• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin odası değişmiş

Eşim resmi davranıyor gördüğüm kadarıyla. Yani ama haklıymışım değil mi? Ben dahil onca insan vardı masada neden benim eşime dönüp tadı nasıl olmuş beğendin mi diye soruyor ki?

normal bir sohbet olmus olabilir, ama bazi kadinlar/erkekler bilerek öyle irite edici davraniyor. Dedigim gibi esiniz resmi davraniyorsa problem yok.

Yani evet haklısınız. Ama bende huylanmakta haklıyım bence, dolayısıyla da böyle samimi davranan bir kadınla aynı odada çalışmasından rahatsızlık duydum aklıma takıldı
Boşverin lafı geçerse sana samimi davranıyor demeyin eşinize o da bişey var sannıp dikkatli bakar. Sevmedim pek sevmedım kadınıvs diyebilirsiniz sadece. Yemekte eşinizle o yanyana mı oturuyordu ne mesafeden sordu beğendin mı diye. İşyerinde bu yemekle ilgili konuşulmuş olabilir mi bir de ,ona ithafer sormuş olabilir mi

Kızlar eşim memur olarak çalışıyor. İş yerindeki kadın erkek birçok iş arkadaşını bende tanıyorum. Bir tane kadın var, eşimin işi dolayısıyla yapılan bir etkinlikte kendisine denk geldik ve eşime karşı samimi tavırları dikkatimi çekmişti. Kendisi de evli çocuğu var ama o davranışlarına anlam veremedim. Daha öncesinde de görmüşlüğüm var ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim, böyle yakın davranmıyordu yani. Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geldi gibi, daha çok eşimle konuşma girişiminde bulundu ben orada yokmuşum gibi oldu biraz. Ama şöyle bir şey de var son birkaç aydır bir proje üzerinde çalışıyorlardı beraber.

Neyse bende eşimi uyardım çok fazla yüz verme samimi olma diye. Biraz laubali bir tip gibi kadın. Eşim de aramızda zaten samimiyet yok iş üzerinden konuşuyoruz falan dedi. Neyse bende daha bir şey demedim, sonra konu kapandı öylece, olayın üstünden 2 ay falan geçti. Eşim şimdiye kadar iki tane erkek çalışanla aynı odada çalışıyordu ama bu hafta eşimin odasını değiştirip kadının olduğu odaya yerleştirmiş müdürü. Bende ister istemez üzüldüm çünkü artık o hoşlanmadığım kadınla aynı odada çalışacak, odada bir tane kadın daha var toplamda üç kişi olacaklar. Gerçekten durumdan rahatsız oldum ama tabi yapabilecek bir şey de yok. Tekrar eşimi uyarmayı düşündüm ama zaten kendisini uyarmıştım bu konuda, çok da üstelemek istemiyorum. Sizden fikir istiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda? Eşinizle tekrar konuşur muydunuz? Yani sabahtan akşama kadar aynı odada olacak olmaları beni rahatsız etti gerçekten. Mesela bugün eşim işe gitti tüm gün istem dışı düşünüp durdum, ne güzel odası farklı yerdeydi kadını da o kadar sık görmüyordu şimdi o kadınla aynı odada çalışıyor falan diye hayıflandım.
Bol bol görüntülü ara konuştuklarınızı da onlar duymuş olur arada çok uğra kendini hissettir

Boşverin lafı geçerse sana samimi davranıyor demeyin eşinize o da bişey var sannıp dikkatli bakar. Sevmedim pek sevmedım kadınıvs diyebilirsiniz sadece. Yemekte eşinizle o yanyana mı oturuyordu ne mesafeden sordu beğendin mı diye. İşyerinde bu yemekle ilgili konuşulmuş olabilir mi bir de ,ona ithafer sormuş olabilir mi
Kadın benim solumda oturuyordu eşimse diğer tarafımda kalıyordu, kadının yanında ben vardım bana sormadı bile. Uzanıp eşime sordu beğendin mi diye. Bu konuyu eşimle konuştum eşim de gündüz iş yerinde şöyle bir yemek yapacağım falan demiş ama yine de onca insan varken neden sadece eşime sordu bide bende dönüp baktım kadına bana sordu zannettim

