eşimin mesajları

yoldefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
60
38
38
arkdaşlar eşimin bilgisayarını karıştırdım. bi kaç foruma üye. şifreleride kayıtlı durumdaydı. gelen giden mesajlarını kontrol ettim. bir sürü kadınla konuşmuş. normal konuştukları da var. cinsel sohbetlerde mevcut. bi kadının ne giyeceğine falan karar vermiş. Üzüldüm kırıldım incindim ama ona henüz bişey söylemedim. Evliligimide korumak istiyorum. Nasıl bi tepki vermeliyim nasıl kendimi ifade etmeliyim ??

evliliğine devam edeceksen bu konuyu at içine hiç açma açarsan ortada evlilik kalmaz artık

Ortada korunacak bir evlilik göremedim ben.

Onunla konuşun, buna neden ihtiyaç duyduğunu sorun. neler hissettiğinizi ona anlatın. Hergün kafanızda biriken soruları o günün akşamında onu karşınıza alıp sorun. Evlilik kolay kurulmuyor, sevdiğiniz adamla evleniyorsunuz, evliliğinizi korumaya çalışın aklınıza hemen ayrılık getirmeyin lütfen, gerekirse tedavi ettirmeye çalışın, her yolu denemeden vazgeçmeyin ki içinizde keşke kalmasın.

Madem bosanmicaksiniz yuz goz olmayin.

Ne haltlar karistirdigini biliyorum derseniz, aldatilmayi kabul etmis olursunuz.

Duymayin, gormeyin, kurcalamayin , saf ayagina yatin, gorduklerinizi unutun gitsin.

Karsisina cikip ne haltlar yedigini biliyorum derseniz, ne tepki bekliyorsunuz? Bosanmayacaginiz da belliyse zaten adam eee yaptim pisman da degilim derse ne yapacaksiniz? En iyisi hic renk vermeyin.

Bosanmak gibi bi niyetin yoksa sakin sakin bunlari biliyorum kendine ceki duzen ver aramizin bozulmasini istemiyosan de kavga edersen ters tepebilir araniz nasil normalde

Bunun bir tık üstü fiili olarak buluşup, görüşüp aldatmak. Ne yazık ki cinsel konularla ilgili mesajlaşabilen birinin devamını getirmesini beklememek saflık olur. Eğer sineye çekerseniz bundan sonra olacakları da kabullenmiş olursunuz.

çok kötü gerçekten allah yardımcınız olsun sanırım aşırı seviyosunuz ve pencereden baktınız zaman bu durumu bile siz nasıl düzeltebilirsiniz diye yapıcı yorumlar arıyorsunuz .Ancak bunun ile nasıl yaşıcaksınız ki ? yani durumu nasıl kabul edip normal bir hayat geçireceksiniz yani güven diye bişey var nasıl güveneceksiniz içinize atsanız zaten bu yüzden hasta olursunuz nereye kadar atabilirsiniz kamufle edebilirsiniz.Tek çare konuşmanız konuşsanız da nasıl güveneceksiniz akılda deli sorular .....umarım düzelir herşey ve hakkınızda hayırlısı olur...

Ayrılmicaksanız kesinlikle söylemeyin bildiğinizi.Bile bile kırdı dizini oturdu evinde dedirtmeyin eşlerinize.Kendinize olan saygınızı korumanın tek yolu budur.İnsanların size saygı duymasınında tek yolu budur.Şayet ayrılmayıp evliliğinize devam edecekseniz kesinlikle ama kesinlikle söylemeyin derim ben.Bir kere gördüğü halde yinede oturdu evde dedirtirseniz sonra zaten iki yakanız bir araya gelmez bu evlilikte.O yüzden madem evliliğinizi korumayı düşünüyosunuz susmakta fayda var.Kendinize olan saygınıza öncelik verip ses etmemek en doğrusu böyle ayrılmama kararlarında.

Eğer bildiğini öğrenirse mesajlarını artık okuyamazsın daha dikkatli olur.sonra affedeceksen de artık güvenemezsin.fakat eğer gücün varsa buna mesajları göster bir daha herhangi bir şekilde nete girmeyeceksin de ve bu duruma son ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…