Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşine ciddi bir rest çekmelisin....merhaba..
eşim sinirlendiğinde ağzından çıkana dikkat etmeden ilerisini gerisini düşünmeden bana hakaret ve küfür ediyor. sonrasındada herhangi bir özür dilemiyor,istisnalar hariç oda 4 senede 3 kere dilemiştir.
bugün devlet dairesinde işimiz vardı, adresi söyledim yanlış bişey anlamış küfür edicem ha diye çıkıştı. dönüşte arabaya binincede orda yükselmesinin gereksiz olduğunu söylerken konu uzadı diye yine sinirlendi arabada avaz avaz bağırdı. kuduz köpek gibi konuşuyosun bi çor bi sus dedi. beyninde betonmu var s.kik dedi.
eğitimsiz falan diye düşünürsünüz belki. lisans üzerine yurtdışında master yapmış bi şirketin genel müdürü konumunda şuan. yani işinde başarılı eğitimi olan bi insan. ailesine karşıda sinirlendimi kırıcı, küfür etmesede ağır konuşabiliyor. Tabiki hiç kimseye bana ettiği küfür hakaretleri etmiyodur. Dersenizki çok sindirmişsin, haklısınız çok taviz verdim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok yıprandım.
evliliğin ilk 3 yılı yurtdışında yaşadık çalışıyodum bende, Türkiyeye döndük işe girmedim çocuk yapıcaz diye. 30 yaşındayım çocuk çok istiyorum ama böyle bir ilişkide kendimi zor ayakta tutabiliyoken nasıl yapabilirimki.
o yüzden o konu bile değil şu durumda..
çok kısa bi örnek daha vereyim. Eşim annemin çok kibirli vs olduğunu düşünüp yaşlandığında ona bakmam yardım etmem demişti. üzülmüştüm çok üzerinde durmamıştım boş konuşuyo sinirden heralde diye. Annem rahatsızlandı ben yemek yapmaya gittim, anneme dedimki biz varız anne merak etme, bunuda eşime anlatırken biz miz yokuz diye çıkıştı kılımı kıpırdatmicağımı söylemiştim dedi bana kal geldi oda noldu dunkof gibi bakıyosun unuttunmu yine konuştuklarımızı mal mal kaldın dedi. bende söylediklerine diyecek bişey bulamadım dedim. bana hakaret etmek hoşuna mı gidiyo ve annem hastayken dahi nası bu kadar kinli olabiliyosun kadın sana ne yapmış dedim. aptal olmazsan aptal muamelesi yapmam zaten sürekli kapasiteni artırmaya çalışarak geçiyo ömrüm dedi vs... ben tepki koyup çekilincede daha sonra bana ailemin bana destek olmadıklarını ama benim çok saf olup iyi niyetimden bunları yaptığım için onun sinirlendiğini vs söyleyip hakaretler için özür diledi. Ailem standart iyi bir ailedir. Beklediğim ilgiyi her zaman göremediysemde ekstrem bir durum yok. bunuda yorum yaparken belki örnek olur diye yazdım.. Ailemlede ilgili arada böyle garip şeyler söylüyo...
bu durumlar değişirmi sizce.. artık gözümü açmak ve huzurla yaşamak istiyorum.
işin en kötü yanı kendini her zaman akıllı, benden üstün, ve haklı görmesi....
saygıyı nasıl kazanabilirim veya siz olsanız ne yaparsınız... teşekkürler
s.kik dedi.
merhaba..
eşim sinirlendiğinde ağzından çıkana dikkat etmeden ilerisini gerisini düşünmeden bana hakaret ve küfür ediyor. sonrasındada herhangi bir özür dilemiyor,istisnalar hariç oda 4 senede 3 kere dilemiştir.
bugün devlet dairesinde işimiz vardı, adresi söyledim yanlış bişey anlamış küfür edicem ha diye çıkıştı. dönüşte arabaya binincede orda yükselmesinin gereksiz olduğunu söylerken konu uzadı diye yine sinirlendi arabada avaz avaz bağırdı. kuduz köpek gibi konuşuyosun bi çor bi sus dedi. beyninde betonmu var s.kik dedi.
