Eşimin küfürleri, şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kardeşim gibi yazayım. Kardeşim bu durum da olsaydı, çocuklarını da al kendine bir hayat kur derdim.
Çocukları bırakmayı zaten düşünmeyin, böyle birine çocuk bırakılırmı hiç?
Aileniz hiç destek olmaz mı?

Dimi adamın paçalarından kusur akıyor zaten bi de anlatılamıcak özel kusuru mu olucak böyle bir mahlukatın
sanki bütün bu anlattıkları normal de adamın çok gizli bişeyi var kusur olarak , o kadar da sakin anlatmış ki olayları, yok o kadar laftan sonra evde bekledim ama akşam çantamı taktım gidiyodum ama vazgeçtim sonra (çocuklar da kafa kesme peşindeki adamla kalıyo bu arada), gidicek adam gündüzden toplanır o kadar lafa gider şikayetçi olurdu zaten.Neyse ben inanmadım , inanan arkadaşlar tavsiye versin.

Adam yaşayamadığı cinselliği kaba ve küfürbaz olarak dışa vuruyor. Asıl amaç burada kadını bundan sorumlu göstermek ve üste çıkmak.

BDV'de takıla insan psikolojisi üzerine uzmanlaşma ya başladım, okul gibi burası 😅
Benim de okuya okuya derin dusuncelere daldığım mevzulardan bırı 'istemiyorduk cocuk, Allah verdi hemen oldu'

'kocam benimle sevısmıyor cınsel problemleri var ama iki cocuk yaptık' temalı konular.

Duvara bacak dikip yedıgım ıgneler gozumun önünden geciyor... Vay be diyorum.

183 muydu neydi ara anlat agla bana böyle dedi 2 çocuğum var beni kurtarın de ..eve araba yollarlar bavulunu hazırla çocuklarımla birlikte git sığınma evine yeni hayata başla ..bu kadar minik çocukları o psikopata bırakmayı düşünmüyorsun degilmi her düşünüyorsan da sen nasıl annesin der saydiririm sana

Şaka mısınız siz yahu? cocuklarin onunde kavga edip çıkıp gitmeye çalışıyorsunuz çocuğunuz gitme diye yalvarıyor travma üzerine travma yasatıyorsunuz. Kusuru var demişsiniz cinsellikle ilgili sanırım utanacak birsey yok da yok 2 çocuk yaptım buna rağmen ayrılmadım ayrılmaya da niyetim yok diyorsunuz. Öküzün biri ile evlenip 2 çocuk yapmışsınız yaptıklarına katlaniyorsunuz diye ödül mü bekliyorsunuz. Ne diyelim yemini suyunu verin belki evcillestirirsiniz. Çocuklara yazık kusura bakmayın kimsenin anneliğini eleştirmek haddim değil ama çocuğun önünde blöf yapıp gideceğim diye onun uzulmesine sebep olana ne biçim annesin derim. Adam manyak ama siz de normal değilsiniz. Ekonomik özgürlüğünüz var mı

Bana o. çocuğu dedi. O.nun çocuğu, a.... koy...mun çocuğu, şerefsizin çocuğu gibi kelimeler sarfetti. Akşam eve gelince seni dövücem dedi. Boğqzını kesip atıcam senin dedi.
Sonra bu böğürmeye başladı. Kül tabağını fırlattı. Küfürler etmeye başladı yeniden.
Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam.

adamın size yaptıklarına bakın, bir de sizin derdinize. sorun gerçekten "ilgisiz, sevgisiz, soğuk" olması mı? mesleğiniz var mı?

Kader falan değil bu, kendiniz tercih etmişsiniz. İlk küfrü ettiğinde, iki tokadı vurduğunda bosansaydiniz bunları yasamiyo olacaktiniz. Zararın neresinden donseniz kar, ama yok çocuklarım var, onlar için, ben onları böyle bı ortamda büyütmeye razıyım diyosaniz da başka hiçbisey demem
Hiç tokat atmadı. Sadece küfür ediyor, eşyalara zarar veriyor. Dün gece de bana zarar vermemek için evden çıktı.

