- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
- Konu Sahibi MahidevranSultan
Kolay kolay anlatılacak bir konu değil. Eşime kuzeninden çok hoşlanmadığımı belli edecek sözler söyler, bir daha bize gelmesini istemediğimi belli ederdim. Annesinin öldüğü gün içki masası kuran, eğlenerek şarkı söyleyen biriyle görüşmek istemediğimi bahane ederdim sanırım. Çok uç bir konu bende tam net düşünemiyorum, yazarken sesli düşünüyorum varsayın.
O adamı arar bir daha evime gelmemesini, selam bile vermemesini ve yaptığı şeyin iğrençliğini söylerdim kesinlikle.
Eşimin tarafından aklı selim, sır saklayabilecek birine durumu anlatırdım. Eşime aile içi kavga çıkmasın diye anlatamadığımı, ama görüşmeyi ve görmeyi istemediğimi söylerdim galiba. Bu olay tamamen sizde kalmamalı ama kavga dövüşe dönüşecek boyuta da getirilmemeli bence.
O adamı arar bir daha evime gelmemesini, selam bile vermemesini ve yaptığı şeyin iğrençliğini söylerdim kesinlikle.
Eşimin tarafından aklı selim, sır saklayabilecek birine durumu anlatırdım. Eşime aile içi kavga çıkmasın diye anlatamadığımı, ama görüşmeyi ve görmeyi istemediğimi söylerdim galiba. Bu olay tamamen sizde kalmamalı ama kavga dövüşe dönüşecek boyuta da getirilmemeli bence.