eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Her konuda böyle uç örnekleriniz var... Böyle bir konuda yapmayın bari ya çocuk demek masumiyet demektir.

Uc örnek nerde? Bebeklerin bile orgazm olduğu biliniyor. Beni karalayacak başka laf mi bulamadin. Doganin geregi bunlar. Masumiyeti ahlaki bilumum zirvaliklari hayatin normal akışına sokup sonra aksini duyunca şaşırmak uç bi beynin ürünü bence.

beni anlayıp yorum yazan herkese teşekkür ederim müsait olduğumda oturup dikkatlice okucam yorumlarınızı bu olay 1 seneden fazladır oluyor annesiyle bu konuda bi kaç kez konuştuk ama doktora götür demek aklıma gelmedi haklisiniz ben de orda yanlış yaptım benim de. bir kızım var daha duyarlı olmam ge rekir bir de eşimin tepkisini tam anlatmadım bana ilk verdiği cevap çocuğu evde bu şekilde gezdirmemen lazım git bi şey giy deseydin dedi çocuk kısa elbise giymişti aklıma bile gelmedi altına bi şey giy demek eşim öyle deyince şaşırdım onun üstünde çok durdu niye rahatsız oluyorsun dedim ben rahatsız olmuyorum filan dedi dışarı çıktı geceye doğru gelip önce konuşmaya sarılmaya çalıştı ben çok sert davrandım ondan sonra gitti başka odada yattı

Hiç benimle polemiğe girmeyin bence. Kedi öldürmüş insansınız siz ve bunun normal olduğunu savunuyorsunuz eski mesajlarınızı okudum. Psikolojik destek alın bence hiç normal değil düşünceleriniz...

ben anlayamadım tam, hangi çocuğu evde bu şekilde gezdirme dedi, kendi kızınızdan mı bahsediyor?

Hiç benimle polemiğe girmeyin bence. Kedi öldürmüş insansınız siz ve bunun normal olduğunu savunuyorsunuz eski mesajlarınızı okudum. Psikolojik destek alın bence hiç normal değil düşünceleriniz...

Ne gircem senin gibi bi cahille polemige. Bundan sonrasini başka okuyanlar için yazıyorum. Cocuklarin dogasinin masum değil yırtıcı bencil olduğunu bunun da William Goldingin Sineklerin Tanrisi kitabinda iyi anlatildigini soyledim ben orda. Arkadaslarimin kedi öldürdugunden benim izledigimden bahsettim örnek olarak. 5 yaş civari bi zihinden bahsediodum. Ayrica da kedim kopegim var benim sacma sapan seyler yazma totondan anlayıp kuş beyninle.

Ben olsam bende kızardım hoş deil

Canım ben çocuk gelişimciyim tecavüz olduğunu pek sanmıyorum olsaydı daha çok içine kapanma ürkme ya da tam tersi aşırı tepki gösterme olurdu.Bu çocuk bedenini erken tanımış ve yaptığı şeyden muhtemelen haz alıyor anlatamayacağım şeyler var diyor zaten konu sahibi.Cok abartılacak bir durum değil aslında zamanla yaptığınin bilinciyle toplumun gerektirdiği bir takım kurallar ve ayıp hissiyle normale dönecektir ama karşısına çıkacak kişilerin niyetleri önemli.

Aynen katiliyorum hepimiz toplumda yaşamanın getirilerine zamanla adapte oluyoruz. Su an o kizda haz duyma baskin oldugu icin cevreden nasil anlasilacagini dusunemiyor. Herkes ayni degil. Zamanla oturacaktir. Ama konu sahibi zaten kiza degil kocasina takiliyor. Adam en fazla neye müsaade etti mesela onu bilsek daha saglikli yorumlar gelecek.

Ya niyetim kimsenin günahını almak değil ama madem eşiniz o kadar dindar bri adam neden müsaade ediyor. Bence eşiniz rahatsız olmuyor, aksine hoşuna gidiyor. Benim kuzenim kendi yeğenini bile yanlış anlaşılır korkusuyla sevmiyor, fazla yakın temasta bulunmuyor. Eşimiz rahatı zolsaydı kalkıp başka odada otururdu ya da bir şekilde incitmeden uzaklaştırırdı.

