yada daha vahimi gerçekten böyle düşünüyo,
oysa ne önemi var onun tüm ailesinde boşanan yok belki hoş bakılmıyo ama mutlularmı acaba yada onuda geçtim biz evliyiz işte bak nası bi evliliğimiz var . yani beni inandırmaya çalıştığı şey benden iyi olduğu benim doğru kriter olamayacağım ve ailemin sülalemin yetiştirilme tarzımın yanlış olduğu vs....

tedavi olmaz... ben kendime nasıl gelip toparlanacağim

O zaman ile degismedi, sen onun ile daha fazla zaman gecerdin. Neticede sevgililik ve nisanlilik dönemlerde birbirini ne kadar görüyorsunuz ki? Maske takmak kolay. Ki eminim o zamanda olaylar olmustur fakat sen üstüne durmamisindir. Kendini suclayip "dügün nisan stresidir" demissindir.

Bu adamin önce cok anlayisli, yufka yürekli vs olmasi imkansiz. Kimse bu kadar 180 derece dönmez. Önemli olan askim cicim demesi degil, önemli olan seni mutlu etmesi. Sana "senin ailen ancak köpek evini sana layik görür" diyen adam seni mutlu etmiyor tabiki. Hele evlilikte iyi zamanlar degil, kötü zamanlar önemli oluyor. Iyiken herkes iyi, asil kötüyken insanin asil karakteri ortaya cikiyor.

Ve eger "ben bosanmis kadin olmak istemiyorum" diyorsan bisey diyemem. Adami cekmeye devam, ama lütfen cocuk yapma. Hos hic cinsellik yasama bu hödük ile diyecegim de yapmazsin. Bare hem kondom hem hap kullan. Bir cocugun hayatini mahv etmeye hakkin yok. Emin ol, o cocugun hayati seninkinden daha beter olur.

merhaba..

Maalesef saygı sonradan kazanılacak bişey değil. En çok annenize üzüldüm Allah evlada bile muhtaç etmesin :KK43:(

hayata bir kere geliyoruz , kimsenin kimseyi ezme aşağılama lüksü yok. evliliğinize devam edersiniz etmezsiniz sizin bileceğiniz iş ama bana sorarsanız acilen bir işe girin, öz güveninizi toplayın sonra zaten hayat size ne yapmanız gerektiğini gösterir

X