Ben de devlet memuruyum. 3 tane kurumda ayrı ayrı çalıştım. Hepsinde iş arkadaşlarım erkekti. Ama eşim olsa ve rahatsız olsa aynı odaya geçmezdim ben. Sana aynı odaya geçtiklerini kim söyledi? Bizim işte birbirinden hoşlanmayan olduğunda da odaları değişiyor falan. Ha ama dersen ki bütün birim aynı odada ona yapacak bir şey yok. Benim işimde şefim kadın personellerle bir arada durmayı pek sevmiyor. Sık sık karşı odaya gidiyor. İşi oldukça geliyor odaya. Ay hatta yeni fark ettim montunu başka odadaki askıya asıyor. Herhalde saç tellerimiz montuna yapışmasın parfüm kokularımız karışmasın diye. Helal olsun adama. Ya eşi ya kendi hassas olabilir.

Ay bence bunu yapmayın konu sahibi çok aşırı komik görünüyor dışarıdan bilerek geldiniz belli oluyor

böyle bir şey tabiki çok komik durur farkındayım, hatta bugün dışarıdaydım eşim istersen yanımıza uğra dedi gitmedim mesela kontrol amaçlı gittiğimi düşünürler komik olur diye. Ben zaten dediğim gibi kadını yıllardır tanıyorum ama son yaptıkları rahatsız ettiği için aklıma takıldı aynı odada çalışacak olmaları. İstemiyorum yani öyle davranan bir kadınla aynı odada çalışmasını

Ben de devlet memuruyum. 3 tane kurumda ayrı ayrı çalıştım. Hepsinde iş arkadaşlarım erkekti. Ama eşim olsa ve rahatsız olsa aynı odaya geçmezdim ben. Sana aynı odaya geçtiklerini kim söyledi? Bizim işte birbirinden hoşlanmayan olduğunda da odaları değişiyor falan. Ha ama dersen ki bütün birim aynı odada ona yapacak bir şey yok. Benim işimde şefim kadın personellerle bir arada durmayı pek sevmiyor. Sık sık karşı odaya gidiyor. İşi oldukça geliyor odaya. Ay hatta yeni fark ettim montunu başka odadaki askıya asıyor. Herhalde saç tellerimiz montuna yapışmasın parfüm kokularımız karışmasın diye. Helal olsun adama. Ya eşi ya kendi hassas olabilir.
Evet bütün birim aynı odadalar, eşim söyledi aynı odaya geçtiklerini. Söylesem bilmiyorum yerini değiştirebilir mi. Onu da zor duruma sokmak istemiyorum ama böyle de aklım kalıyor işte

böyle bir şey tabiki çok komik durur farkındayım, hatta bugün dışarıdaydım eşim istersen yanımıza uğra dedi gitmedim mesela kontrol amaçlı gittiğimi düşünürler komik olur diye. Ben zaten dediğim gibi kadını yıllardır tanıyorum ama son yaptıkları rahatsız ettiği için aklıma takıldı aynı odada çalışacak olmaları. İstemiyorum yani öyle davranan bir kadınla aynı odada çalışmasını
Normalde gitmiyor musunuz benim eşim de benim yanıma ben de onun yanına sık gideriz bana garip gelmedi ondan

Ben boyle potansiyel esimi calar mi calmaz mi diye kendini yiyen tiplere donupte selam veresim gelmiyor
Kimse sizin kocaniza merakli degil ztn is kadinda degil gidecek adami tutkalla yapistirsaniz tutamazsiniz
Oldu olacak mudure gidin iznim yok diyin
Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.

