- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
-
- Konu Sahibi yoldefteri
Yok çocuk. Boşanmak evlenmek zor. Ki seviyorum da eşimi halaEvliliği neden korumak istiyorsunuz? Çocuk var mı?
Güçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuzevliliğini korumak istiyorsan burdakilerin gazına gelme, bekara karı boşamak kolay geliyor. Senin yerinde olsam akşam oturur konuşmak istediğimi söylerdim, neden bunu yaptığını? sende bi eksiklik mi gördüğünü? senin üzüleceğini hiç mi düşünmediğini sorardım. ama kesinlikle ağlayıp kendimi alçaltmazdım aksine güçlü durmaya çalışırdım.
Ama şunuda belirtmek isterim Beyonce olsakta aldatılabiliriz Adriana Lima olsakta. Bu bizde eksiklik olduğu anlamına gelmiyor o yüzden çokta kafana takma erkek milleti sonuçta asla yetinmezler, yetinemezler.Güçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuz
Yenilik fikri güzel geliyor. Hem kendi özgüvenimde gelir bu sürede dimievliliğinizi korumak istiyorsanız hiç yüz göz olmayın
bu tür konulara girmeyin
kendinizi yenileyin bakıma alın, yatak odanızı renklendirin zaman vermeyin ona başkalarıyla görüşmemesine
Yazarak bağıramıyorum :)Bu sakinliği tebrik etmek lazım.
Güçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuz
Siz evli misiniz?Yani pes artik, bu ne eziklik??!???
Deli misiniz hanimefendi, esinizin ahlaksiz, serefsiz olmasina kilif uydurmak icin neden kendinize pislik atiyorsunuz?
Nerdeyse adamin sucu yok, iyi ki yapti diyeceksiniz. Adami hakli cikarmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz.?!?
Pes,pes,pes.
Her sey kirmizi gecelik giymedigin icin oluyorGüçlü durmak istiyorum. Öz eleştiri yapmak istiyorum. Benim eksikliğim olabilir mi diye. Önce suçu kendimde aramak istiyorum bi süre. Sizde duygularıma tercüman olmuşsunuz
Siz evli misiniz?
Hay yaşa guzel yazmissinyapacaginiz en kötü sey kendinizi suclamaktir.
kendini yenile diyenleride anlamiyorum: niye hep biz kendimizi yeniliyoruz??? seven her halimizle sevmeli sevmiyorsada sorun onda. iyi yeniledik yine yapti bu sefer napicaz estetikmi?
insanlar nankör ödün verdikce fazlasini istiyorlar.
birakin artik kadin olarak kendinizi suclamayi. Adamin gözü disarda.
biz yapalim bakalim aynisini adamlara kendini degistir yenile, yatak odani renklendir diyen varmi.
yemin ediyorum aklim almiyor.
Her sey kirmizi gecelik giymedigin icin oluyor