- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
-
- Konu Sahibi yoldefteri
Güçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuz
Ne saçma şeyler yazmışsın ya adam seni aldatmanın bir adım gerisinde sen "benim ne eksiğim var bulmam lazım" derdindesin .
Of çok sıkıcısın ya en iyisi sen kırmızı çamaşır giy giyin süslen güzel bir sofra hazırla hoşgeldin kocam diye de boynuna sarıl akşam sana başka öneri veremeyeceğim
evliliğinizi korumak istiyorsanız hiç yüz göz olmayın
bu tür konulara girmeyin
kendinizi yenileyin bakıma alın, yatak odanızı renklendirin zaman vermeyin ona başkalarıyla görüşmemesine
Yenilik fikri güzel geliyor. Hem kendi özgüvenimde gelir bu sürede dimi
Ben katiliyorum.
Lakin bence erkekler ustun degil, kadinlar salak. Herifler kadinlarin ne olursa olsun kocisim de kocisim diyip kendilerine yapisacaklarini bildikleri icin her halti yiyorlar. Erkeklere bu alti bos ozguveni kadinlar pompaliyor.
En guzel, cekici, meslek sahibi kadinda bile, killi, kara cirkin kekonun ozguveni ve kendine verdigi deger yok. Erkekler insan olarak kendi degerlerinin farkindalar(bir degerleri olmasa bile) Kadinlar her zaman iliski icin kendilerini ezip gecen taraf, kadinlar bireyselliklerinin de kendi degerlerinin de farkinda degiller, surekli paspas modundalar.
Aldatan taraf erkek kabahatli oldugu halde, kadin ozur beklemek yerine aman bosanmasin aman diger kadina gitmesin diye turlu turlu atraksiyona giriyor. Gercekten zavallilik.Herif gitmesin meselesine odaklanmaktan , herifin yaptigi igrenclklere igrenmeye firsat bulamiyor kimse.
Bosuna toplum kadinlarimizin cogu aptal demiyorum, bir ahmaklik almis basini gidiyor.
Erkeklere hayranım. Bunu bir kadın yapsın söver döver hemen boşanır. Adamlar gururlarından ödün vermezler. Aynı şekilde çalışmasına rağmen evde ki tüm işleri o yapsa üstüne çocukları baksa hiç beklemez çeker gider. Zora gelmeyi sevmezler. Hayatlarının kıymetini bilirler. Her türlü pisliği yapsa da terkedilmeyeceğini bilir. O yüzden devam eder haklıdır da. O yüzden erkekleri kadınlardan üstün görüyorum. Sırf bunun için. Ben evliyim. Bana koca boşamak zor değil. O zor olanı yapıp beni aldatacak ben de bakacağım. Yanlış anlaşılmasın kimseye boşan demek haddim değil. Ama en azından ay benim yüzümden mi demesin bari kimse. Kadın yapsın sonra da kocasına senin yüzünden yaptım desin boşanmadan önce afiyetle dayak yer. Ben arkama bakmam giderdim. Yuva kurmak zor gelmedi bir imza yetti
Arkadaşlar göz görmeyince gönül katlanır durumu var biraz. Ondan boşanmak başka bi erkekte de şüpheci olmayacak mıyım. Boşan diyen arkadaşlar bunu niye göz ardı ediyorlar
Bende onu diyorum zaten. Bi başka erkeğe şans vereceğime eşime versem olmaz mı o şansı. Yapıcı yorumlar daha huzur veriyor insana emin olunIlla baska erkek olmak mi zorunda hayatinda? Ki o baska erkegi degil, su an esinden süphe duymuyormusun? Duymayacakmisin ömür boyu? Asil buna ne yapacaksin? Birak baska erkekleri.
Ve ilk aldatilan sen degilsin ki. Flört döneminde aldatilan insanlar ne yapsin ömür boyu evlenmesinler??
Konu sahibi seni anladı ama yanlış anladı galiba canımIlla baska erkek olmak mi zorunda hayatinda? Ki o baska erkegi degil, su an esinden süphe duymuyormusun? Duymayacakmisin ömür boyu? Asil buna ne yapacaksin? Birak baska erkekleri.
Ve ilk aldatilan sen degilsin ki. Flört döneminde aldatilan insanlar ne yapsin ömür boyu evlenmesinler??
esinizle konuşun açıklamasını dinleyin ortada açıklanacak biseyde kalmamış ama hersey ortadaarkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??