Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de dibine mi oturdunuz adamın diyenlerdenim ama asla kadını suçladığımdan değil, olaya inanmadığım için çok sorguladım. Birçok kere de yazdım, inanmıyorum kurgu diye.

Ama kadın demiş ya sonradan yatak yaptım diper koltuk da küçüktü diye.neyse bence konu gerçek değil zaten baştan aşağı tuhaf

En büyük suç koca kişisinde.
Sızasıya içeceksen git meyhanede iç orda sız eve de ayık gel. Başka bir erkek var birinci derece yakın bile olsa ne gerek var ya.
Müge Anlı boşa program yapıyor..

Bana da bir tuhaf geldi ama gerçekse de herkes kendi payına düşen hatayı bilmeli ki savunmasız kalmasın.

Aslında yazar aşkı memnu da bozulan türk ailesinin örf ve adetlerine deginmek istemiş biliyormusunuz? Ama günümüzde yasak aşk hatta vah vah yazık oldu Bihter'e diye uzulenler varkonuyla alakasız ama yazayım dedim

Aşık falan değil içmiş sızmış saçma sapan konuşmuş , hadi onu geçtim Size ne onu dinlemek o kadar yanında oturmak ,yok efendim öpmüş siz diyorsunuz alem onu sapık biliyor ne işiniz var dibinde... hadi burayıda geçtim eşiniz o sapığı eve getirip niye alem yapıyor ayy ne biçim ailesin iz yaaa...hemde cenaze akşamı...

Adamın yanında mı oturuyordun yorumları çok yanlış.
Bunun tacize uğrayan kadınlara 'yüz mü vermiştin' demekten ne farkı var?
Kadın kocamı seviyorum diyor ve suçu olmayan bir şeyden kendi utanacak kadar da ar sahibi demek ki.
Çevresindeki her şey yanlış ve tüm yanlışların ortasında mağduriyet yaşamış hamile bir kadın var.
Kadın kadının yanında olmadıkça bu dünya nasıl güzelleşir ve adaletli olabilir ki?
El insaf..

Taciz bu taciz sesinizi çıkarın. Yarin öbür gün "Seni öptüğümü kocana söylememi istemiyorsan..." ile başlayan cümleler duyabilirsiniz.

Derhal eşinize söyleyin bir daha o şerefsiz evinize adım atamasin tüm baglarinizi da kesin.
Aşık olmaktan öte cinsel anlamda sizinle yaklaşmak istemiş alkol de buna zemin hazırlamış. Allah'm ne rezil insanlar var ya sinirim zıpladı kimse de etik değer diye bir şey kalmadı

Baya baya empati yaptım. Tabi ki olayın başından beri asla bizim yapmayacağımız hayat tarzımıza uymayan şeyler var ama olsun yinede eşinin bilmesi gerektiğini düşünüyorum evt bu bir çırpıda söylenebilecek bişey değil ama sadece senın mesafe koyman yetmez o adam eşine söyleyip söylemeyeceğini merak edicek eşinin tavırları o adama karşı değişmezse hah söylememiş diycek ve bu konudan nemalanacak belkide hoşuna gittiğini bile düşünecek böyle adiler düşünürde eşine söyle kuzeniyle ve komple o aile ile iletişimi kessin

Korumacı tavır derken ? Allah aşkına çok şey yazardımda siz bana aşık ah beni koruyor modlarına çoktaan girmişsiniz bile.. ban bitince kocamdan bile kıskanıyor da dersiniz... öfff

Arkadaslar konu sahibesi hamile bir kadin bu kadar lincleyecek suclayacak yorumlar neden? Kadın eğer halinden memnun olsaydı gelip burda konu açmazdı neden dip dibe oturdun diye yargilayanlar olmuş karşısındaki adam yıllardır tanıdığı bir akrabası ve annesi ölmüş adamin normal bir teselli konusmasida olabilirdi aralarinda hic birimiz kuzenimizle yada esimizin kuzeniyle oturmuyor muyuz kız nerden bilsin acisina ragmen böyle bir pislik yapacağıni bilse otururmuydu hadi gece yaka paça attı adami evden kocası o sarhoş haliyle normal bi tepki verebilir miydi sizce daha büyük bi sorun olmaz mıydı buraya konu açan tüm hemcinslerimiz bizler tarafından yargılanmak için değil belki mantıklı yorum gelir o an olay psikolojisiyle düşünmediği durumları içimizden biri düşünür bi yol gösterir diye acıyor. Yargılamak için değil destek olmak icin okuyun buradaki tüm konuları lütfen sağlıcakla kalın

