eşimin mesajları

Pardon da hangi evliliği koruyacaksın ?
Aldatmak illaki ten teması ile olmaz hanımefendi..

Aynen canım internet gelince mertlik bozuldu. Herşeye ulaşmak o kadar kolay ki. Kadına mini etek altında siyah jartiyer giy demiş aşağılık
Bunları söyleyen bir eşiniz var.
Eşinize şans verin tabi.
Verin ki, bir sonraki hamlesi o kişilerle buluştuğunda ne giyeceğini Söylemek olsun.
Yapacaklarını saymıyorum bile.
Kimbilir belki de neler yapmıştır da siz duymamışsınızdır...

yanlış anlamazsanız bir sorum olacak cinsel içerikli konuşma derken birbirleriyle mi cinsel içerikli (aldatma tabir ettiğimiz) konuşma mı yoksa genel cinsellikle ilgili mi

o mesajları okuduktan sonra sakin kalıp buraya konu açıp acaba ne yapsam vs diyebildiğine şaşırıyorum. eşinin bu sanal aldatmaları reele dökmediğini, kadınlarla buluşmadığını nerden biliyorsun? fırsatını bulduğu anda bunu yapacağının farkında değil misin?

sen affetmeye ve unutmaya kararlısın ve burdan eşinle nasıl sakin ve mantıklı konuşmalar yapabileceğinin tüyolarını istiyorsun ama kusura bakma şistediğini veremeyeceğim. bu adamdan bir halt olmaz.

Esiniz belkide o kadinla bulusmaya gidiyordu ve ona ne giyecegini söyledi. Olamazmi?!
Böyle bir durumda nasil bukadar sakinsiniz anlayamiyorum gercekten. Empati yapmaya calistim ama olmuyor :KK20:
Ona haddini bildirin!! Anasindan emdigi süt burnundan gelsin. Ne demek ya baska bir kadina mininin altina jartiyer giy demek :KK62::KK62:

çok üzüldüm..çocuk var mıydı??

eğer bu yazıları saklayabiliyorsan ilerisi için depola hepsini kaydet..çünkü ilerde ne olacağını bilemezsin..hepsini kaydettikten sonra oturup aynen bu sakinliğinle nedenleri konuş..ondan sonra söylediklerine ve tavrına göre evliliğini korumak isteyip istemediğine karar ver bence..eğer ikna olursan ona belli etmeden izlemeye devam etmelisin bu zor bir süreç olur...hiçbir şey dünyanın sonu değil...hiç kimse de senden değerli değil.

Senin mesajlarını gördüm ve bende bir iki siteye üye oldum oradan gelecek cevapları bekliyorum senin gibi sohbet edeceğim , de. Süs trip at. Konuşma yalvarsan yakarsin. Erkekler evliliği yıkmaya kadınlar gibi aceleci değildir. Biraz gözünü Korkut. Sabırlı davran ama kendini üzme hayatına daha iyi devam et. O senin peşinden koşup merak etsin

teşekkür ederim. bunu dikkate alıcam

aman sakın böyle şeyler yapma :) herkes kendi karakterinden sorumlu senin karakterin oyundan da olsa böyle değilse karşındaki acı çekmek yerine soğur senden..riskli bir hareket olur.

Bu yaptıklarına pişman olmazsa sende yenilir yutulur birşey gibi davranırsan ortada ne saygı ne sevgi ne evlilik hiçbir şey kalmaz tatlım.Kendine saygısı olmayanın evine ailesine saygısı olmaz.Nereye kadar bu saçma olay deva edecek?Seni kaybetme korkusu yoksa neden birlikte olacaksın ki?Yemeğini yap temizliğini ütüsünü yap gece oldu mu koynuna gir kadınlığını yap eee onun sana yaptığı nedir?Biraz mantıklı ol lütfen...Hepsini elinde delil olabilecek şekilde saklamanı öneriyorum bu hayatın yarını insana ne getirir bilinmez en güvendiğin insan bunları yapıyorsa sende acımayacaksın bir yerde.

eğer eşine konuyu açmazsan o böyle şeyler yapmaya devam eder ileride fazlası da olur. sen en iyisi eşini al karşına konuş gerçi ben konuşmaz direk cıngar çıkartırdım anlasın canım sinirlendiğimi kırıldığımı, hani ben buna direk aldatma demem kendimce ama aldatmanın yuzde 30-40'ını yapmış derim bi süre sen dunyayı dar et bence ona. az aklı basına gelsin. o da evliliğinizi korumak istiyorsa çeki düzen verir kendine zaten

Konuyu tartışayım ama evliliğime de zarar gelmesin diyorsun.. Hmmmm... :KK59:
Canım yukarıdaki arkadaşa katılıyorum.Bugünün yarını var biryer sakla konuşmaları.
Evliliğinin bir kısım koruması zaten kaybolmuş.
İkinci bir konu da ders alsın diyorsan boşanmak istiyorum de, illa boşanacaksın diye birşey yok. İyice gözünü korkut. Çünkü şimdi iyimser davranırsan bu ona ceza değil ödül olur. Karşısında ne kadar dik durur, onu meletirsen o kadar korkar BELKİ bir daha yapmaz.

Ayrılmayacaksanız konusunu bile açmayın diyenlere hayret ediyorum. Peygamber sabrımı var sizde?

Tabii ki de konusunu açacak o adamı itin bir yerine sokup çıkartacak. İt gibi pişman edecek yaptıklarına. İt gibi özürünü diletecek. İt gibi de kapının önüne koyacak. O adamda it gibi pişman olucak, tövbeler edecek. Konu sahibi de belli ki it gibi kabul edecek pes doğrusu... :KK57::KK57::KK57::KK70::KK70::KK70:

4 aylık hamileyim eşim böyle bir şey yapsın hamile halimle boşar onu anasının evine gönderirim net!
Ne demek yuvamı yıkmak istemiyorum. Hangi yuva hani nerede?

X