- 11 Mart 2020
- 845
- 2.225
-
- Konu Sahibi allahimasigindim
Adam zaten ayrılmak istiyor yoksa bu evlilik böyle devam ederdi. Kendisi hâlâ diretiyor, hatta adamın arkasından eve gel diye çırpınıyor.Ayrılman lazım .yalvarabilirim sana bunu yapman icin
Ben konu sahibinin eşini sevmediğine, eşinden kaçıp kurtulmak istediğine inanmıyorum.Boğazını kesip atıcam diyen bir manyaktan kacmayip kıskanıp üstüne ya atık atiyorsunuz peskiakancliktan önce hayatın tehlikede kaç kurtul.
Cocuklarim için ayrilamam falan diyemezsiniz değil mi sunlari yazdıktan sonra?evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti.
Ne ayrılma heveslisi yahu?Adam sizi öldürmekle tehdit ediyor ağzından les akiyor.Ne soğuk ilişkisi.Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam
Destek çıkacak aileniz yok mu?Çocukları bu herife bırakıp gidecek değilsiniz herhalde? Bu herif çocuklarınızının hayatını da mahveder biliyorsunuz değil mi?kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim.
İki cocuk yaptık dıyınce, mı acaba dedım. Kendinden duymak istedim kusuru sordum ama, henuz yanıt gelmediKusurdan kastı cinsel bi sorundur tahminimce ben öyle anladım yani
Çok üzgünüm çok tanıdık bunlar.Adam zaten ayrılmak istiyor yoksa bu evlilik böyle devam ederdi. Kendisi hâlâ diretiyor, hatta adamın arkasından eve gel diye çırpınıyor.
Boyle bir leşle sevısmemek kusur degıl ödül olmalı degıl mı ya, bu adamı insanın içi almaz.Kusur büyük ihtimalle cinsellikle ilgilidir, seks hayatları nadir olmasına rağmen birlikte yaşıyorlar.
Öyle öyle zaten kusuruna rağmen 2 çocuk verdim bu adama anlamında söylüyor.İki cocuk yaptık dıyınce, mı acaba dedım. Kendinden duymak istedim kusuru sordum ama, henuz yanıt gelmedi
Dimi adamın paçalarından kusur akıyor zaten bi de anlatılamıcak özel kusuru mu olucak böyle bir mahlukatınadamın daha ne kusuru olucak merak ettim adam kendisi yürüyen kusur zatenkonu da sanki herkesin sinirini zıplatmak için açılmış gibi ya neyse
valla bu anlattiklarindan daha önemli daha mahrem olan cinsel bir sorun var mı ben bilmiyorum? küçuk çocukları kaçirip evde tecavuz edip mutfaga mi gömüyor bu adam? ki bence var öyle bi potansiyel..... konu sahibi için de küçük cinsel kusur böyle bişey herhaldeKusurdan kastı cinsel bi sorundur tahminimce ben öyle anladım yani
Adam yaşayamadığı cinselliği kaba ve küfürbaz olarak dışa vuruyor. Asıl amaç burada kadını bundan sorumlu göstermek ve üste çıkmak.Boyle bir leşle sevısmekmek kusur degıl ödül olmalı degıl mı ya, bu adamı insanın içi almaz.
Iyyy. Adam kendi cocuklarına soven bir oksijen israfı.
İnsallah benimle sevısmıyor kusuru bu demez.
Aynen öyle benim de kafam direkt buralara gitti okur okumaz..valla bu anlattiklarindan daha önemli daha mahrem olan cinsel bir sorun var mı ben bilmiyorum? küçuk çocukları kaçirip evde tecavuz edip mutfaga mi gömuyor , konu sahibi için de küçük cinsel sorun böyle bişey herhalde