Son düzenleme:
Çocuğun ne tür hareketler yaptığını anlamadım. Belki sıradan çocuk sevgi gösterileridir.

Küçük çocuk, ne yaptığını bilemiyor falan deyip 10 yaşında deyiverdiniz. Konuyu okuduğumda 2 yaşında falan sandım. Ne yaptığını bilmeyecek bir yaş değil bahsettiğiniz yaş. Siz biraz dramatik bir insansınız galiba. Kocanıza da pedofili iması yaptığınıza göre.... Belki de abartıp art niyetli düşünen sizsinizdir. Bilmiyorum. Elalemin çocuğunu annesi olmadan eve almayın. Ben bile burdan şüphelendim. Kendi karısının bile pedofiliden şüphelendiği adamdan ben niye şüphe duymayayım, belki de kocanız gerçekten art niyetli.

Bu konudaki en normal insan, o çocuk. Varsa bir problemi, söyleyin anası pedagoga götürsün. Siz de annesiz evinize alıp durmayın çocuğu. Eşiniz biraz uzak dursun.

çocuklar yırtıcı olabiliyor, her çocuğun her insanın doğası tabiatı farklı. iyi insan kötü insan olduğunu nasıl düşünüyorsak çocuklar da aynı şekilde. Yalnız çocuklara yaklaşımımızın çok daha farklı olmasının nedeni kaynağını bilemememiz ve muhakeme yeteneklerinin olmayışı. Yine de 3 yaşındaki bi çocuk bir hayvana kötü davranılmaz yazık derken, diğer bir çocuk kediye pat pat vurabiliyor. Her çocuk aynı değil maalesef.

ayrıca yukarıda bir üye "çocuk tacize uğramış ve bu hareketleri oradan öğrenmiş olabilir" demiş. Benim de aklıma bu gelmedi değil.

Tecavüz olmayınca ya da tacize uğrayan çocuklarda genelde içe kapanıklık, kimseyle konuşmama, erkeklerden uzak durma, ağlama hatta altına kaçırma görülür, uzman olmamama rağmen bu aklıma gelmedi ama bence annesiyle babası çocuğun yanında yakın temasta bulunuyor olabilir, çocuk da annesini örnek alıyordur normal sanıyordu belki.

ya aslında evet, belki yanlış ama benim eşim de geçen tatildeyken küçük bir kız çocuğu havuza atılmak istedi, kız da biraz kilolu dedim eşime atıver, kız da eşime bakıyo aslında hani ağır olduğunu bildiğinden. eşim bana yok sen oyna şimdi kız çocuğu yanlış anlaşılır dedi. Yani böyle düşünmemeliyiz belki de ama çevre o kadar kötü ki insanların eğilimleri o kadar farklı olabiliyor ki bunları düşünmek lazım.

Yok kuzum ya hosuna gitmeyen bisey yapilmis olsa o cocuk her turlu temastan %99 kaçardı. Taciz tecavüz insanin ic dunyasini bozar dış hareketlerine vurmaz. Şöyle ki. Bi kac erkegin tecavuzune ugramis bi kadin düşün. Kadin daha sonra evlendi diyelim. Esiyle iliskisinde anorgazmi olabilir, osadece tecavuze ugradigi erkekleri hayal ederek orgazm olabilir mesela. Bunum tekrar reelde olmasini hic istemese de.

İnsan ne diyeceğini bilemiyor gerçekten...

Son düzenleme:
Aynen öyle.
Ya ben konu sahibinin kocasının iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hadi kötü niyetli olmasa bile hoşuna gidiyor belli, ses çıkarmayıp müsaade etmesinden belli ya. Senin eşin ne güzel yapmış,bende böyle birşey beklerdim. Ki benim kuzenim kendi yiğenine bile yakın temasta bulunmuyor, enses ilişkiler bu kadar ayyuka çıkmışken yanlış anlaşılır diye korkuyor. E tabii devir kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…