eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

yorum yapmayım dedim dayanamadim, haddimi aşan yanlış yorumlar yaparsam konunun uzmanları düzeltsin lütfen, bence cocuk daha önce tacize uğramış ve bunu birinden öğrenmiş olbilir, belki kendi babası belki komşusu belki abisi, bunu sevgi gösterisi sanıyor olabilir, dokunuyor derken lütfen utanmadan nasıl olduğunu yazın, ona göre eşinizle ilgili de yorum yapmak isterim

Her konuda böyle uç örnekleriniz var... Böyle bir konuda yapmayın bari ya çocuk demek masumiyet demektir.

çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da
Eşinizle ilgili düşünceleriniz var kendi içinizde onun sıkıntısı yaşıyorsunuz ama şu söylediğinizi okuyunca hissetiğim duygu karmaşasını ifade edemiyorum.
Bu kadar duyarsız olamazsınız.
Siz kendiniz yapamasanız bile ailesine bunun normal olmadığını kesin ve net bir dille söyleyip,
çocuğa bir uzmana getirmelerini söyleyebilirsiniz. Bana dokunmayan yılan misali olmuş sanki.
Bu çocuğun başına gelebilecekleri düşünmek bile beni ürkütüyor.
Sonrasında medyada okuyup izleyip kahroluyoruz.

Bence siz biraz art niyetlisiniz. Hadi diyelim cocuk bilincli yapiyor yaptiklarini ama yine de adi ustunde cocuk. Esinizin icinden kotuluk gecse, sizin yaninizda aaa yapma boyle seyler vs der sonrasinda ne yapacaksa yapardi. Adam bence kotu dusunmediginden cocugun tavirlari nirmal geliyor ki bence de normal seyler bu anlattiklariniz

Bir küçücük çocukları teşhircilikle, kocişlerinizin aklını çelmekle suçlamadığınız kalmıştı o da oldu tam oldu Sizi bu iğrenç düşüncenizden dolayı kınıyorum tabi eğer gerçekseniz

Çocuğun ne yaptığını daha net yazsanız art niyetli misiniz yoksa eşiniz gerçekten pedofili eğilimli mi anlayacağız.
İlk sayfadaki sakal okşama normal gelmişti bana küçük bir kız çocuğu için ama 10 yaşında dediniz daha sonra pek küçük kalmıyor bu yaş.
Eşinizin cinsel organına mı dokunuyor nedir yani? Anne babasından görmüş olabileceği bir şeyleri mi tekrarlıyor?

MADEM BÖYLE DURUM YUKARİDA ANLATTİGİNİZ GİBİ O KIZI EVİNİZE SOKMAYI ARTIK ÇOK SIKINTI ÇIKARIR İSİN İÇİNDEN CİKAMAZSİNİZ ÇEKİNMEYİN KESİNLİKLE SÖYLEYİN O AİLEYE DE ÇOCUKLARINI PSİKİYATRİ YE GOTURSUNLER EN KİSA SÜREDE MADEM SÖYLEMEKLE GEÇMEYEN BÖYLE BİR DURUMLARI VAR . TEKRAR SÖYLÜYORUM BİNBİR TÜRLÜ İTHAMLARLA OLAYLARIN İÇİNDE BULABİLİRSİNİZ KENDİNİZİ..BUNU YAPİN SONRASI ESİNİZLE DURUMUNUZ YANİ BİZ NE DESEK BOS UZAKTAN, ONU TANİYAN SİZSİNİZ ÇOCUK OLDUĞU İCİN DEDİKLERİNİZİ CİDDİYE ALMAMIŞ ÇOCUĞU TERSLEMEK İSTEMEMİŞ OLABİLİR HOŞUNA GİTMİŞ OLABİLİR(İNANMAK İSTEMİYORUM AMA) ONU SİZ BİLİRSİNİZ ONA GÖRE TAVRİNİZİ ALIRSINIZ

yeni üye oldum biraz karışık geldi ve çocuk pek ilgilendirmiyor beni asıl odaklandigim başka da neyse 10 yaşında sanırım net bilmiyorum
Ne kadar berbat bir yaklasim , ne demek cocuk ilgilendirmiyor beni
Cok yakin arkadasinizin kizi , cocuk da ilgilendirmeli sizi
Neden pedagoga goturmuyor ailesi??
Ayrica insan esine nasil boyle bir ithamda bulunur?
Bunun icin tonla veri lazim , cocuk esime dokunuyor , esim de izin veriyor deyip esinize pedofili damgasi vuruyorsunuz burda? Eger degilse adama yazik boyle bir platformda pedofili olup olmadigini sorguluyoruz topluca

Birde bu düşüncesini eşine söylüyor , adam gidip baska odada yatıyor. Tepki bu. Ortalıgı yıkmalıydı bu itham karsısında. Anlayamadım.