Normalde de ben hep gidiyorum o yüzden odası değişince de giderdim ayrıca komik olsun kendini belli etsin yav yine de
Alışkanlıktan veya özlediğinden vakit geçirmek için gitmek var bir de odası değişmiş kadınlar beni görsün falan gibi gitmek var .hani çiçek yollanır insanlar sevgilisi eşi olduğunu bilsin 1.02 kere uğranır belki ama bunu sürekli yaptığınızda çok komik görünüyor özellikle görüntülü de duysun demeniz… bir de ne sanıyorsunuz şu yeni devirde kızlar özellikle evli veya sevgilisi olanlara daha çok çekiliyor bu taktik yürümüyor yani

Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.

Valla ben ne esimden suphe duyarim ne kendimden, oyle diyen birine karsi tek dusuncem esimin iyi tanindigi sevildigi olur. Yemek muhabbetinin de oncesi oldugunu dusunurum
Dedigim gibi suphem de kontrol ihtiyacim da yok yapmaz yapar kavgam yok.

Bence kesin arada bir şey var çok haklısın

Yapacak olan yan komşuylada yapıyor, insanlar iş yerlerinde sizin bile eşinizi görmediğiniz kadar çok görüyor bir birlerini.
Aralarında bir samimiyet bir sohbet ortamı oluşması gayet doğal değil mi?
Her samimiyetin arkasında aşk aramak bana çok hastalıklıca geliyor.
Varsa kadının gördüğünüz değişik bir davranışi haklisiniz derim.
Sırf sizinle az konuştu yada hiç konuşmadı da eşinizle konuştu diye durduk yere kadına bilenmişsiniz.
E eşinizde aynı ortamda sizi sohbete dahil etmeden kadınla konuşmuş bu durumda belkide eşiniz kadına yürümüştür nerden biliyorsunuz?
Karşı tarafa mok atmak bu kadar kolay işte

Yapacak olan yan komşuylada yapıyor, insanlar iş yerlerinde sizin bile eşinizi görmediğiniz kadar çok görüyor bir birlerini.
Aralarında bir samimiyet bir sohbet ortamı oluşması gayet doğal değil mi?
Her samimiyetin arkasında aşk aramak bana çok hastalıklıca geliyor.
Varsa kadının gördüğünüz değişik bir davranışi haklisiniz derim.
Sırf sizinle az konuştu yada hiç konuşmadı da eşinizle konuştu diye durduk yere kadına bilenmişsiniz.
E eşinizde aynı ortamda sizi sohbete dahil etmeden kadınla konuşmuş bu durumda belkide eşiniz kadına yürümüştür nerden biliyorsunuz?
Karşı tarafa mok atmak bu kadar kolay işte
Evet gördüğüm değişik davranışı var zaten o nedenle aklıma takıldı. eşime samimi davranıyor bana da durduk yere gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani ben dahil başka kimseye sormadı bir sürü insan vardı ama sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.

İkimiz de bekar insanlar olarak, üç sene bir erkekle 8 - 5 aynı odada çalıştım.
Sonrasında fabrikada görevli bir kadınla nişanlandı ve evlendi.

Fabrika ile aramızda 800 m. vardı, biz idari binadaydık, fabrika binasına sadece öğle yemekleri giderdik, yemekhane ordaydı.
Mesafe nedeniyle, yağmur falan olursa, servisle gider gelirdik, bildiğiniz uzak yani.

Demek istediğim; aynı odada üç sene çalıştığınız kadınla değil, ta başka binadaki kadınla ilişkiniz olur eğer niyetiniz olursa; aynı odada olmak da hiç bir şey ifade etmez aklınız işinizde gücünüzde çalışıyorsanız.

Son düzenleme:
Valla ben ne esimden suphe duyarim ne kendimden, oyle diyen birine karsi tek dusuncem esimin iyi tanindigi sevildigi olur. Yemek muhabbetinin de oncesi oldugunu dusunurum
Dedigim gibi suphem de kontrol ihtiyacim da yok yapmaz yapar kavgam yok.
Yemek muhabbetini eşime zordum oda gündüz iş yerinde şöyle bir yemek yapacağım falan dedi bana, belki o yüzden sadece bana sormuştur dedi ama az çok benimle de arkadaşlığı var kadının, bana da sorabilirdi ya da diğerlerine, tam da benim yanımda oturuyordu

Back
X