• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin odası değişmiş

Bizim iş yerinde böyle bir olay yaşandı ;bir çalışanın sevgilisi aynı odada çalıştıkları kadına takmıştı birkaç etkinlikte gelmişti ve tavırlarını fark etmiştik hepimiz.Ama kıskandığı kadınla sevgilisi onlar sevgili olmadan önce de yıllardır aynı odada çalışıyordu ve aralarında bir şey geçmemişti
Bir gün bir iş yemeğinde kadın müdürlerin yöneticilerin patronların yanında biraz içkiyi kaçırdıktan sonra diğer kıza bayağı bağırmaya başladı ortamı terk etti hızlıca sonra bizim çalışan arkasından koşarak onu tuttu falan rezaletti. adam ertesi gün ondan ayrıldı
Aklınızda olsun:KK76:

Bizim iş yerinde böyle bir olay yaşandı ;bir çalışanın sevgilisi aynı odada çalıştıkları kadına takmıştı birkaç etkinlikte gelmişti ve tavırlarını fark etmiştik hepimiz.Ama kıskandığı kadınla sevgilisi onlar sevgili olmadan önce de yıllardır aynı odada çalışıyordu ve aralarında bir şey geçmemişti
Bir gün bir iş yemeğinde kadın müdürlerin yöneticilerin patronların yanında biraz içkiyi kaçırdıktan sonra diğer kıza bayağı bağırmaya başladı ortamı terk etti hızlıca sonra bizim çalışan arkasından koşarak onu tuttu falan rezaletti. adam ertesi gün ondan ayrıldı
Aklınızda olsun:KK76:
Ya ben kadını baya bir zamandır tanıyorum şimdiye kadar hiç takılmamıştım kendisine. Fakat en son bir araya geldiğimizde eşime olan tavırlarından rahatsız oldum bir de bana da ben eşini kardeşim gibi seviyorum çok iyi biri diye açıklamalarda bulundu. Yani böyle bir açıklamaya durup dururken ne gerek vardı? Bence kim olsa huylanırdı

Benim esimin calisanlari hepsi kadin. Cocuklarin cogu anneleri tarafindan getiriliyor. Yani kiskanmaya kalksam ohooo. Konusma geregi duymam, cünkü o kendi ne yapacagini bilir. Aldatmak isteyen bir yerlerine birsey taksan da aldatir. Stephen Hawking bile oturdugu tekerlekli sandalyede esini aldatmis. 🫡

Ya ben kadını baya bir zamandır tanıyorum şimdiye kadar hiç takılmamıştım kendisine. Fakat en son bir araya geldiğimizde eşime olan tavırlarından rahatsız oldum bir de bana da ben eşini kardeşim gibi seviyorum çok iyi biri diye açıklamalarda bulundu. Yani böyle bir açıklamaya durup dururken ne gerek vardı? Bence kim olsa huylanırdı
Konu huylanmak değil adama yüz verme gibi öğüt vermeniz çok saçma. Dediğiniz gibiyse kocanız ne yaparsa yapsın kadın ona sulanmaya devam edecek
Değilse de hiçbir problem yaşanmayacak adamı sürekli uyarmanız enteresan iş yeri bir de bu hani insanlar rahatça sohbet edemeyecek mi?
Yanlış anlamayın diye de demiş olabilir kardeşim gibi seviyorum lafını

Kızlar eşim memur olarak çalışıyor. İş yerindeki kadın erkek birçok iş arkadaşını bende tanıyorum. Bir tane kadın var, eşimin işi dolayısıyla yapılan bir etkinlikte kendisine denk geldik ve eşime karşı samimi tavırları dikkatimi çekmişti. Kendisi de evli çocuğu var ama o davranışlarına anlam veremedim. Daha öncesinde de görmüşlüğüm var ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim, böyle yakın davranmıyordu yani. Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geldi gibi, daha çok eşimle konuşma girişiminde bulundu ben orada yokmuşum gibi oldu biraz. Ama şöyle bir şey de var son birkaç aydır bir proje üzerinde çalışıyorlardı beraber.