eğitimsiz falan diye düşünürsünüz belki. lisans üzerine yurtdışında master yapmış bi şirketin genel müdürü konumunda şuan. yani işinde başarılı eğitimi olan bi insan. ailesine karşıda sinirlendimi kırıcı, küfür etmesede ağır konuşabiliyor. Tabiki hiç kimseye bana ettiği küfür hakaretleri etmiyodur. Dersenizki çok sindirmişsin, haklısınız çok taviz verdim ve artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok yıprandım.
evliliğin ilk 3 yılı yurtdışında yaşadık çalışıyodum bende, Türkiyeye döndük işe girmedim çocuk yapıcaz diye. 30 yaşındayım çocuk çok istiyorum ama böyle bir ilişkide kendimi zor ayakta tutabiliyoken nasıl yapabilirimki.
o yüzden o konu bile değil şu durumda..
çok kısa bi örnek daha vereyim. Eşim annemin çok kibirli vs olduğunu düşünüp yaşlandığında ona bakmam yardım etmem demişti. üzülmüştüm çok üzerinde durmamıştım boş konuşuyo sinirden heralde diye. Annem rahatsızlandı ben yemek yapmaya gittim, anneme dedimki biz varız anne merak etme, bunuda eşime anlatırken biz miz yokuz diye çıkıştı kılımı kıpırdatmicağımı söylemiştim dedi bana kal geldi oda noldu dunkof gibi bakıyosun unuttunmu yine konuştuklarımızı mal mal kaldın dedi. bende söylediklerine diyecek bişey bulamadım dedim. bana hakaret etmek hoşuna mı gidiyo ve annem hastayken dahi nası bu kadar kinli olabiliyosun kadın sana ne yapmış dedim. aptal olmazsan aptal muamelesi yapmam zaten sürekli kapasiteni artırmaya çalışarak geçiyo ömrüm dedi vs... ben tepki koyup çekilincede daha sonra bana ailemin bana destek olmadıklarını ama benim çok saf olup iyi niyetimden bunları yaptığım için onun sinirlendiğini vs söyleyip hakaretler için özür diledi. Ailem standart iyi bir ailedir. Beklediğim ilgiyi her zaman göremediysemde ekstrem bir durum yok. bunuda yorum yaparken belki örnek olur diye yazdım.. Ailemlede ilgili arada böyle garip şeyler söylüyo...
bu durumlar değişirmi sizce.. artık gözümü açmak ve huzurla yaşamak istiyorum.
işin en kötü yanı kendini her zaman akıllı, benden üstün, ve haklı görmesi....
saygıyı nasıl kazanabilirim veya siz olsanız ne yaparsınız... teşekkürler
Çocuğun olursa kafanı taşlara vurursun yokken boşansaydım keşke diye.4 senedir evliyiz evlendiğimizden beri aynı. sinirlenmediği zamanlar iyi gayet aşkım canım cicim evinde işinde gücünde eğlenceli. ama sinirlendiği zamanlar bana bir hiç muamelesi yapan beni aşağılayan bir insan. ve o sinirlendiği şey herşey olabilir, ağzının ayarı yok, gerildimi hemen kabalaşır. içimde hala sevgi var ilişkiyi yürütecek kadar ama günden güne azalan hayat enerjim var aynı zamanda. ne zaman ve nasıl kestirip atmam gerekiyo bilemiyorum. hep bi pişmanlık suçluluk duyacakmışım gibi geliyo.
kendi hep sevdiğini söylüyor, çocuk hayali kuruyo sürekli..
bende narsist olduğunu düşünüyodum aşağılık kompleksinin ne olduğunu bilmiyorum, çok yaygın kullandığımız için o sözcüğü aslında ruhsal hastalık olduğunu bile bilmiyodum...
ne zaman konuşsam bana önce sen değiş sonra ben değişicem diyo. ben değişir,akıllı olgun davranırsam oda küfür hakaret etmeyecekmiş zaten otomatik olarak. yani sorumluluk almıyo herşeyi benim üstüme yıkıyo. o yüzden kendi çabasıda yok. oysaki bugün örneğin ne haketmiş olabilirmki direk size olayı anlattım yani.
hatta bi kaç gün önce kavga ettiğimizde iki seçeneğin var biri S***** G** (Defol) ailen sana köpek kulubesi verir anca dedi ikinciside bendede hata var diyip hatalarını düzelt sonra bak .
bendeki hatalar insani hatalar, kaldıki bu kadar psikolojik şiddete normal bile bence. ama kendini mükemmel gördüğü için bunları görmesi mümkün olmadı hiç. bide hep aklımızı kıyaslıyo. bende neredeyse aptal olduğuma inanıcam.
severek isteyerek evlendik. baya çok isteyerek evlendi hemde daha önce ben evlenmem diyoken. Ailesi bile çok şaşırmıştı o yüzden. nası bu kadar değersizleştim gözünde. bende inanamıyorum geçmişi düşününce..
kendime olan saygımı kaybettim günden güne haklısınız. ne yapıcağımı nasıl yapıcağımı bilmiyorum çok çaresiz hissediyorum.
