Eşimin küfürleri, şiddeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben diğer dünyamı da düşünüyorum. Boşanmayı öyle basit birşeymiş gibi lanse etmeyin. Allah’ın en sevmediği helal boşanmaktır. Arşı ala titrer bir çift boşandığı zaman.
Bosanmamanız gerektiği konusunda ben ikna oldum.
Kocanın kusuru neydi sahı, cevap vermedin?

Hahahahahahahahhaha tamam :)

Bu mesajdan ceza vermiştik ama konunun geçmişinde ki başka şikayeti görünce cezayı iptal etme kararı aldım.

Konu sahibi ; Sana defalarca yazmışlar ama ısrarla konuda kendi duymak istediğin cevapları duymak istiyorsun.

Burası seni pof poflayacak bir platform değil.

Ben diğer dünyamı da düşünüyorum. Boşanmayı öyle basit birşeymiş gibi lanse etmeyin. Allah’ın en sevmediği helal boşanmaktır. Arşı ala titrer bir çift boşandığı zaman.
Şu yarım yamalak öğrendiğiniz kıt bilgileri lütfen dine mal etmeyin. Din size böyle bir hayatı yaşayın demiyor, Allah size dayak yiyin, rezil bir hayat yaşayın, küfürler içinde çocuklarınız ziyan olsun ama katlanın demiyor. Allah kulum sana akıl verdim, aklet diyor. Allah senin canını herşeyden aziz tutuyor. Can güvenliğinin olmadığı yerde dinini bile inkar etmen için sana izin veriyor. Ruh sağlığını korumayı sana yükümlülük olarak veriyor. Dinin hangi müsbet buyruğunu uyguluyorsunuz da bu lafa takılıp kalıyorsunuz. Lütfen bu satırlarım dini mesaj olarak değerlendirilmesin ama bu yazılanları görünce elim titriyor sinirden. Okumayın, kendinizi cahil bırakın, cehennem gibi ailelerde ruhu bozuk çocuklar büyütün, ama boşanırsam arş ala titrer bıdı bıdı demeyin. O çocuklar ziyan edince arş titremez mi. Eşiniz annenize bile küfrederken arş titremez mi. Kimse kimseye boşanın diyemez tavsiye istemedikten sonra. Ama lütfen kendi seçimlerinizin sonucunu, suçunu, günahını neye inanıyorsanız o inanca yüklemeyin. Cahil, yobaz softalardan, mahalle kadınlarından duyduğunuz şeyleri dine mal etmeyin. Din, inanç bu değil.insan çok değerlidir, yaşam hakkı, onurlu yaşam hakkı kendinize vereceğiniz inanca uygun tek şeydir.

Cehalet damlamıyor, akıyor...

Bu mesajdan ceza vermiştik ama konunun geçmişinde ki başka şikayeti görünce cezayı iptal etme kararı aldım.

Konu sahibi ; Sana defalarca yazmışlar ama ısrarla konuda kendi duymak istediğin cevapları duymak istiyorsun.

Burası seni pof poflayacak bir platform değil.
Şu 1 ayda 4 kere banlandım hepsine hak verdim ama bunda köpürdüm resmen baya söylendim 🤣🤣🤣 neyse ki bilinçli ve tecrübeli modlarımız var. Teşekkürler

ama bu çirkin üsluba da asla izin vermem....
sevgili kazen, durumun munferitliginden hareketle banlanan arkadaşın yorumu durum tespiti gibi olmamış mı? Yani sonuçta göze göz denmiş bence ama yine de siz bilirsiniz tabii :KK22: banlanmak istemiyorum, çok sıkiliyorum banlaninca , arkaşlarımı çok özlüyorum ama haksizlik görünce duramıyorum ben , ne yapayım:kızgın:canimin istediğini banlayamıyorum, yorum yapabiliyorum sadece:anne:

Son düzenleme:

Ee boşanma o zaman bacım ye dayağını hakaretini otur aşağı cilve yap.

Niye buraya konu açıp bizim sinirlerimizi bozuyorsun?

