- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.421
-
- Konu Sahibi yoldefteri
Arkadaşlar göz görmeyince gönül katlanır durumu var biraz. Ondan boşanmak başka bi erkekte de şüpheci olmayacak mıyım. Boşan diyen arkadaşlar bunu niye göz ardı ediyorlar
Kıyafet yorumu yapmış jartiyer giy demiş o kadarcıkNe konusmus peki tam olarak?
Süpper taktik.Evliliği bitirmiyorsanız göz korkutun.sessiz kalınır mı ya?Yazıların çıktısını alın.duvara yapıştırın ama heryere...bi de o kadına giymesini istediği şeyi alıp siz giyin.sonra da tozu dumana katıp kapı dışarı edin kilitleyin giremesin.aaa ne bu ya internet geldi mertlik bozuldu.
Ben de size katılıyorum.hayır demeyi bilmeyen kadınları evlendikten sonra arkadaşını ailesini ikinci plana atan kadınları evli kalmak için maddi anlamda sıkıntı çekeceğini düşündüğü için ayrılmaktan korkan kadınları bunları anlamıyorum .konu sahibine gelince büyük konuşmayayım ben sorardım hesabını en azından gözünü korkuturdum bakalım böylece beni seviyorum sevmiyorum onu anlardım.belkide erkeklerin bazıları eşletinden korktuğu için yapamıyordur.madem seviyorsunuz konuşun pişmansa unutun gitsin yok üste çıkarsa ona göre davranın madem.umarım pişman olur.bu konu gerçekmi bilemedim ama ben konu sahibi sakin hatta neşelide maşallah. anketmi yoksa bu.Haklısınız. Deli oluyorum böyle durumlara. Kadınlar neden bunu yapıyor kendilerine anlamıyorum. Ne ana ne baba ne gurur varsa yoksa koca. Bunları bu kadar değerli kılan ne senelerdir düşünüyorum henüz bir cevap bulamadım. Yazık ki kadınların kendilerine değer verdiğini hiç göremeyeceğiz. Yazık
teşekkür ederim. bunu dikkate alıcamSenin mesajlarını gördüm ve bende bir iki siteye üye oldum oradan gelecek cevapları bekliyorum senin gibi sohbet edeceğim , de. Süs trip at. Konuşma yalvarsan yakarsin. Erkekler evliliği yıkmaya kadınlar gibi aceleci değildir. Biraz gözünü Korkut. Sabırlı davran ama kendini üzme hayatına daha iyi devam et. O senin peşinden koşup merak etsin
Haydaa ....Korumak mı ben olsam o evi bilgisayarı kafasına geçirirdim .Sonra o düşünsün o kadınlardan fikir al bakalım derdim ,kurtarsınlar seni derdim..arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??
arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??