Evet ayrıldık başka sorunlarımızda vardı onun annesi v.s.
Beni direk ailemden vurmaya çalışırdı sen anca bana bağırırsın ailenin yanında eziksin hizmetçi gibisin derdi.halbuki ailem bana bu yaşıma kadar hakaret etmemiş aşağılamamış insanlar yani o öyle görmek istiyordu.ben bu yaşıma kadar isitmedigim lafları ondan duydum hep.emin olamama duygusunu bende çok yaşadım kendimden şüphe ettiğim zamanlar oldu. Fiziksel şiddet yoktu evine karşı sorumluluğunu yerine getirirdi içki, dışarı hayatı yoktu baktığın zaman sorun yok gibi dursada işin aslı çok farklıydı çünkü bu durum başlı başına bi sorun çünkü psikolojik şiddete maruz kalıyorsun bunun adini koyman bile zaman alıyor.kendinden şüphe etme kardeşim bastırılan hakarete uğrayan sensin.esimde bama kapasiten düşük oturup iki kelime konuşamıyoruz derdi daha neler neler...diyelim ki çok iyiyiz ağzımdan bilmeden bi laf çıksa 1000 tane duyardim
Ben şahsen bu enerji sömürücüden kurtulmanızı diliyorum. Hayata bir kere geliyoruz, potansiyelimizi bir adamcık için heba etmek, 60-70 yaşı görünce ben ömrüm ile ne yaptım diye hayıflanmak çok yıkıcı olur.
O kendi çöplüğünü/ yükünü sana boşaltıp gündelik hayatına tam gaz devam ediyordur. Eminim iş çevresi ne iyi, ne efendi bir adam diye beğeniyordur. Onun çöpü altında ezilen sensin. Harcanan senin hayatın.
Tanıdığım, iş hayatında çok başarılı iki narsist var.
Biri,çok şubeli okullar zincirinin genel müdürü diyeyim siz durumu anlayın.
Vakti zamanında 6 yıl çalıştım kendisiyle.
Yine yakınlarımdan birinde aşağılık kompleksi var ama etrafında çok sevilen biri.
Emekli olmadan önce işinde başarılıydı o da.
O da kompleksini karısına, nadiren de çocuklarına yöneltiyor.
Yani şaşırmamıza gerek yok,eşiniz de bunlardan biri.
Narsistler en iyi olma ve hep övgü alma amacı güttüğü için genelde iş hayatında başarılı olurlar ve yükselirler,çalışanları tarafından hiç sevilmezler o ayrı bir konu.
Esiniz bir AYI
Isterse yurtdisinda calissin, 10 universite bitirsin, Harvard mezunu olsun insan degilse yapacak bir sey yok. Essek essektir altin semer vursan da yani.
Adam yaslaninca annen sokakta kalsa takmam ne hali varsa gorsun demeye getirmis, siz razi misiniz? Bu okuz istiyor diye annenize bakmayacak misiniz??
Birde kendı aılesıne nasıl?
Kesinlikle degismez. Pozisyonu iyi bile olsa kendinde gördüğü degersizlik yetersizlik asagilik duygularini en yakınındaki güçsüz kişiyi aşağılayarak gidermeye böylece kendini yuceltmeye çalışıyor. güç topluyor kendine ve ise gidip bu güçle hareket ediyor. Asla böyle bir essekle ömür geçmez bence. Kusura bakmayın. Yol yakınken dönün. Eğer tedavi olur yardım alırsa belki bir şans verebilirsiniz. Ama sanırım asla kabul etmez yardım almayi
Cahilliğin, dengesizliğin, terbiyesizliğin eğitimle hiçbir ilgisi yok öncelikle bunu söyliyim
Sizi bu evlilikte tutan şey ne onu merak ettim