Merhaba arkadaşlar. Ben yeni üye oldum foruma. Sizlerden akıl almaya ihtiyacım var. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Dün eşimin tabletini kurcalarken tiktok uygulamasına girdim. Ve keşfette sürekli dans eden kadın videoları gördüm. Keşfetin, ilgi alanına göre, izlediğin videolara göre şekillendiğini bildiğimden eşime telefon açıp sen kadınları mı izliyorsun dedim. Olay böyle başladı. Bana o. çocuğu dedi. O.nun çocuğu, a.... koy...mun çocuğu, şerefsizin çocuğu gibi kelimeler sarfetti. Akşam eve gelince seni dövücem dedi. Boğqzını kesip atıcam senin dedi. Babanı mı çağırıyorsun polisi mi arıyorsun ne yapıyorsan yap seni mahvedicem dedi. Ben de havlayan köpek ısırmaz dedim (tabii içimden) kimseye haber vermeden akşamı bekledim. Geldiğinde sakindi. Neyse balkona çıktım, bekledim gelir konuşuruz diye. Gelmedi yanıma. Girip çıktım tepki vermedi. En sonunda geç saatte konuşmaya başladık. O kadınları izleyip beni beğenmiyorsun dedim. Kadınca kıskançlıkla yastığı fırlattım konuşurken. O da sinirlendi yine, kudur dedi bana. Kudur deyince ben de dedim ki ben de video çekip paylaşıcam beni de izlesinler filan. Sonra bu böğürmeye başladı. Kül tabağını fırlattı. Küfürler etmeye başladı yeniden. Ben de tamam tamam falan demeye başladım her zamanki gibi. He bundan önce ben gidiyorum bu evden dedim üstümü giyindim çantamı taktım kızım anne gidiyo musun diye ağlayınca ona sarılınca dayanamadım ve üstümü değiştirdim. Bi kızım var 6 yaşında bi de oğlum 1,5 yaşında bu arada. Sonra kocam dışarı çıktı arabasına binip. Aradım nereye gidiyorsun dedim yine küfür etti. Eve gelmicek misin dedim evinin de senin de çocuklarının da ..... diye küfür etti. 15 dakka sonra geldi girerken pazartesi gidiyorsun bu evden dedi. Seni bu evde görmiycem. Attık seni gördüğüm zaman şeytan görmüş gibi olucam ben dedi. Salonda uyudu. Ben de kızım be oğlumla yatak odasında. Hızlı hızlı geçtim umarım anlayabiliyorumdur derdimi. Bu arada kızlar eşimin çok önemli bi kusuru var evliliğimizin ilk gününden beri. Ne olduğunu sormayın çok özel olduğu için yazamam. Belki anlayan anlamıştır. Ona rağmen ayrılmadım. 2 de çocuk doğurdum. Bu yaşadıklarımı hakettim mi sizce? Şimdi çekip gidicem ama çocuklar ne olacak? Çocuklarıma kral gibi bakarım ben diyor. Böyle bi insanla evlendiğim için çok ama çok pişmanım fakat kader diye de bişey var. Aslında ayrılma heveslisi değilim ama ilgisiz sevgisiz bundna sonra soğuk bi ilişki olacaksa ben böyle yaşayamam. Sizce ne yapmalıyım? Nolur kendi kızınızmışım gibi düşünün bana bi akıl verin! Yaşım 32. Dediğim gibi gitmek zor değil. Çocuklar olmasa 1 saniye bile durmam. Ama çocuklar var. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hiç arkadaşım yok. Aile işikileirm iyi değil. Beni buralardan da vuruyor. Aslında konuşacak çok şey bar da nasıl anlatsam
Ne yazacağımı gerçekten şaşırdım. Ama siz bizden destek flan değil bence tamamen bekle sabret dememizi bekliyorsun ama yazdıkların karşısında buna diyecek söz bulamıyorum. Zor bir durum benimde çevremde çeken çok oldu yakınım hatta ve şuan çocukları büyüdü dedigi tek şey keşke bosansaydin oldu ve ölsün dediler ki bu adamla bir saniye daha geçirmeyi nasıl hazmediyorsun bilmiyorumda kader bu değil hanımefendi. Siz kendi seciminizi yapmissiniz yakında bir kadın cinayetine daha maruz kalıp daha kötüsünü yaşamak istemiyorsanız biran önce aklınızı başınıza alın kendinize saygınız yoksa çocuklarınıza olsun böyle bir yuvada çocuk düşünülmez ve yararli bir yetişme olmaz yarın bir gün cocugunda aynısını eşine yapar çünkü başka birşey bilmiyor olacak kızında belki babası gibi bir eş seçecek ki genelde böyle olur çünkü onu örnek aliyorlar ve gerçekten o kusur dediğiniz şey şunların yanında kusur sayılmaz ve siz hala bie cozum odaklı olmaya çalışıyorsunuz dediğini yapıp girtlagina bıçak dayadiginda iş işten geçmiş olur sizi kovuyorsa al çocuğunu git kardeşim gerekirse devlete sığın sokakta kal ama bu adamın yanında durma yıllarca sabretmissin belli ama değişen birşey olmamış ki olmazda. Sana burda sabret diyecek bir insan bulamazsın ki bulmada kararı kendin ver senin gibi bekleyip son nefesini veren çok insan var şuanda kendini ve çocuğunu düşün hayatını düşün ve yol çiz başkada birşey diyemem sana Allah sabrını versin dinimiz bile boşanmayı iyi karsilamazken kadına yapılan bu denli şeylerde boşanmayı farz kılıyor der susarım

Şimdi öbür tarafı karıştırma direk ben boşanmak istemiyorum de bosanma ile günahın ne ilgisi var konuyu oraya bağladın hayat senin hayatın ama bide işin içinde gurur var...

Arkadaşlar konu sahibinin kocası kanatsız melek sadece tik-tak😂 videolar izlediği için kıskandı ve biraz sövelim istedi yoksa tokadı yok tekmesi yok ama çok gizli sır gibi bir sorunu var sadece biraz da küfür. Yetkili bir mercii var mıdır acaba malum yerlerinizi tıkasa da en azından bir günahsız daha ortak olmasa bi aşırı seviyeli ortama !

