Sadece esinize karsi mi böyle kiz anlamadimmerhaba hanımlar 1 yıldır görüştüğümüz çok sevdiğim bir komşum var onun küçük kızının daha önce hiçbir çocukta görmediğim anormal hareketleri var babası da defalarca uyarmış kızmış yapma diye annesi de kızıyor alışkanlık haline getirmiş diyor bu kız ilkokula gidiyor aynen büyükler gibi davranıyor küçük büyük erkek gördüğü zaman ona temasta bulunuyor belki inanmicaksiniz ilk başta ben de acaba dedim hep ama yok çocuk normal değil hadi o ne yaptığını bilmiyor da benim eşim sözde çok dindar 1 senedir kız defalarca sarılmalar elini omzuna koymalar yüzünü sakalını okşamalar böyle hareketlerde bulundu eşime o ne yaptığını bilmiyor daha çocuk ama sen musade etme bizim kızımız onun babasına bu şekilde yapsa senin için sıkıntı değil mi dedim evet doğru dedi ama dün de kız bize geldi eşime yine o şekilde temasta bulundu aynı büyük gibi sevgili gibi hadi o ne yaptığını bilmiyor eşimin de acaba hoşuna mı gidiyor ki abicim çekil demedi sen düzgün bi adam değilsin dedim konuşmak istemedim gitti başka odada yattı şimdi artık ne yapacağım bilmiyorum onunla iyi olmak ta istemiyorum artık çok soğudum biliyor rahatsız olduğumu ama izin veriyor
Söylediğiniz şey çok ağır bir şey değil mi? Hoşuna gitme kısmı. Bazı insanlar tepki veremiyor. Ama siz de müdahale edebilirsiniz. Çocuğun ailesi var değil mi? Onların bir şey yapması gerekiyor. Eşinin tutumu doğru demiyorum kesinlikle.konunun içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım için buraya yazdım önceleri sadece bir şeyler okur fikir edinirdim şimdi sizden anlayış ve fikir bekliyorum sadece eşime karşı değil çocuğun psikolojisi bu konuda normal değil kendi kardeşine bile bi şeyler yaptığını söylemişti halası benim yapabileceğim bir şey yok annesi bana dert yanmıştı söylüyoruz dinlemiyor diye benim çocuğa diyeceğim yok çocuk farkında değil eşime kızıyorum neden bu aşırı temasa izin veriyor dün artık senin de demek ki hoşuna gidiyo sen düzgün bi adam değilsin dedim uzak dur konuşma benimle dedim yine konuşmayı düşünmüyorum hazmedemiyorum musade etmesini
annesini çok seviyorum evet bunları konuştuk çocuk laftan anlamıyor değişik yollardan söyledim başkalarına da yapıyor eşime defalarca söyledim size burda anlatamayacağım hareketleri var çocuğun ama çocuğa kızamıyorum aklı başında olsa yapmaz eşim bunca zamandır izin veriyor defalarca çocuğa da dokunma ablacım ayıp diye artık dün dayanamadım eşime patladım güvenimi çok kırdın artık masum olduğunu düşünmüyorum diyeSöylediğiniz şey çok ağır bir şey değil mi? Hoşuna gitme kısmı. Bazı insanlar tepki veremiyor. Ama siz de müdahale edebilirsiniz. Çocuğun ailesi var değil mi? Onların bir şey yapması gerekiyor. Eşinin tutumu doğru demiyorum kesinlikle.
Sizin yerinizde olsam o çocuğu eve almam. Kaldı ki sizde ailesi ile samimisiniz galiba. Ondan eve alıyorsunuz. Ama esinizden de tavır koyması bekliyorsunuz. İkiniz de durumdan sikayetcisiniz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz. Çok değişik.