Eşimin kuzeni bana aşık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyük suç sapıktaysa ikinci suç eşinde. Cenazeyi geçtim evde hamile karısı ve çocuğu varken alkol almak nasıl aptal bir zihniyetin ürünüdür? Bir de o kadar içmişler ki duvarlara çarpa çarpa şarkı söylemişler. Muhtemelen içmeden önce insan gibi içip bırakamayacaklarını da biliyordu buna rağmen zevkinin esiri olup en güvende olmanız gereken yerde, evinde bir adamla kör kütük sarhoş olup sizi bu duruma soktu. Kusura bakma ama seni bu sapığın kucağına kocan atmış. Her ikisine de yazıklar olsun!

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat ediniz, polemiğe girmeyiniz.

Burada asıl sorgulanması gereken nedir bilemiyorum ama anlatımdan yola çıkarak sadece hissettiğim diyebilirim, bunun bir ispatı olmaz zira, bana kalırsa kuzen taciz etmek için komplo kurmuş gibi geliyor bana, eşin alkole direnci düşük anladığım kadarıyla, duvarlara çarparak yürüyecek hale gelmiş, kuzenini yatıracak halde bile değilmiş, konu sahibesi eşini yatırınca hemen sızmış gibi görünüyor, kuzen de sarhoş numarası yapmış, aşıktım vs sözleri de komplonun bir parçası, kılıfı resmen.
Evli birine böyle bir şey denmez, deniyorsa o aşk değildir sapıklıktır, insan kuzeninin karısına bu hisleri besliyorsa aynı ortamda dahi bulunmaz.

Ve T torarikar size katılıyorum, kuzenini içirip sarhoş eden, ki bence bu teklif kuzenden gelmiştir, öyleyse de hiç şaşırmam, karısını taciz eden yarın çoluk çocuğuna da aynı şeyi yapabilir ve sarhoştum bahanesi arkasına sığınabilir.

Ne alkole, ne de kuzen, yakın arkadaşla olan samimiyete asla karşı değilim fakat gözü göz olmayan insanlarında evimde içmesini istemem.

Bundan sonra ne yaparsınız bilemem ama eşinize söylemeniz şart zira siz söylemedikçe bu adam sizle aynı ortamda olabilmek için imkanlar yaratıp tacizine devam eder ve emin olun önüne geçmezseniz sen de istiyordun o yüzden bana ses çıkarmadın sakladın der.

Konuya hiç inanmadım öncelikle. Ama doğruysa eşinize söylemeniz lazım. Bundan sonra görüşmez haberi olursa. İnanır mı inanmaz mı onu en iyi siz bilirsiniz. Onun için söyleyin bi daha aynı ortamda bile denk gelmeyin.

Ama bu kişi evinize gelmeden önce başka bir forumda yazdıklarınızi aynen kopyalıyorum

hani böyle dünyadaki bekar evli bütün kadınlara asılabilecek tarzda biri.. severim kendisini ama ne bileyim işte..bide bu gece kesin kuzenler bir araya geldi ya güya efkarlıyız ayaklarıyla içerler o zaman hiç çekilmez işte yarım ağız yenge demeler falan...
:KK57: nereye yazmış bunu konu sahibi?
yani KK'da başka bir konuda mı yoksa başka bir forum sitesinde mi?