Bneim akrabam böyle cekti cocuklarim için dedi 4 çocuk vardi birde bosnamis demsinelri dedi hadi bukadin eskikadinlardan okumamis
Anası babasi olmuş maddi anlamda sifir kadin.
Sessizce sabretti soylenmedi bile hala ceker
Şuan 55yasinda.hic yakinmaz kimseye dert yanmaz kaderim dedi kabullendi.
Şuan çocuklari 1tanesi hariç hepsi evlendi
Hepsi yuvasını kurdu ve bir tanesi bile iyiki bosanmadin demedi herks kendi hayatında karisiyla kocasıyla yasiyor.
Hepside bize bunu keske yasatmasaydi diyor.
Kizi meslek sahibi olunca ayril sana ev tutarım dedi yine kabul etmedi
Simdi kocasıyla ayni hayata devam yasiyor 30yildir.ve cocuklarinin gozunde bir hiç.
Kimse fedakar anne demiyor.

Arkadaşlar konu sahibinin kocası kanatsız melek sadece tik-tak😂 videolar izlediği için kıskandı ve biraz sövelim istedi yoksa tokadı yok tekmesi yok ama çok gizli sır gibi bir sorunu var sadece biraz da küfür. Yetkili bir mercii var mıdır acaba malum yerlerinizi tıkasa da en azından bir günahsız daha ortak olmasa bi aşırı seviyeli ortama !
O sırrı bende çok merak ettim ısrar etsek soylermiki :dua::işsiz:

Konu sahibi kendisi bilir. Böylesi adamları hala sevip kiskanmak ta neyin kafası pes
Konu sahibi boşanmak istemiyor ki
çok çaresiz olduğu için bu adama katlanmak zorunda kalmış bir kadında değil bence

Adamın şiddetinden korkan, hakaret duymak istemeyen çocukların bunları görmesini istemeyen kadın video izlediği için kıskanıp telefonla arayıp kavga etmez.
Bayağı arada hastalıklı bir sevgi ve kıskançlık var.
Yine en çok üzüldüğüm şey çocuklar oldu.
Filler tepişiyor çimenler eziliyor durumu

Din bilginiz sıfır sanırım kusura bakma ama boşanmanın karşısında hükmü kurallar vardır kardeşim keyfiye bosarsa eşin sen aşk bitti diye bosarsan arsi ala titrer ama dinimizde küfür anneye babaya hakaret ese hakarette boşanmak farzdır kuranı Kerim'de ayeti bile geçiyor sana bunları atcam oku belki dine bağlamayı bırakırsın.

Kadının hak hukuk tanimayip isyan etmesi dışında sudan sebeblerle erkek karısını dövemez nisa suresi 4/34

Nisa suresi
Bakara suresi talak suresi ve Tahrim süresine bakabilirsin kardeşim ondan sonra ne yaparsan yap ha bu arada erkek şaka yoluyla dahi olsa bosuyacam dese bile birinci bosol hakkı olmuştur eğer zaten 3 defa demisse siz Allah katında boşanmış insanlar sayiliyorsunuz bunuda belirteyim tek ciddi ve şaka kaldirmayan tek şey budur.

Şu yarım yamalak öğrendiğiniz kıt bilgileri lütfen dine mal etmeyin. Din size böyle bir hayatı yaşayın demiyor, Allah size dayak yiyin, rezil bir hayat yaşayın, küfürler içinde çocuklarınız ziyan olsun ama katlanın demiyor. Allah kulum sana akıl verdim, aklet diyor. Allah senin canını herşeyden aziz tutuyor. Can güvenliğinin olmadığı yerde dinini bile inkar etmen için sana izin veriyor. Ruh sağlığını korumayı sana yükümlülük olarak veriyor. Dinin hangi müsbet buyruğunu uyguluyorsunuz da bu lafa takılıp kalıyorsunuz. Lütfen bu satırlarım dini mesaj olarak değerlendirilmesin ama bu yazılanları görünce elim titriyor sinirden. Okumayın, kendinizi cahil bırakın, cehennem gibi ailelerde ruhu bozuk çocuklar büyütün, ama boşanırsam arş ala titrer bıdı bıdı demeyin. O çocuklar ziyan edince arş titremez mi. Eşiniz annenize bile küfrederken arş titremez mi. Kimse kimseye boşanın diyemez tavsiye istemedikten sonra. Ama lütfen kendi seçimlerinizin sonucunu, suçunu, günahını neye inanıyorsanız o inanca yüklemeyin. Cahil, yobaz softalardan, mahalle kadınlarından duyduğunuz şeyleri dine mal etmeyin. Din, inanç bu değil.insan çok değerlidir, yaşam hakkı, onurlu yaşam hakkı kendinize vereceğiniz inanca uygun tek şeydir.
Helal olsun kardeşim ağzına sağlık yüreğine sağlık anlatmak istediğimi yazmışsın çokta güzel açıklamıssin üç sayfa gittim direk bu boşanmak değil bizden sabret lafını duymak istiyor dedim gerçekten öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X