- 24 Eylül 2010
- 5.815
- 18.703
-
- Konu Sahibi MahidevranSultan
Senin utanacak neyin var ki? Karşımızdaki insanın hislerini, hareketlerini kontrol edemeyiz. Sen gerekeni yapmışsın. Olmasa daha iyiydi ama olan olmuş, artık hislerini biliyorsun. Görüşmezsin olur biter.Merhaba arkadaşlar bunu yazarken çok utanıyorum ve o kadar kötü hissediyorum ki.. aslında sonuna kadar hiçbirşey olmamış gibi yapmaya devam edecektim ama yapamayacağım,ben 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim bir oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim önce bu bilgiler bir dursun..
Pazar günü eşimin teyzesi kalp krizinden dolayı vefat etti maalesef.Eşimin kuzeni de o gün sokağa çıkma yasağı vardı o yüzden ertesi gün İstanbul'dan İzmir'e geldi cenaze için neyse cenazeye gittik ordan cenaze evine zaten çok kişi yoktu birinci derecede yakınlar sadece virüsten dolayı,o akşamda eşimin kuzeni bizde kalacaktı daha doğrusu iki gün o evde olmak onu bunaltıyormuş falan şu an bunun bir yalandan ibaret olduğunu görüyorum..neyse bu kuzen bekar ve 32 yaşında biraz çapkın diyeceğiniz tiplerden çoğu bekar erkeğin olduğu gibi bu arada eşin nasıl izin verdi diyecek olursanız normalde kıskanç biridir ama böyle bir durumda kıskançlık saçma hemde kuzenine ayrı güvenir neyse herşey normal bize geldik yemek yedik, eşim ve kuzeni alkol alma kararı aldılar cenaze günü ne alkolü diyeceksiniz bende aynısını dedim çünkü,ama eskileri yad etmek anılar efkar falan bilirsiniz o meseleleri bana göre acıyı alkolle dindirmeye çalışmak doğru değil ama birşey demedim.. oğlumu yatırdım bende gidip kendi odamızda film izledim sonra tam uyuyacakken bir duvara çarpma sesi duydum ve berbat bir ses kalktım gittim hemen baktım bizimkiler koridorda yürüyor ve kimseye etmem şikayet söylüyorlarneyse gittim kuzenini oturma odasına bıraktım eşimi de yatak odasına götürüp yatırdım çarşaf yastık aldım onları da oturma odasına götürdüm yatak yaptım o sırada kuzeni gel otur dedi yine ne saçmalayacak diye düşündüm oturdum gerçekten de biraz saçmaladıktan sonra sana ilk ben aşık olmuştum falan demeye başladı alkolün etkisi olduğunu düşündüm biz eşimle üniversite de tanıştık onunla da aynı zamanlarda tanıştık ama ben eşimden ilk gördüğüm andan itibaren hoşlanırken onu ilk gördüğümde tamamen arkadaş olarak ısınmıştım ve hala öyleydi benim için onunda beni küçük kız kardeşi olarak gördüğünü düşünüyordum çünkü hareketleri o tarzdaydı..ben inanmadım ya saçmalama falan diyecekken beni öptü ilk şoktan çıkana kadar 3-4 saniye geçti sonra itekledim hemen çektim kendimi sonra da hiçbir şey demeden çıkıp gittim..ertesi gün hala benim ve eşimin yüzüne pişkin pişkin bakmaya devam ediyordu..bende hesap sordum gayet de hatırlıyordu aklı başındaydı yani özür bile dilemedi, bugün gidecek..ben o kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime ihanet etmiş gibi..ben kocamı çok seviyorum mutlu bir evliliğimiz var ama bu ne şimdi, eşimin yüzüne bakamıyorum üstüne üstlük hamileyim bebeğimden oğlumdan utanıyorum,kimseye de söyleyemem ne yapacağım ben?
Lütfen birbirinizi güldürmek uğruna kırıcı şeyler yazmayın desteğinize ihtiyacım var..sadece yardım istiyorum fikir istiyorum teşekkür ederim..
Yoo gayette sen gittin dibine oturdun senin suçun dendi resmen biz tam tersi kuzen şerefsiz senin suçun yok dedik.
Şu bana şöyle yapmasın kapımı örteyim su bana böyle yapmasin evden cıkmayayım niye ben bu durumlarda kalıyorum karşı tarafın pisliği yüzünden o kişilere yapılsın ne yapilacaksa ben neden cezalandırıliyorum. Sende kendini korusaydının ucu bucağı yok o saatte orda ne isin vardı aynı mantik
Ben de bunu demeye geldim ama sen demişsin zaten, aşık filan değil dümdük ahlaksız pisliğin teki, senin bı günahın yok bence ama senin yerinde olsam o pisliği bir daha ne evime ne çocuklarımın yakınına yaklaştırmamKuzen size aşık falan değil sizi taciz etmeye kalkmış bir sapık. Eşinize durumu söylemelisiniz
Hanfendi bu kız o ailenin geliniBakın anlamsiz uzattınız.
