- 21 Temmuz 2015
- 60
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi yoldefteri
Ama gitmeyeli de Rahat bi sene olmuştur :)Hemen kendini yenile yatak odasını şenlendir taktikleri gelmiş ahh ahh şu kırmızı gecelik sen olmasan napıcak bu kadınlar
SÜPER KIRMIZI GECELİK kahramanınız
Once sorar aciklamasini beklerdim
Ama soyleyecegi hic bi sey beni tatmin etmeyecegi icin bosanmayi talep ederdim.
ha bir de kıyafet derken bu şekilde seksi iç çamaşırlardan bahsediyorsunuzAynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık
Onun garantisini kimse veremez. Sözüne güvenmek istiyor olacağım kesin. Eski günlere dönmeyi umut ediyorumŞunu da düşünün bence. Bundan sonra peki yapmayacağım dediğinde gerçekten yapmayacak mı yoksa daha iyi mi saklayacak? Ve siz sözüne güvenip geçebilecek misiniz bu konuyu?
Gitmeyeli? Nereye gitmeyeliAma gitmeyeli de Rahat bi sene olmuştur :)
Gitmeyeli? Nereye gitmeyeli
Kirmizi gecelik giymemis bi senedir, ben dediydim hep ondan olmuş iste. Kendi karisini giydiremiyor elin karisini giydiriyor webcamdeGitmeyeli? Nereye gitmeyeli
Giymeyelimigiymeyeli demek istedi sanirim
Kız dur bende almaya gidiyorum her an başıma bişey gelebilir kamasutramı çalışsamKirmizi gecelik giymemis bi senedir, ben dediydim hep ondan olmuş iste. Kendi karisini giydiremiyor elin karisini giydiriyor webcamde
Kirmizi gecelik giymemis bi senedir, ben dediydim hep ondan olmuş iste. Kendi karisini giydiremiyor elin karisini giydiriyor webcamde
Giymeyelimiben hiç bişry giymiyorum cıblak cıblak olmamı ki yoksa bende kocamın msjlarını mı yakalıcam aldatılıyormuyum yoksa hemen kırmızı gecelik almalıyım
Kız dur bende almaya gidiyorum her an başıma bişey gelebilir kamasutramı çalışsamçok renkli olur bak ozaman birbirimize kenetlenir kalırız öyle
Artık webcam mi fotoğraf mı bilmem de, giydirmiş mi giydirmişciddi Webcam ile görüsüyor demek
bu kıyafetine yorum yapmak değil ki kalkıp o pantolonla o bluz olmamış dememiş ki o da yanlış sana ne milletin kıyafetinden ama bu düpedüz fantazi yapmak...Aynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık
Güldürmeyin ya bu durumda bile :)Giymeyelimiben hiç bişry giymiyorum cıblak cıblak olmamı ki yoksa bende kocamın msjlarını mı yakalıcam aldatılıyormuyum yoksa hemen kırmızı gecelik almalıyım