eşimin mesajları

Bu sakinliğinizi çok iyi anlıyorum ben. Ne yani kapı pencereyi çarpıp kavgalara karışsanız çözülecek mi durum. Arkadaşın da dediği gibi aldatma eğilimindeki kişi karşısında kim olsa; en güzel kadın bile, aldatır. Sorduğunuzda da alacağınız cevap belli

"Aslında hiçbir anlamı yok benim için; öylesine yazdım; kendimi boşlukta hissettiğim sıradaydı; pişmanım. Gerçekten bir anlamı yok; inan bana...."
ya da

"Sen benle ilgilenmiyorsun; bende başkalarında ilgi arıyorum" şeklinde bir çamura yatış...

Evet önce kendinizi sorgulayın; onun dışarı yönelmesindeki ilgisizlik mi? kavgalar, geçimsizlik mi...
Eğer kendinizden eminseniz (bunu yapmasında hiçbir anlam ve geçerlilik yok tabii; kabul edilebilir şeyler değil) karşınıza alıp sakince konuşun. Sizden ve evliliğinden memnun mu onu tartın. Hemen boşanmak fikri bana fazla uç geliyor. bu durumları sindirdiğim için değil; Karşınızdaki eşiniz değil başka adam olsa durum değişmeyecek. Günde kaç kişi yazıyor; eşinin yazışmalarını ya da izlediği videoları... Ona empati yapmasını söyleyin, aynı duruma sizi koysun; siz başkasıyla yazışsanız ve içerik cinsellik olsa, kıyafetinizi başkalarına sorsanız, ne derdi ne tepki verirdi.

ya konuşmayıp hiçbir şey yokmuşcasına hatta daha fazla eşinizle ilgileneceksiniz, sosyal planlar yapıp vakit geçireceksiniz
ya da konuşup güveninizin zedelendiğini ona hissettirecek bir süre pişman oluşunu izleyeceksiniz.

eşinizi siz tanıyorsunuz; hangisi daha etkili olur, karar verin.

striptiz yap dicem s
Kocasini nasil hakli cikaracagini sasirdi ya.
Dusunsene kocan internette birinin ne giyecegine karar veriyor. Sanane be adam Cemil ipekci misin sen?!

güldürdün beni :)

striptiz yap mi diyelim yani?

bu adamlar doyumsuz naparsan yap istersen melek ol, yine bi bahane bulacaktir cünkü kendi egosu icin kadini bastirir.
bu bu kadar basit ve net. bi anlayin artik.

esine de ki sen napcaksin baskalarinin ne giydigini, önce bi kendi donuna bak de.
laf carptir ister anlasin ister anlamasin, bosanmayacaksan da ortaligi kaldir.
valla ben öyle bildigim biseyi icimde tutamam. ha inkar ederse de ozaman artik sana kalmis bosanip bosanmayacagin.

şaşırmadım,türkiyede evli bayanların yüzde oranı çok yüksek bır kısmı aldatılıyor,(tabi evli kadınlarda aldatıyor,bu admalarla uzaylılarla aldatmıyorsa)sence boşanıyorlarmı hayır,savaşıyorlar,benım malım asla vermem :)senın durumda bu,herkes farklı,bende asla kabul etmem,eminim bu yüzden evlenmedım,boşanacağımı bildiğim için,bırak aldatmayı,el kalkmasını,yüksek sese bile gelemem,ama dürüstçe yazdığın için tebrikler,kadınlar başka başka bahaneler buluyor,yada bırakcam etcem deyıp,bırakmıyor,sen harbısın

Yani okuduklarımdan adamdan vazgeçmeyeceğin sonucunu çıkararak bir tavsiyede bulunacağım.

O sitelere üye ol ve buna yanaş. Evlimisin değilmisin, evliyim derse karını seviyomusun laf al bakalım. Buluşma teklif et gelirim diyecek mi? Bekarım buluşurum derse de git ve boşanmak istiyorum de. O kadar da değildir herhalde hani buna rağmen boşanmam demezsin.

Kendinizde suc aramanizin tek bir sebebi olabilir o da tek hayat amacinizin esinizin yatakta tatmin olmasini saglamaya calismak olmasi. Baska bir sebep dusunemiyorum yani.

Yok çocuk. Boşanmak evlenmek zor. Ki seviyorum da eşimi hala

Baskalarini sana tercih eden birini hala nasil sevmeye devam edebiliyorsun anlatsana biraz?

Siz evli misiniz?

Arkadas belki degildir ama evli versiyonu var. Esimi o kadar deli gibi severim, onsuz bir hayat dusunemem, aileme bile tercih ederim ama degil aldatmak, baska birine ilgisini yakalasam hesap bile sormam, ancak mahkemede gorusuruz. Yok yuva kurmak zor falan demeyin. Ciftlerden birinin gozunun disarida oldugu eve yuva mi denir? Siz yuvayi kurtarmak degil evli kalmak istiyorsunuz, ikisi farkli seyler.

Her sey kirmizi gecelik giymedigin icin oluyor:cry:

Evet kirmizi gecelik onemli...

Geçerli hic bi açıklaması olamaz. Sen niye böyle bisey yapmadın mesela ? Doyumsuzluk baska bisey degil.. hic bi zamanda doyuma ulasmicaklar ister kırmızı gecelik giy ister siyah.. konuş bildiğini söyle belki utanir..

arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??