Çapkın olduğunu bildiğim insana mesafeli dururum.
Çapkın artı alkollü ise on kat mesafeli dururum.
Bilinemeyebilir boş bulunabilir ama bu hata olduğu gerçeğini değiştirmez.
Teselli ederken doğruları göstererek yazmalıyız ki daha da zor durumda kalınmasın.
Eşinin evde sızacak kadar içmesi böyle bir ortama zemin oluşturması hata.
Karısını nasıl zorda bırakmış.
Çapkın kuzene yakın mesafe durmak hata.
Ben olsam sizdiklarında çuval gibi ust uste yerde birakirdim öyle sabahlasınlar.
En temizi buydu.
Neyse söyleyeceklerim bu kadar.
Iyi forumlar.
Daha bir kaç ay önce üye olmuşsunuz burda çoğu kişi yalan söyleyebiliyor hayatı hakkın da konu gerçekse suçlu olduğunuz bir durum yok kesinlikle ama diyorum ya ilginç ve içime sinmeyen bişeyler var çözemedimKurgu olduğunu düşünenler de var ama kendimi rezil etmezdim boşu boşuna çoluğum çocuğum var hamileyim neden böyle birşey uydurmam gerekiyor ki,kurgu olduğunu düşünenler yazmayabilir işim gücüm yok burada kurgu yazacak değilim..beni suçlamanıza gerek yok çünkü birkaç gündür ben sürekli kendimi suçluyorum zaten teşekkür ederim
O kadar doğru ki... Ama ben olayın gerçek olduğunu da düşünmüyorum zaten, mantıksız.Kuzen cezalandirilabilecek mi? Eşine bile soyleyemiyor kan cikar, cocuk var bin tane derdi var simdi. Bu işin icinden nasil cikilacak?
Tabi ki suçlu bu tacizi gercekleştiren kişidir ama gidipte yerlerde yuvarlanacak kadar sarhoş olmuş adamin dizi dizine degecek kadar (kendisi yazdi birbirimize donunce dizlerimiz degecek yakinliktaydik diye) oturmazsin be yahu. Herkes elit elit sarhos olmadan iciyor olabilir ama yerlerde yuvarlandigini gordugum kişiye de akli yerinde muamelesi yapamam ben. Sarhoştum hatirlamiyorum bile der simdi bu hatirlasa da.
Hadi oturdun tamam kotu niyetli degilsin, aklina gelmedi ama sana aşk muhabbeti yapan adaminda bi oturup dinleme kalk git.
Erkek yapar kadin kendini korusun kafasinda da degilim ayni şeyi eşim bana gelip anlatsa ben eşime de bunlari sorarim. Sacma geliyor bana cunku.
Kadına yüklenmek değil mesele.Nerden baksan elde kalacak bir konu.Bu pandemide kalabalık cenaze evi, kıskanç eş, alkolün bütün kötülüklerin sebebi görünmesi, aile içi taciz... Burada suçlanacak birisi varsa o kişi kuzen kişisidir.Kadın resmen taciz edilmiş ama gelen yorumlar neden yakın oturdun, niye sarhoş adamla konuştun vs. Bütün ahlak, namus kadına yüklenirse böyle cevaplar gelmesi normal tabi.
Kesinlikle yan koltukta hatta oturmam bile ne diyeceksin yarın dersin diyip dinlemem bile çünkü sarhoş adam ayakta bile duramiyormus. çok samimiyse adamla onu bilemem ama pislik adam suçlu tabi.ve konu sahibinin taciz demeyip bana aşık demesi de ayrı bi sey zaten.Koltukta yan yana dahi oturmamak , haremlik selamlık değil mesele. Eşinizin kuzeni gelmiş sizde kalıyor alkollü koltukta oturuyor oturma odasında, gidip dibine mi oturursunuz yoksa karşı koltuğa yan koltuğa fln mı?
Bir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..
Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.
Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Kesinlikle katılıyorum çok yerinde bı tespitAşk ne alaka? Başlığı bile böyle açmanız çok tuhafıma gitti şahsen. Adam sapık, bunun aşkla sevgiyle hiçbir ilgisi yok. Tacize uğradım diye bir başlık açmanız gerekirken eşimin kuzeni bana aşık diye başlık açmışsınız. Aşk gibi bir olgu böyle bir pisliğe alet edilemez.
En fazla beğenilen yorumun bu olması şaşırtmadı.
Tabiki bir kadın taciz edilirken kadının ne yaptığına takılacağız erkeğin hareketini konusmaya gerek yok.