Kuzum konuyu anlayabilsem yorum yapacağım.
Annesinin erkek arkadaşlarının istismarına uğramış küçük bir kız çocuğunun,Yok kuzum ya hosuna gitmeyen bisey yapilmis olsa o cocuk her turlu temastan %99 kaçardı. Taciz tecavüz insanin ic dunyasini bozar dış hareketlerine vurmaz. Şöyle ki. Bi kac erkegin tecavuzune ugramis bi kadin düşün. Kadin daha sonra evlendi diyelim. Esiyle iliskisinde anorgazmi olabilir, osadece tecavuze ugradigi erkekleri hayal ederek orgazm olabilir mesela. Bunum tekrar reelde olmasini hic istemese de.
Annesinin erkek arkadaşlarının istismarına uğramış küçük bir kız çocuğunun,
ilk seansta psikoterapistin kucağına oturup,
apış arasını okşadığı gerçek bir vak'a anlatılır
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk adlı kitapta.
Neye dayanarak 'tacize uğrasaydı,
%99 her türlü temastan kaçardı' diye yorum yaptığınızı bilmiyorum ama bununla ilgili istatistiki bilgilere bakmak lazım.
Çocuk istismarcılarının büyük bir kısmının çocukken tacize veya tecavüze uğradığını biliyoruz.Ben bu konuyla ilgili çok farklı şeyler okumuştum.Tacize uğrayan bazı insanlarda cinsellik ileriki yaşlarda takıntı haline bile dönebiliyormuş , bırakın temastan kaçmayı.Çok ilgimi çekmişti,düşününce mantıksız da gelmiyor insan beyni kendini farklı şekillerde savunuyor olumsuzluklara karşı.
Ülkece kadına erkege gence yaslıya sapık damgasını rahatça vurur olduk. Bir cocuklar kalmıstı sapık diye etiketlemediğimiz. Onu da yaptık. Sonumuz hayrolaKüçücük çocuğun davranışından bu kadar absürt anlamlar çıkarabilecek kadar kirli olan zihninize Allah'tan esenlik diliyorum
Sonumuz iyi değil gerçekten. 7 yaşında yeğenim var onlara gittiğimizde eşimin tepesinden inmez. Öper, sarılır. Ben onu öyle gördükçe mutlu olurum eniştesine resmen aşık. Bu beni çok ama çok mutlu ediyor. Nasıl ben böyle bir tabloya bu iğrenç zihniyetle bakabilirim Allah'ım sen koru. Kaldı ki eşine de resmen sapık yakıştırması yapmış hoşuna gidiyor mu diye falan sorguluyor. Böyle bir sapıklık bekleyebildiğin adamla nasıl aynı ortamda nefes almaya devam edilebilir? Çok korkunç, çok çirkin...Ülkece kadına erkege gence yaslıya sapık damgasını rahatça vurur olduk. Bir cocuklar kalmıstı sapık diye etiketlemediğimiz. Onu da yaptık. Sonumuz hayrola
Neden kedi öldurmus yaHiç benimle polemiğe girmeyin bence. Kedi öldürmüş insansınız siz ve bunun normal olduğunu savunuyorsunuz eski mesajlarınızı okudum. Psikolojik destek alın bence hiç normal değil düşünceleriniz...
Tamamen aynı fikirdeyim.Bir yandan da klasik kocam yapmazcı Türk kadını;suçu cocuk bile olsa karşı tarafa atan kocasına toz kondurmaktan adeta korkan bir kadın görüyorum. Sanki içten içe kocasının bu sapıklıgını kesinleştirmiş ama bu cocuk da az değil baksana neler yapıyor diye kocasını savunmaya geçmiş gibi hissettim. Eğer cidden kocası sapıksa ve bu ortaya cıkarsa sizin çocugunuz tahrik etti bile diyebilir bu zihniyet. Allahım neler var. Sen iyilerle karsılastır.Sonumuz iyi değil gerçekten. 7 yaşında yeğenim var onlara gittiğimizde eşimin tepesinden inmez. Öper, sarılır. Ben onu öyle gördükçe mutlu olurum eniştesine resmen aşık. Bu beni çok ama çok mutlu ediyor. Nasıl ben böyle bir tabloya bu iğrenç zihniyetle bakabilirim Allah'ım sen koru. Kaldı ki eşine de resmen sapık yakıştırması yapmış hoşuna gidiyor mu diye falan sorguluyor. Böyle bir sapıklık bekleyebildiğin adamla nasıl aynı ortamda nefes almaya devam edilebilir? Çok korkunç, çok çirkin...
Annesinin erkek arkadaşlarının istismarına uğramış küçük bir kız çocuğunun,
ilk seansta psikoterapistin kucağına oturup,
apış arasını okşadığı gerçek bir vak'a anlatılır
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk adlı kitapta.
Neye dayanarak 'tacize uğrasaydı,
%99 her türlü temastan kaçardı' diye yorum yaptığınızı bilmiyorum ama bununla ilgili istatistiki bilgilere bakmak lazım.