Birde bu düşüncesini eşine söylüyor , adam gidip baska odada yatıyor. Tepki bu. Ortalıgı yıkmalıydı bu itham karsısında. Anlayamadım.
Kesinlikle! Hepsinde bir tuhaflik var. Çocuğun hemen bir uzmana götürülmesi lazim. Eger konu sahibinin dedigi gibiyse bir cocuk masumlugu yoksa kim bilir ne yaşadı da öyle oldu yavrucak

çok yazık istismara açık bir kız çocuğu, aman çocuk diye geçiştirip ses çıkartmadığından acaba zevk mi alıyor pedofil mi şüpheli bir koca ,Allah yardımcınız olsun ,sosyal hizmetleri arayın gelip çocukla ilgilensinler ailesi doktora götürmüyorsa seks bağımlılığı tarzı bir hastalığın temelleri olabilir çocukta var böyle hormonal bozuklukluklar duyuyoruz tam isimlerini bilemesem de ...eşinizdeki şüpheyi nasıl bertaraf edersiniz bilemiyorum..

10 yaş bu kadar iletişim için fazla bence.
Benim de o yaşta kız yeğenim var, koca kız, sakalını okşamak, sarılmak vs. ki hiç bir akrabalık bağı da Yok, çok fazla.
Eşinize yüklenmek yerine , çocukla bağı tamamen koparmak en doğrusu.
Gerçi benim eşim ben kendi çocuğumun o şekilde iletişim kurmasına izin vermezken, bir başkasının çocuğuna bu şekilde davransa kızarım, pedofoli ihtimalini akla getirmek, çok vahim.
Net çizgiler çekin bence.

Hiç samimi gelmediniz bana, açık açık çocuk umurumda değil diyorsunuz, bir anne olarak çok acımasız buldum sizi.

Ayrıntı vermemişsiniz, eşinizi perofili ile suçlamak çok ağır bir itham, eğer öyle bir insansa sizin yanınızda dikkatli davranması gerekirdi diye düşünüyorum.

Sizin lafiniza da sadece diğer odada yatarak tepki vermesi de enteresan, başka biri olsa çok daha sert tepki vermeliydi.

Konu tutarsız, oldukça tutarsız.

Bir de eşiniz için 'sözde çok dindar' demişsiniz yani bu da ayrı bir konu.
Daha dikkatli olacağına hatta sizi uyaracağına bu konuda eve gelmesin veya aılesıne dıyelım dıyecegıne boyle rahat olması ayrı garip.
1 senedir demişsiniz, vallah bilmiyorum bence adamakıllı bir eşinizle oturup bu meseleyı konusmanız lazım cok tuhaf.

Eşiniz çocukla çok mu ilgileniyor? Yani ben kendi ilk okul zamanlarımı düşünüyorum da kendi babam, dayım dışında başka erkeklere sarılmazdım. 10 yaş çok küçük değil, 5-6 yaşındaki çocukla bir değil 5-6 yaşında olsa siz abartıyorsunuz diyecem. Komşunuza söyleyin psikoloğa götürsünler. Eşiniz pedofili olsa sizin yanınızda yapmaz, bence kötü düşünmüyordur. Siz söyleyince ne tepki verdi o da önemli.

O kızı eve almayın ne yaptığının farkında sadece bunun tehlikeli ayıp olduğunun farkında değil.Cocukta bazı hisler erken baş göstermis ve bundan almış olduğu bir haz var yanlış birinin eline düşerse way haline ailesi dert yanacağına bir uzman ile görüşmesi gerekiyor. Eşinize gelince ne diyeceğimi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…