Kimsenin yaşam tarzını yargilamiyorum içilebilir kuzenle yakın oturulabilirsiniz. Ama bu kişi evinize gelmeden önce başka bir forumda yazdıklarınızi aynen kopyalıyorum

hani böyle dünyadaki bekar evli bütün kadınlara asılabilecek tarzda biri.. severim kendisini ama ne bileyim işte..bide bu gece kesin kuzenler bir araya geldi ya güya efkarlıyız ayaklarıyla içerler o zaman hiç çekilmez işte yarım ağız yenge demeler falan...

Hakkında bunları düşündüğünüz birinin bu şekilde davranacağını tahmin edebilirsiniz. Kesinlikle adam suçlu yaptığı şey kabul edilir bişey değil suç sizde bunu yapmasaydiniz tarzında söylemiyorum ama hakkında bunları düşündüğünüz bir insana da dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum sana aşığım dan sonra dinlemeye devam etmem

Konu sahibi neyine bu kadar şok olmuş o zaman? Yarım ağızla yenge demeler yazmış demek üstü kapalı bir şekilde daha önce de asılmış.

Konu ya fake ya da konu sahibi burada çizdiği profilin dışında biri.

Neden tacize uğradım diye bir başlık atması gerekirken, bana aşık diye bir başlık atıyor?

Sizi başka topikten az çok tanıyorum ve konu gerçek o yüzden bikaç yorum yapmak istedim:

öncelikle hiç bir zaman suçun yüzde yüzü bir kişiye ait değildir. Bana göre bu olayda üç kişi de-farklı oranda- suçlu: kuzen, sen, eşin.

İlk suç eşinde çünkü ; sen bile kuzenin çapkın biri olduğunu biliyosun. eşin senden daha iyi tanıyodur kuzenini ve böyle çapkın ayarsız biri olduğunu. Böyle birini hamile eşinin ve küçük çocuğunun evine getirmemeliydi. Hadi getirdi diyelim alem sofrası kurdurup küçük bir çocuğun uyuduğu evi meyhaneye çevirmemeliydi. Hadi onu da yaptı diyelim en azından kör kütük sarhoş kuzenle kendisi ilgilenmesi gerekirdi. Sorumlu bir eş ve baba gibi davranmamış kısacası.

sizin suçunuz ; sapık kuzen bir çok sinyal vermiş ters bi hareket yapacağına dair ama siz bu sinyalleri okuyamamışsınız. Zaten ilgisi varmış en baştan evde böyle bir alem yapmalarına izin vermeyebilirdin. Çarşafı yastığı odasına bırakıp çekip kapıyı gidebilirdin. Aştan sevgiden konu açtığında bırakıp gidebilirdin vs vs.. ama yakın akraban olduğu için böyle bişey yapacağına ihtimal vermedin sanırım o yüzden tedbirli davranmadın.

kuzenin suçu; zaten %80 kuzen suçlu. Annesi ölmüş adam içiyo hamile kadını taciz ediyor üstelik pişmanlıkta duymuyor. Kuzenin dosya kabarık her hareketi yanlış onu anlatmaya bile gerek yok.

peki sonuç olarak ne yapılmalı?
kesinlikle eşinle paylaş. Olay anında anlatmaman ya da olay çıkarmaman doğru olmuş bence çünkü iki sarhoş adam, olay kötü yere gidebilirdi. Kuzen kişisi sana iftira atmaya kalkabilir, belki eşin sizi gördü ya da duydu ve senin anlatmanı bekliyordur. Mutlaka anlat zaten araya mesafe konur bir daha da böyle bir olay yaşamazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…