Evet doktorum.Doktormusunuz siz ?
Eğer değilseniz engin tıbbi litaratür bilgileriniz bizahmet yine sizde kalsın ya
Anladık çok biliyorsunuz.
Evlat sahibi olan herkesin içi cız ediyor şurda. neleer oluyor böyle ne hallere geldik diye
haalaa yok literatürde eğilim vademacumda yönelim bilmemnerde bilmem ne denir vıdı vıdısı.napıcaz arkadaşım bize ne ne dendiğinden.
Söz konusu kendini savunamayan minicik bi beden ise ne denirse densin olayın özü sapkınlık-sapıklık-sapıtmışlıktır.
cevaba bak :) soruma neden cevap yok cerrah kitap okuyarak mı cerrah oluyor ya da 6 yıl okudu bitti hop cerrah mı oldu :)? şu cevabınızla zaten ben sorduğum soruların cevabını aldım burada boş yere bilmişlik yapmayın her okuduğunuz şeyi kendi kanıtlarınız kendi araştırmalarınız çalışmalarınız olmadan hele ki böyle bir hassas konuda doğruymuş gibi savunmayınPardon cerrah neyle cerrah oluyor
6 sene tıp fakültesinde kitapları okumayıp ne yapıyor
Lütfen muhatap olmayın benimle
Entresan tarafı üye hala aynı evde yaşıyor.Ne kadar berbat bir yaklasim , ne demek cocuk ilgilendirmiyor beni
Cok yakin arkadasinizin kizi , cocuk da ilgilendirmeli sizi
Neden pedagoga goturmuyor ailesi??
Ayrica insan esine nasil boyle bir ithamda bulunur?
Bunun icin tonla veri lazim , cocuk esime dokunuyor , esim de izin veriyor deyip esinize pedofili damgasi vuruyorsunuz burda? Eger degilse adama yazik boyle bir platformda pedofili olup olmadigini sorguluyoruz topluca
Tan gazetesini hatirlar misin?
Hikayelerin ordakilere cok benziyor.
Ben de lisede tan okurdum evet, playboy hatta yasi tutanlar hatirlar kral falan okurduk.
Ama bahsettigin yaş donemi cinsel durtulerin en az oldugu dönem, o yastan gecmis, o yasta cocugu olan ve pedagoji egitimi almis bir kadın olarak kalibimi basarim ki cocuklara dair anlattiklarinin tamami yuzde yuz senin fantazilerinden oluşuyor.
Hatirlamiorum tan gazetesi neymis ya. Rüküşluk tarzım değil ki benim. E iyi bu kadar emin oldugun fanustan dünyanda yaşa madem ne diyim. Cocuklarla ilgili fantezi kurmuş oldum simdi de. Tobe yarabbim ya. Ellemek de dokunmakta sicmakta ne var ben anlamiorum ki.
Fanusun aksine çevremde onlarca çocukla yaşıyorum ve dediğim gibi bu işin akademik eğitimini aldım.
6-12 yaş dönemini latent dönemdir, yani çocuğun haz duygusunu oral, anal ya da puberte dönemlerindeki gibi fiziksel yoldan değil, sosyal etkileşim ve başarı hissiyatından aldığı dönemdir.
sıçmak anal dönemdeki bir çocuk için haz nesnesiyken 6 yaş ve üzeri bir çocuk için sadece ihtiyaç gidermektir.
her neyse kendini bilir kişi ilan etmişsin zaten ne dersek diyelim çocukların cinsel hazları konusunda fikirlerin değişmeyecek, ve büyük bir keyifle ensest - pedofili hikayelerini anlatmaya devam edeceksin.
Hatirlamiorum tan gazetesi neymis ya. Rüküşluk tarzım değil ki benim. E iyi bu kadar emin oldugun fanustan dünyanda yaşa madem ne diyim. Cocuklarla ilgili fantezi kurmuş oldum simdi de. Tobe yarabbim ya. Ellemek de dokunmakta sicmakta ne var ben anlamiorum ki.
Evet doktorum.
Her çocuk farklıdır oral dönemden çıkamamış anal döneme erken girmiş oral dönemde takılı kalmış anal dönemde takılı kalmış çocuklar vardır. Fallik bitti 7 de haydi 8 yaşında her cocuk sosyallesecek 12 ye kadar cinselliğin üstü örtülecek böyle kesin kalıplar yok gerçek hayatta malesef. Kullanma klavuzumuz yok yani. O tartıstıgınız üyenin boşu boşuna üstüne gitmişsiniz bence. Zira 10 yaşındaki abisi tarafından yukarda behsi gecen kızında sizin hesaplamalarınıza göre latent dönemde olması sosyallesmesi gerekiyordu.Fanusun aksine çevremde onlarca çocukla yaşıyorum ve dediğim gibi bu işin akademik eğitimini aldım.
6-12 yaş dönemini latent dönemdir, yani çocuğun haz duygusunu oral, anal ya da puberte dönemlerindeki gibi fiziksel yoldan değil, sosyal etkileşim ve başarı hissiyatından aldığı dönemdir.
sıçmak anal dönemdeki bir çocuk için haz nesnesiyken 6 yaş ve üzeri bir çocuk için sadece ihtiyaç gidermektir.
her neyse kendini bilir kişi ilan etmişsin zaten ne dersek diyelim çocukların cinsel hazları konusunda fikirlerin değişmeyecek, ve büyük bir keyifle ensest - pedofili hikayelerini anlatmaya devam edeceksin.
Çok abartmışsınız gerçekten eşinizi küçücük kızdan mı kıskandınız garipkonunun içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım için buraya yazdım önceleri sadece bir şeyler okur fikir edinirdim şimdi sizden anlayış ve fikir bekliyorum sadece eşime karşı değil çocuğun psikolojisi bu konuda normal değil kendi kardeşine bile bi şeyler yaptığını söylemişti halası benim yapabileceğim bir şey yok annesi bana dert yanmıştı söylüyoruz dinlemiyor diye benim çocuğa diyeceğim yok çocuk farkında değil eşime kızıyorum neden bu aşırı temasa izin veriyor dün artık senin de demek ki hoşuna gidiyo sen düzgün bi adam değilsin dedim uzak dur konuşma benimle dedim yine konuşmayı düşünmüyorum hazmedemiyorum musade etmesini
Her çocuk farklıdır oral dönemden çıkamamış anal döneme erken girmiş oral dönemde takılı kalmış anal dönemde takılı kalmış çocuklar vardır. Fallik bitti 7 de haydi 8 yaşında her cocuk sosyallesecek 12 ye kadar cinselliğin üstü örtülecek böyle kesin kalıplar yok gerçek hayatta malesef. Kullanma klavuzumuz yok yani. O tartıstıgınız üyenin boşu boşuna üstüne gitmişsiniz bence. Zira 10 yaşındaki abisi tarafından yukarda behsi gecen kızında sizin hesaplamalarınıza göre latent dönemde olması sosyallesmesi gerekiyordu.
AynenEvinize almayın.
Elin çocuğunun sizin evinizde ne işi var.