Eşimin küfürleri, şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peki ayrıldığımız zaman çocuğum çok mu mutlu olacak? Bunun garantisini veriyor musunuz?
Ben neden garantisini vereyim, kusurlarıma ragmen sevdıgın kısı ben miyim, banane?

Hayat sızın cocuklar sızın, leş koca sızın ve tum bu leşlıkte adamın baska kadınlara bakması derdınız.
Cocuklarına soven adamın cocukları mutlu ettıgını düşünmen de pek saglıklı degıl, o kısmı ben degıl kocan dusuncek. Benlik bi durum yok.

Peki ayrıldığımız zaman çocuğum çok mu mutlu olacak? Bunun garantisini veriyor musunuz?
Bak canım ben senin çocuklarının şuan olduğu konumdaydım üstelik benim babam senin kocan olacak mahkuktan çok daha düzgündü küfrederdi çok sinirlenince annemle tekme tokat birbirlerine girerlerdi biz hep araya girerdik bunlar haricinde bir sorunu yoktu öyle tehditler falan yoktu ve ne mi oldu tabii annem boşanma falan bilmediği ve yaşadıkları yerin kültüründe böyle bişey olmadığı için yaşayıp gittiler 30 senedir evliler.. Şimdi sizin çocuklarınızın yerinde olan ben dönüp baktığımda keşke 30 sene evvel boşansalardı en azından sorunsuz, sağlam bir psikolojiyle yaşardık diyorum hiçbir zaman iyi ki bunca soruna rağmen annem ve babam evliler demedim, diyen de olmaz yani anlıcağın boşanmak hayatın olağan akışında hatta çok sağlıklı bir eylemken,akşam eve gelince kafanı kesicem çocuklara şunu yapıcam bunu yapıcam polisi ara diyen bir psikopatla yaşamak hayatın akışına ters bir durum...ayrıca sen de pek sağlam değilsin psikolojik olarak haklısındır böyle bir mahlukla yaşamak kafa bırakmaz insanda bir an evvel bir çaresine bak ya da gazetelerin 3.sayfalarından kendine yer bakın şöyle işkenceli cinayet manzaralı olsun xd.

Keşke biraz dilinizin kemiği olsa bazılarınız çok acimasiz ve gulmeli etmeli yazmışsınız.
Nasıl gulebilirsiniz nasıl alaya alabilirsiniz ne düşüneceğini nasıl konuşacağını bilmeyen sersemlesmis yada genel itibariyle sersem biri var şuan konuyu açan. doğru yolu daha düzgün gösterebilir tatlı tatlı motive edebilirsiniz bence....şuan ruh hali çok hassas

Bak ben bu tarz konularda yaşanan çaresizliği anlayabiliyorum her kadın aynı güçte aynı özgürlükte olmayabiliyor boşanmak veya kendi ayakları üzerinde durmak zor gelebiliyor kimisine çocuklar vs. Derken ama ben şunu hiç anlamıyorum yaşanan olayları "Normalleştirmelerini" anlamıyorum bunları görünce olayın ciddiyetinden uzaklaşıp o dilden konuşmaya başlıyorum ki çoğu arkadaşta böyle hani herkesin anlayacağı dilden konuşuluyor aslında...

Ben diğer dünyamı da düşünüyorum. Boşanmayı öyle basit birşeymiş gibi lanse etmeyin. Allah’ın en sevmediği helal boşanmaktır. Arşı ala titrer bir çift boşandığı zaman.

Ben diğer dünyamı da düşünüyorum. Boşanmayı öyle basit birşeymiş gibi lanse etmeyin. Allah’ın en sevmediği helal boşanmaktır. Arşı ala titrer bir çift boşandığı zaman.
Bahane bir şey gibidir herkeste bulunur. Bakıyorum bahanelerin arkası kesilmiyor. Hanımefendi yapmayın, havlayan köpek ısırmaz değil kompleksli öfke problemi yaşayan bir ruh hastasıyla birliktesiniz, bir gün gelir de o tehditler gerçek olursa işte o zaman çocuklarınız annesiz kalacak.

Diğer dünyanın varlığından %100 haberdar değiliz canım sen hele bu dünyanı hallet bi çocuklarının bu dünyasına sahip çık söz diğer dünyada kendi payımdan sana vericem al buradan söylüyorum diğer dünyayla ilgilenen yetkililer sözümü kaydetsinler kendi payımdan sana vericem.

Üzüldüm senin adına. Ahiretin varlığından bîhaber bir gafilsin. Allah hidayet versin. Sen haberdar olsan da olmasan da öldükten sonra dirileceğiz ve hesap vereceğiz. Orada ne anne evladına yardım edebilir ne de evlat annesine. Yani senden bana bi fayda dokunmayacak o günde ben Allah’tan merhamet dilerim. Sen kendi dünyan ile ilgilen. Konumdan uzaklaş artık. Ne yapışkan çıktın.

Hahahahahahahahhaha tamam :)

Kocan seni hızlı yoldan obur dunyaya ulaştırır gibi duruyor burdan merak etme.Tövbe tovbe ya.Arşı ala bu hakaretler edilirken titremiyor ama öyle mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…