- 14 Ocak 2010
- 1.245
- 1.140
Her konuda böyle uç örnekleriniz var... Böyle bir konuda yapmayın bari ya çocuk demek masumiyet demektir.Tamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.
Eşinizle ilgili düşünceleriniz var kendi içinizde onun sıkıntısı yaşıyorsunuz ama şu söylediğinizi okuyunca hissetiğim duygu karmaşasını ifade edemiyorum.çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da
Evet çok aşikarHic inandırıcı gelmedi bana konu neden bilmiyorum?
Bir küçücük çocukları teşhircilikle, kocişlerinizin aklını çelmekle suçlamadığınız kalmıştı o da oldu tam oldumerhaba hanımlar 1 yıldır görüştüğümüz çok sevdiğim bir komşum var onun küçük kızının daha önce hiçbir çocukta görmediğim anormal hareketleri var babası da defalarca uyarmış kızmış yapma diye annesi de kızıyor alışkanlık haline getirmiş diyor bu kız ilkokula gidiyor aynen büyükler gibi davranıyor küçük büyük erkek gördüğü zaman ona temasta bulunuyor belki inanmicaksiniz ilk başta ben de acaba dedim hep ama yok çocuk normal değil hadi o ne yaptığını bilmiyor da benim eşim sözde çok dindar 1 senedir kız defalarca sarılmalar elini omzuna koymalar yüzünü sakalını okşamalar böyle hareketlerde bulundu eşime o ne yaptığını bilmiyor daha çocuk ama sen musade etme bizim kızımız onun babasına bu şekilde yapsa senin için sıkıntı değil mi dedim evet doğru dedi ama dün de kız bize geldi eşime yine o şekilde temasta bulundu aynı büyük gibi sevgili gibi hadi o ne yaptığını bilmiyor eşimin de acaba hoşuna mı gidiyor ki abicim çekil demedi sen düzgün bi adam değilsin dedim konuşmak istemedim gitti başka odada yattı şimdi artık ne yapacağım bilmiyorum onunla iyi olmak ta istemiyorum artık çok soğudum biliyor rahatsız olduğumu ama izin veriyor
MADEM BÖYLE DURUM YUKARİDA ANLATTİGİNİZ GİBİ O KIZI EVİNİZE SOKMAYI ARTIK ÇOK SIKINTI ÇIKARIR İSİN İÇİNDEN CİKAMAZSİNİZ ÇEKİNMEYİN KESİNLİKLE SÖYLEYİN O AİLEYE DE ÇOCUKLARINI PSİKİYATRİ YE GOTURSUNLER EN KİSA SÜREDE MADEM SÖYLEMEKLE GEÇMEYEN BÖYLE BİR DURUMLARI VAR . TEKRAR SÖYLÜYORUM BİNBİR TÜRLÜ İTHAMLARLA OLAYLARIN İÇİNDE BULABİLİRSİNİZ KENDİNİZİ..BUNU YAPİN SONRASI ESİNİZLE DURUMUNUZ YANİ BİZ NE DESEK BOS UZAKTAN, ONU TANİYAN SİZSİNİZ ÇOCUK OLDUĞU İCİN DEDİKLERİNİZİ CİDDİYE ALMAMIŞ ÇOCUĞU TERSLEMEK İSTEMEMİŞ OLABİLİR HOŞUNA GİTMİŞ OLABİLİR(İNANMAK İSTEMİYORUM AMA) ONU SİZ BİLİRSİNİZ ONA GÖRE TAVRİNİZİ ALIRSINIZkonunun içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım için buraya yazdım önceleri sadece bir şeyler okur fikir edinirdim şimdi sizden anlayış ve fikir bekliyorum sadece eşime karşı değil çocuğun psikolojisi bu konuda normal değil kendi kardeşine bile bi şeyler yaptığını söylemişti halası benim yapabileceğim bir şey yok annesi bana dert yanmıştı söylüyoruz dinlemiyor diye benim çocuğa diyeceğim yok çocuk farkında değil eşime kızıyorum neden bu aşırı temasa izin veriyor dün artık senin de demek ki hoşuna gidiyo sen düzgün bi adam değilsin dedim uzak dur konuşma benimle dedim yine konuşmayı düşünmüyorum hazmedemiyorum musade etmesini
Ne kadar berbat bir yaklasim , ne demek cocuk ilgilendirmiyor beniyeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum
Birde bu düşüncesini eşine söylüyor , adam gidip baska odada yatıyor. Tepki bu. Ortalıgı yıkmalıydı bu itham karsısında. Anlayamadım.Ne kadar berbat bir yaklasim , ne demek cocuk ilgilendirmiyor beni
Cok yakin arkadasinizin kizi , cocuk da ilgilendirmeli sizi
Neden pedagoga goturmuyor ailesi??
Ayrica insan esine nasil boyle bir ithamda bulunur?
Bunun icin tonla veri lazim , cocuk esime dokunuyor , esim de izin veriyor deyip esinize pedofili damgasi vuruyorsunuz burda? Eger degilse adama yazik boyle bir platformda pedofili olup olmadigini sorguluyoruz topluca
Kesinlikle! Hepsinde bir tuhaflik var. Çocuğun hemen bir uzmana götürülmesi lazim. Eger konu sahibinin dedigi gibiyse bir cocuk masumlugu yoksa kim bilir ne yaşadı da öyle oldu yavrucakBirde bu düşüncesini eşine söylüyor , adam gidip baska odada yatıyor. Tepki bu. Ortalıgı yıkmalıydı bu itham karsısında. Anlayamadım.
Ben kocama boyle birsey soylesem , kolumdan tuttugu gibi atar beni evdenBirde bu düşüncesini eşine söylüyor , adam gidip baska odada yatıyor. Tepki bu. Ortalıgı yıkmalıydı bu itham karsısında. Anlayamadım.