eşimin mesajları

Bu kadar sakin kalabilmenizi cidden tebrik ettim,eleştiri değil ama ben bu kadar Soğukkanlı kalamaz anında söylerdim heralde ,gizli gizli hala yapıp yapmadığını kontrol etmek evliliğimi koruma PAHASINA da olsa içimi daha çok acıtırdı.nihayetinde güven olgusu yerle bir oluyo e Evliliğin temel taşlarından biri sarsıldı mı bilemiyorum korunması ne kadar samimi olur ?

Zor bir durum. Bir daha asla konuyu acmayacaksan bildiğini söyle ve unut. Kendine çeki düzen ver yuva kolay kurulmuyor bir daha böyle birşey den dolayı değil tespit etmek şüphe bile duyarsam seni rezil edip bosarim de. Ve unut ikide bir ısıtip ısıtip adamın önüne sunma.

Bu kadar sakin kalabilmenizi cidden tebrik ettim,eleştiri değil ama ben bu kadar Soğukkanlı kalamaz anında söylerdim heralde ,gizli gizli hala yapıp yapmadığını kontrol etmek evliliğimi koruma PAHASINA da olsa içimi daha çok acıtırdı.nihayetinde güven olgusu yerle bir oluyo e Evliliğin temel taşlarından biri sarsıldı mı bilemiyorum korunması ne kadar samimi olur ?
Doğru söylüyorsun fakat insanlar hata yapabilir. Sonra keşke dememek için bir şansı hak eder herkes.

Erkeklere hayranım. Bunu bir kadın yapsın söver döver hemen boşanır. Adamlar gururlarından ödün vermezler. Aynı şekilde çalışmasına rağmen evde ki tüm işleri o yapsa üstüne çocukları baksa hiç beklemez çeker gider. Zora gelmeyi sevmezler. Hayatlarının kıymetini bilirler. Her türlü pisliği yapsa da terkedilmeyeceğini bilir. O yüzden devam eder haklıdır da. O yüzden erkekleri kadınlardan üstün görüyorum. Sırf bunun için. Ben evliyim. Bana koca boşamak zor değil. O zor olanı yapıp beni aldatacak ben de bakacağım. Yanlış anlaşılmasın kimseye boşan demek haddim değil. Ama en azından ay benim yüzümden mi demesin bari kimse. Kadın yapsın sonra da kocasına senin yüzünden yaptım desin boşanmadan önce afiyetle dayak yer. Ben arkama bakmam giderdim. Yuva kurmak zor gelmedi bir imza yetti

Onun garantisini kimse veremez. Sözüne güvenmek istiyor olacağım kesin. Eski günlere dönmeyi umut ediyorum

Sözüne güvenecekseniz her şey daha kolay olur. Eğer güvensizlik oluşsaydı sıkıntı olurdu. Umarım eski günlerinize dönersiniz. Ama rica ederim kendinizi suçlamayın hiç bir konuda.

Ama işte taviz tavizi doğurmuyor mu? Bence ona şu hareketleri yaptıran tamamen keyif yoksa konu sahibesinin kendini suçlayacak bi durumu OLDUĞUNU sanmıyorum.affedülir belki ama Şüphe düştü MÜ kurt gibi kemirir .

senin ne yapacağın belli ki zaten sormana bile gerek yok

sen böyle devam ettiğin müddetçe o güzel evliliğine zarar gelmez merak etme

Erkeklere hayranım. O yüzden erkekleri kadınlardan üstün görüyorum. Sırf bunun için. i

Ben katiliyorum.

Lakin bence erkekler ustun degil, kadinlar salak. Herifler kadinlarin ne olursa olsun kocisim de kocisim diyip kendilerine yapisacaklarini bildikleri icin her halti yiyorlar. Erkeklere bu alti bos ozguveni kadinlar pompaliyor.

En guzel, cekici, meslek sahibi kadinda bile, killi, kara cirkin kekonun ozguveni ve kendine verdigi deger yok. Erkekler insan olarak kendi degerlerinin farkindalar(bir degerleri olmasa bile :p ) Kadinlar her zaman iliski icin kendilerini ezip gecen taraf, kadinlar bireyselliklerinin de kendi degerlerinin de farkinda degiller, surekli paspas modundalar.