Merhaba arkadaşlar bunu yazarken çok utanıyorum ve o kadar kötü hissediyorum ki.. aslında sonuna kadar hiçbirşey olmamış gibi yapmaya devam edecektim ama yapamayacağım,ben 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim bir oğlum var ve 3.5 aylık hamileyim önce bu bilgiler bir dursun..
Pazar günü eşimin teyzesi kalp krizinden dolayı vefat etti maalesef.Eşimin kuzeni de o gün sokağa çıkma yasağı vardı o yüzden ertesi gün İstanbul'dan İzmir'e geldi cenaze için neyse cenazeye gittik ordan cenaze evine zaten çok kişi yoktu birinci derecede yakınlar sadece virüsten dolayı,o akşamda eşimin kuzeni bizde kalacaktı daha doğrusu iki gün o evde olmak onu bunaltıyormuş falan şu an bunun bir yalandan ibaret olduğunu görüyorum..neyse bu kuzen bekar ve 32 yaşında biraz çapkın diyeceğiniz tiplerden çoğu bekar erkeğin olduğu gibi bu arada eşin nasıl izin verdi diyecek olursanız normalde kıskanç biridir ama böyle bir durumda kıskançlık saçma hemde kuzenine ayrı güvenir neyse herşey normal bize geldik yemek yedik, eşim ve kuzeni alkol alma kararı aldılar cenaze günü ne alkolü diyeceksiniz bende aynısını dedim çünkü,ama eskileri yad etmek anılar efkar falan bilirsiniz o meseleleri bana göre acıyı alkolle dindirmeye çalışmak doğru değil ama birşey demedim.. oğlumu yatırdım bende gidip kendi odamızda film izledim sonra tam uyuyacakken bir duvara çarpma sesi duydum ve berbat bir ses kalktım gittim hemen baktım bizimkiler koridorda yürüyor ve kimseye etmem şikayet söylüyorlar 🤦🏼‍♀️ neyse gittim kuzenini oturma odasına bıraktım eşimi de yatak odasına götürüp yatırdım çarşaf yastık aldım onları da oturma odasına götürdüm yatak yaptım o sırada kuzeni gel otur dedi yine ne saçmalayacak diye düşündüm oturdum gerçekten de biraz saçmaladıktan sonra sana ilk ben aşık olmuştum falan demeye başladı alkolün etkisi olduğunu düşündüm biz eşimle üniversite de tanıştık onunla da aynı zamanlarda tanıştık ama ben eşimden ilk gördüğüm andan itibaren hoşlanırken onu ilk gördüğümde tamamen arkadaş olarak ısınmıştım ve hala öyleydi benim için onunda beni küçük kız kardeşi olarak gördüğünü düşünüyordum çünkü hareketleri o tarzdaydı..ben inanmadım ya saçmalama falan diyecekken beni öptü ilk şoktan çıkana kadar 3-4 saniye geçti sonra itekledim hemen çektim kendimi sonra da hiçbir şey demeden çıkıp gittim..ertesi gün hala benim ve eşimin yüzüne pişkin pişkin bakmaya devam ediyordu..bende hesap sordum gayet de hatırlıyordu aklı başındaydı yani özür bile dilemedi, bugün gidecek..ben o kendimi o kadar kötü hissediyorum ki eşime ihanet etmiş gibi..ben kocamı çok seviyorum mutlu bir evliliğimiz var ama bu ne şimdi, eşimin yüzüne bakamıyorum üstüne üstlük hamileyim bebeğimden oğlumdan utanıyorum,kimseye de söyleyemem ne yapacağım ben?
Lütfen birbirinizi güldürmek uğruna kırıcı şeyler yazmayın desteğinize ihtiyacım var..sadece yardım istiyorum fikir istiyorum teşekkür ederim..
Gerçekten çok sinir bozucu bi durum. Lisedeyken laf atsalar bile bi hafta onun rahatsızlığını hissederdim. Bu bambaşka bişey . İhanet vs hislerinizi silin ama rahatsızlık hissediyo olmanız kadar normal bişey yok. Söylemişsiniz de zaten bundan sonra gorusmezsiniz. Yapacak pek bişey yok.

Bir anda öpme eylemini gerçekleştirecek yakınlıkta mı oturuyordunuz tuhaf..

Ben olsam eşimin kuzeniyle aynı koltukta yan yana bile oturmam oda bombosken.
Yer var yani ne münasebet.

Buna mi takıldınız diyeceksiniz ama takildim valla.
Şaka gibisiniz ya, kadın mı suclu şimdi, şimdi dersiniz hamile kadın adamı tahrik etmiştir diye..!
Kadın üzgün oldugunu, ne yapacagını bılemedıgını, fikirlerimize ihtiyac duyduğunu soyluyor...
Kadının düşmanı yine kadın !!!

Yani kusura bakmayın da aleni tacize uğramışsınız, ama siz bu olayı neden herkeşler bana aşık oluyor, bana olan aşklarından ölüyor diye düşünüp yansıtmaya çalışıyorsunuz ki anlam veremedim.
Hayatınızda sevgi ve aşk eksikliği çekiyorsanız bir şey diyemem ama bilin ki aşk böyle bir şey değil.
Çevrenizde bir tacizci var bundan sonra böyle düşünüp tepkiler geliştirin derim.
Cok saygisiz bir cumle kurmussunuz yazik ya kimseye boyle ayir cumle kurulmaz heleki bu hamile ve basindan kotu bir olay gecmis birine siz sanirim hayatinizda ask sevgi eksikligi cekiyorsunuzki karsinizdakine boyle bir cumle kurabiliyorsunuz akliniza agir gelen ilk kelime bu tacize ugradim kelimesi kadar zor bir kelime yoktur herhalde herkes bunu rahat diye getiremeyebilir bir insanin hayatinda yasadigi agir bir psikolojidir taciz bencr kelimelerinizi kirmadan edepli secin

