Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok diken üstünde bir durum . Eşiniz nasıl yapıda biri siz daha iyi bilirsiniz tabi ama eğer saklarsanız ve kuzeni bu olayı anlatırsa direk suçlu durumuna düşebilirsiniz sakladığınız için.
Ne zaman be sen ne sacmaliyosun.diye inkar eder öyle olursa.

En büyük suç sapıktaysa ikinci suç eşinde. Cenazeyi geçtim evde hamile karısı ve çocuğu varken alkol almak nasıl aptal bir zihniyetin ürünüdür? Bir de o kadar içmişler ki duvarlara çarpa çarpa şarkı söylemişler. Muhtemelen içmeden önce insan gibi içip bırakamayacaklarını da biliyordu buna rağmen zevkinin esiri olup en güvende olmanız gereken yerde, evinde bir adamla kör kütük sarhoş olup sizi bu duruma soktu. Kusura bakma ama seni bu sapığın kucağına kocan atmış. Her ikisine de yazıklar olsun!

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

Burada asıl sorgulanması gereken nedir bilemiyorum ama anlatımdan yola çıkarak sadece hissettiğim diyebilirim, bunun bir ispatı olmaz zira, bana kalırsa kuzen taciz etmek için komplo kurmuş gibi geliyor bana, eşin alkole direnci düşük anladığım kadarıyla, duvarlara çarparak yürüyecek hale gelmiş, kuzenini yatıracak halde bile değilmiş, konu sahibesi eşini yatırınca hemen sızmış gibi görünüyor, kuzen de sarhoş numarası yapmış, aşıktım vs sözleri de komplonun bir parçası, kılıfı resmen.
Evli birine böyle bir şey denmez, deniyorsa o aşk değildir sapıklıktır, insan kuzeninin karısına bu hisleri besliyorsa aynı ortamda dahi bulunmaz.

Ve T torarikar size katılıyorum, kuzenini içirip sarhoş eden, ki bence bu teklif kuzenden gelmiştir, öyleyse de hiç şaşırmam, karısını taciz eden yarın çoluk çocuğuna da aynı şeyi yapabilir ve sarhoştum bahanesi arkasına sığınabilir.

Ne alkole, ne de kuzen, yakın arkadaşla olan samimiyete asla karşı değilim fakat gözü göz olmayan insanlarında evimde içmesini istemem.

Bundan sonra ne yaparsınız bilemem ama eşinize söylemeniz şart zira siz söylemedikçe bu adam sizle aynı ortamda olabilmek için imkanlar yaratıp tacizine devam eder ve emin olun önüne geçmezseniz sen de istiyordun o yüzden bana ses çıkarmadın sakladın der.

Konuya hiç inanmadım öncelikle. Ama doğruysa eşinize söylemeniz lazım. Bundan sonra görüşmez haberi olursa. İnanır mı inanmaz mı onu en iyi siz bilirsiniz. Onun için söyleyin bi daha aynı ortamda bile denk gelmeyin.

nereye yazmış bunu konu sahibi?
yani KK'da başka bir konuda mı yoksa başka bir forum sitesinde mi?

Gerçekten çok sinir bozucu bi durum. Lisedeyken laf atsalar bile bi hafta onun rahatsızlığını hissederdim. Bu bambaşka bişey . İhanet vs hislerinizi silin ama rahatsızlık hissediyo olmanız kadar normal bişey yok. Söylemişsiniz de zaten bundan sonra gorusmezsiniz. Yapacak pek bişey yok.

Şaka gibisiniz ya, kadın mı suclu şimdi, şimdi dersiniz hamile kadın adamı tahrik etmiştir diye..!
Kadın üzgün oldugunu, ne yapacagını bılemedıgını, fikirlerimize ihtiyac duyduğunu soyluyor...
Kadının düşmanı yine kadın !!!

Cok saygisiz bir cumle kurmussunuz yazik ya kimseye boyle ayir cumle kurulmaz heleki bu hamile ve basindan kotu bir olay gecmis birine siz sanirim hayatinizda ask sevgi eksikligi cekiyorsunuzki karsinizdakine boyle bir cumle kurabiliyorsunuz akliniza agir gelen ilk kelime bu tacize ugradim kelimesi kadar zor bir kelime yoktur herhalde herkes bunu rahat diye getiremeyebilir bir insanin hayatinda yasadigi agir bir psikolojidir taciz bencr kelimelerinizi kirmadan edepli secin

Ben bu konuda en büyük suçu eşinizde görüyorum. Kuzenini geçtim kardeşi dahi olsa körkütük sarhoş olacak duruma gelmemeliydi, sizi ve çocuğunu düşünmeliydi. Yani bu durumun oluşmasında eşiniz de bir faktör.
bunun dışında düşündüm de böyle bir olay başıma gelse ilk yapacağım şey olay çıkarmak olurdu, bağırıp çağırarak olay çıkarır,ağlar,eşimin yanına koşar ve anlatırdım. Çünkü çook hikaye duydum maalesef böyle konularda suçun kadınlara atıldığı. Böyle bir şey yapan biri çok rahat iftira da atar. Yapacağınız en güzel şey eşinize her şeyi tüm şeffaflığıyla anlatmak.

Siz bir düzgün konuşun bakıyım önce, edebinizi saygınızı bilin. Ben edebi başkasından hele de sizden hiç ögrenecek degilim.
Karsımda aşkı, sevgiyi, tacizi ayırt edemeyen, şuan sağlıklı teşhis koyamayan bir kadın var biz de kadınlar olarak söylememiz ve görmesi gerekenleri söyledik.
Siz edebi kendi çocugunuza ogretirsiniz hanfendi, burda kimseye bu sekilde konusamazsiniz, gerci cocugunuza simdiden uzuldum cok hadsiz ve saygisiz bir annesi oldugu icin, bence dogumdan once gidin de bir tedavi olun yoksa o dogacak cocuga yazık.

Sizi allaha havale ediyorum terbiyeniz bozuk deymezsiniz benim 3/1 kadar anne olun da duva edin yazik size sen benim cocuguma kadar cumleler sarf eden asagilarda birisin sen kimsin aciyorsun evladima gerci dedim ya deymez sizniz

Belki acıtacak olduğu icin yazamadı herkes sizin kadar sorunlarını rahat dile getiremiyodur siz öyle mi yapardınız o da belli değil. Yargılamak cok kolay ama.
Taciz edildim demek acıtıyor ama eşimin kuzeni bana aşık demek acıtmıyor demek ki. Çok mantıklı gerçekten.

Kesinlikle katılıyorum size, açıkça söylemek istemedim ama bana konu sahibi kuzenin aşk sözünden etkilenmiş gibi geldi. Yazım tarzından öyle sezdim maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…