Neyse bende eşimi uyardım çok fazla yüz verme samimi olma diye. Biraz laubali bir tip gibi kadın. Eşim de aramızda zaten samimiyet yok iş üzerinden konuşuyoruz falan dedi. Neyse bende daha bir şey demedim, sonra konu kapandı öylece, olayın üstünden 2 ay falan geçti. Eşim şimdiye kadar iki tane erkek çalışanla aynı odada çalışıyordu ama bu hafta eşimin odasını değiştirip kadının olduğu odaya yerleştirmiş müdürü. Bende ister istemez üzüldüm çünkü artık o hoşlanmadığım kadınla aynı odada çalışacak, odada bir tane kadın daha var toplamda üç kişi olacaklar. Gerçekten durumdan rahatsız oldum ama tabi yapabilecek bir şey de yok. Tekrar eşimi uyarmayı düşündüm ama zaten kendisini uyarmıştım bu konuda, çok da üstelemek istemiyorum. Sizden fikir istiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda? Eşinizle tekrar konuşur muydunuz? Yani sabahtan akşama kadar aynı odada olacak olmaları beni rahatsız etti gerçekten. Mesela bugün eşim işe gitti tüm gün istem dışı düşünüp durdum, ne güzel odası farklı yerdeydi kadını da o kadar sık görmüyordu şimdi o kadınla aynı odada çalışıyor falan diye hayıflandım.
Hep erkeklerle çalıştım. Çok ayıp bu düşünceleriniz.

Benim esimin calisanlari hepsi kadin. Cocuklarin cogu anneleri tarafindan getiriliyor. Yani kiskanmaya kalksam ohooo. Konusma geregi duymam, cünkü o kendi ne yapacagini bilir. Aldatmak isteyen bir yerlerine birsey taksan da aldatir. Stephen Hawking bile oturdugu tekerlekli sandalyede esini aldatmis. 🫡
Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.
Konu huylanmak değil adama yüz verme gibi öğüt vermeniz çok saçma. Dediğiniz gibiyse kocanız ne yaparsa yapsın kadın ona sulanmaya devam edecek
Değilse de hiçbir problem yaşanmayacak adamı sürekli uyarmanız enteresan iş yeri bir de bu hani insanlar rahatça sohbet edemeyecek mi?
Yanlış anlamayın diye de demiş olabilir kardeşim gibi seviyorum lafını

Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geld

Sadece bu kisimdan dolayi mi sorun görüyorsunuz? Sizinle calismiyor sonucta tanisma amacli sizinle ilgilenmis olabilir ilk zamanlar ama sizinle calismiyor, her gün sizi görmüyor ne konuşsun sirf gönlünüz olsun diye? 🙄 Bilemedim.

Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.
Objektif söylüyorum bunların hiçbirinde huylanacak bir şey yok içinizi ferahlatın konu sahibi. Ya sarmaşdolaş kendilerine sürekli bir şeyler ısmarlatan sabah akşam arayan mıç mıç tipte kadınlar da var. Bu kadın bir şey yapmamış ki .eşinizin altı mı?

Sizi anlıyorum fakat bende durup dururken kadına bir şey demedim zaten, eşime yönelik samimi davranışları canımı sıktı, yoksa neden kafama takılsın
Şöyle diyeyim size bir adam kur yapsa vs siz aldatır mısınız?
Eşiniz neden yapsın, ha güvenmiyorsanız o ayrı.
Ek olarak siz rahatsız oldunuz diye müdir oda değişikliği yapmaz. Eşinize deseniz ne olacakki.

Objektif söylüyorum bunların hiçbirinde huylanacak bir şey yok içinizi ferahlatın konu sahibi. Ya sarmaşdolaş kendilerine sürekli bir şeyler ısmarlatan sabah akşam arayan mıç mıç tipte kadınlar da var. Bu kadın bir şey yapmamış ki .eşinizin altı mı?
Ya gerçekten mi? Yazdıklarınız beni rahatlattı teşekkür ederim çünkü acaba abartıyor muyum diye birkaç arkadaşıma sormuştum onlar da haklısın falan filan diye konuşunca ben iyice kötü hissetmeye başladım. Yani masada ben dahil bir sürü insan vardı kimseye de dönüp sormadı nasıl olmuş beğendin mi diye, tek eşime sorması düşündürdü beni açıkçası. yok eşimin altı değil

Şöyle diyeyim size bir adam kur yapsa vs siz aldatır mısınız?
Eşiniz neden yapsın, ha güvenmiyorsanız o ayrı.
Ek olarak siz rahatsız oldunuz diye müdir oda değişikliği yapmaz. Eşinize deseniz ne olacakki.
Eşime güveniyorum ama aynı odada olmasını istemiyorum. Şöyle kısaca özetliyeyim; eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte. Gerçekten abartıyor muyum? Çünkü birkaç arkadaşıma anlatınca haklısın falan dediler bana