Sorsan ona aldatma olarak saymaz bunu.

Bu sakinliğinizi çok iyi anlıyorum ben. Ne yani kapı pencereyi çarpıp kavgalara karışsanız çözülecek mi durum. Arkadaşın da dediği gibi aldatma eğilimindeki kişi karşısında kim olsa; en güzel kadın bile, aldatır. Sorduğunuzda da alacağınız cevap belli

"Aslında hiçbir anlamı yok benim için; öylesine yazdım; kendimi boşlukta hissettiğim sıradaydı; pişmanım. Gerçekten bir anlamı yok; inan bana...."
ya da

"Sen benle ilgilenmiyorsun; bende başkalarında ilgi arıyorum" şeklinde bir çamura yatış...

Evet önce kendinizi sorgulayın; onun dışarı yönelmesindeki ilgisizlik mi? kavgalar, geçimsizlik mi...
Eğer kendinizden eminseniz (bunu yapmasında hiçbir anlam ve geçerlilik yok tabii; kabul edilebilir şeyler değil) karşınıza alıp sakince konuşun. Sizden ve evliliğinden memnun mu onu tartın. Hemen boşanmak fikri bana fazla uç geliyor. bu durumları sindirdiğim için değil; Karşınızdaki eşiniz değil başka adam olsa durum değişmeyecek. Günde kaç kişi yazıyor; eşinin yazışmalarını ya da izlediği videoları... Ona empati yapmasını söyleyin, aynı duruma sizi koysun; siz başkasıyla yazışsanız ve içerik cinsellik olsa, kıyafetinizi başkalarına sorsanız, ne derdi ne tepki verirdi.

ya konuşmayıp hiçbir şey yokmuşcasına hatta daha fazla eşinizle ilgileneceksiniz, sosyal planlar yapıp vakit geçireceksiniz
ya da konuşup güveninizin zedelendiğini ona hissettirecek bir süre pişman oluşunu izleyeceksiniz.

eşinizi siz tanıyorsunuz; hangisi daha etkili olur, karar verin.
Böyle yapıcı mesajları görmek iyi geliyor. Birbirimize daha çok zaman ayırmak iyi gelir kanımca. 2 hafta sonra tatile gidecektik zaten. Orada belki herşey tekrar güzel olabilir

şaşırmadım,türkiyede evli bayanların yüzde oranı çok yüksek bır kısmı aldatılıyor,(tabi evli kadınlarda aldatıyor,bu admalarla uzaylılarla aldatmıyorsa)sence boşanıyorlarmı hayır,savaşıyorlar,benım malım asla vermem :)senın durumda bu,herkes farklı,bende asla kabul etmem,eminim bu yüzden evlenmedım,boşanacağımı bildiğim için,bırak aldatmayı,el kalkmasını,yüksek sese bile gelemem,ama dürüstçe yazdığın için tebrikler,kadınlar başka başka bahaneler buluyor,yada bırakcam etcem deyıp,bırakmıyor,sen harbısın
Teşekkürler sende öylesin

arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??
Evliliği bitirmiyorsanız göz korkutun.sessiz kalınır mı ya?Yazıların çıktısını alın.duvara yapıştırın ama heryere...bi de o kadına giymesini istediği şeyi alıp siz giyin.sonra da tozu dumana katıp kapı dışarı edin kilitleyin giremesin.aaa ne bu ya internet geldi mertlik bozuldu.

Bunu eşine açarak evliliğini daha iyi koruyabilirsin içine atarsan yıpranırsın bu defa normal hayatta gereksiz şeylerden bir şeyler çıkarırsın sonuç daha vahim olur . eşine : " İnternette doşaıyordum üyelik oturumların açıktı meraktan karıştırdım ama hoş olmayan diyaloglar gördüm çok incindim. Ben böyle bir şey yapsam senin hoşuna gider miydi üyeliklerini iptal etmeni istiyorum " de o da yok efendim sanane derse yaygarayı kopar ama suçunu kabul ediyorsa affet
Sagol canım bunu düşünücem

Evliliği bitirmiyorsanız göz korkutun.sessiz kalınır mı ya?Yazıların çıktısını alın.duvara yapıştırın ama heryere...bi de o kadına giymesini istediği şeyi alıp siz giyin.sonra da tozu dumana katıp kapı dışarı edin kilitleyin giremesin.aaa ne bu ya internet geldi mertlik bozuldu.
Aynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık

eğer bir erkek karısının mesajlarını yakalasa
karısına ağza alınmayacak hakaretler eder
öldürmez süründürür

davranışınıza anlam veremiyorum
bunu olgunluk olarak göremiyorum

hadi arkadaş olarak takılmışlardır, elbisesine yorum yapmıştır vs
bunlar affedilebilir

ancak eşiniz başka bir kadına cinsel anlamda heyecanlanmış
belki o kadını düşünerek kendini tatmin etti, sizinle birlikte olurken gözünde o kadını canlandırdı
bunlar çok korkunç
bu nasıl hazmedilir bilemiyorum

kim olsa kırılır incinir evlilik kolay olmuyor burdan bitir demesi kolay herkes hata yapar önce güzelce konuşun ve takip edin güven yıkıldımı kolay kolay düzelmiyor çünkü. Baktınız değişim var şans verdiğinize değer hı yine yakalarsanız yine evliliğinizi korumak isterseniz tercih sizin.

X