Ben bu konuda en büyük suçu eşinizde görüyorum. Kuzenini geçtim kardeşi dahi olsa körkütük sarhoş olacak duruma gelmemeliydi, sizi ve çocuğunu düşünmeliydi. Yani bu durumun oluşmasında eşiniz de bir faktör.
bunun dışında düşündüm de böyle bir olay başıma gelse ilk yapacağım şey olay çıkarmak olurdu, bağırıp çağırarak olay çıkarır,ağlar,eşimin yanına koşar ve anlatırdım. Çünkü çook hikaye duydum maalesef böyle konularda suçun kadınlara atıldığı. Böyle bir şey yapan biri çok rahat iftira da atar. Yapacağınız en güzel şey eşinize her şeyi tüm şeffaflığıyla anlatmak.

Cok saygisiz bir cumle kurmussunuz yazik ya kimseye boyle ayir cumle kurulmaz heleki bu hamile ve basindan kotu bir olay gecmis birine siz sanirim hayatinizda ask sevgi eksikligi cekiyorsunuzki karsinizdakine boyle bir cumle kurabiliyorsunuz akliniza agir gelen ilk kelime bu tacize ugradim kelimesi kadar zor bir kelime yoktur herhalde herkes bunu rahat diye getiremeyebilir bir insanin hayatinda yasadigi agir bir psikolojidir taciz bencr kelimelerinizi kirmadan edepli secin
Siz bir düzgün konuşun bakıyım önce, edebinizi saygınızı bilin. Ben edebi başkasından hele de sizden hiç ögrenecek degilim.
Karsımda aşkı, sevgiyi, tacizi ayırt edemeyen, şuan sağlıklı teşhis koyamayan bir kadın var biz de kadınlar olarak söylememiz ve görmesi gerekenleri söyledik.
Siz edebi kendi çocugunuza ogretirsiniz hanfendi, burda kimseye bu sekilde konusamazsiniz, gerci cocugunuza simdiden uzuldum cok hadsiz ve saygisiz bir annesi oldugu icin, bence dogumdan once gidin de bir tedavi olun yoksa o dogacak cocuga yazık.

Siz bir düzgün konuşun bakıyım önce, edebinizi saygınızı bilin. Ben edebi başkasından hele de sizden hiç ögrenecek degilim.
Karsımda aşkı, sevgiyi, tacizi ayırt edemeyen, şuan sağlıklı teşhis koyamayan bir kadın var biz de kadınlar olarak söylememiz ve görmesi gerekenleri söyledik.
Siz edebi kendi çocugunuza ogretirsiniz hanfendi, burda kimseye bu sekilde konusamazsiniz, gerci cocugunuza simdiden uzuldum cok hadsiz ve saygisiz bir annesi oldugu icin, bence dogumdan once gidin de bir tedavi olun yoksa o dogacak cocuga yazık.
Sizi allaha havale ediyorum terbiyeniz bozuk deymezsiniz benim 3/1 kadar anne olun da duva edin yazik size sen benim cocuguma kadar cumleler sarf eden asagilarda birisin sen kimsin aciyorsun evladima gerci dedim ya deymez sizniz

Belki acıtacak olduğu icin yazamadı herkes sizin kadar sorunlarını rahat dile getiremiyodur siz öyle mi yapardınız o da belli değil. Yargılamak cok kolay ama.
Taciz edildim demek acıtıyor ama eşimin kuzeni bana aşık demek acıtmıyor demek ki. Çok mantıklı gerçekten.

Yani kusura bakmayın da aleni tacize uğramışsınız, ama siz bu olayı neden herkeşler bana aşık oluyor, bana olan aşklarından ölüyor diye düşünüp yansıtmaya çalışıyorsunuz ki anlam veremedim.
Hayatınızda sevgi ve aşk eksikliği çekiyorsanız bir şey diyemem ama bilin ki aşk böyle bir şey değil.
Çevrenizde bir tacizci var bundan sonra böyle düşünüp tepkiler geliştirin derim.
Kesinlikle katılıyorum size, açıkça söylemek istemedim ama bana konu sahibi kuzenin aşk sözünden etkilenmiş gibi geldi. Yazım tarzından öyle sezdim maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X