Önemli olan esinizin tutumu. Esiniz resmi davraniyorsa problem yok. Esiniz de ama onu özel hayatiniza tasiyorsa veya haha hihi iş esim diye sacmalasa önce esinizi indirin 🤭

Ay evet yaa o bile aldatmış. Kafaya koyan hertürlü yapar. Tam tersi niyeti olmayan da ne olursa olsun aldatmaz. Kişilik meselesi bu

Önemli olan esinizin tutumu. Esiniz resmi davraniyorsa problem yok. Esiniz de ama onu özel hayatiniza tasiyorsa veya haha hihi iş esim diye sacmalasa önce esinizi indirin 🤭
Eşim resmi davranıyor gördüğüm kadarıyla. Yani ama haklıymışım değil mi? Ben dahil onca insan vardı masada neden benim eşime dönüp tadı nasıl olmuş beğendin mi diye soruyor ki?

Sadece bu kisimdan dolayi mi sorun görüyorsunuz? Sizinle calismiyor sonucta tanisma amacli sizinle ilgilenmis olabilir ilk zamanlar ama sizinle calismiyor, her gün sizi görmüyor ne konuşsun sirf gönlünüz olsun diye? 🙄 Bilemedim.

Eşime güveniyorum ama aynı odada olmasını istemiyorum. Şöyle kısaca özetliyeyim; eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte. Gerçekten abartıyor muyum? Çünkü birkaç arkadaşıma anlatınca haklısın falan dediler bana
Yani eşiniz bunu hissederse mesafeyi ayarlar. Kadın da uzak durur. Sizle ilgili bir durum değilki. Size biri kur yapsa eşiniz mı gelip sizi uyaracak siz bilirsiniz mesafe ayarlamayı. Evet rahatsız olmuşsunuz anlıyorum ama eşinizin aklı vardır. Ben kızımın arkadaş seçimlerine bile dahil olmuyorum kendi çözsün diye. Bu şekilde şimdiden o kötü davranış yapıyor onunla vakit geçirmeye karar verdim. Şu güzel davranış yapıyor onunla oynadım bugün falan diyor. Daha kreşte. Eşiniz de bilir yani. Ha aldatırsa da kendi kaybeder

Yani eşiniz bunu hissederse mesafeyi ayarlar. Kadın da uzak durur. Sizle ilgili bir durum değilki. Size biri kur yapsa eşiniz mı gelip sizi uyaracak siz bilirsiniz mesafe ayarlamayı. Evet rahatsız olmuşsunuz anlıyorum ama eşinizin aklı vardır. Ben kızımın arkadaş seçimlerine bile dahil olmuyorum kendi çözsün diye. Bu şekilde şimdiden o kötü davranış yapıyor onunla vakit geçirmeye karar verdim. Şu güzel davranış yapıyor onunla oynadım bugün falan diyor. Daha kreşte. Eşiniz de bilir yani. Ha aldatırsa da kendi kaybeder
Yani evet haklısınız. Ama bende huylanmakta haklıyım bence, dolayısıyla da böyle samimi davranan bir kadınla aynı odada çalışmasından rahatsızlık duydum aklıma takıldı

10 yıldır eşimin oda arkadaşlarını, öğlen kimle yemeğe gittiğini bir kere merak etmedim sormadım. İki yıl kadar bir süre aynı binada farklı katlarda çalıştık kadın erkek bir sürü çalışma arkadaşım oldu, onun da oldu bir kere birbirimizin odasına gitmedik, herkes kendi işine baktı. Bir de memur diyorsunuz ne yapabilirler aynı odada olunca ilk fırsatta sevişecekler mi, ah kadın ve erkek aynı odadayız bişiler yaşayabiliriz mi diyecekler... Ortada hiçbir şey yokken kendi kötü gereksiz düşünceleriniz bozuk zihniyetiniz yüzünden dert yapıyorsunuz.
Bence aynı oda tehlikeli
Belki sizi de tanıdığı için nasılsa karısı da var diye samimi konuşmuştur. Sizin yanınızda eşinize kur yapacak hali yok ya.
Kadınla aynı odada çalışınca eşiniz birden aa ne güzel falan diye ona mı yönelecek? Bu kadar mı güvenmiyorsunuz? Kaldı ki o yönelse bile kadın çok mu meraklı. Cidden şubede akşama kadar işle ilgili ya da normal sohbet ediyoruz ama şöyle leş zihniyetleri görünce konuşasım gelmiyor. Eşinizi eve hapsedin ve asla sokağa dahi çıkarmayın hanımefendi.

Back
X