Normalleştiriyorsunuz o ruh hastası herifin size davranışlarını kızınızın gözlerinde oğlunuzun gözünde. Omurganızla duramadığınızdan kızınızın ileride o adam gibi bir herifle birlikte olup sizinle aynı kaderi paylaşma riskinin daha fazla olduğunun farkında değil misiniz? Boşanınca kimse babasız anasız kalmıyor yalnız, anne babasından çarpık çurpuk evlilik ilişkisi gören bir çocuğun aklında evliliğin düzgün şekillenmesi neredeyse imkansız. Çocuklarınızın hayatına daha çok zarar veriyorsunuz bu şekilde. Kendi rahatınızı korumak için boşanmamanın faturasını çocuklara kesmeyin, çocuklar için değil kendiniz için boşanmadığınız bariz. Boşansanız en azından çocuklarınız aranızdaki ilişkiyi normalleştirip ileride kendilerine o ilişkiyi aramayacak. Çocuklarınızın geleceğindeki mutsuzluktan siz sorumlusunuz şimdiden tebrikler.

Hiç tokat atmadı. Sadece küfür ediyor, eşyalara zarar veriyor. Dün gece de bana zarar vermemek için evden çıktı.
He tokat atmıyormuş... Yanlış alarm arkadaşlar dağılın 🤣 Tokat var sanmıştık biz tokat yoksa büyütülecek bişey yok ki canım ne olcak yani.. Kocadır severde, söverde size Mutluluklar 😍

Anlattıklarınız çok üzücü ve katlanılabilir cinsten değil. Kendi çocuğuna bile küfür edebilen bir adamla (pardon adam demişim) çocuklar için evli kalmaya devam edilmez bence ayrılmak daha iyi. Çalışıyor musunuz? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Ayrılsanız aileniz arkanızda durur mu?
Çalışmıyorum. Babam sahip çıkar ama babamın evine dönmeye cesaretim yok ve annemle hiç anlaşamıyoruz. Annemin yüzünden zaten bana böyle rahat küfredebiliyor. Ondan nefret ediyorum.

Çalışmıyorum. Babam sahip çıkar ama babamın evine dönmeye cesaretim yok ve annemle hiç anlaşamıyoruz. Annemin yüzünden zaten bana böyle rahat küfredebiliyor. Ondan nefret ediyorum.
Baban arkanda bahanen annen, cantanı alıp gider gibi yapman blof... Uzulen mahvolan cocugun?
Hikayende zarar goren tek insan cocugun.
İnsan evladına sunları neden yasatır. Aklım almıyor.
Konunun basında senın bosanmayacagını anladım, o kapıdan zaten cıkmayacaktın.
Cocuga neyin eziyetin yasattın o halde?

20 yıl sonra kızınız da sizin için aynı böyle diyecek

Çocukları bırakıp gitme diye bir şey yok. O ayrılmak istiyorsa alsın ceketini girsin evden siz kalın çocuklarla. Bakanınız çağırın gelsin yanında konuşasın bu şsöylediklerini , ya da başka birini şahit olur davada. Her türlü çocukları size verir zaten hakim. Bir de madem kusurlu bu adam ne izlerse izlesin niye bu kadar tepki veriyorsunuz ki ?
Bunların hepsini biliyorum biliyor musunuz? Ama başa gelince nedense yapılamıyor? Birşey erteletiyor sürekli. Adım atmama engel oluyor.

Ben konu sahibinin eşini sevmediğine, eşinden kaçıp kurtulmak istediğine inanmıyorum.
Yoksa aman bana dokunmasında cehenneme direk olsun derdi.
Ama hala kıskançlık peşinde
Bu adam bir gün içinde bu küfürleri edecek seviyeye gelmemiştir mutlaka öncesi vardır.
Konu sahibi hala izlenen videoya dertlendiğine göre çok konuşulacak bir durum yok
Konu sahibi kendisi bilir. Böylesi adamları hala sevip kiskanmak ta neyin kafası pes

Baban arkanda bahanen annen, cantanı alıp gider gibi yapman blof... Uzulen mahvolan cocugun?
Hikayende zarar goren tek insan cocugun.
İnsan evladına sunları neden yasatır. Aklım almıyor.
Konunun basında senın bosanmayacagını anladım, o kapıdan zaten cıkmayacaktın.
Cocuga neyin eziyetin yasattın o halde?
Peki ayrıldığımız zaman çocuğum çok mu mutlu olacak? Bunun garantisini veriyor musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X