Aldatan taraf erkek kabahatli oldugu halde, kadin ozur beklemek yerine aman bosanmasin aman diger kadina gitmesin diye turlu turlu atraksiyona giriyor. Gercekten zavallilik.Herif gitmesin meselesine odaklanmaktan , herifin yaptigi igrenclklere igrenmeye firsat bulamiyor kimse.

Bosuna toplum kadinlarimizin cogu aptal demiyorum, bir ahmaklik almis basini gidiyor.

Son düzenleme:
bazıları bir şey demeyin demiş evliliği kurtarmak için,diyelim sustu bu nasıl bir evlilik olacak? ...bir gün birinin büyüsüne kapılıp çekip gidecek boşanacak.konuşsanda sussanda bir daha asla eskisi gibi güvenemeyeceksin.aramızda bir çoğumuz çok sevdiği halde sevgilisinden ayrıldı,ya da eşinden boşandı bu yüzden.bekara koca boşamak kolay diye düşünenleriniz olabilir.ne yani adamın aldattığını bile bile evlenseydikde, bir daha aldatılıp öyle mi boşansaydık?evlenmediği halde yıllarını o insana verip,aldatılan arkadaşlarımız var.ne yani evlenince aldatana şans ver diye bir kural mı var?...ha ben bunu unuturum mutlu olurum diyorsanız bu sizin bileceğiniz bir şey...

İşte benim açtığımın konunun başlığına döndü hergün değişik değişik aldatma hikayeleri şimdi yeni nesil nasıl evlilik kararı alsın ki... Ama çok yazık eşinize sizin gibi ince düşünceli birini kaybetmiş. Siz nasıl oluyoda bu tür şeyleri görüp sakin kalabiliyorsunuz. Ve evliliğinizi kurtarmak istiyorsunuz şaşırdım.

Ben katiliyorum.

Lakin bence erkekler ustun degil, kadinlar salak. Herifler kadinlarin ne olursa olsun kocisim de kocisim diyip kendilerine yapisacaklarini bildikleri icin her halti yiyorlar. Erkeklere bu alti bos ozguveni kadinlar pompaliyor.

En guzel, cekici, meslek sahibi kadinda bile, killi, kara cirkin kekonun ozguveni ve kendine verdigi deger yok. Erkekler insan olarak kendi degerlerinin farkindalar(bir degerleri olmasa bile :p ) Kadinlar her zaman iliski icin kendilerini ezip gecen taraf, kadinlar bireyselliklerinin de kendi degerlerinin de farkinda degiller, surekli paspas modundalar.

Aldatan taraf erkek kabahatli oldugu halde, kadin ozur beklemek yerine aman bosanmasin aman diger kadina gitmesin diye turlu turlu atraksiyona giriyor. Gercekten zavallilik.

Bosuna toplum kadinlarimizin cogu aptal demiyorum, bir ahmaklik almis basini gidiyor.

Haklısınız. Deli oluyorum böyle durumlara. Kadınlar neden bunu yapıyor kendilerine anlamıyorum. Ne ana ne baba ne gurur varsa yoksa koca. Bunları bu kadar değerli kılan ne senelerdir düşünüyorum henüz bir cevap bulamadım. Yazık ki kadınların kendilerine değer verdiğini hiç göremeyeceğiz. Yazık

Erkekler sizdeki eksiklikten mi aldatiyor saniyorsunuz.
Bana bi kani bozukluk var gibi geldi.

Siz evliliginizi koruyun. Maduru oynamayin. Siz esinizi madur edin. Esinize de bu evliligi korumazsa olacaklardan sorumlu olmadiginizi belirtin.

ona henüz birşey söylemedim diyip gelip buraya konu açmanız maşallah ne kadar kontrollüsünüz yani ben böyle bir durumda direk tlf açar hesap sorardım...

Valla şaşırdım ya yargılaması bana düşmez ama bunu bildiginiz halde hala o adamı seviyor musunuz yani helal olsun :KK35:

Ne saçma şeyler yazmışsın ya adam seni aldatmanın bir adım gerisinde sen "benim ne eksiğim var bulmam lazım" derdindesin .
Of çok sıkıcısın ya en iyisi sen kırmızı çamaşır giy giyin süslen güzel bir sofra hazırla hoşgeldin kocam diye de boynuna sarıl akşam sana başka öneri veremeyeceğim

X